Cinsel Yaşam Sevdiginiz ile uyumanın keyfine vardınız mı hiç ❤️🔥? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Sevdiginiz ile uyumanın keyfine vardınız mı hiç ❤️🔥? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
uur_uur Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 73% +1 yıl Uykudan önceki yorgunluktan dolayı kimle uyuduğunun pek farkı olmuyor 😅 kafayı koyduğun gibi uyuyorsun. 0 0 Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 802 cevap paylaştı. Evet çok güzel ona sarılıp uyumak bide sabah seviserek uyanmak bambaşka tatlı 0 0 Yorumla
Bosislerbos Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evet... Ama uyandıktan sonra iş sevişmeyle sonuçlandı :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Neredee? Benim taptıklarım başkalarına aşık olup onların altlarında inledi. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yanlış insanlara tapmışsın demek ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elimde olmadan taptım. Hepsi de yanlış olamaz ya. Yorumla Soran +1 yıl Yanlış olan sensindir belki bilemedim afsgs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kızlar için yanlış kişiyim evet. Ben onlara tapıyorum ama onlar tapandan haz etmiyor. Sevgiliyi bırak, kulu bile yapmıyor. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Asla baskasiyla uyuyamam annemle bile. O yuzden hic guzel gibi gelmiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Varamadım hala peluş ayıma sarılıp uyoyorum bazen ona bindiğimde oluyo tabi 0 0 Yorumla
Darknes_Bluee Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Boşaldıktan sonra sımsıkı sarılıp uyumak paha biçilemez 0 0 Yorumla
sörfurkan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. vardım çok güzel 0 0 Yorumla
Çamlıkoru59 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Evet. Çok huzurlu ve mutlu hissettiriyor. 0 0 Yorumla
DengeSiz_mişim Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Evet çok huzurlu ve mutlu oluyorum 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. benlik değil. tek uyumanin rahati gibisi yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl PP de bile tek başına yayılmışsin yaaa pes Yorumla meinschicksal +1 yıl temas sevmiyorum uyurken pes yani bencede Yorumla
0Devrim7 Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Keyfine vardım fakat tadına doyamadım 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Webcam ile yapmıştık ergen iken 0 0 Yorumla
ChivasCooper Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. Hayır Henüz Olmadı 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok tatlıydı o uyku 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Uykudan önceki yorgunluktan dolayı kimle uyuduğunun pek farkı olmuyor 😅 kafayı koyduğun gibi uyuyorsun.
Evet çok güzel ona sarılıp uyumak bide sabah seviserek uyanmak bambaşka tatlı
Evet... Ama uyandıktan sonra iş sevişmeyle sonuçlandı :)
Neredee? Benim taptıklarım başkalarına aşık olup onların altlarında inledi.
Yanlış insanlara tapmışsın demek ki
Elimde olmadan taptım. Hepsi de yanlış olamaz ya.
Yanlış olan sensindir belki bilemedim afsgs
Kızlar için yanlış kişiyim evet. Ben onlara tapıyorum ama onlar tapandan haz etmiyor. Sevgiliyi bırak, kulu bile yapmıyor.
çoookkk hayatım farklı farklı kızlarla yatarak geçti
Asla baskasiyla uyuyamam annemle bile. O yuzden hic guzel gibi gelmiyor
Varamadım hala peluş ayıma sarılıp uyoyorum bazen ona bindiğimde oluyo tabi
Boşaldıktan sonra sımsıkı sarılıp uyumak paha biçilemez
vardım çok güzel
Öyle bir keyif yaşamadım daha
Evet. Çok huzurlu ve mutlu hissettiriyor.
Evet çok huzurlu ve mutlu oluyorum
senin canın uyku değil zkişş istiyo
benlik değil. tek uyumanin rahati gibisi yok
PP de bile tek başına yayılmışsin yaaa pes
temas sevmiyorum uyurken pes yani bencede
Keyfine vardım fakat tadına doyamadım
Webcam ile yapmıştık ergen iken
Çok gez uyudum fakat keyif almadım
Hayır
Maalesef...😪
Vardım. 🤩
Cokiyu