Benim eşim mükemmeliyetçi ben onu çözdüm kendimi paralamıyorum her konuda elimden geldigi kadarını yapıyorum tamamdır.. bana beni mutlu etmiyorsun diyor.. sen liste yap ver ben de onları uygulayayım dedim. İlişki mi ne konu dedim her konuda ama sekste de edemiyorsun diyor bende bakimliyim istekliyim güzel de giyinirim.. ulan madem sekste mutlu edemiyorum 2 günde bir niye dibimde bitiyorsun? Mutlu olmayan adam bugün de gelmiş sarılıyor ediyor.. haklısın miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. daha fazla istiyor sana çökertme taktiği uyguluyor.
ona belirli süre yasak koy. ilişki yaşama. biraz süründür.
hastayım de. mantar var olmaz de. bir şeyler uydur. onu aç bırak. sürünsün00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEnteresan olmuş. demek ki yönlendirmeyi bilmiyor bir de üstüne trip atıyor.
Ben yatakta dominant biriyim. Seks esnasında olaydan kopmadan kadını ellerimle istedigim, zevk aldigimiz pozisyona rahatca sokarım.
Kadının ekstra bir sey yapmasına gerek var mı ki? Canım emmesini istiyorsa kavrarım saçlarından önümde diz cöktürürüm.
Komik geldi cidden
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
20Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Mesala ne yapmani istiyormus seks de mutlu olacakmış? Yaaa kadının çok bişey yapması gerekmiyor ki.. kadın istekli biriyse zaten yetiyor burada bütün iş erkeğe düşer
04 Yorumla
Soran+1 yılAcikca soruyorum cevap yok. Ne yapayım saçından tutup sürükleyeyim mi adami? Ben aktifligi seviyorum o da seviyor ama gösteremiyor
Soran+1 yılSinirlendiriyor beni hep ilgi alaka sadece benden bekliyor
- +1 yıl
Seks de aktif olmak gerek zaten bazen sert bazen yumsak ama burada dediğim gibi kadının çok bişey yapması gerekmez erkek iyi skkerse kadın zarsn mutlu olur
- +1 yıl
Hep senden beklerse bu bencillik olur kendi zevkine düşkün biri sanırım... sen onu yaladiysan oda seni yalayacak emecek somuracsk seni kudurtuna kadar her yolu deneyecek ki sende o istekli halinle ona herşeyi yasatirsin yoksa canın bile çekmez
+1 yılEvli bir erkek eşine mutlu olamıyorum dermi hiç ya kadın kadınlığını sorgular resmen böyle saçma sapan şey olur mu
02 Yorumla
Soran+1 yılYeri geliyor yorgun oluyor bazen bana o tatmini sağlanamıyor ben diyorum ki o da insan bazen aksar böyle şeyler deyip geçiyorum hiç ona hissettirendir söylemedim haz duymadigim zamanları gururunu kırmayayım acaba başkası ile mi yapar diye şüphe duymasın diye..
- +1 yıl
Çok erkenmi boşalıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende yanaşma biraz geri çekil kırıldıgını anlasın
51 Yorumla
Soran+1 yılBugün geldi uzaklastirdim zaten. Böyle yaptığı zaman bana içimden de gelmiyor
Ilginc bir kisilik abimiz. Belki de senden beklentilerini dile getiremeyip bu sekilde ayiktirayim bari diyordur.
02 Yorumla
Soran+1 yılBende acikca söyle diyorum ben ondan daha rahatım her konuda açıkça pat söylerim..
+1 yılYa bazı erkekler böyle ego tatmini yapıyor ne kadar iyi olabilir daha diye bu manüplatörü takma iyisin bence o sana sallıyor daha iyi ol diye
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Bence ideal bir çiftsiniz 2 güne bir cok iyiymis. sana takılmış bence
04 Yorumla
Soran+1 yılHep böyle hep.. böyle dırdır yapıyor basimda 2 saat sonra geliyor sirnasiyor madem iyi değilim ne geliyosun diyorum yaaa deyip gülüyor gicik
Soran+1 yılTabi canım onda hiç sıkıntı yok. Ben dedim zaten kusurlarını eksiklerini konu fark etmez söylemiyorum diye kendini hatasız sanma diye
+1 yılHaklısın böyle adamları cidden cok mu arıyorsunuz da evleniyorsunuz?
00 Yorumla
+1 yılNe istediğini tam olarak o da bilmiyor bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇılgın fanteziler istiyor ama dile getiremiyor. Sana uygun olanları teklif et.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılniye her gün değil de iki günde bir o halde
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. haklısın. farklı arayışı var sana dair
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Farklı istekleri (fantezileri) olacak görürsün
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel olarak aranızda sorunlariniz cok mu fazla ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılErkolar kaparılsın o yğzden
00 Yorumla
+1 yılFazla verme sen de haftada bir kere ver en fazla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHem skyor hem saçmalıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılYa yalan atıyor ilişkiyi yaşayan benim bu adamla o an ki mutluluğunu görüyorum sallıyor resmen
Cevap sahibi+1 yılO zaman yapmıyorum de
Cevap sahibi+1 yılKaç yıllık evlisin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHaklisin dibine kadar;)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGıcık bi durummus
00 Yorumla
+1 yılHaklısın👍
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılhaklısın tabiki
00 Yorumla Yanaşma sende
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılFantezimi istiyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajinasalak deseydin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Madem sekste de mutlu edemiyorum 2 günde bir niye dibimde bitiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat