- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAşk, genellikle romantik bir ilişkide iki insanın birbirine duyduğu sevgi, şefkat ve bağlılık olarak tanımlanır. Bu tanıma göre, aşkın olduğu yerde seks olması beklenir. Ancak, aşkın sadece cinsellik olmadığını da unutmamak gerekir. Aşk, aynı zamanda duygusal yakınlık, güven ve saygıyı da içerir. İki kişi birbirine gerçekten aşık ise, seks onlar için önemli olsa da, ertelenebilir. Örneğin, iki kişi henüz birbirlerine hazır hissetmeyebilir. Ya da, başka nedenlerden dolayı seksten kaçınmak isteyebilirler. Ancak, aşkın olmadığı bir ilişkide seks ertelenebilir mi? Bu sorunun cevabı daha karmaşıktır. Bazı insanlar, aşkın olmadan da seksin mümkün olduğuna ve hatta sağlıklı olduğuna inanır. Diğerleri ise, aşkın olmadan seksin sadece bir fiziksel eylem olduğunu ve anlamlı olmadığını düşünür. Sonuç olarak, aşkın olduğu yerde seks ertelenebilir mi sorusunun kesin bir cevabı yoktur. Bu, her ilişki için farklı olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence Aşkın olduğu yerde seksi olabilir ama seksin olması için de ben evliliğin olması gerektiğini düşünüyorum evlilik dışı yapılan ilişkiler ve yaşanan şeyler kişilerin kendisini ilgilendirir Bu konuda hemfikirim kimsenin hayatı hakkında fikir sahibi söylemek veya kimsenin hayatına karışmak haddimiz olmadığı gibi bu konuda kadınların mağdur olduğunu göz önüne alarak evlendikten sonra ne yaşanması gerekiyorsa yaşandığını düşünüyorum çünkü karaktersiz beş para etmez bir insana denk geldiği zaman istediğini aldığı zaman kadına ortada bırakabiliyor en büyük mağduriyeti de bu konuda kadınlar yaşıyor Ama buna imkan veren kadınlarda Allah ıslah etsin diyorum
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır. Asla aşk sekssiz cinsel ilişkiye doyasıya girmeden şehvetsşz ve orgazmdız yani boşslmadan olmaz canım arkadaşım.

💋🔥❤️ Seks ertelenmez ertelenmemeli hatta oracıkta hemen tutkuyla sınırsızca yapılmalı. Keyif almak hepimizin hakkı. Keyifli geceler prenses. 😍🤪🔥😎
00 Yorumla
+1 yılGerçek aşkın olduğu yerde, seks akla bile gelmez. gerçek aşk varsa, insan önce ruhunun doyumunu ister, ruhunu besler, çünkü aşık insan bulutlardan iner misali... aşkla zaten yapılır gerisi.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBana göre aşkın olduğu yerde seks asla ertelenemez
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabii ki de asıl o zaman yapılır😂
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Niye ertelensin? Akışına bırakmalısın yaşanacak ise yasanir seks her an. Aşk var ise seks kaliteli , keyifli olur.
10 YorumlaErtelenebilir, bir kadın kendine sınırlar çizdiyse karşı tarafa saygı duymak düler…
20 Yorumla
+1 yılSeksin olmadığı yerde aşk olmaz... Zaten temelde aşk dediğin duygu, karşındakini cinsel anlamda arzulamaktır...
00 Yorumla
+1 yılO içten gelen bir şeydir. Gerekli ortam ve etkileşim olunca ertelenecek bir durum olmaz. Ayrıca aşk olan yerde seks olmaz mı yani ne alaka.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. aşk ile cinsellik bütündür ayrılmaz
insan aşık olduğu sevdiği insanı arzular
sevişmek demek sevgiyi vücut dili ile aktarmaktır00 Yorumla
+1 yılBana kalsa evlenmeden yapmayın böyle şeyler derim de biliyorum bana kalmayacak, o yüzden kim ne halt yiyorsa yesin umurumda değil diyeceğim 😂
00 Yorumla
+1 yılEvlilik öncesi zinanın olduğu yerde aşk olmaz ki erteleyeyim sjsjsjs
00 Yorumla
+1 yılEvliliğe kadar olabilir tabi. Ama ondan sonra zor 😃
00 Yorumlasonsuza dek olmasa da evliliğe kadar kesinlikle ertelenebilir ertelenmelide
00 Yorumlaaşk varsa seks neden ertelenecek sebep nedir? aşk varsa sekste olsun ne var bunda...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır çok aksi istisna durum harici asla ertelenmez
00 Yorumla İkiside birbirine entegrelidir. Birinin varlığı diğerinin varlığını yok sayamayız.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılErtelenir ertelenmesinede her ertelenen saat zarar ziyan
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, ertelenebilemez. Seks yoksa, ilişki de olmaz.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aşk olmayan yerde ertelenmezken aşkın olduğu yerde niye erteleyesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin arayışın tokmak heralde ama, ewet ertelenir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkek seviyorsa zaten seks istemeyecektir. evliyseniz ister anca
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Baleman yav he he kadınlardan seks alamama korkusuyla atılan yalanlar bunlar. seven erkek öpüşmemiz lazım sevişmemiz lazım demiyor gayet de çekiniyor korkuyor ve de evlilik teklif ediyor
- +1 yıl
Çok genellemeler yanlış olur. Bu gibi durumların hepsi, sebepler de dahil kişiden kişiye değişebilir. Mesela aseksüel olup, aile ve çevre baskısı ile evlenmek zorunda kalan bir erkek kesinlikle cinsel istekte bulunmaz ve evlenme teklifi eder. Bunun sebebi sevmesi, aşık olması değildir mesela.
Hatta erkeklerden hoşlanan gay lerin bile evlenme teklif ettiği çok görülmüştür. Onlar da seks istemez.
Libidosu yüksek, belki de kendini yıllarca eşine saklamış, sonra da evet ben bu kızla evleneceğim diyerek daha fazla beklemek istemeyip cinsellik yaşamak isteyen erkekler de olabilir.
Ama tabi kötü niyetli cinsellik isteyen de var, ya da gerçekten sevdiği için cinsellik istemeyen de var.
Kısacası her türlü örnek mevcut ve sosyal ilişkilerde genel kaideler her zaman doğru çıkmaz. Çünkü sısyal ilişkiler matematik denklemi gibi değildir. Bazen 2+2 = 5 de olabilir 3 de olabilir.
Cevap sahibi+1 yıl@Baleman sosyal ilişki değil bunlar basbaya erkek doğası, erkek doğası gereği eş olarak seçtiğine karşı koruma kollama modunda olur, istekli modunu göstermeyecektir yani, siz burada kızlar gerçeklere uyanırsa cinsellik vermez diye korktuğunuz için ve artık kullanamama korkusuyla mantığa bürümeye çalışıyorsunuz
- +1 yıl
Cinsellik erkeğe özgü bir şey değildir. Aseksuellik ya da eşcinsellik de böyle. Sadece geçmişte yaşanılanlar, aile ve toplum baskısı, korkutma ve kısıtlamalardan dolayı kadınlar daha geride gözükmek ister, zamanla da bundan kaçmaya başlayabilirler. Bu da genel bir şey değil ama genelde böyle olur. Aslında saaglikli her birey cinsellik ister. Eğer istemiyorsa ve aklına gelmiyorsa geçmiş yaşantısından dolayıdır ya da bir problem vardır
Cevap sahibi+1 yıl@Baleman cinsellik istemekten bahsetmedim, evlenmeden yapmaz dedim istese de, yani evlenir zaten
aksine durdurulamayadabilir
60 Yorumla
+1 yılYani ertelenebilir eğer seks üzerine kurulu bir ilişkiniz yoksa
00 Yorumla
+1 yılİlişkiye ne amaçla baktığın ve beklentine göre değişir
00 Yorumla
+1 yılYorumlardan anladığım kadarıyla aşkın olduğu yerde sekste vardır
00 YorumlaSexs olmadan ask olmaz kiii guven varsa bu problem degil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. Aşkın olduğu yerde seksten kaçınılmaz zaten
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence ertelenebilir..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılErtelenmez daha erken yaşanır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Seksten niye kaçıyorsunuz ki eğer seviyorsanız.
01 Yorumla- +1 yıl
İsminde güzelmiş 😃 rubye takıliyorsun sende sanırım 🤔
Seks aşksızda ertelenmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen aseksüel miyim neyim bilmiyorum. Bana göre aşk ve seks bambaşka şeyler.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılAşk diye bir şey yok sevisin
00 Yorumla Aska seksin alakasi var mı
00 YorumlaErtelenebilir ya neden olmasın?
00 Yorumla
+1 yılErteleniyorsa bir sıkıntı vardır demektir.
00 Yorumla
+1 yılseks olmadan aşk mı olur?
00 YorumlaHayır aksine aşk çekimi hızlandırır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAşkın olduğu yerde seks b. K yemiş
00 Yorumla
+1 yılErtelenir ama çok değil :D
00 Yorumla
+1 yılaşk varsa her şey mümkün
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Erteleme bak keyfine
00 YorumlaMümkün olduğunca evet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. S eks hic bir durumda ertelenmemelidir
00 YorumlaAşk la seks ayrılamaz ikilidir
00 Yorumla
+1 yılHayır aksine çoğalır
51 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet ama neden erteliyorsunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır bence hatta çoğalır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerekirse beklenilevek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAksine Alevlenir arzu istek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Olabiilir tabi
00 Yorumla
+1 yılAşkın olduğu yerde sexsin işi ne,
20 Yorumla
+1 yılHayır
00 YorumlaDaha yoğun seks olmalı bence
00 Yorumla
+1 yılEvet, ertlenebilir.
00 Yorumla
+1 yılErtelenmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıltam tersi öne alınır
00 Yorumla
+1 yılHayir seks asla ertelenmemeli
00 Yorumla
+1 yılNeden ertelensin,
00 Yorumla
+1 yılsanmam
00 YorumlaBen ertelemem
00 Yorumla
+1 yılHayır seks şart
00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi