Yetesiz oldugunu düşünmek penis büyütme çabasına girmek peniste sertleşmeme yol Açar mı? Tecrübenizi bekliyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Erken boşalmayıda sertleşmeyide etkiler bence çünkü her şey kafada bitiyor. Güvenin yoksa o ilişki vasat geçer. Sakinliğini ve özgüvenini korursan problem çıkmaz
Önceye göre penisim kalkmıyor öncede uykudan uyandigında dimdikti simdi öyle degil
🤔
Stres etkiler dostum. Ayrıca uzasın diye fazla kurcalama tüm hayatını etkileyecek zarar verirsin. Boyu vs yeterli olur o kadar takılma nasıl kullandığın önemli her zaman.
Testisimin altindaki kaslara damarlara masaj yaptım sıktım önceden uykudan uyandigımda penisim kalkardı resim görsem kalkardı şimdi öyle degil sanki sertlesme sorunu var gibi
Dönem dönem herkeste olur öyle şeyler yerine göre. Fazla kafaya takma kurcalamada. Yaşın genç öyle sorunlar olmaz korkma.
İnsallah burada 25 yasinda biri artel yetmezligi oldugunu soylemiş kendi rahatsizlıgı
Onda vardır sende olacak diye bir şey yok.
Tamam peki insan boşaldıkca her seferinde sperm azalır mı?
İllaki dostum
Bir kiside Sertlesme sorunu olsa penis hic kalkmaz mı partnerde kaldiramaz mı?
ewlilik warmı
Bekarım penisimi büyütmeyi kafa çok takiyordum penisimi testis altindaki kasları damarları sıkiyordum sizce sebep ne?
bence uzamaz ki
Bilmiyorum zarar vermismiyimdir o yuzden mi aca sertlesme sorunu vae
sıkıntı etme
Sertlesme sorunu gecer mi kendigindeb
geçer tabi
yaşkaç
27
ewlen işte
Kısmet nasip abi evlilikte cinsellikte gecer mi sertlesme sorunu
🤔
şans sıkıntı etme
naptın
Hiç bişi abi Şu an deri altinda testiste bugday buyüklügünde bişi var nedir bu basına hic geldi mi
bilmem
yalnız kn poponu okşar msn
zewk için
Ne saçmalıyon lan😳
ciddi dedim
we lan deme
Ne alaka simdi
sade konuşacaksan konuşalım
buda bir çare demektir
Neyi konusalım pasifmisin
hayır boy kg nasıl
166 boy kilo 60
minyon sun
Olabilir niye soruyorsun🤔
merak tı
azcık
Hmm Sen pasifsin
hyr hyr
Evet
Abi bide ben penisime masaj yapiyordum canımı acitacak kadar büyütmek için her tarafını sıkiyordum testis altındaki kasla damarlara falan büyütmeyi çok kafa takiyorum
Neden böyle bir şey yapıyorsun?
Bekarım yetersiz olurum diye penisim kuçuktur diye penisi büyütmek için
Kaç cm?
16 cm
Türkiye ortalamasının üzerinde bir uzunluk
Evet öyle kalınlıkta var tabi abi yukarda anlattım sizce zarar vermişmiyimdir damarlara kaslara falan yoksa yetersiz oldugumu kafa taktigim için mi sertlesme olmuyo🤔
Sertleşme sorunun var mı?
Onceden uykudan uyandigimda penisim dik uyaniyordum simdi oyle degil elimle kaldirdimda hemen iniyor resim falan gordüm mü kalkmıyor bune sizce normal mi
Ne sıklıkla mastürbasyon yapıyorsun
Hafta bir bazendaha sık daha cok penisimin altindaki kaslara damarları sıkiyorum masaj yapıyorum penisimede
Öyle yapman doğru değil
mastürbasyon mı? Masaj mı?
Testislerini sıkman
Testis degil testis altindan gelen damarları kasları sıktım masaj yaptım penisimede
Sertleşme sorunu olan birinde penis hic kalkmaz mi masturbasyonlada partner kaldırsada kalkmaz mi hic bi sekilde
Sertleşme sorunu olan biri oral yapılsa bile tam sertleşme olmaz, o damarları da sıkma
Ben mastürbasyon yapiyorum bosalıyorum sert oluyo penis (sertleşme sorunu olan birinde bunlar olur mu?
O zaman sende sertleşme sorunu yok
Penisine hor davranma
Ama eskisi gibi uykudan uyandiginda penisim sert degil bide p*rno izledigimde penis kalkmıyo normal mi bu
Bu penisinle ilgili bir şey değil
Neyle ilgi abim
Zihinsel bir sıkıntı
Abi sertlesme sorunları zihinle alakalı değilmi psikolojik yani
Evet
Bu penisinle ilgili bir şey değil dedin abi
Çünkü mastürbasyon yaparken sertleşiyor dedin
Şimdi var mı yani sertleşme sorunu ne olurda sertlesme sorunu olur birinde belirtisi nedir
Bence senin sorunun stres
Peki ne yapmam gerek abi elimle bosalabiliyorum p*rno izleyerek bu sorunu nasıl aşabilirim bide damarları kasları sıktım zarar vermişmiyim sence bide geçen sıkarken içinden beyaz bisi gordüm geri kactı cinsell hiç iliskim olmadı
Öncelikle p*rno izlemeyi bırak, sadece hayal gücünü kullanarak mastürbasyon yap
Peki yazdıklarimı okudun abi
Bişi demedin abi
Ne diyeyim
Peki ne yapmam gerek abi elimle bosalabiliyorum p*rno izleyerek bu sorunu nasıl aşabilirim bide damarları kasları sıktım zarar vermişmiyim sence bide geçen sıkarken içinden beyaz bisi gordüm geri kactı cinsell hiç iliskim olmadı var mi sence sertlesme sorunu
Sana cevap yazdım değil mi? p*rno izlemeyi bırak ve mastürbasyon yaparken sadece hayal gücünü kullan
Tamam meme ya da bisi gorsem kalkmiyor bu normal mi
Abi bunu cevaplasan
Abi iki testisimde derinin altinda bugday buyuklugunde bisi var
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!