Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu konuyu oturup eşinle konuşman lazım. Cinsellik zevk alınacak bir olaydır. Zevk almıyorsanız yapmanızın da bir anlamı yoktur. Ön sevişmenizi uzun tutun erojen bölgelerinizi keşfedin nelerden zevk aldığınızı öğrenin sizi kıvama getirecek şeyleri bilin sonra işe koyulun. Aksi halde sevişmeyin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
6 aySende sorun yok onu bil öncelikle. Vajinanın zevk almayı öğrenmesi lazım. Evlilik öncesi klitoristen sürekli zevk aldığın için şimdi de klitorisini uyarmadan zevk alamıyosun. İçindeki git geller anlam ifade etmiyor. Bu bütün kadınlarda böyledir. Kadın önce klitorisle uyarılacak, sonra içinşn dolmasını isteyecek ondan sonra kadının içine gireceksin. Eşinde acelecilik olduğu için çoğu kadının yaşadığı şeyi yaşıyorsun
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
6 ayYa soru trol ya da sen yazdıklarını hatırlamıyorsun,
Evliyim ama cinsel ilişkiye girerken hiç zevk alamıyorum, neden olabilir?
bak sopru bu ama sen bir üyenin yorumuna bunu yazmışsın
"evet eşim uzun sürüyor ben 1 2 kere oluyorum o bitene kadar"
Yapmayın arkadaşlar yapmayın oynamayın insanlarla
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
6 ayBüyük ihtimal kendi işini bitirip çekiliyordur oral yapmıyordur sevişiyordur sadece boşalıp gidip duş alıyordur diye düşünüyorum böyle bir ilişkide kadınlar zevk almaz tam tersine kullanılmış hisseder
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayMerhaba, bu durum , senin cinselliğe yönelik olarak hislerinde duygularında ve bedeninde yeterince yoğunlaşma olamaması ile ilgili bir durum yani kendini birliktelik esnasında yaşaman gereken zevklere kendini bırakamıyorsun , diğer bir anlatımla, senin kendini bırakabileceğin şekilde bir zevk tutkusunu yakalayamıyorsun, bunu yakaladığın an , kendini tamamen seresepe , sansürsüz ve sadece bedeninle değil düşüncelerinle kalbinle tüm benliğinle en şeffaf ve en çırılçıplak olarak bırakabileceğin hislere yönelik bir uyanış gerçekleşebilmeli bu gerçekleşmediği için , ek bir takviye ihtiyacı duyuyor ve eşin derinliklerine girerken elin orada ve masdurbasyon yapmaya devam ederek zevk alma koşulunu tamamlıyorsun daha doğrusu tamamlamaya çalışıyorsun. Bazen yeterli olsada sanırım çoğu zaman yeterli olmuyor çünkü sen gerçek bir ilişki yaşarken, masdurbasyon yapmaktan yoruldun , bu durum seni hem zihnen hem bedenen , hemde dişil olarak hemde ruhen yoruyor olmalı değil mi?
00 Yorumla
6 ayEşin seni uyarmıyor muhtemelen ve sevişmeyi bilmiyor. Farklı pozisyonları dene ve sana en çok zevk vereni bulmaya çalış.
96 Yorumla
Soran6 ayEvet söyleyemiyorumda
Soran6 ay@hüseyin6606 ne uzun süremi
Soran6 ay@hüseyin6606 evet eşim uzun sürüyor ben 1 2 kere oluyorum o bitene kadar
Soran6 ay@hüseyin6606 hayır konuşmayız
Soran6 ay@hüseyin6606 neden atayım gizli sormuşum soruyu yazamam kimseye
- 6 ay
Birbirlerinden utanırlarsa?
4 ayCinsel ilişkiye girerken zevk alamamanın birçok nedeni olabilir, bunlar arasında iletişim sorunları, cinsel eğitimin yetersiz olması, Partner arasındaki uyumsuzluk, deneyim eksikliği veya genel anlamda cinsel sağlıkla ilgili konular sayılabilir. Bence açık iletişim kurup kendi duygularınızı paylaşmak, ayrıcapartnerinizle birlikte bir uzmandan yardım almak Meditation gibi yöntemler de denenmesine yardımı dokunabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yüksek ihtimalle ön sevişme diğer pozisyonlar vs eksiktir. Vajinusmusun hafif bir şeklinide geçiriyor olabilirsin strese bağlı hormon üretimi o esnada yükselmesi gerekirken düşüyor da olabilir.
Senden sular seller olana kadar sevişmeyi deneyin harala gürele gir çık yapmayın sonra yapın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. ön sevişme yoksa kesinlikle zevk alamazsın. çok basit bir denklem bu aslında. kendini hazır hissetmeden gerçekleşen her birleşme zevksiz olacaktır. ön sevişmeyi uzun tutmaya çalışın olmuyorsa eşinle konuş bu konuyu seni anlamasını sağla.
02 Yorumla
Soran6 ayAslında döyledim çok uzun sürüyor ben 2 kere kendi kendine geliyorum ama o geç oluyor birde çok acele ediyor
6 ayÖncelikle cinselliğe bakış acini değiştirmen gerekiyor. Mecburi seks yapmak değil de hem zevk almak hemde zevk vermek için cinsellik yaşamak lazım. Tabi buna partnerin de dahil olacak
00 YorumlaTerapiste git. Ya da bana gel bi tur deneyelim bakalım başkasında da aynı şey oluyor mu yoksa kocan mı beceremiyor
00 YorumlaKendini kasmayı bırakacaksın önce bizde eşimle aynısını yaşadık oturduk konuştuk. Hoşlandığımız şeyleri birbirimizle açık açık konuştuk.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
6 ayBu konuda cinsel terapistler var online da görüşebilirsin. Yok dersen renklendirmen lazım kendini filmler izle titreşimli oyuncak al vs.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
6 ayKocan yapsa daha mantıklı olur gibi. Ayrıca üç sene olmuş hala neden korkuyorsun?
06 Yorumla
Soran6 ayKorkma değil aslında ilk başlarda korkuyorum işte anla da
- 6 ay
Anladım da burada eşine görev düşüyor iyi de
Soran6 ayİşte söyleyemiyorum bende bilmiyorum açıkçası yani bende bi problem var sanırım hiç dokunmadan olmadı yani ben hep kendime dokundum yaparken. Oda bişey demedi hiç his yok dokunmadığımda
- 6 ay
Muhtelemen seni çok etkilemiyor ondan kendi kendine yapıp dokunup istekleniyosun
Soran6 ayHayır mesela istiyorum sonra başlıyor daha çok istiyorum ama canım açıyor bu yüzden kendi kendimi ıslatıyorum diyebilirim tabi bu aşamadan sonra yapsalar zam almıyorum benim dokunmam lazım belkide hep öyle yaptığım için alışkanlık oldu bilmiyorum. Mesela eşimi kendimden çekersem hiç bir şey hissetmiyorum.
- 6 ay
İşte o seni islatmiyor ondan kendin yapıyorsun bunu
- Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı.
6 ayÇookkk derin bir konu ciltler dolusu sosyolojik analiz yapılır
01 Yorumla
Soran6 ayHaklısın
Gizli Üye(45 üstü)6 aySeks terapistinden yardım alman gerekiyor. Sorunun biraz psikolojik biraz da tecrübesizlik gibi. İnternette de konuyla ilgili yayınlar var Selcen Bahadır var YouTube da onun videolarını izle
02 Yorumla
Soran6 ayGitmek istemiyorum. Ben aşırı korkuyordum oldu bi şekilde eşim nazik biri ama işte
Cevap sahibi6 ayYardım almaya çalış
Eşin peki destek oluyor mu kendin yaparken tatmin oluyor musun
05 Yorumla
Soran6 ayEvet
Soran6 ayİdtiyorum ama uyanıyorum konuşamam bunu
Gizli Üye(18-24)6 aycevap verelim aşkım da tam olarak neye onu bilemedim korkun var diyorsun neden ve neler denediniz özel konular bunlar konuşmak istermisin hemde buradan herkese açık, bilemedim..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı.
6 aybiraz alkolle yaşa bence birde kaydırırcı kulalan kıasılma azalır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Eşinle konuşmalısın bunda ayıp yok o zevk alıyorsa sana da aldırmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
6 aySevişirken mastürbasyon. mu yapılır ya? Penisten zevk almaya çalış
00 Yorumla
6 ayEşinle beraber bir terapiye git destek al çiçeğim çok çabuk aşılacak bir şey bu sorun yapma geçen zamana yazıkmolmuş sadece geç kalmışsın ❤️
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
6 ayKocan beceriksiz sana zevk veremiyor ya da seni kesfedememiş olabilir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence zamanında aşırı mastürbasyon yaptığından şimdi cinsel ilişkiden zevk almiyorsun
00 YorumlaSorun biraz sende ama çoğunluk partnerinde bunu aşabilirsiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
6 ayYani kendini tam veremediğin ve odaklanamadığın için zevk alamıyorsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
6 ayEvli biriyim belkide sorun sende değil seni hazırlayamayan eşindedir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. Kocan beceriksiz galiba. Seni zevke getirmeyi bilmiyor mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
6 aySeni kocanın diliyle, eliyle, sözleriyle uyarması gerek.. Yeterli uyarılmıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayMastürbasyon yaparken daha çok zevk alıyorsundur bunun da sebebi ya mastürbasyona alışmışsındır ya da eşini arzulamıyorsundur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 aymuhtemelen evlenmeddn cok fazla mastürbasyon yapıyordun ondan dolayı normal sekse konsantre olamadın heralde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
6 ayKarşındaki kişinin yeterince uyarmamasindan kaynaklı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 aymk neye korkuyorsun sanki öldürüyorlar. Anlamıyorum bu kafayı ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 aydemek ki o işini bilmiyor
sana daha tecrübeli biri lazım 😈🥵00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayOn sevisme yapmadan yapmayin uc senedir de alisman lazim artik
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
6 ayHe listen gelen aşırı mastürbasyon aliskanliginizdan kaynaklı vaginal orgasmı olamiyorsunuz
00 Yorumla
6 ayEşin bu konuda seni uyaramiyor olabilir ona karşı cinsel çekimin olmayabilir korkuların fazla olabilir
00 Yorumla
6 ayçok var senşn gibi meraklanma , doktora gitmen gerek depresan la iş hallolur ama terapide gerekebilir , ayrıca senşnde çba göstermen gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayNeden doyamıyorsun ki ne sorun. Yatakta ten uyumsuzluğu mu doyuramaması mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayKocan yapsa bunları daha mantıklı
62 Yorumla
Soran6 ayEvet şöyle oluyo mesela ben başlatıyorum. İstiyorum sevişelim en fazla 3 dk falan sonra başlamak istiyo tabi bu sürede ben kendime dokunuyorum sonra olurken oluyo işte bırakırsam çok acıyo bende bitene kadar devam ediyorum
Soran6 ayEşimmin uzun sürüyor ben 3 kere falan napcam bilmiyorum bu benim sorunum mu eşimde sorun olduğunu düşünmüyorum
Gizli Üye(36-45)6 ayNasıl yani uyarmam gerek derken ilişkiden önce mastürbasyon mı yaparak uyarıyorsun kendini?
024 Yorumla
Soran6 ayEvet
Cevap sahibi6 ayEşin buna ne diyor peki?
Soran6 ayDedim bende bi sorun mu var diye hayır sende bi sorun yok sadece elini çekmen gerek diyor. Ama olmuyor öyle. Diyemiyorum bazende numara yapıyorum üzülmesin diye. Seviyorum kocamı ama elim çekersem çok canım acıyo
Cevap sahibi6 ayAma çok sıkıntılı bir durum bu. İlişki esnasında da mı elin orada...
Soran6 ayBaştan sona öyle
Cevap sahibi6 ayPeki o halde rahatlayıp orgazm olabiliyor musun?
Soran6 ayEvet oluyorum
Cevap sahibi6 ayPeki evlenmeden önce çok mastürbasyon yapan biri miydiniz?
Soran6 ayHayır eşimle tanıştıktan sonra nişanlılık döneminde telefonda konuşurduk bu konuları ben korkuyordum falan oda bana nasıl kendimi tanımam gerektiğini öğretti yani ben ilk kez özgün kendimi tanıdım be telefonda yaptık kendimi öyle oldu sonrasında ben Arada yaptım
Cevap sahibi6 aySen klitoral orgazma alışmışsin ve diğer türlü zevk almıyorsun... Hangi pozisyonda olursa olsun elin orada mı?
Soran6 ayEvet orada bu yüzden her pozisyon da hoşuma gitmiyor. Normalde ençok hoşa giden hangisi bilmiyorum benimki dizlerimin üstünde yüzüstü durunca daha kolay kendime dokunduğum için genelde öyle oluyor
Cevap sahibi6 ayÖyle rahat okşuyorsun da ondan...
Soran6 ayEvet ne yazık ki😞😞
Cevap sahibi6 ayGerçekten üzüldüm diyecek bir şey bulamıyorum... Peki numara yaptığın oluyor mu eşine karşı zevk alıyorum tarzından...
Soran6 ayEvet orgazm olduktan sonra uzun sürdüğü için numara yapıyorum
Cevap sahibi6 ayMecburen o üzülmesin diye tabi... Peki o yokken hiç mastürbasyon yaptığın oluyor mu?
Soran6 ayBazen oluyor
Cevap sahibi6 ayVe normal ilişkiden kat ve kat zevk alıyorsun yanılıyor muyum?
Soran6 ayNe bileyim hiç ilişkiden zevk almadım ki
Cevap sahibi6 ayDoğru kıyaslama yapamazsin. Peki o olmadan yaptığın mastürbasyonlar da film mi izliyorsun?
Soran6 ayHikaye okuyorum
Cevap sahibi6 ayCiddi misin bende okurum hikaye... Ne tarz hikayeler okursun mesela?
Soran6 ayNormal hikaye işte arkadaşımla şunu yaptım bi adamla bunu yaptım cart cırt
Cevap sahibi6 ayGüzel hissettiriyor dimi hikaye okumak...
6 ayGeçmişte tecrüben fazlaysa artık soğumuş olabilirsin
00 Yorumla
6 ayEvliliğiniz demek ki aşk evliliği değilmiş görücü usulü veya mantık evliliği mi yaptınız?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ay3 senedir nasıl dayandınız ki böyle hayatmı gider konacanı istemiyorsun demekki
02 Yorumla
Soran6 ayHayır istiyorum ama bişeyler olmuyor bende sorun var genelde numara yapıyorum.
Cevap sahibi6 aySeni çoşturamıyor işte
Geçmiş olsun yanlış adam yanlış evlilik
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
6 aydaha önce başka birinin sevdin mi
02 Yorumla
Soran6 ayEvet
Soran6 ayNe alakası var
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Psikolojik destek almalısın
08 Yorumla
Soran6 ayEvet haklısın
Soran6 ayUmarım
Soran6 ayUmut yok gibi
Soran6 ayBen hayatımda cinsellikle ilgili birtek kocamla konuştum ve yaşadım. Bir kadına bile anlatamayacak kadar utangacım ne yapacağımı bilmiyorum
6 ayEşinden dolayı olabilir
10 YorumlaEşin yeteri kadar ilgilenmiyor olabilir mi?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayEşin seni uyarmıyor demekki hep kendini düşünüyor bunu konuşmalısın?
00 Yorumla
6 ayKarşındaki sağlam ve sert değildir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
6 ayKendini olaya veremiyor rahat değil ondan
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı.
6 aySen gene yapıyorsun bizimki yapmıyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
6 ayNedeni belli değil mi sence de
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı.
6 ayEvlenmeden önce çok mu mastürbasyon yapıyordun.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
6 ayEşinin penisi nasıl? Seviyor musun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Kocan işi bilmiyor olabilir
00 Yorumlaİçine girmesi sana hiç zevk vermiyor mu?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayÖn sevişmeyi uzun tutun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
6 ayEşin hazırlamıyormu seni
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Penisi yeterli değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayEşimde de vardı hallettik biz
06 Yorumla
Soran6 ayNasıldı acaba aynı olabiliriz
Cevap sahibi6 ayDilerseniz konuşabiliriz
Soran6 ayHayır teşekkürler
Cevap sahibi6 ayBir hap alıyorum 45 dk dibine dibine vuruyorum durmadan
Soran6 aySa@k iyi b@k yiyon.
Cevap sahibi6 ayNapim hoşuma gidiyor
Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı. Farklı deneyimleri denediniz mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayElin eliyle yapsada zevk almıyormusun
04 Yorumla
Soran6 ayHayır
Cevap sahibi6 aySen kendi kendini tatmin edince oluyormu
Soran6 ayEvet
Cevap sahibi6 ayYani bunda bir terslik var ama vajinal zevk almaman normal ama eliyle ya da oral yapıncada almıyorsan sorun büyük demektir
- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne