18 yaşım ve açıkçası benim gibi ilk kez yaşayacak biriyle yapmayı uygun buluyorum ama kime güvenip yapılır bilmiyorum olsun bitsin istiyorum artık
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Genelde mesela bakire kızları bekaretini belirli bir ücret karşılığında görüştüğü kişilere de veriyor yani genelde Bunlar üstünde iş adamları ya da yöneticiler falan oluyor Hani Eğer öyle bir düşüncen varsa yüksek bir miktar karşılığında görüşme sağlayabiliriz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuradan birine guvenmiyorsan reel hayatta karşına cikanlarda buradakilerden ne farkı var ki
Ve benden sana tavsiye ilk kez yapacak biriyle yapma. Eğer yapacaksan tecrübeli, seni tehdit etmeyecek olgunluğa ve karaktere sahip, seni ilk sekste seksten sogutmayacak pişman etmeyecek biriyle yasa
Bence en güzeli sugardaddy. Hem zevk hem para02 Yorumla
Soran+1 yılKullanılmış birini tercih etmiyorum ilk deneyimimde
Cevap sahibi+1 yılSenin o ergen beynini s... 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk deneyimin tecrübeli bir erkekle olmalı ki hüsran olmasın. Bir ilişki düşünmüyorsan da sana yapışmayacak ve ağzı sıkı biri olmalı, sağda solda seninle yattığını ötmemeli. Tecrübesiz bir erkeğin ilki olursan arkadaş çevresinde övünerek anlatır.
00 Yorumla
Arkadaş ilerde eşin senin şu anki halin gibi biri olmasını istiyorsan, sen kendini eşine sakla. Şüphesiz eşinde senin gibi biri olucak. Böyle kutsal birşeyi basite indirgeme
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçma baya sanmıyorum erkekler her haltı yiyen insanlar ve içinde olduğum ortamdan böyle bir erkek çıkması imkansız bende her haltı yiyen birine bakireligimi vermek istemiyorum bende istediğimi yaşamayı seçiyorum erkekler yaparken bir halt olmuyor
- +1 yıl
Abi karakter meselesi. Sen bataklığın içinde büyümüş olabilirsin. Ama sen neden o bataklığın bir parçası olacaksın ki. Dünya büyük. Ayrıca kendini sakındırırsan sana senin gibisi denk gelir. Çevrem çok kötü diyorsun. Bende sana diyorum ki 'Dağın altında da olsan, senin nasibin sana isabet eder.'
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
38Cevap
Bak cinsellik olsun bitsinle olacak bişey değil! bir kere en baştan cinselliğe bakış açın yanlış.
29 Yorumla- +1 yıl
Sünnet olurmuş gibi, oldu da bitti maşallah 😂
Soran+1 yılYa aslında düşündüğüm ileride bakir bir erkekle evlenmeyecek olmam ve doğru bulmam o her haltı yemisken bakireligimi onunla kaybetmeyi
- +1 yıl
Gözü kara deliyim hem de 😂
Soran+1 yılSanmıyorum bu yüzden de kendimi saklayacak değilim
- +1 yıl
Kardeşim, hormonlarınla değil beynini, mantığını ve vicdanını kullanman lazım. Güven olmadıktan sonra boş işler bunlar, çok sıkıntılı süreçlere de girebilirsin. Akışına bırak biraz.
- +1 yıl
Manyak mısın ya onun bakir olacağını düşünmüyorum da ne, ne kadar bağnazca bir görüş ki hak veriyorum biraz sana ama zihnine veriyorum çünkü daha veletsin. Ama şunu bil ki Allah zina yapan kadınlar zina yapan erkeklerle, zina yapan erkekler de zina yapan kadınlarla karşılaşacak diyor. Sen en temizini istesene Allah'tan ne kadar bağnazca bir cümle ya, hiç mi bir şey öğretmiyor anne babanız
- Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılTecrübeli bi erkeğe ver vereceksen bilmeyen adam ne zevk verir
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılEğer ileriye yönelik bir beklentin yoksa gerçekten tecrübeli ve isteklerine önem verecek birisini tercih etmelisin 👍
00 Yorumla Tecrübesiz birisi seni zorlar dikkat edin buna
02 Yorumla
Soran+1 yılAsıl bir çok kişiyle yapmış birisiyle yapmak bir bakire olarak rahatsız eder beni
Kimseye güvenemezsin bu konuda sadece hoşuna giden biriyle ol derim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılgerçekten güvendiğin biri olmalı ve o kişiyi yeterince iyi tanımalısın
00 Yorumla
+1 yılKendi tercihin sonuçlarını kestirecek bir hata yapmalısın dikkatli olarak.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 951 cevap paylaştı.
+1 yılBilenler sana yardımcı olur, ama pişman olacaksan yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk olacak birisiyle olmalı. Katılıyorum. Şartların neler?
04 Yorumla
Soran+1 yılTabikide bakir olsun ve hoşuma gitsin yeter büyük beklentim yok
Cevap sahibi+1 yılBuradan birisi olur mu?
Soran+1 yılBurdan birine güvenecek değilim sizin bakir olduğunuza dair bir kanıt bulunmuyor zaten kullanılmış istemem
Cevap sahibi+1 yılBende bakirim. Size katılıyorum. Burada bende böyle konu açtım biraz dalga konusu oldum.
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynen knk şimşek gel senin benim hamıma vur öyle oldu işte sonra aşkım dersin
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka off
Cevap sahibi+1 yılÇok alaka ne bu 18e girince cinsellik aşkı
İlkin olacaksa hiç yapmamış biri sana zarar verebilir seni anlamaz güvendiğin biri olmalı
00 Yorumla
+1 yılbana sorarsan deneyimli biriyle yap yoksa çok sıkıntı yaşarsın deneyimsiz biriyle bu sende travma bile kala bilir iler ki cinsel hayatına yansır.
00 Yorumla
+1 yılBende daha hiç yapmadım hep sanaldan yapan biriyim kaç yaş arıyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılOf burdan birini istemiyorum boş yapms
- +1 yıl
Burdan birini bul ya da beni seç demedim
- +1 yıl
Farkettiysen
+1 yıl25 yaş üstü biriyle dene mutlaka ki ilkin öok güzel geçsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen yaşamadım bilmiyorum çok üzgünüm buradan tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum inşallah ben kazanırım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılHristiyan mısın?
07 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ki
- +1 yıl
Neden böyle bir hayatın olmasın
Soran+1 yılNe alaka seks yapınca böyle bir hayatı yasama şansı mi kalmıyor elimizde😂
- +1 yıl
Türkiye'de evet
Soran+1 yılHayır alakası yok
- +1 yıl
Ne yani sen şimdi bakireliğini kaybedince kaliteli bir erkeğin seninle evleneceğini mi sanıyorsun? İstisnalar hariç evlenmezler.
- +1 yıl
Yanlış anlama İzmir'lileri severim. Sen İzmir'li misin?
Bilen biriyle yap ki zevk al
02 Yorumla
Soran+1 yılRahatsız edici bakireligimin kullanılmış birisinde kaybetmek istemiyorum
+1 yılbulamazsanda sen kendini boz olmaz mı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Kendini rahat hissettigin biriyle
00 Yorumla
+1 yılBuradan bul ama cidden doğru kişiyi seçmelisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılgelecek göreceğin biriyle
00 Yorumla
+1 yılYurda millete hayirlisi olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bilen biri ile yapsan daha ii olur sanki..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanıyor musun bebeğim
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ml misin
Cevap sahibi+1 yılGayet alaka ziktirmek için hazır ola geçmişin
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl kişilerden hoşlanıyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz daha sabret güvendiğin birisi çıkar illaki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bul çevrenden söyle yaparsınzı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Bu nasil bir dusunce
05 Yorumla
Soran+1 yılYa anlamaya çalışsan mantıklı aslında çoğu erkek her haltı yiyor zaten ve ileride bakir bir erkekle karsilasacagimi düşünmüyorum ve her haltı yemiş birisiyle ilk deneyimimi yaşamak istemiyorum
Soran+1 yılAnlattığın ne anlamadim ve nasıl yanlış düşünüyorum ki kendimi birine saklamak mantıklı gelmiyor
Kocanla
08 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum öyle olmasını belliki değil mi.
Soran+1 yılNeden pişman olayım erkekler her haltı yiyip pişman oluyor mu
Soran+1 yılOf her haltı yiyip bakire kız isteyenlerdensin evlilik için demi
Sevdiğin kişi ile
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılbenimle olmali
00 Yorumla bende böyle düşünüyorum
00 YorumlaDeneyimli biri ile
00 Yorumla
+1 yılOlur olur sabret
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYap kurtul
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl😅😅önemli detay bu
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocanla mesela?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburdan kimseue verme