Erkek arkadaşımla yolları ayırmaya karar verdik ve bugün numarasını değiştirmek istiyor sizce beni kolay unuturmu aramızda düzenli cinsellik vardı ve sosyal aktivitelerimizde var birlikte tatile gittik yemek yedik ben ona yemek yaptım akşam buluştuğumuzda dondurma ismarlardi birlikte uyuduk sinemaya gittik gezdik cok sohpet ederdik bütün bunlar kolay unutulurmu çok kötü tartıştığımız zamanlarda oldu ama ben onu çok sevdim o sevmedi sanırım eski nişanlısıyla alakalı çok bahsederdi sanki hala kıskanıyor falan kokumu hissedermis ara sıra neydim onun için bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBu sorunun cevabı, erkeğin kişiliğine, ilişkisine ve ayrılık sürecine bağlı olarak değişebilir. Ancak genel olarak, bir erkek düzenli cinsellik yaşadığı ve vakit geçirdiği kadını unutmanın zor olduğunu söylemek mümkündür. Cinsellik, insanlar için güçlü bir duygusal bağ oluşturur. Birlikte geçirilen zaman ve paylaşılan deneyimler de bu bağı güçlendirir. Bu nedenle, bir erkek bu bağları koparmak için çaba sarf etmezse, eski sevgilisini unutmak için daha fazla zamana ihtiyaç duyar. Erkeğin kişiliği de unutma sürecini etkileyebilir. Bazı erkekler duygusal bağları daha kolay koparabilirken, bazıları daha zorlanabilir. Ayrıca, ilişkide yaşanan problemler de unutma sürecini etkileyebilir. Ayrılık zor bir süreçtir ve bu süreçte hem erkek hem de kadın duygusal olarak incinebilir. Bu nedenle, ilişkide yaşanan problemler, erkeğin eski sevgilisini unutma sürecini daha da zorlaştırabilir. Son olarak, ayrılık süreci de unutma sürecini etkileyebilir. Erkek, ayrılık sürecini iyi yönetirse, eski sevgilisini unutmak için daha kısa sürede yol kat edebilir. Bu süreçte, erkeğin eski sevgilisi ile iletişimi kesmesi, yeni insanlarla tanışması ve yeni deneyimler yaşaması önemlidir. Sonuç olarak, bir erkek düzenli cinsellik yaşadığı ve vakit geçirdiği kadını unutmanın zor olduğunu söylemek mümkündür. Ancak, erkeğin kişiliği, ilişkisi ve ayrılık süreci de unutma sürecini etkileyebilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılEski ilişkilerinde cinsellik yoktu ama onları hep anardi lafini ederdi özellikle nişanlısını çok kıskanırmıs dedim herhalde hala onu seviyor çünkü o kiz daki derinliği yok ama benle geçirdiği onca vakit onda hiç yer etmedimi diye düşünüyorum bilemiyorum sevmekte sevilmekte zor
En İyi Cevaplar
Bu, erkek arkadaşınız hakkında konuşabileceğimden daha karmaşık ve kişisel bir konu. Her birey kendi deneyimlerini ve duygularını farklı şekilde yaşadılar ve sadece bir kişi için konuşabilmem mümkün değil. Ancak, insanların eski ilişki anılarını hatırlama ve hatırlama seviyeleri farklıdır. Belki sizi kolayca unutmaz ama bu, gerçekten unutmadığı için değil de başka bir şey için aklında kalmış olabilir. Bu gibi durumlar, birinin eski ilişkisini unutmak için ne kadar uğraştığına da bağlıdır. Bu yüzden net konuşmak benim için zor.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kolay kolay unutamaz
Arada gelir bile
Eğer eski nişanlısı ile biseler dusunmuyorsa.
O seni bir nebze yarabandi yapmış gemilerin sığındığı körfez gibi sana koynuna sığınmış
Acıları geçince gitme zamanı tutmuş
Bırak gitsin
Sende degismtelefonunu
Onu acitsin aklına geldikçe
Unut gitsin takma kafana öyle umursayarak sadece kendini uzersin sen degerlisin
09 Yorumla
Soran+1 yılAcı çekmiyordu özlemide yoktu ama çok kiskanmis sahiplenmis evlenicekmis o kızla ayrılma sebebi ailesi beni öyle sahiplenip sevmedi bir sürü sohbet gezme ten uyumu paylaşılan kokular aynı yatağa baş koyma hiçbir anlamı yok sanki hem sevmediğini söylüyor o kızı sacmaliyon diyor hem de ona gösterdiği ilgiyi bana gösteremiyor yoruldum sevgisizlikten ilgisizlikten
Soran+1 yılYinede sanki o nişanlısı özel bir yerde ben herhangi biriyim cinsellik yaşadığı için kopmuyor verdiği bir değer yok sevemiyorum hoşlanmıyorum diyor
Soran+1 yılO yüzden mi sevemiyor dersin
Soran+1 yılBir ara annemle ilgileniyordu annemle ilgili soru soruyordu manyak pislik delirtiyordu beni ne işi var diyordum 60 yaşındaki kadınla
Soran+1 yılBir ara ara vermiştik sonra ben aradım geldi bu bir ton hakaret seni sevmiyorum dedi sonra biz birlikte olduk o kadar kavgaya rağmen ertesi gun sinirlendim kestirip atmak için sattım teli bir hafta sonra dayanamadım aradım nerdeydin falan dedi aramış ulaşamamış ağzından kaçırdı bana ulaşamadığı hafta çok alkol almış bir gecede yarim şişe viski içmiş ki içkiden nefret eder ben ara sıra bira alır içerim yanında o içmez sevmiyorum derdi baya sarhoş olmuş dedim sen sevmezdin icki yatistirsin diye dedi neyi dedim koronadan kaynakli dedi 😂dört görmüş herşeyi bir süre daha onun evinde falan görüştük sonra yine ayni tas aynı hamam sevmiyorum seni diyor ruh hastasi
Bir arkadaşım vardı, aynı şeyleri yaşıyordu kızla, ayrıldılar aile meselesinden. Çocuk olmuyor unutamıyorum eve gidiyor her yerde onu onun kokusunu alıyorum, ve hiç kimsede onun gibi olmuyor demişti, bencede yasanmisliklar kolay unutulmaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılBu beni sevmiyorki o çocuk sevmis
Soran+1 yılHiç yazmaz aramaz yuzumede dedi seni seveniyorum diye unutup yeni sayfa açmak istiyorum kim değer görmediği bir iliskide olmak isterki
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
35Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılCanı seks istediği zaman aklına gelir gadası
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar basit değil yazdım geçirdiğimiz vakitlerin çoğunda cinsellik yok
- +1 yıl
Sonuçta var
+1 yılSizin ki ilişki değil çelişkiymis.. eski nişanlısını unutamayan bir adam sana yar olamaz... asıl onu unutamamıs.. onu unutmaya çabalamis.. seninle onu unutmaya çalışmış.. önünde akıp giden bir hayat var.. o hayata bırak kendini
. onu boş ver..37 Yorumla
Soran+1 yılSence bir gün biri unuttururmu
- +1 yıl
Hickimse kimseyi unutmaz.. sadece vazgeçer.. zamanla vazgeçeceksin.. düşünsene senin ona olan ilgini bildiği halde.. seni yarı yolda bırakmış.. seni öylece bırakmış.. öylece.. çünkü onun da unutamadığı. bir. gel demesiyle hemen koşacağı bir kız var.. ona olan hâlâ bir umudu var.
Ve sen onun seni bıraktığı yerdesin.. bunu yapma kendine..
Soran+1 yılUnutmaya çalışma diye bir durum yok bana adapte olamadı beni sevemedi sebebi de eski nişanlısı olduğunu düşünüyorum ama acı çekmiyor öyle düşündüğün gibi değil
Soran+1 yılPek acı çekiyor kavuşmak istiyor gibi görünmüyor ilk görüştüğümüz zamanlar ilgiliydi bana birşeyler hissediyordu sanki sonra cinsellik yaşayınca iyice koptu duygum yok dedi
- +1 yıl
Şimdi de kayiplara karışmak istiyor.. ne olacak.. seni duygusal yönden istismar etmiş gibi.. öyle değil mi
Soran+1 yılBiara ara vermiştik sonra ben aradım geldi bu bir ton hakaret seni sevmiyorum dedi sonra biz birlikte olduk o kadar kavgaya rağmen ertesi gun sinirlendim kestirip atmak için sattım teli bir hafta sonra dayanamadım aradım nerdeydin falan dedi aramış ulaşamamış ağzından kaçırdı bana ulaşamadığı hafta çok alkol almış bir gecede yarim şişe viski içmiş ki içkiden nefret eder ben ara sıra bira alır içerim yanında o içmez sevmiyorum derdi baya sarhoş olmuş dedim sen sevmezdin icki yatistirsin diye dedi neyi dedim koronadan kaynakli dedi dört görmüş herşeyi bir süre daha onun evinde falan görüştük sonra yine ayni tas aynı hamam sevmiyorum seni diyor ruh hastasi
- +1 yıl
Dengesiz biri.. boş ver..
+1 yılYok yarın başka kadın bulursa hepinizi unutur erkeklerin kafası böyle çalışıyor. Benim sevgilim 10 yıl önce boşanmış. Benle konuşurken “10 yıl sonra değişiklik şart” dedi tam odun oluyolar benden sonra da aynı şeyi der fkdkdkd
15 Yorumla
Soran+1 yılBazıları eskiyi hiç unutamıyor yerine yenisini koyamıyor
- +1 yıl
Öylesi düşman başına 😂 Eski sevgilim benleyken eskiye bağlıydı. İsmim yerine kızın ismiyle seslenir, kızın fotolarını galerisinde bulmuştum. Telefon numarası bile kayıtlıydı. Gel sizi barıştırıyim diyince sinirlenirdi ama hayatının içine ediyor ilişkiyi 3 kişi yaşıyorsunuz. Öylesini gördümü Run 🏃♀️
Soran+1 yılAma bir hafta kadar önce sohbet ederken benim kokumu aniden burnuna geldiğini söylüyordu arabada asansörde evde kokumu aldığını söylüyordu meme kokumu vajina kokumu falan alıyormuş en çok boynumun kokusu geliyormuş sence sebebi nedir diğer sevistigi kızlarda bu olmuyormuş
Soran+1 yılSeninki çok fenaymis iyi kolay kopabilmissin
- +1 yıl
E kolay kolay unutamaz tabi senin tenine alıştığı için başkası yabancı gelir arar diye düşünüyorum
+1 yılSana hak veremeyeceğim.. neden dersen bende onu Kullanıyorum Parasını yiyorum demişsin bu yüzden onu anladığı için senin tarihin geçmiş olabilir. Ve seni güzelde hatırlamaz. Geçmiş olsun.
12 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok diger arkadas öyle dediği için dedim o karakterde değilim yari yariya öderim herşeyi bir tek o dondurma ismarlardi
- +1 yıl
Yani başkalarının dediğine göre cevap veriyorsun?
+1 yılBiraz yaşanmışlık seviyesine bağlı seninle olanları çok fazla kişiyle yapmışsa kolayca unutur. Ancak sadece seninle ya da bir kaç kişiyle yapmışsa unutmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılBu tek benle cinsellik yaşadı ama diğer şeyleri eski nişanlısıyla bide takıldığı bir kızla falan yaşamış benim daha güzel olduğumu söylüyor tenimin farklı olduğunu söylüyordu ama derin bir duygusu yoktu sanırım
+1 yılSeni çokta sevmemiş sanırım nişanlısına dönmüş olabilir bir daha eski sevgililerinden ya da ondan ayrıyken yaşadığı ilişkilerinden dönüş almamak için de numarasını değiştiriyor muhtemelen
01 Yorumla
Soran+1 yılO cirkin dediği kıza hala ilgisi var belkide seviyordu hala bilmiyorum zaten kimle vakit geçirsem bağlansam sevmedi beni aklinda hep eskiler yaşanılan her şey amlamsizlasiyor
+1 yılPek kolay unutmaz. en azından ya eskiden şu vardı bu vardı mutluyduk diyip aklına geliyodur kesin.
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha henüz ayrilmadik ama bana hep kendi eski ilişkilerini anlatır nişanlısını anlatırken heyecanla anlatır bikmistim artık o cirkin dediği ucubenin neyini anlatıyor seviyor anlayamıyordum bana da seni sevemiyorum diyor akli hala eski de o yüzden bana değer vermiyor
- +1 yıl
Değer içinde belli :D neyse... kullanıyor seni işine böyle geliyor. sen bilirsin.
Soran+1 yılBende onu kullanıyorum parasını yiyorum
- +1 yıl
buna başka bir şey deniyor ama neyse... :) sen bilirsin tabi senin hayatın.
+1 yılBunun düzenli cinsel ilişkiyle hiçbir alakası yok emin olabilirsin. Arzu ve tutku kaybolduğu zaman ne verirsen ver gider her iki cinste.
03 Yorumla
Soran+1 yılBeni arkadaş olarak özleceğini söylüyor ama bilmiyorum belkide hayatımda başka biri de vardı bana yönelmek istemedi
- +1 yıl
Olabilir. İnsanları tek duygu üzerinden yargılamayı severiz insan olarak fakat bir çok duygu durumunu içinde barındırıyor olabilir bu durum belki sadece cinsel arzularını tekrar tatmin etmek istediği zaman gelmek istediği içinde olabilir.
Soran+1 yılBazen cinsellik yaşamıyoruz sohpet ediyoruz
Unutmaya karar verdiyse unutur. Ve hatta genellikle yerin çoktan doldurulmuştur
12 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar basit olmamalı benle herşeyi paylaştı
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır tabiki. Bir yaşanmışlık var, bu sadece cinsellik anlamında değil diğer anlamda da yaşanmışlık var nasıl unutsun neden unutsun
24 Yorumla
Soran+1 yılÇok çapkın ve alenen hala eski nişanlısını sevdigini hissettirdi bana evet yaşanan anılar var bir parcam gibiydi ama hicbir zaman o kiz kadar derinden sevmedi hissetmedi beni ki ondan daha güzel olduğumu söylemesine rağmen 2 yıl sonra bana hissettirdiği tek şey hiclik duygusu
Cevap sahibi+1 yılÇapkın olduğunu bildiğin biriyle neden birlikte oldun ki bile bile lades inanki sana değil herkese öyle olur bu tipler senle alakası yok. Emin ol onu sevse onla olurdu. Onu da sevmiyor. Böyle kaçıngan bağlanma stili diye bir bağlanma türü var onu araştır hep eski sevgililerini anlatırlar ama aslında onu da sevmezler. Toksik birine denk gelmişsin sadece
Soran+1 yılBana sanki seviyor gibi geldi değer veriyordu bana verdiği bir değer yok
Cevap sahibi+1 yılYa öyle dediğine bakma inan ki sevmek lafla olmaz
+1 yılunutur unutur seven erkek bırakmaz kızım anlayın artık
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha değiştirmedi bakalım
+1 yılUnutmaz , ama alisir bir sure sonra. Hayirlisi olsun hakinizda
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Bu tamamen sans mi diyim kader mi diyim sqrtlaragore degisir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç sevmemiş…. Cinsellik karınları erkeğe bağlar…. Erkek cinsel boşluğa düşerse aklına gelirsin ama sevgş değil bu
01 Yorumla
Soran+1 yılBelki bağlanmıştır dedim ama haklısın sevmedi hiç
Belki yeni birini bulmuştur öyleyse çabuk unutur , sende unutursun
06 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar basitse zaten unutulmayi hakediyor
Soran+1 yılGeçirdiğimiz onca vakit var birlikte film izledik yemek yaptık dus aldık cinsellik yoktu sadece benle sohbet ederdi
Soran+1 yılBenden daha öte ne yasayabilirki çok çok evlenir çocuk yapar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir sigaraya , bir güneşin batışına bakar inan bana öyle duygusuz varlıklarız yeri gelince
011 Yorumla
Soran+1 yılUmarım bu dediğin benim için olur
Cevap sahibi+1 yılolur tabi niye olmasın. o sensiz hayata devam edebilecek sen niye edemeyesin. hayat devam ediyor silkelen kendine gel.
geçmeyen aşk acısı yoktur. seni gözünde değerli görmeyen birine kendini mental anlamda borçlu hissetme. hayatına odaklan
Soran+1 yılBenden bişeyler götürecek sanki kimse beni sevemiycek gibi hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılo seninki ilgi açlığı. yeri dolmayacak insan yoktur. kendini bir süre boşlukta hissedebilirsin bu çok normal. gerçeği kabullen. ait olmadığın bir ilişkiden uzaklaştırılmışsın. evet aranızda geçenler seni ona bağlamış ve alışkanlığını kuvvetlendirmiş ancak senin için çabalamamış. hayat her zaman doğru insanları çıkarmaz karşımıza.
eğer ki konuya ilişkin fikir alışverişi yapmak istersen mesaj atarsın bana , güzel bir dert dinleyiciyimdir bak 😄
Soran+1 yılÇok iyi morel veriyorsun yorumlarını sevdim saol
Cevap sahibi+1 yılrica ederim. sen de en az onun kadar değerlisin bu hayatta. kendi değerine gölge düşürecek insanlardan uzak dur. öyle ya da böyle yeni insanlar çıkacaktır karşına. bazen ne için çabaladığımız kadar kim için çabaladığımız ve buna değip değmediği daha önemlidir. içinde bulunduğun olaya böyle bak
Soran+1 yılHaklısın duygularimla değil mantigimla hareket etmem lazım
Cevap sahibi+1 yılevet zaten başka seçeneğin yok. çünkü duygularını ifade edeceğin ya da teslim edeceğin biri kalmamış karşında. mantığın sana doğru kapıyı açacaktır
Soran+1 yılSana gidişatla ilgili bilgi verirsem ilgilenirmisin
Cevap sahibi+1 yılblackswan92_
kullanıcı adım
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka solo'nun peçetesi varya işte tam ondansın eleman dalgasına baktı vurdu kaçtı şimdide başka sulara yelken kekwkfjejjsjd
02 Yorumla
Soran+1 yılSende tuvalet kağıdına benziyorsun
Cevap sahibi+1 yılHahahahha kremsiz acıttık
+1 yılÇokta kolay unutur bence erkekler bu konuda gamsız olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Unutursa adam değildir.
05 Yorumla
Soran+1 yılBelki eski nişanlısına döner onu sevmiş
Soran+1 yılOnu kiskaniyordu beni değil
Soran+1 yılBaskasini kıskanan beni hatirlasa nolur beni istememiş en başında
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeni yara bandı gibi kullanmış
01 Yorumla
Soran+1 yılYara bandı değil de sevmeyi denedi olmadı diyelim
- Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar süre beraber oldunuz
03 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl 2 çöp yıl
- +1 yıl
Ayrılma nedeninize bağlı, eğer ihanet vs gibi şeyler olduysa unutup yoluna devam etmesi gerekir zaten de iyi ayrıldıysanız geri dönebilir
Soran+1 yılAnlaştık sonumuz yoktu bugün değiştirecekti numarasını ama yapmadı bilmiyorum erkek kolay kolay sevemiyor ya geçmişte ki yaşanılanlar hala etkisinde demekki zaten başka biri varken beni nasıl sevsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüzenli cinsellik derken her şey mi ve ayda 1 felan dimi?
05 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl
Cevap sahibi+1 yılYok onu demedim cinsellik derken bildiğin anal oral vajinal seks mi yapıyordunuz?
Soran+1 yılVajinal sadece
Cevap sahibi+1 yılAyda en fazla 1 kere yapıyordunuz dimi
Cevap sahibi+1 yıl?
- Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılUnutamaz kafası karışmıştır
04 Yorumla
Soran+1 yılNe anlamda karışır
- +1 yıl
Yaşadıklarını kaldıramamıştır. Bazı insanları çok sevgi sıkar boğar
Soran+1 yılEvet ben yüzleşmek istiyordum o hep kaçıyordu
- +1 yıl
şu an rahat bırak üstüne gitme
Fb miydiniz sevgili mj
02 Yorumla
Soran+1 yılKarışık sevgili değildik
+1 yılsaniye sürmez saniye
04 Yorumla
Soran+1 yılSevmedi zaten ama alışkanlık olduğu için vazgeçmek zor
- +1 yıl
skimde bile olmaz :D
Soran+1 yılSen benle bir takıl bok vazgecebilirsin benden
- +1 yıl
Hahaha tadına bakalım o zaman 😏😋
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılunutur unutur çok kolay:)
04 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl bir anda çöp
- +1 yıl
:)) erkek için çokta çnemli değil yıllar kadın unutmaz erkek takmaz
Soran+1 yılSevebilecegi unutamayacağı biri değildim sürekli eski nişanlısının lafı dönüyor du
- +1 yıl
herkes unutulur :)
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAnlattıklarına bakınca sen zor unutulursun
06 Yorumla
Soran+1 yılCinselliği sevişmeden öte zevk alarak doya doya yaşadığı tek kişiyim eski kızarkadaslariyla sadece sevişmis ama birgun gideceğini söyledi hep bende alistirdim kendimi ama unulmak üzer ona ben çok duygusalim o beni hic umursamazdi eglenirdi zevk alırdı ama benliginde hissetmezdi umursamazdi
- +1 yıl
O kadar zevk aldıysa unutmaz. Biz erkekler yıllar geçsede kimlerden zevk aldığımız kazılıdır aklımızda
Soran+1 yılAma cinsellik duygu üretmiyor
- +1 yıl
bizde üretmez. akılda kalırsın unutulmazsın ama duygusal bağlılığı da olmaz sana
Soran+1 yılDuyguyu ne üretir
- +1 yıl
Üretemezsin. Onun kalbi titremesi lazım. Bişeyine vurulması lazım. Bu da genelde huy karakter olur
+1 yılbir başkasını bulur ise evet unutur
04 Yorumla
Soran+1 yılBen niye eskiyi unutturamadim yenisi beni unutturabiliyorsa
- +1 yıl
demek ki sen eskisinin verdiği tadı zevki verememişsin yeni gelende senden daha iyidir
Soran+1 yılDaha fazla zevk aldığını söyledi ama o kızla gerçek ben sahteyim sanki sürekli eleştiri kıyaslama bide cirkin dediği nişanlısıyla kiyasliyor beni kişiliksiz boş kafaymis ne derse yaparmış hala onu seviyor bu yüzden aşık olamıyor
- +1 yıl
bende bir erkek olarak diyorum sana gelirim sen çok iyisin çok süpersin çok ateşlisin falan derim eskisini yerin dibine sokarım senden başkasına giderim bu sefer ona bunları söylerim siz kadınlarda bunlara inanırsınız
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılUnutmaz unuttum diyen yalancının biri
01 Yorumla
Soran+1 yılDenizin içinde kucağına alırdı beni derine yürürdü yaptığım makarnayı beğenmemişti ama yedi hep eski kokmus cirkin nişanlısıyla kiyaslardi beni ciddi değildik bilmiyorum belkide unutur
+1 yılHerkes unutulur zamanla
02 Yorumla
Soran+1 yılKişiler belki ama yaşanılanlar?
- +1 yıl
Anılar da silinir nefrete dönüşür.
Kendimden biliyorum
İstedikten sonra herkes herkesi unutur
00 Yorumla
+1 yılUnutmaz tecrübe ile sabittir
00 YorumlaKimseyi bulamazsa döner sana belki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Unutur :D Kolayca unutur :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzor unutur ama basarabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılBana da kolay unutur gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılsenle uzun sureli yasadıgı için zor olur diye dusunuyorum
Soran+1 yılHayatında baska biri olmasından şüpheleniyorum
Cevap sahibi+1 yılvarsa ayrı konu arada baskasını idare ettiyse
Cevap sahibi+1 yıltum meseleyi şüpelerini detaylı anlatırsan yardımcı olurum konuşmak istiyorsan taakipp ettt ordan konusalım yazması daha kolay olur ordan
Gizli Üye(25-29)+1 yılUnutmaz
Ne skkiyordum bee deyip durur01 Yorumla
Soran+1 yılYuzumede dedi ne güzel sevistik dedi
- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılneden öyle olsun ki
00 Yorumla Seni kullanmış işi bitince de terk etmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha gitmedi ama bir kelime yazmıyor
Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yok ya
01 Yorumla
Soran+1 yılYazmıyor aramıyor sormuyor kolay unutur bence
+1 yılUnutur
02 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyor ya bence de unutur bekaretimi diktirmeyi düşünüyorum bu kadar kolay unutulmanin şerefine
- +1 yıl
Sen bilirsin
Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ben unutamam sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılunutmustur bile
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılUnutur yenisi olur
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi yenisi önemli
Gizli Üye(30-35)+1 yılUnutmaz
00 YorumlaAsla unutmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılAma benden sonra gider evlenir biriyle
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir erkek düzenli cinsellik yaşadığı, vakit geçirdiği kadını kolay unutur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler