Şimdiye kadar hiç seks yapmadım eski kız arkadaşlarım bile istediler yani ama ben hep evleneciğim kıza bırakmak doyumsuzluğumu yaşatmak istiyordum ama bazı kızlar tecrübeli isterler falan diyince evlenen kız seks yapmaya karar verdim bu doyumsuzluğu yaşayacak kızın özel biri olmasını istiyorum
Eğer gerçekten zevk almak istiyorsan ve hiçbir zaman doğru yoldan çıkmak istemiyorsan ilgi duyduğum aşık olduğun ya da en azından cinsel çekim duyduğun birisi ile yap bunu Çünkü herhangi birisiyle olabilecek bir şey değil zevk almazsın tamam alırsın ama klasik yani mastürbasyon yine aynı şey eğer gerçekten işte ben tam anlamıyla seks yaptım demek istiyorsan karşıdaki kişiye içinde duygusal bir şeyler olmalı
Kardeşim kadınlar gerçekten tecrübeli erkek istiyor. Seks ve cinsellik oyun gibi. Levelleri var tecrübe ettikce level atlıyorsun. Senin çok iyi oynadığın bir oyunda baskasının henüz 1 level oldugunu düşün. Oynayısı cok saçma ve sıkıcı gelir. Tabi 1 level bir hanımefendi ile evlenirsen ne ala. Beraber öğrenir ve size özel olur
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
1 level kız bulmak demek bakire bir kız demek ki bu devirde de o çok zor
Ben bakire biri olarak eşim de kendini bana saklasın birlikte yaşayarak tecrübe edinelim isterim şahsen. Onun eskiden bi kızla öyle şeyler yaşadığını düşünürüm ister istemez gözümün önüne gelir. Midem bulanır.
En İyi Cevaplar