Cinsel Yaşam Kitlenmek diye bir şey var mı ilişkide? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kitlenmek diye bir şey var mı ilişkide? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. vajinusmus olan kadınlarda da var bu tehlike sadece girişte değil içindeyken de kasabiliyor kadın kendini 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar kasarsa kassın erkek nasıl çıkamaz icinden cekip cıksın Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. var evet bir seferinde mavi hap alıp dar biriyle olmuştuk 1 saat çıkaramadım çıkardığımda mosmordu... 0 0 Yorumla
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl burada fiziksel değil canım bir eylem gerçekleşmiş bebeğem 😏 denizde ilişkiye giren çift kitlenmişti bir defa, haberlere falan çıkmıştı 😏 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. kıtlenmek ben yasadım aama kramp girdi kalkamadım uzerınden 0 0 Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 , eic 99% +1 yıl Ay Allah korusun gülmeyim de başıma gelmesin 0 0 Yorumla
alwaysbefree Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kasılma var. Kadın kasılıyorsa hemen kuruyor ve acı çekiyor. 0 0 Yorumla
Kayahanben Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Tabi var krem yerine yapıştırıcı kullanırsan kitlenir kalırsın 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. var tabiki ama fotograftaki yapistiriciyla yapti 😆😆 0 0 Yorumla
cyrax1 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Orgazm süresi uzunsa erkeğin kitlenir de zannetmiyorum. Eşek mi olum bu 1 aaat havada kalsın 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. köpeklerde var bu bi tek he bide vajinusmus olan kadınlarda ama köpeklerdeki kadar değil tabi 😂 0 0 Yorumla
ansızınsessizce08 Takip Et Bilge Yaş: 24 +1 yıl Bu attığın şey kitlenme değil kayganlaştıcı yerine yapıştırıcı kullannalar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet ama altına kitlendikleri icin hastaneye gittiklerini yazmislar Yorumla ansızınsessizce08 +1 yıl Kitlenme köpek ve kedi de olur vajina istediği kadar kassın penis çıkar içinden Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. var maalesef kadından kaynklı 0 0 Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl bu dizi sahnesi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Emin misin peki Yorumla axiakrep +1 yıl kanka emin olunmocsk bişi yok dizi sahnesi bu kızının srkaşıyla sevişiyor burada adam yakalanıyor uyançtan teibe girip kitlenşyoe dldşdş Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kitlenmek hayvanlarda oluyor insanda olmaz 0 4 Yorumla axiakrep +1 yıl öğreneceğin çok şey var daha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @axiakrep bununla alakalı bir vaka örneği verebilirmisin? Yorumla axiakrep +1 yıl yuksrıda görsel diziden alınma ve çok var bulursam atarım birazdan link Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @axiakrep tabii haber olur görsel olur farketmez Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Bazen olabiliyor. 0 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı. Yok şehir efsanesi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
vajinusmus olan kadınlarda da var bu tehlike
sadece girişte değil içindeyken de kasabiliyor kadın kendini
Ne kadar kasarsa kassın erkek nasıl çıkamaz icinden cekip cıksın
var evet bir seferinde mavi hap alıp dar biriyle olmuştuk 1 saat çıkaramadım çıkardığımda mosmordu...
burada fiziksel değil canım bir eylem gerçekleşmiş bebeğem 😏 denizde ilişkiye giren çift kitlenmişti bir defa, haberlere falan çıkmıştı 😏
kıtlenmek ben yasadım aama kramp girdi kalkamadım uzerınden
Ay Allah korusun gülmeyim de başıma gelmesin
Kasılma var. Kadın kasılıyorsa hemen kuruyor ve acı çekiyor.
Tabi var krem yerine yapıştırıcı kullanırsan kitlenir kalırsın
var tabiki ama fotograftaki yapistiriciyla yapti 😆😆
Orgazm süresi uzunsa erkeğin kitlenir de zannetmiyorum. Eşek mi olum bu 1 aaat havada kalsın
köpeklerde var bu bi tek he bide vajinusmus olan kadınlarda ama köpeklerdeki kadar değil tabi 😂
Bu attığın şey kitlenme değil kayganlaştıcı yerine yapıştırıcı kullannalar
Evet ama altına kitlendikleri icin hastaneye gittiklerini yazmislar
Kitlenme köpek ve kedi de olur vajina istediği kadar kassın penis çıkar içinden
Rezilik cok utanc verici bi durum
yok artık yalan haberdir
Köpek miyiz mk
var maalesef kadından kaynklı
Vardır 😆böyle kalırsınız işte
bu dizi sahnesi
Emin misin peki
kanka emin olunmocsk bişi yok dizi sahnesi bu kızının srkaşıyla sevişiyor burada adam yakalanıyor uyançtan teibe girip kitlenşyoe dldşdş
Kitlenmek hayvanlarda oluyor insanda olmaz
öğreneceğin çok şey var daha
@axiakrep bununla alakalı bir vaka örneği verebilirmisin?
yuksrıda görsel diziden alınma ve çok var bulursam atarım birazdan link
@axiakrep tabii haber olur görsel olur farketmez
Bazen olabiliyor.
Yok şehir efsanesi
Köpekler kitlenir?
Bütün büyü bozuldu