Türkiye ortalaması belli ama kötüyü kabullenmek zordur dışarda aslan olan bizler ama maalesef başbaşa kalınca kırk bahane mahkeme salonlarına gidin şiddetli geçimsizlik diye boşanmaların %70 şi cinsel anlaşmasızlık yüzünden dir ama aynı toplumun erkek bireylerine sorsanız iki saatten aşağı sevişen yok maalesef :) ulan bu kadar iyi erkekler varda bu aldatan ladınlar ne diye dert yanıyor oda ayrı bi çelişki Asıl sorun burada başlıyor kimse kendi beceriksizliğini kadın/erkek üstüne alınmayıp suçu hep karşı tarafta arıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Beni kırmamak için çaktırmadıysa bilemem tabi.
Maşşallah ne zikici erkeklerimiz var be
Bunca zikici erkek ortalıkta ama hala sesten müzdarip kadın var nasıl bir ikilem böyle
öyle valla
%90 nı sallıyor net
Türkiye ortalaması belli ama kötüyü kabullenmek zordur dışarda aslan olan bizler ama maalesef başbaşa kalınca kırk bahane mahkeme salonlarına gidin şiddetli geçimsizlik diye boşanmaların %70 şi cinsel anlaşmasızlık yüzünden dir ama aynı toplumun erkek bireylerine sorsanız iki saatten aşağı sevişen yok maalesef :) ulan bu kadar iyi erkekler varda bu aldatan ladınlar ne diye dert yanıyor oda ayrı bi çelişki
Asıl sorun burada başlıyor kimse kendi beceriksizliğini kadın/erkek üstüne alınmayıp suçu hep karşı tarafta arıyor
Oldu birisi, çünkü çuval gibiydi vajinası...
Her kuşun etini yemem ama yediğimide iyi yerim 😉
23 cm sert damarlıyla kimsenin tatmin olmadığını düşünmüyorum haha.
aynen 23
bildiğim kadarıyla olmadı. tabii çok iyi rol yaptıysa bilemem :D
Evet oldu. mastürbasyon bağımlısı manyağın tekiymiş. Sonradan öğrendim.
Bildiğim kadarıyla hayır. Olsaydı tekrar görüşmek istemezlerdi herhalde.
Hayır olmadı asla aksine ucurdum
Beni edemeyen oldu diyebilirim
Şimdiye kadar olmadı hiç
Hepsi de tekrar istediğine göre olmadı bence
Herkes uçuşta
Ben tatmin olamayan tarafım genelde
Yok çok uzun sürünce kuruyanı oldu hfjfjd
Evet oldu tam bir fiyaskoydu
şuana kadar herkes bagımlısı oldu desem
oldu tabiki
Hayir.
Peki seni tatmin edemeyen oldu mu