Cinsel Yaşam İstekli kadın erkeğe yetersizlik hissi yaşatır mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Güncellemeler+1 yıl Sürekli bana memnun olup olmadığı mı soruyor saçma gelmeye başladı bana en sonunda kendini yetersiz hissettiği fikri oluştu İstekli kadın erkeğe yetersizlik hissi yaşatır mı? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Erkeğin üzerinde olumsuz bir baskı oluşabilir. Hele ki erkek erken boşalıyor ve siz boşalamıyorsanız 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Evet yaşatır hele ki problemleri varsa tam bir özgüven eksikliği yaşar. 3 0 Yorumla
AydınlıkMYHEART Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Şu açıdan da sorabilir sana yetti mi? yetmediyse devamını yapalım. Ama soru şekli yanlış Ben devam edeli mi diye soruyorum 0 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Fazla abartmazsan olmaz öyle bir durum. ha bide zevk aldığını orgazm olduğunu görürse sorun olmaz. rol yapma tabi. 0 0 Yorumla
Muscovite Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bugüne kadar hiç yaşamadım yetersizliği ama en istekli kadın bile daha bir zevke geliyordu, sanırım en güzeli de bu 😄 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Erkek yeterince istekli ve güçlü değilse evet 0 0 Yorumla
SertKaan Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl istekli kadının isteğini erkek karşılamak zorunda zaten 0 0 Yorumla
_posedioNN Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Yani hemen boşalıyorsaÖn sevişme oral yapmmıyorsa yaşanabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl yaşatır ona ilişkiden sonra çok iyiiydin gibi şeyşer söyle sormayı kese 0 0 Yorumla
herseyi_bilen_adm054 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. Yok be nerden cikariyorsunuz 0 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bence mutlu eder, kovalamak sorun oluyor 0 0 Yorumla
BoğaçToprak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Acemi davranıyorsa, kısmen :) 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Sanmıyorum yaşatmaz hatta bıktırır 😂 0 0 Yorumla
mimaradamm87 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Uyum önemli nolursa olsun da ben buyum demek. 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Oral seviyor musun? 0 0 Yorumla
Hello-o_o-o Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yaşatır 0 1 Yorumla Hello-o_o-o +1 yıl Küçük olanlar da yaşar bu özgüven problemini bunuda kadını zevk vermiyorsun diye asagilayarak yaparlar Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. İhtimal var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Erkeğin üzerinde olumsuz bir baskı oluşabilir. Hele ki erkek erken boşalıyor ve siz boşalamıyorsanız
Evet yaşatır hele ki problemleri varsa tam bir özgüven eksikliği yaşar.
Şu açıdan da sorabilir sana yetti mi? yetmediyse devamını yapalım. Ama soru şekli yanlış Ben devam edeli mi diye soruyorum
Fazla abartmazsan olmaz öyle bir durum. ha bide zevk aldığını orgazm olduğunu görürse sorun olmaz. rol yapma tabi.
Bugüne kadar hiç yaşamadım yetersizliği ama en istekli kadın bile daha bir zevke geliyordu, sanırım en güzeli de bu 😄
Erkek yeterince istekli ve güçlü değilse evet
istekli kadının isteğini erkek karşılamak zorunda zaten
Eskiden hayir derdim ama simdi evet diyorum olabilir
Yani hemen boşalıyorsa
Ön sevişme oral yapmmıyorsa yaşanabilir
yaşatır ona ilişkiden sonra çok iyiiydin gibi şeyşer söyle sormayı kese
Hayır, çok güzel hissiyat verir
Bence hayır aksine etkilemeli
Yok be nerden cikariyorsunuz
Bence mutlu eder, kovalamak sorun oluyor
Acemi davranıyorsa, kısmen :)
Sanmıyorum yaşatmaz hatta bıktırır 😂
Uyum önemli nolursa olsun da ben buyum demek.
Oral seviyor musun?
evet
Alfa sormaz … şüphe etmez …. Korkmaz
E tabi kadın hastaya yaşatır 🙃
Yaşatır
Küçük olanlar da yaşar bu özgüven problemini bunuda kadını zevk vermiyorsun diye asagilayarak yaparlar
Hayır
İhtimal var
Evet sen niye sordun bunu
Kesinlikle erkeklerin korkulu rüyası
Evet başıma geliyor