Sevgililiğin ilk haftası sevgilim beni öptü. İkinci haftasında da seks yapmaya başladık. Düzenli olarak da seks yapıyoruz. İlişkimiz 9 ay oldu. Tek yaşıyor. Çoğunlukla onda kalıyorum. Evli gibi yaşıyoruz. Arkadaşlarıyla kuzenleriyle tanıştırdı beni. Ama ailesiyle tanışmadım hala. Evlilik teklifi ne zaman gelir. Zaten 10 yıldır arkadaştık birbirimizi 10 yıldır tanıyoruz neyi bekliyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunun belli bir kuralı yok, her çiftin kendine uygun zamanı, süresi vardır. Evlilik beklentisiyle ilişki yaşanmaz, bugünün tadını çıkaramazsın. Sırf seks yapıyorsunuz diye de evlenilmez yani. Evlenmezseniz de dünyanın sonu değil.
07 Yorumla- +1 yıl
Uzun süren her ilişki evliliğe mi gitmeli? Ben de bunu anlamıyorum.
Soran+1 yılUmutlanıyorum sonuçta bende aile kurmak istiyorum herkes gibi
- +1 yıl
Anlıyorum seni, ben de diyorum ki, düzenli seks yapıyor olmanız evlenmek için bir gerekçe olmamalı. Evliliği düşündürmesi gereken, evlenmeyi istememizi sağlayacak daha önemli şeyler var. Madem ikiniz de cinsellik konusunda özgür düşünceleriniz, cinselliği sadece ilişkinizin bir parçası olarak kabul et. "Bizim seks hayatımız var, o zaman neden evlenmiyoruz?" diye düşünmek yerine, "aynı evde karı koca olarak birlikte mutlu ve uyumlu olabilir miyiz?" diye düşünün.
- +1 yıl
*düşünceleriniz=düşüncedesiniz
Soran+1 yılDüzenli seks yapıyoruz evlenelim demiyorum. Zaten bir yıldır karı koca gibi yaşıyoruz her şeyimiz dengede ilerliyor neden yuva kurmuyoruz diyorum. Uyumumuz gayet iyi bir yılda olmuş sonuç evlilik olsa diyorum
- +1 yıl
Anladım, ama evliliği ikinizin de istiyor olması gerekir. Sevgilinin evlenmeye gönüllü olmaması seninle gönül eğlendirdiği anlamına gelmez. Sadece evlenmek istemiyor da olabilir.
Soran+1 yılBir insan neden evlenmek istemez ki 29 yaşında. İkimizde meslek sahibi insanlarız yaşımız gelmiş. Bir yıldır çok güzel giden bir ilişkimiz de var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
2. Haftada çok erken olmamış mı 😂 1 ay bari bekleseydiniz.
04 Yorumla
Soran+1 yıl10 yıllık arkadaşımdı zaten ama
- +1 yıl
Erkeklerin sevgililerinde neden erkek arkadaşa tahammül edemediğini çok iyi anladım şu an 😂
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım
- +1 yıl
boş ver bebeğim 😂
ne zaman guvenirsen o zaman yasanırda
2. haftada cok erken
00 Yorumla
+1 yılbu işin zamanı yok. Sonuçta her sevgililikte cinsellik kesin olacak diye bir durum yok.
03 Yorumla
Soran+1 yıl9 aylık bir ilişki içerisinde cinsel çekimin olmaması için hormonsal problemli olmak lazım herhalde
- +1 yıl
ya da geçmişten itibaren cinselliğe karşı bakış açısı olabilir. Yani toplum dayatmasından tut, aklına ne geliyorsa çık
Soran+1 yılBen bunu anlamıyorum. Derdi seks olsa f*ck bady takılalım mı derdi. 10 yıllık arkadaşız. Deneyelim mi dedi, gayet ciddi bir ilişki formatında ve romantik yaklaştı. Tabusu olan gitsin görücü usülü evlensin diyeceğim. Ama 9 ay oldu sevgili olalı. Derdi seks olsa bu kadar uzun sürmezdi. Yakışıklı çok elde edemeyeceği kadın yok
Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. İlk günden birlikte olmuşsun! Bence evlenmeyecek
06 Yorumla
Soran+1 yılİlk gün değil 2. Hafta. Hem neden tek mi seks yaptım beraber yaptık.
Soran+1 yılÖnemli olan beraber olduğun kişinin karakteri değil mi beraberken mutlu olmak değil mi? Seks zaten karşılıklı yaşanan bir şey neden böyle düşünüyorsun?
Soran+1 yılSöyledim bir kaç kes daha doğrusu ima ettim ama kuzenleriyle tanıştım
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenildiği zaman olur. İlkiniz o mu?
03 Yorumla
Soran+1 yılİlkim değil ne önemi var sonum o
- +1 yıl
Erkekler genel olarak ilki olmadıkları kızları sadece kullanırlar.
Soran+1 yılEvli ve çocuklu bir kadına aşık olmayı biliyor ama. O kadında bakire değil. Benimle o kadını unutmaya çalışıyor. Her halükarda bana ihtiyacı var
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bu devirde bir evlilik minimum 300k 😁
012 Yorumla
Soran+1 yılSade bir nikah da olabilir büyük beklentilerim yok
Soran+1 yılAilesinden ayrı yaşıyor zaten kurulu bir düzeni var
Soran+1 yılAnnem öyle bir kadın değil babam da vefat etti 4 yıl önce
Soran+1 yılİnce bi alyans da iş görür
Soran+1 yılÇoktan yaptık. O yüzden evlilik bekliyorum. 9 ay oldu
Soran+1 yıl9 ay oldu ilişkimiz. İkinci haftada beraber olduk. Ama 10 yıllık arkadaşlığımız vardı zaten. Deneyelim mi senle dedi. 9 aydır beraberiz. 9 aydır da seks yapıyoruz. Bence uzadı bir söz vs bekliyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. O ne dusunuyor ona sorsan daha ii degil mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılSormaya çalıştım ima ettim ama cevap alamadım
+1 yılYat altina yatt en dogru karar
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun ya
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvleneceğinizi verir misin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik konusunda fikri ne genel olarak
042 Yorumla
Soran+1 yılMutlu yaşamak. Mutlu olmayı önemsiyor. Kuzenleriyle tanıştırdı. Aslında tek yaşıyor. 9 ay oldu evlilik bekliyorum ama ima ediyorum açıkça söyleyemiyorum
- +1 yıl
Böyle yaşamayı kendine fikir olarak edinmiş olabilir
Soran+1 yılNasıl yaşamayı?
- +1 yıl
Gibi yaşamayı. Karı koca gibi evli gibi
Soran+1 yılE 9 ay olmuş artık evlenmemiz gerekmez mi? 10 yıllık arkadaşız zaten.. ilişkiyi bitiresim geliyor bundan dolayı. 9 ay olmuş hiç evliliğin bahsini açmıyor
- +1 yıl
Evlilik hakkında senin fikrinden haberi var mı
Soran+1 yılİma ediyorum sadece hafiften. E sevgiliysek bunun sonu evlilik olmayacak mı? 9 ay olmuş. Sevgili niye olur o zaman arkadaş kalsaymışız
- +1 yıl
Yaşınız kaç onun senin
Soran+1 yılO 29 ben 25
- +1 yıl
Asıl onun düşünmesi lazım aslında
Soran+1 yılBende onu düşünüyorum. Neyi bekliyor? Zaten 9 ay olmuş. Beraber yaşıyoruz zaten neredeyse. Birbirimizi yeter kadar tanıdığımızı düşünüyorum 10 yıllık da arkadaşlık geçmişimiz var. Evlenmememiz için hiç bir sebep yok
- +1 yıl
Bahset biraz ona da. Belki evlilik adamı değilim ben diyecek. Sen de yoluna bakarsın oyalamamış olur
Soran+1 yılAslında açıkça sormak gerekiyorsa birisine aşık olmuş. Evli bir kadına. Kadının bir de çocuğu var. İlişkimizin 4. Ayında öğrendim. Sürekli rahatsızlanıyor. O kadını unutmaya çalışıyor. Benimle deniyor. Çok güzel bir arkadaşlığımız vardı 10 yıldır tanışıyoruz çok iyi kalpli merhametli düzgün biri. 9 ay oldu her şey de yolunda gidiyor. O kadınla olamaz zaten. Ama 9 ay oldu. Unutturmaya çalışıyorum gözünün içine bakıyorum artık 9 ay olmuş evlilik bir şey bahsetsin diye. Kullandığını düşünmüyorum öyle kötü biri değil. Ama sabrım tükeniyor artık. Çok yoruldum
- +1 yıl
Seni istemeden yara bandı niyetine kullanıyor olabilir mi
Soran+1 yılGerçekten çok iyi biri aslında. Ama o kadınla olamaz imkansız. Benimle böyle bir yola girip beni yarı yolda bırakamaz herhalde 10 yıllık bir arkadaşlık geçmişimizi çöpe atıp kullanamaz değil mi?
- +1 yıl
İçten içe karşı koyamadığı duyguları var olabilir ona karşı. Bu duyguları varken de seninle evlilik düşünemiyordur belki de
Soran+1 yılEvlilik düşünmüyorsa benimle neden yatıyor o zaman? Yara bandı olarak düşünüyorsa seks yapmazdı. Seks iyileştirmez ki. Sevgi iyileştirir. Bende onu seviyorum zaten. Çok eğleniyoruz beraberken. Öğrenene kadar en Ufak bir şey hissetmemiştim. Ortak bir arkadaşım anlattı. Hiç sezmedim o vakte kadar. O kadın dikkatimi çekti sevgilime bir garip bakıyordu gıcık olur gibi. Aralarında ne problem var diye merak edip arkadaşıma sordu o anlattı. O şekilde öğrendim. Hiç bir şekilde öyle bir şey sezmedim bilme. Belli ki onunla olmuyorsa diye olabilecek biriyle en azından yoluna bakmaya çalışıyor. Ama önümüz ne çözemiyorum. 9 ay oldu artık evlilik vs bir şeyler bekliyorum en azından bir söz yüzük falan takmak. O kadar kolay mı o seks bile yaptığın kadını öyle ortada bırakmak gururuna yediremez bence hı?
- +1 yıl
Seks bile:) şimdilerde en değersiz şeylerden biri birlikte olmak. Benim fikirlerim varsayım sadece. Umarım istediğin gibi olur her şey
Soran+1 yılAnlamadım neden böyle bir tepki verdiğini? Dünyaya nasıl geldiğini zannediyorsun? Her birimiz seks ile dünyaya geldik. Varlığımızın bir parçası bu. Acıkmak gibi susamak gibi. Sevmek gibi. Sevdiğin insanla seks yapmanın beş basit olsun? En doğal en zaruri şey sevişmek. Niye bu tabular
- +1 yıl
Ben de seninle aynı fikirdeyim ama zıt görüşte insanlar da var. Amaçları sadece cinsellik gibi. Hem de çoğunluktalar. Bu çocuk öyle olmayabilir tanımışsındır zaten uzun zamandır hayatındaymış
Soran+1 yılEvet kafamı da o karıştırıyor. Derdi beni kullanmak olsaydı önceden de kullanırdı. Sevgilisi olduğuna bile şahit olmamıştım hiç. Çok iyi kalpli birisi. İleri görüşlü çok merhametli. Sevdiğimden demiyorum. Gerçektende öyle. Herkeste öyle düşünür onunla ilgili. Bu yüzden terketmedim onu. Belli ki o kadınla olmayacak olduğuna inanmış ve olacak biriyle gelecek planlıyor. Sürekli rahatsızlanıyor o kadın yüzünden. Tamam ara ara yine fenalaşıyor. Ama unutacak inanıyorum. Biz birbirimize iyi geliyoruz. Arkadaşkende iyi geçiniyorduk zaten. Ten uyumumuz da güzel. O kadını tamamen unuttuğu zaman belki daha net görebilir mi diye düşünüyorum, sırf kullanmak için bir kadınla seks yapacak kadar karaktersiz biri değil. Seks öyle basit bir şey mi, özel bi şey. Aşk acısıyla alakası ne olabilir? Benimle seks yaparak mı iyileşecek? ya da amacı daha çok mu bana bulanmak? Zihnini benimle bi doldurmak istiyor böylelikle?
- +1 yıl
Bence evlilik konusunu bi konuşun. Fikirlerini öğren seninle ilgili. Ona göre kararını ver
Soran+1 yılBir kaç kez ima ettim. Üstü kapalı geçiştirdi. Sormaya çekiniyorum. Olumsuz bir cevap verirse bitirmek zorunda kalırım çünkü. Çok seviyorum. Bana çok iyi davranıyor ama tek gururumu inciten kısmı. Sen ne düşünüyorsun olumsuz mu sence? Erkekler olarak daha farklı düşünüyorsunuz anlamıyorum. Açıkça konuşabilsen o kadının hesabını sorardım ilk. Ama gözünün içine bakıyorum unutsun diye
- +1 yıl
Sen onun evlilik düşünmemesinden de korkuyosun
Soran+1 yılBen onu gerçekten çok seviyorum. Dışarıdan bakan bir göz ile sen ne görüyorsun. Onun yerinde olsan acı çektiğin için seks yapabildiğin birine ihtiyaç duyar mıydın bunun için 10 yıllık arkadaşını kullanır mıydın
- +1 yıl
Ben asla yapamam onu balık burcuyum
Soran+1 yılO da balık burcuuu
- +1 yıl
Haydaaa 😀 yapmaz ama biraz çapkın oluyoruz
Soran+1 yılHem çapkınız diyorsun hem yapmam diyorsun 😂
- +1 yıl
Öyle bir burç işte sen düşün kendi içimizde bile çelişiyoruz😀
Soran+1 yılİlk defa balık sevgilim oldu. Daha agresif sevişeni görmedim :)
- +1 yıl
Duygularıyla varıyla yoğuyla sevişiyordur 😀pişman olmazsın ya manevi olarak da doyurur seni
Soran+1 yılİşte tek problem geleceğimiz var mı
- +1 yıl
Bunun cevabı onda hocam. Al karşına konuş senin için bu kadar önemliyse evlilik
Soran+1 yılÖnemli tabi ki 25 yaşındayım. Seviyorum onu. Madem sevişiyoruz bir adı konmalı. Öyle değil mi ama
- +1 yıl
Çok haklısın sözü nişanı derken 27 sin 😀
Soran+1 yılEvet kesinlikle
- +1 yıl
Kafana bir şey takılırsa ben buradayım fikirlerimi paylaşırım. Merak ettim geleceğinizi😀
Soran+1 yılÇook teşekkür ederim. Çok sağol 😇
- +1 yıl
Rica ederim gönlünce olur umarım her şey:)
Soran+1 yılTeşekkür ederiiimm senin de umarım öyle olur 😇
- +1 yıl
Teşekkürler:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılgelmeyebilirde
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden ama her şey yolunda gidiyor
Cevap sahibi+1 yılşöyle diyim sen bu insanla cinsellik yaşıyorsun ama karşındaki adam şunu düşünür zaten ben bu kızla yaşıyorum niye evleneyim ki nikahsız cinsellik yaşamaya devam ederim diye sonuçta bu erkek milleti. Millet 40 yıllık kocasını karısını tanıyamıyor
Soran+1 yıl10 yıllık arkadaşız. İleri görüşlü bir geri kafalı değil. Seks konusunda tabuları yok. Bakire olmamamın onun için bir önemi yok. Ki oda yapmıştır eminim ki anlatmadı ama. 9 ay önce bir yakınlaşma oldu aramızda ikinci haftamız olmadan seks yapmaya başladık. Ciddi olmasa bu kadar sürmezdi kısa sürerdi. Beraberken çok eğleniyoruz. Kuzenleriyle de tanıştırdı hem. Evliliği de bekliyoru açıkçası yaşı 29 çünkü.. neyi bekliyor ki
Cevap sahibi+1 yılben şunu bililrim ciddi olan erkek uzatmaz tutar elinden götürür nikah dairesine. Ha kuzeniyle tanıştın diyede unutlanma derim neden dersen ben her ciddi ilişkimin ailesiyle sülalesiyle tanıştım sonra aldatıldım başka kızlarla evlendiler. Bence sen seks işine ara ver biraz otur konuş ben evlenmek istiyorum niyetin yoksa ayrılalım diye. Erkek milleti 40 yaşında bile olsa 18 lik 20 lik çıtırı alabiliyor ama biz kadınlarda öyle bir durum yok maalesef
Soran+1 yılBelki de maddi olarak zamana bırakmıştır
Cevap sahibi+1 yılona girerse sıkıntı büyük çünkü her gün fiyatlar artıyor evlilik imkansızlaşıyor gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılolmamalı nikah mı var aranızda hayır
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte nikah istiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince kullanilma terkedilm derdi yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılGelmez bence
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden gelmez ki
Ee peki bakireligini o mu bozdu
048 Yorumla
Soran+1 yılOnun bozması mı lazımdı
Soran+1 yıl10 yıllık arkadaşız ama arkadaşıyla insan ciddiyetsiz bir ilişki yaşar mı? Uzun zamandır tanışıyoruz neden şimdi böyle bir şey yapsın bu zamana kadar hiç o şekilde yaklaşmadı hep çok iyi arkadaştık.. hem yaşı da geçiyor 29 yaşında
Soran+1 yılPeşine takılacak kız nasıl oluyor? Bende 25 yaşındayım ideal değil mi evlilik için. Ben annem ve anneannemle yaşıyorum o ailesiyle yaşamıyor. Bazen kalıyorum onda. Haftada bir kaç kez beraber oluyoruz. Tabiikiside sürekli buluşuyoruz bir tek nikah yok. Kuzenleriyle de tanıştırdı
Soran+1 yılTanıştırdı derken beraber takıldık aynı kafede. Evet aynı şehirde hatta aynı mahallede ailesi
Soran+1 yılİkinci haftamızda oldu. Clubten gitmiştik geç olunca sonra evine gittik öpmeye başladı öyle beraber olduk. Ama kısa süreli olmadı sonuçta amacı seks olsa 9 aydır ilişkimiz devam ediyor
Soran+1 yılİhtiyaç mı? Sadece ihtiyaç mı? 9 ayda hiç bir sevemez? O kadar şey yaşandı sadece ihtiyaç giderme olarak bakabilir mi insan
Soran+1 yılArkadaşkende önem vermemiş miydi yani. Çok güzel bir arkadaşlığımız vardı
Soran+1 yılCevap bile vermedi. Gülümsedi sadece. Üstelemek de istemedim ille de beni al evlen der gibi
Soran+1 yılBi iki defa söyledim
Soran+1 yılAslında onu ilk gördüğümden beri seviyorum. 10 yıldır arkadaşız biz. Hep teklif etmesini bekledim ama hiç etmedi. 29 yaşına geldi belki evliliği düşünüyordur benimle bir gelecek hayal ediyordu diye düşündüm. Neredeyse 1 yıl olacak. Bir nişan bir söz için çok geçmedi mi
Soran+1 yılErkekler neden böyle…
Soran+1 yılTeşekkür ederim görüşlerin için..
Soran+1 yıl10 yıldır hoşlanıyordum ondan. Sonunda beni farkettim zannettim. Bir kaç kere bitiresim geldi. Yapamadım. Seviyorum ya. Çok seviyorum hemde. Kafada bitirmem lazım. Biliyorum yapabilirim ama o zaman gelmedi benim için henüz. Çok canım yanıyor.
Soran+1 yıl10 yılda cinsel açlığı bir anda mı dank etti yani
Soran+1 yılHiç duymadım sevgilisi olduğunu bu zamana kadar. 31 çekseymiş. Derdi sadece seks ise niye deneyelim mi dedi direkt eve atardı. Duygusal niye girdi o zaman
Soran+1 yılNiye yetmesin bu zamana kadar yetmiş. Dürüst olmayacak ne var bunda. Seks arkadaşım da oldu mesela. Sevgilisi olunca ayrılmıştık. Oda biliyor. O zaman yaklaşabilirdi seke arkadaşı olalım diye. Sevgili olmak istedi
Soran+1 yılNeden erkekleri ayrı tutuyorsunuz anlamıyorum. Seks sadece erkeğin ihtiyacı değil ki. Kadında seks ister. Neden hep erkek dayanamaz lafını duyuyorum. Erkeğin kadından ne eksiği var ki bu kadar dayanamıyor
Soran+1 yılİlk o başlattı. Sonra kimin istediğinin bir önemi yok. Düzenli olarak beraber oluyoruz. Çok düşkün ama. Ten uyumumuz da harika. Birbirimizin ne istediğini biliyoruz. Çok eğleniyoruz vs. Erkekler neden farklı biraz açar mısın orası. Kadınlardan farklı olan neyi var?
Soran+1 yılİşte bu sadece erkeklere özgü bir açlık olsa kadınlarla beraber olmanız mümkün olabilir miydi. Sadece dini olan insanların belki çekincesi var. Erkek ne kadar istiyorsa kadında o kadar istiyor emin ol. Bastırılmış bir toplumuz. Ama bu düzen değişecek zamanla, geliştikçe anlayacak bunu herkes. Seks kadın içinde erkek içinde aynı şekilde bir ihtiyaçtır. Öyle olmasa keyif değil eziyet olurdu
Soran+1 yılİlk ilişkiye girdiğim kişiyle bir yıl sürmüştü. İstiyorum Çünkü onu seviyorum..
Soran+1 yılSadece buradan yazabilirim üzgünüm. Tabi ki isteyerek oldu istemeyerek olsa bir daha yapamazdım
Soran+1 yılRahatsızlanıyor o kadın yüzünden. Unutmaya çalışıyor. Onu hayal ederek benle beraber olsa unutamaz. Unutmaya çalışıyor
Soran+1 yılYaşayamadı hiç. Kadınla yaşıt. Gördüğü ilk gün aşık olmuş. Evli olduğunu öğrenmiş araştırdığında. Hocalık yaptı kadına kadın kursiyer. Evli ve çocuklu. Ama hiç yaşını göstermiyor bekar zannetmiş ondan. Sonra aşkı onu hasta etmeye başlayınca bir ay izin aldı. Bana bir rahatsızlığım var demişti. Meğer buymuş. Sürekli günden güne eriyor. Gece kadının adını sayıklıyor sızınca. Ama ayıkken benimle gayet ilgili. Romantik
+1 yılDgdff hec onu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstiyor musun onu
06 Yorumla
Soran+1 yılİstiyorum tabikiside 9 ay oldu sevgililiğimiz
Cevap sahibi+1 yılBaya da olmuş. Peki nasıl gidiyor
Soran+1 yılÇok iyi gidiyor mutluyuz
Cevap sahibi+1 yılBuna çok sevindim. Bende böyle bir ilişki istiyorum
Soran+1 yılNasıl bir ilişki?
Cevap sahibi+1 yılBöyle mutlu olabileceğim sevdiğim bir kadınala. Cinselliğin olduğu.
Gizli Üye(36-45)+1 yıl6 ay sonra
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım