22 yasındayım hiç birliktelik yasamadim opusmedkm bile ssnnsem cogu kişi eksiklik kendini mahrum bırakma vs diyorlar ama ben güvenemiyorum birisine cogu kiz arkadaşım da yaşadı sizce bu eksiklik midir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 23 yaşındayım senin gibiyim kimseyle yaşayamadım ama ben eksiklik hissediyorum fakat bunu yaşayacaksam sadece bir kişiyle olması gerektiğini düşünüyorum tek bir kişiyle yaşanmalı ve onunla devam etmeli benim mantığım budur
027 Yorumla
Soran+1 yılBende bu kafadayım iste ama güvenilir kimse yok ki
Cevap sahibi+1 yılEvet bu yüzden bu yasa kadar bir sey yasamadik muhtemelen birkac sene daha böyle gider gibi
Cevap sahibi+1 yılBenim önceliğim güven her zaman güven vermeye çalışırım ve hep güven isterim
Soran+1 yıl:( keske bulsak ben çok isterim ya
Soran+1 yılBenim için güven en önemlisi o olmadan asla olmaz
Cevap sahibi+1 yılKesinlkle ve tek bir kisiyle olmali her zaman her an o kisi olmali sadik olmak gerektigini düşünüyorum
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum hayat arkadaşı gibi beraber olacağın hep
Cevap sahibi+1 yılUmarim en kisa zamanda istedigin gibi birisi cikar karsina buna benimde cok ihtiyacım var
Soran+1 yılUmarım seninde çıkar ya aynı düşüncede olduğum bir erkeğin olduğunu bilmek umut verdi ahaha
Cevap sahibi+1 yılSende bana umut verdin umarim karsima cikarsin bir gun
Soran+1 yıl🥲🥹
Cevap sahibi+1 yılYillardir bekliyorum
Soran+1 yılBen de
Cevap sahibi+1 yılSeninle gerçek hayatta tanismak seni tanımak isterdim
Soran+1 yılYaa umut verme bana agaga
Cevap sahibi+1 yılHangi sehirdesin
Cevap sahibi+1 yılYarın sabah 6 da uyanmam gerekiyor uykulu sekilde sana yazıyorum
Soran+1 yılTamam uyu sen
Cevap sahibi+1 yılHangi sehirdesin ilgimi cektin uyuyamıyorum ki
Soran+1 yılAnkara
Cevap sahibi+1 yılBiraz uzagiz sen kacta uyuyacaksın
Soran+1 yılUykum yok ki
Cevap sahibi+1 yılAdanadayim
Soran+1 yılHadi uyu sen
Soran+1 yılTamam iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılİstek atmadigina gore istemiyorsun peki 👋👋
Soran+1 yılYaa tm bekle
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de opusmedim bile. Soruda resmen kendimi gördüm. Yaşım da geçiyor geç kalmış da hissediyorum ama ülkemizde iyi ve güvenilir kafa dengi ve cinsel yönden güvenecek birisi bulmak sıkıntı. Keşke seni tanısaydım
00 Yorumla
Yaşamadın diye pişman olma. Yaşayanda yanlış yaptın demekte yanlış. Bu senin tercihin. Bunu yaşayacağım diye yanlış insanlarada yönelme. Kendini değerli hissedeceğin yerde ol.
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten random biriyle yapmam sevgilim olursa onunla olur
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılEksiklik değil ama bu zevki yaşamalısın. Herkes için gerekli. Kendini de yaşam boyunca sadece bir kişiyle olmalı diye şartlama, yok öyle bir şey.
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklisin herkes tek kişi evlilik tek yolu diyor
- +1 yıl
Bir kadının evlenmeyi beklemek zorunda olması, ömrü boyunca sadece bir kişiyle seks yapmasının normal kabul edilmesi bana saçma geliyor.
Soran+1 yılBence de saçma kadını mahrum bırakan bir şey birde erkekler birsuru kişiyle birlikte olup kadınlara bunu diyo
- +1 yıl
Bunu sorguluyor olman güzel. Neden zina denen şeyin sınırları bekar erkekler için esnetiliyor da kadınlar kısıtlanıyor? Hatta bazı çevrelerce lanetleniyor?
- +1 yıl
Çünkü dini yazan bir erkek. Bu dünyada ne yazıldıysa insan yazdı, ne söylendiyse insan söyledi.
Soran+1 yılHangi dineninaniyorsun merak etimm
- +1 yıl
Dini inancım yok. Ortaokul, lise yıllarımda bıraktım.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
95Cevap
Bende hiç yaşamadım yani aklım yetti yeteli böyle şeyleri hiç evlenmeden yapmak istemedim istememde, ilkini kocanla yaşa eksiklik değil şimdi sen gidip sevgilinle yaşarsan o istediğini elde etmiş olur bırakır gider ama kocan olunca öyle olmaz kendini daha mutlu hissedersin diğer türlü kullanılmış gibi hissedersin o yüzden evlenince yap eksiklik değil yani sırf 5-10 arkadaşın yaptı diye sende yapma kuzum
103 Yorumla- +1 yıl
👏👏
+1 yılYaşama bir gün mutlaka gelir seni canı gönülden seven adam onla ilişkiye girersin sen de seversen. Ben de yaşamak istiyordum ama ruhu, aşkı, sevgisi, aklı, değer yargısı bana ait olmayan biriyle yaşayamayacağımı anladım.
Kayıp mı bu bana göre asla değil.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEksiklik ama erkeklere bu kadar güvenmemekte haklısın. Doğrusu takdir ediyorum senin yaşında hemen de erkeklere güvenirdim. En iyisi öpüşmeyi ve cinsel ilişkiyi kızlarla deneyimlemen olabilir. Kızlar canını yakmaz.
Cinsel şeyler yaşamamak evet kesinlikle eksiklik bana göre.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 973 cevap paylaştı. Ben 30 yaşındayken bende yaşamadım. Bir eksiklik değil. Neye göre eksiklik diyorlar? Hee Bir ihtiyaç mi? Ben bir erkek olarak bence ihtiyaç. Hemde acayip. Lakin sanki bir şey başarmış gibi eksiklik değil. İnsanın eksik olduğu o kadar çok şey vardır ki. Bunu Bir eksiklik görüpte tam yapanların vay haline. Ergen düşüncesi.
10 Yorumlakendinize yapmış olduğunuz en büyük iyilik kimseye kendinizi sunmamanızdır.
cinselliği evlilik dışı normalleştiren sırtlanlardan uzaklaşın hayatınızdan silin.
sevgi bu değil, hayatınızı perişan edersiniz.30 Yorumla
+1 yılSen eksik hisediyorsan eksiklikdir baskasi bunu diyorsan sana umursamamalisin
Güven sorunun varsa da bunu çözmeye baslamalisin bence
Bende de öyleydi şu an daha rahatım
29 Yorumla- +1 yıl
şu an rahatım derken :)
- +1 yıl
@Kayhannnnnn kendimi daha rahat hisediyorum
- +1 yıl
Yani canın çekmiyor mu artık demek istedin :)
- +1 yıl
@Kayhannnnnn hayır öyle birsey demedim
- +1 yıl
İşte ne demek istediğini anlamadım tam olarak :)
Soran+1 yılEvet ne dediğini biraz açar misin
- +1 yıl
Yani önemli olan senin ne hissettiğin
Sana bunu biri diyorsa umursamamalisin işte aa senin ilişkin olmadı mi hic iy bilmem ne diyen kızlar varsa onları boş ver yok sen kendin istiyorsan o zaman istediğin şey üzerinde bir adım atmaya calis
Soran+1 yılAnladim teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkese göre değil kendine göre yasa.
35 yaşındayım bende hiç yaşamadım. Eksiklik değil.
Millet çıkarı için bedenini ruhunu satıyor.
Yaşayanların çoğu zevk nedir onu bile bilmiyor. Cinsellik iki vücudun çakışmasından ibaret değil. Gerçekten guvendiginde yaşarsın zevkle00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. eskiklik değilde, yani şimdi gidip hadi hop şunla bi cinsellik yaşim dersen pişman olursun ve bişey anlamazsın zaten. Doğru kişiyi bulduğunda anlayacaksın ve zaten onunla yapıp yapmamak senin tercihin.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılEksiklik değil yaşasaydın bir artı da olmayacaktı. Yaşansa da olur yaşanmasa da mühim olan doğru insanla yaşayabilmek ve cidden mutlu bir birliktelik olması yaşa takılma.
20 Yorumla
+1 yılne güzel işte namusunu iffetini korumuşsun sakın etrafındakiler uyma diren sabret kocana sakla emin ol böyle daha çok mutlu olursun
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmiycem
+1 yılHayır iffetli olmak bir eksik değil zaten cinsellik insan oğlunun doğasında var sonradan öğrenilen bir şeyde değil kendini evliliğe ya da eşine saklaman onurlu bir hareket
00 Yorumla
+1 yılBaşkalarına göre olabilir ama senin düşüncelerin önemli. Sen eksikliğini hissediyor musun? Bu başkalarının önermesi ile olacak bir şey değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılİstiyorum ama kimseye güvenmiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 384 cevap paylaştı. Zamanı senin tercihin. Bu zevkten mahrum kalman eksiklik.
30 Yorumla
+1 yılBunu öyle düşünme neden eksiklik olsun? Zaten pişman olma potansiyelin yüksek gibi geldi. Evlenene kadar bekle.
10 YorumlaEksiklik değil;Doğru zamanda doğru kişiyle yaşacayagın ilişki seni daha mutlu eder. Kendine zaman tanı acele etme lütfen;
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru zamanda dogru kişiyle olmalı. Acale etme. Benim arkadaşlarım daha yaşları tutmazken yaptı. Adamlar başka biriyle evlendi. Benim umurumda değil dersen bilemem. Evlenmeden bu hatayı yapma
06 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeyi düşünmuyorjm
Cevap sahibi+1 yılO zaman bilemem
Soran+1 yılYa zaten yapmak için yapmam ben sevgilkm olursa ve çok guvenirsem
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle herkesle her şey yapılmaz zaten
Soran+1 yılSen yaşadın mı peki
Cevap sahibi+1 yılYaşamadım bir şey zaten doğru insan da çıkmadı karşıma
+1 yılEksiklik değil asla ama tutabilirsen daha kendini helal olsun
019 Yorumla
Soran+1 yılTutarım sorun değil o
- +1 yıl
Eksiklik aslında çünkü yapmayan yok herkesin de hakkı cinsellik yaşamak
Soran+1 yılEvet ama ben random biriyle yapmam
- +1 yıl
Sevgi ile olursa güzel zaten bu öylesine olursa zevk vermez kimseye
Soran+1 yılIste daha önce eski sevgililerim istiyordu ben istemedim öpüşmek isteyeni bile ittim ahaha soguk biriyim bu arada ve sevgilim olsa da çok güvenmem lazim
- +1 yıl
O hissi verecek olgunlukta adam sayısı kadın sayısı yok denecek kadar az aşkı sana hissettirecek kendini ona bırakacağın seni anlayacak sadece niyeti ondan ibaret olmayacak kadar bilgili bilinçli haraket etmiyor kimse
Az yanaş hemen konu farklı yerlere kayıyor ulan bir dur öküz sakin ol ne yokluk bu 😁
Soran+1 yılEvet erkekler çok abaza
- +1 yıl
Ne yazık ki öyle.
Kadınlar da da var bu durum geçen birisi ile konuşuyoruz neyse aldım araba ile sarılma öpme dokunma kızım dedim bir dur sakin ol hiç mi erkek görmedin kırıcısın diyo insanın istediği böyle bir şey değil ki kalpler bir dokunsun müsade et bir birine önce kalbin kalbime bir değsin ellerin başka yerlere değil
Soran+1 yılEvet çöl haklisik herkesin önceliği seks olmis
- +1 yıl
maalesef hakkımız da biz ne istediğini bilenler hakkında hayırlısı olsun artık
Soran+1 yılHayırlısı olsun diye diye sap olucsm haahaj hicbisi yasamadan
- +1 yıl
Sap kalmaz kimse merak etme valla aklı başında birisi elbet denk gelir
Soran+1 yılZor ya asosyalik zaten
- +1 yıl
O bende de var ondan buradayım doğrusu düzgün birisi belki diye ooooo neler neler gördüm okudum şurada var ya 😁😁😁
İstek atsana bana?
Soran+1 yılAhhaahhaah kaç yaşındasın ki
- +1 yıl
32 iyi mi 😁
Soran+1 yılBuyukmussun
- +1 yıl
Aklı başta olması daha iyi değil mi?
Soran+1 yılTm istek attim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBumu yani derdin ben 27 yaşındayım ben de yaşamadım daha gencim 😂
51 Yorumla- +1 yıl
Çok genç :)
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadaşım cinsellik yaşamak tercihtir eksiklikle alakası yok
ayrıca bu değecek insanla yaşanır her önüne gelenle olmaz.
ezik hissetme00 Yorumla
+1 yılBende yaşamadım normal zaten zina büyük günah bunun bilincindeysen iraden varsa rabbim karşımıza çıkarır düzgün insanları
00 Yorumla
+1 yılgit başka şehre yanımadığın yakışıklı iyi fizikşi birine ver kime sordan kabul eder en azından deneyim olur pişman olmazsın
00 Yorumla
+1 yılSürü psikolojisi ile hareket etmeyin
Ne yani şimdi onlar gidip kendini köprüden atsa sizde atacak mısınız00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılhayır eksiklik değil illa yaşamak zorunda değilsin dediğin gibi güvendiğin biriyle kendinden emin olunca istersen yaparsın.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEksiklik olup olmadığı size bağlı ama yaşamak isterseniz de güzelce yaşayın derim yoksa pişman olmaktansa yaşamamak daha iyi.
00 Yorumla çoluk çocukla bir şey yaşama sonra üzülürsün. acemisin seni yerler. olgun biriyle ol ki seni üzmesin ve kıymetini bilsin...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılayyy... kızzz nasıl dayandın öyle... açılmadan iyade olma sakın
31 Yorumla
Soran+1 yılHahaahhaaha dayanmadim
Hayır hayır neden eksiklik olsun. Olması gereken bu
10 Yorumla
+1 yılSeni kötüleyenler genelde arkadan verip terkediliyorlar ondan öyle diyolar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam da bu tarzda bi kızcağızla beraber olmuştum, ve kesinlikle diyorum ki, YAPMA.. yalvarabilirim bile sana, asla yapma. sonrası kötü
013 Yorumla
Soran+1 yılNeden kotuymus
Cevap sahibi+1 yılBi nokta gelip kendini kullanulmış hissedersin. Sen bakma o yaşayıp da anlatanlara. Gün gelir, karlına iyi biri çıkarsa, bunun pişmanlığı, üzüntüsü ve söyleyememin acısı oturur içine. Gördüm yaşadım ben bunları. Yapma. bakma sen o iyi bişey gibi anlatanlara.
Soran+1 yılYapmadim ki zaten sevgilim olursa olur ama belki
Cevap sahibi+1 yılBence de, belki demelisin. mümkün olduğunca yapmamaya. çalış derim. Ben pişmanım bazı şeylerden mesela. Üzdüğüm için
Soran+1 yılSen de kızı üzmeseydin madem ne yaptın kızım
Cevap sahibi+1 yılİğrençlik işte. Tövbe edip bulalmamaya çalıştığım şeyler
Soran+1 yılOha ne yaptın kiza
Cevap sahibi+1 yılYaw o kadae ohalık değil.. işte, bahsettiğin şry oldu, bıraktım. Yani, kullanmış gibi oldum kızı.
Soran+1 yılE kızda buna onay veriyorsa niye sorun olsun ki
Cevap sahibi+1 yılOnayda mı bitiyo iş? Sonradan üzülmüyo musunuz, üzüldü işte.
Cevap sahibi+1 yılÖzetle, uzak dur derim, nikahsız ilişkiden
Soran+1 yılNikah ne alaka sjsjs evlenmiycsm
Cevap sahibi+1 yılo zaman sen yolunu zaten çizmişsin , kolay gelsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşa da sonra hamile kal rezil olursun ailene, erkekler ne şerefsiz sen daha veletsin bilmezsin tabi ama ben söyleyeyim, sonra Müge Anlı kıyılarında gezinir ailen olan sana olur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. 22 yaşındasın cinsellik bir kayıp değil. Hatta evlenmeden hiç kimseye o şekilde yaklaşma.
00 Yorumla
+1 yılBüyük eksiklik
Şimdiye kadar vermeliydin yoldan geçen birine00 YorumlaCiddi bi iliski ve aşk olmadikca olmamasi lazim bence o yüzden sap devam 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılEn iyisi yaa bir kere başladımı ardı arkası kesilmiyor
00 Yorumla
+1 yılBana göre asla bir eksiklik değil lakin bence kendini evleneceğin kişi ye saklaman en makulu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet tabiki !!! hayat sadece cinsellikten ibaret olduğu için çok büyük bir eksiklik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 25 yaşındayım yapmadım eşimle yapmak istiyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanal takıl, hem keyif alırsın hem daha güvenli (yüzünü gösterme tabi), üstelik temas olmadığı için, rahat da olursun... 😂⚡
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHormonal bir problem yok değil mi? sadece istemediğin için?
08 Yorumla
Soran+1 yılHayir ne hormonal sorunum olcak
Cevap sahibi+1 yılCinsel istek ve arzun varsa problem yok. Kendini hazır hissettiğin zamana bırakıyorsundur
Soran+1 yılYani eskisi gibi isteğim yok soğudum
Cevap sahibi+1 yılNeden dolayı soğudun.. Anlatmak istersen dinlerim..
Soran+1 yılStres aile problemleri vs
Soran+1 yılÇekindim ya
Soran+1 yılYasin kac ki
Cevap sahibi+1 yıl32 ..
Ne mutlu sana tertemiz kalmışsın ne güzel gerçekten. İnşallah senin gibi tertemiz insan çıkar karşına.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence skla kendini, kim ne derse desn, sen üstünsün
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu bir eksiklik mi derken Amerikada mı sanıyorsun kendini mk 😃
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle diyorlar zira kız arkadaşlarımda seni aynı yanlışa çekmeye zorluyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleksiklik falan değil, tam tersine kalite. Sakın çizginden ayrılma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbende 22yim bende yasamadim knk ne ekiskligi olacak hee bizi insandan saymiyorlar...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben de 2 ay sonra 22 olucam ve cinsellik yaşamadım hiç. çoğu kişi yaşıyor diye de bunun bir eksiklik olduğunu düşünmüyorum
43 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@üye3434 cinsellikle alakalı hiçbir şey yaşamadım işte sadece penetrasyondan bahsetmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıleskiden bunu düşünen yoktu şimdi bu yaşta bunu sorgular olmuşsunuz
00 Yorumla Yok hayır eksiklik değil öyle düşünme boş ver öyle düşünenleri bence süpersin 👍🏻
00 YorumlaHayır değil. Her şey cinsellik değildir.
30 Yorumla
+1 yılDeğildir tabiki
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız arkadaşlarımın çoğu yaşamış demişsin gerçekten yapmayan çok az insan var degilmi
036 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılSen neden yapmadın gunahtanmi güven meselesindenmi
Soran+1 yılGüven meselesi
Cevap sahibi+1 yılNe olursa tamam artık yapacam bununla dersin
Soran+1 yılGüven verirse belli zaman geçirdikten sonra
Cevap sahibi+1 yılKaç yasindasinki çünkü bende 27! yaşına geldim hiç yapmadım ama insana çok koyuyor ya o şeyin tadını almadan ecelim gelir olursem
Soran+1 yıl22 yasindayim
Cevap sahibi+1 yılBekaret falan sorun edermisin yaparsan önden yaparmisin yani
Soran+1 yılBekaret kavramı çok sacma snsnsks
Cevap sahibi+1 yılDedin ya herkes yapmış diye o zaman hickimse karsisindaki insanı bakire diye bekleyemez hakki yok yani
Soran+1 yılDerken?
Cevap sahibi+1 yılÖrneğin adam daha önce ilişkiye girmiş ama evlenince eşim bakire olmalı diyemez hakkı yok buna
Soran+1 yılTabi ki yok ama Türk erkekleri hep bu kafada
Cevap sahibi+1 yılAma biliyormusun burdan 10 sene öncesine kadar bile bekarete çok önem veriyorlardi insanlar yavaş yavaş bu düşünce değişiyor
Soran+1 yılTurkiyede hala bekaret çok onemli
Cevap sahibi+1 yılİnan değil ozellikle su Z kusagiyla birlikte çok değişti
Soran+1 yılEvet değişti
Cevap sahibi+1 yılEvlilik falan dusunmuyormusun
Soran+1 yılIstemiyorum
Cevap sahibi+1 yılDayanabilecenmi peki cinsellik yaşamadan
Soran+1 yılDayanırım tabi ki
Cevap sahibi+1 yılOlursa hayır dermisin peki☺️
Soran+1 yılGüvenmem lazim once
Cevap sahibi+1 yılYa zaten öyle birgunde bulduğun biriylede hemen olmazki arkadaşlık aylarca sürmeli güven o zaman belli olur
Soran+1 yılEvet ama ben güvenmediğim için biriyle flört bilr etmiyorum
Cevap sahibi+1 yılOlmazki ama öyle biryerden başlaman lazım her insan bir olamaz sonuçta nerde yasiyorsun büyük sehirse iti çok olur guvenmemen normal
Soran+1 yılAnkara
Cevap sahibi+1 yılŞimdi sana desem bana takip at güven mi dersin☺️
Soran+1 yılAtmam
Cevap sahibi+1 yılHep güvensizlik nereye kadar
Soran+1 yılOf bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılİlla bana yaz demiyorum ama gerçekten olmaz böyle hep ya böyle olursa diye falan düşünürsen sadece kendine zarar verirsin emin ol
Soran+1 yılKendime niye zarar vereyim ya
Cevap sahibi+1 yılPsikolik olarak diyorum böyle devam etmez
Soran+1 yılVallahi zor da olsa devam ediyor yapacak bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılOnu bir tarafa birakta cidden neden takip at dediğimde yok dedin ☺️
+1 yılDeğil yaşama daha iyi
10 Yorumla
+1 yılBu nefsine kendine sahip çıkmaktır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSen artidasin haberin yok mu?
11 Yorumla
Soran+1 yılDerken
Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. Bence olması gereken bu zaten tebrik ederim seni
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Daha 22 sin acalen ne evlenince yasarsin
10 Yorumla
+1 yıl@askozanaa sen yaşadın mı?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılBence eksiklik dğeil... Zaten yaşayacaksın elbet.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden yapma, altın dan tenekeye düşme
00 Yorumlatam tersi keşke senin gibi birini bulsam
00 Yorumla- Devamını Gör (62)
Devamını Gör(107)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?