Bulacağım Bir kadınla gerçekten aylarca sexting yapmak mesajlaşarak veya görüntülü arayarak seksting yapmak istiyorum ama sizce yanlış bi şey mi isteğim?
Bence sanalda denemesen çok daha iyi. Çoğu kız seksting yapmayı bilmiyor, mızmızlanıyor, amaçları geceyi kurtarıp seni engellemek. Gerçek hayata yoğunlaş en azından bir tane bulsan 100 tane sekstinge bedel olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Biz desek ki yanliş... Yapmayacak misin yani :d
Karşilikli rıza olduktan sonra yaparsın kolay gelsin başarili. Şeyler
İşte parnerim yok, olsaydı yapardım cidden :)
Evlen gitsin ya bu gece kız bulamadım derdine son eve gelince mis gibi evde hazırı var
Sen evlendinmi, böyle dediğine göre evlisin 😊
Ohooo bana kalsaaa 3 5 kocam olurdu biri temizlik yapar biri yemek yapar biri çocuk bakar biri çalişir piüüğğf
😂😂 hepsini tek başıma ben yapabilirim ama benimde kaderim aşkta ve cinsellikte kapalı iste😂
Hiçbir erkeğe güvenimiz kalmamiştir
Bende kadınlara kirginim burada yaristiralim mı yani 😂
Benimki seninkini geçer bi kere
Beni tanımadan ne yapsan az kalır, öyle şeyler yaşadımki duysan Allah düşmanıma bile vermesin böyle şeyler dersin 😂
Çok kötü şeyler yaşadıysan düşmanıma versin ya
Düşmanımı düşünecek değilim
İşte o kadar çok kötüki düşmana bile acırsın öyle düşün
Hayır gayet normal bunda kötü bir şey yok gizli gizli yapmaktansa beraber yolun sonuna doğru gitmek daha mantıkı
Aynen ama partnerim yok
Konuşabiliriz bende böyle birini arıyorum
Nerden biliyorsun erkek olduğumu, sallama
Soruyu soran benim, gizliden çıkarmısin rica etsem
ya da görüşünü beğeneyim oradan bul hadi lütfen
Cidden çok ihtiyacım var ya gizliden çık ya görüşünü begenenlerden bul hadi
Lütfen gizliden çıkar mısınız?
Neden çok mu çirkin ve özgüvensizsin? Yoksa sırf zevk amaçlı mı?
Hayır sadece, sosyal biri değilim ve Partnerim yok sanaldan olup Sanaldan başlayıp reele ilerletmek isterdim
Yanlış değil herkesin rızası varsa ama bunun yerine gerçek bir partner bulsan daha iyi bence
İşte ister seks isterse sexting partneri birini bulmam lazım bu şekilde tek tabanca olmuyor ya
Bence sanalda denemesen çok daha iyi. Çoğu kız seksting yapmayı bilmiyor, mızmızlanıyor, amaçları geceyi kurtarıp seni engellemek. Gerçek hayata yoğunlaş en azından bir tane bulsan 100 tane sekstinge bedel olur
Ortamım yok, bu yüzden sanal daha iyi
Karşılıklı olursa güzel olur yanındaymış gibi hissettirdiğim için beğenmeyen olmadı yoksa tek elle yazmaktan başka bir şey değil
İşte partner olsa Veya burdan yazacak biri, süper olur
Ben de kız kıza yapmayı seviyorum
Hmm bisek. misin
olabilir normal
Aynen ama partnerim yok