Araştırmalar bile ereksiyon halinde 12-15 cm arasında bir boyuta sahip olan penisin tatmin için yeterli olduğunu söylerken sosyal medyadaki genel kanı neden "Aaaabi 20 cm'den küçük penisi olan kendisine erkek demesin." şeklinde?

Araştırmalar bile ereksiyon halinde 12-15 cm arasında bir boyuta sahip olan penisin tatmin için yeterli olduğunu söylerken sosyal medyadaki genel kanı neden "Aaaabi 20 cm'den küçük penisi olan kendisine erkek demesin." şeklinde?

Bazen bir şarkı dinlersin.. Sanki şarkının içindeki klipte seni oynatır.. Öylesine büyüleyici söyler ki.. Söyleyenin sesinin oktav aralığı kaç diye sorgulamazsin.. En yüksek oktavlik sese sahip adam bu hissiyatı yaratmaz sende.. Bazen biriyle dans edersin sadece.. Sanki senle sevişir. Öylesine o anı yaşayarak dans eder ki.. Boyunu posunu sorgulamazsin.. 1.90 lik adam öyle dans edemez senle.. Bazen enstrüman çalan birini izlersin.. Öylesine bir çalışı tutuşu vardır ki onu.. Gel de beni de böyle tut da.. bi tıngırdat diyesin gelir.. Demem o ki elindeki şeyi nasıl kullandığın asıl marifet..
Boyunun bir önemi yok partnerinin yataktaki performansına bağlı aldığın zevk. Genel anlamda 14-15 cm yeterli olacaktır. Penis aslında bir kadını etkili ve özel olarak tatmin etmek için en uygun olmayan vücut kısmıdır. Daha çok elini ve dilini daha iyi kullanabilen partneri tercih etmek gerekiyor. Açıkça söylemek gerekirse, bir aptal büyük bir penise bağlıysa, o zaman bunun hiçbir faydası yoktur. Vajina şekli de kadından kadına fark ediyor sonuçta.
Bu sebepten kadınlar için uzunluğun yanı sıra penisin çevresi (kalınlığı) ve tekniği daha önemli bir rol oynuyor.
Prof. Dr. SheqiiL 💃🏻👏
Kusura bakmasınlar ama küçük penislilerin kendini tatmin etmesi için söylenen bir söz bu.. Zira penis boyu sekste zevk almayı etkileyen önemli faktörlerden..
Teşekkür ederim 🙃✨️🥂
Rica ederimmm ❤️
Kalınlık bir tık daha önemli
Rica ederim
Cevap
34Cevap
Sen ks’de ağzını açanın 20-22-25 dediğine bakma. Tıbbi olarak 12-16 cm ölçü aralığı kadın için gayet tatminkar bir ölçüdür. Kadın için asıl zevki artıran şey penisin uzjnluğundan çok kalınlığıdır. Penis 20 cm veya daha uzun olsa bile kadının vajinal derinliği ortalama 16-18 cm civarındadır. Yani bundan fazlasınk zaten alabilmesi mümkün değildir.
Boyu değil bence sahibi önemli asış doyum kafada başlıyor çünkü vajina azıcık uyarılsa yeter
arkadaş ne boymuş bu soruya iltifaten demiyorum ama insanların cinsel organdan başka düşündüğü şey yok sanırım :D :D etkili değil.
Bence bu konunun ucu açık. Mutlak doğrusu yok. Her kadının derinliği anatomik olarak eşit değil. Tatmin eşiği de aynı değil.
Ismarlama bi şekilde ‘şu kadar cm olsun’ demeyi de uygun bulmuyorum. Sadece uzunluk detayı da yetmez. Alınan zevki sertlik süresi, kalınlığı ve partner ile aradaki ten uyumu da etkiler. Hiç biri tek başına bi anlam ifade etmez. Eğer konu alınan zevk ise tabi.
Görsellik + sertlik açısından önemli olabiliyor..
Ama kullanmayı bilmeyenin atın ki gibi de olsa fark etmez..
Demem o ki; işlev en önemlisi
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Penis boyu kadınların zevk almasına etkisinden ziyade erkeklerin özgüveni açısından önemlidir. Yoksa kadınların yüzde 95'i arzuladığı bir erkeğin penis boyuna takılmaz. Fiziksel olarak zevk açısından da erkek penis boyutunun çok bir etkisi yoktur diye açıklıyor uzmanlar.
30 cm de olsa, 70 cm de olsa gidilebilecek nokta hep aynıdır yani 30 da hepsini alıyorsa,70 olanda da alabilecek gene 30 cm dir pek bir şey değişeceğini sanmam ama kalınlık konusunda tecrübelerime sabit olarak kullanıcıların%51'den iyi hissettirdiğini bizzat duydum (%51 tamamen gerçek bir orandır üşenmedim hesapladım arada kaçırdıklarım varsa özür diliyorum)
Penis boyu ile gerçekleri size itiraf edeyim.
Her kadın gördüğü ve altına yattığı ve bildiği penisi ile tatmin olur. Göze dediğin gibi minimum 12 santim penis kadını tatmin etmek için yeterlidir.
Eğer hep ortalama bir penis ile birlikte olduysa o onun için iyidir. Ama çok kalın ve büyük bir penis ile birlikte olduysa daha sonra ortalama penis onu tatmin etmeyebilir.
15cmdir zaten ondan yukarisini soyleyenen o.. c.. guu kendini bir halt zannediyor zaten 15 cm bile fazla kadinlar vajinadan giristrn 5 cmden zevk alirlar ondan sonrasindan zevk almazlar sonrasi da alacagi daha da iceri giren kisim 5 cm daha vardir 5 cm fazla kaliyor bile tabi türk kızları daha kendileri mastürbasyon yapmayi bilmezken penis şöyle olsun diyor erkeklere gelince kendilerini gösterme cabasinda oldugu icin 18 20 cm diye üfürüyor
Oha bunu da mı sormuşlar 😨😨 Bence 15'tir bu arada. Neyse.. 10 üstü yeterli oluyor bildiğim. Bu konuya odaklanmayan her kadın zevk alacaktır.
Penis boyu eğer 10 cm ve üzerideyse sekste alınacak zevkte etkili değildir. Kalınlık önemli olan. Kalın peniste Vajina iç duvarları uyarılır ve vajina doluluk hissini kadın hisseder. İnce peniste ise kadın sulandıysa içinde olduğunu bile hissetmez.
Hayır oklavayla mı daha tatmin oluyorlar anlamadım 😂 hayır bazen bakıyorum yorumlarda olay sidik yarışına döner gibi benimki bu kadar seninki şu kadar muhabbetini dönüyor. Seksten alınacak zevk iki tarafında isteğine kalıyor aslında.
Mikropenis olmadığı sürece her Penis Orgazm yaşata bilir Önemli olan tekniği.. Bizim Erkekler 20 Cm Der ama Horoz gibi üzerine çıkar iner işleri biter. 20 cm de hayal ürünleri.
Dogru adami bulup penis boyu hakkinda degerlendirme yapamadim henüz. Vay be millet catur cutur
Hahaha bekliyoruz değerlendirmelerini
Millet uyduyla seprem yaıpıp orman yakıyor
Biz penis boyu meme boyu ile uğraşıyoruz vajinaya 3 cm girsede zevk okşayarak zevk al yastığa sürterek al sonra yok kısaince kücük sarkık
penis boyu gibi kadın rahminin genişliği gibi bir çok etken de vardır tabiki bu sırada erkeğin ve kadının da performansı eşlik etmesi gibi farklı unsurlar eşlik ediyo diye düşünüyorum anırım benim bu konu hakkında bilgim yok
Kadınların en çok tercih ettiği uzunluk 16 cm kalınlık 12 cm dünya üzerinde yapılan araştırmalara göre
Elbette etkilidir ama kesinlikle deneyim ve tecrübe daha etkilidir. İşlev önemli. O yüzden "Belimize Kuvvet Dostlar"
kadın genita organının anatomik yapısına göre penis boyu anlamsız.
birileri dedikodu yağdırıp ürün satma peşinde
vajina yapı olarak girişte 2-3 cm kısmı dar olan daha içerisi bir yumruk rahat hareket eddecek kapasitede geniş olan aynı para kesesi gibi girişi dar içi geniş organdır
penis boyu ne olursa olsu hissedeceğiniz bölge ilg girişteki 2-3 cm ksımdır. yani penis 10 cm de olsa 15 cm de olsa siz 2-3 cm kısımdan hissedersiniz. daha içerisi penisi kavramaz hissedemezsiniz.
ayrıca vajina üremek için iç organdır. iç organlarda zevk ya da gıdıklanma gibi bir hissi algılayacak sinir ağı yok. iç organlardaki sinirler hastalık ya da durumu alarm etmek için sadece şunları algılar. doluluk, ağrı, acı gibi hisleri algılar.
zevk almayı sağlayan sinir ağı vücut dışındadır. mesela. yemek yersiniz. dluluk hissini mideden alırsınız. çok yerseniz midenizde ağrı olur. ama yemeğin lezetini zevkini dilinizden algılarsınız. midenizden lezzet alamazsınız
işte türkçede a m ingilizcede cunt denen organ latin tıp dilinde ikiye ayrılmıştır. dıştakine vulva içtekine vajina denir. vajinadan zevk alamazsınız vulvadan alırsınız. yani giriş kasları ve iç dudaklar ile iç dudakların bağlı olduğu klitoristen zevk alırsınız
klitoris ile penis anatomik eştir ana karnında yaratılış aynıdır
vajina içinde nzevk alınsa sizler kafayı yersiniz. yürürken otorup kalkarken vajina endi kendine süretek uyarır sürekli orgazm olur kafayı yrdiniz. ya da adet görürken akan kitleler sizi uyarır sürekli orgazm olur kfayı yerdiniz
vajinal orgazm yoktur. vajinal ilişkide de sizi orgazma götüren klitoristir
https://www.youtube.com/watch?v=gsdf1ZWYw8c
Kızların geneli büyük 20 cm kadar çıkar ama birlikte oldukları erkeğin penis boyu 12-13 arası olur çok garip bir kafadalar gerçekten 😄🤷♂️
NE 20 si? 24den aşağı kabulüm değil 👍😂 Bana gelmeyin kabul edemem😅😅😅 sidikliler seni
🤣🤣komik seni
Bvay be ne anlattın
@denizseyyahı ona göre yani 👍
@Psikopat1yılmazerkek bamya seni 👍
25 olmaz mı he bası büyük hemde kalın birde damarlı görünümü rengide güzel pembemsi
@denizseyyahı hayal kurmak bedava!
Ne alaka bamya 🤣gördunmü
@Psikopat1yılmazerkek bamyayla işim olmaz 😂😂😂
La nerden bılıyon 😃patlıcan ustası
Gizli güzel hayal değil gerçek🤣😃
İşlevi de iyiyse iş görür yok değilse sırıkla atlama çubuğu olsa zevk vermez
Bir yerde okudum 11 -14 cm arası diyordu. Düz estetik penis ise %10 civarıymış.
Bu soru kim milyoner olmak ister de soruldu mu 😳😃
Sen kaç istiyon söyle ona bakalım :D Kalınlığı daha önemli. Bir de ne kadar dayandığı
Bunu cidden sormuşlar ya inanamıyorum hahahah ben olsam gülerdim soruyu unuturdum ama cevap vereyim benim eski manitamın boyu 171 di penisi 22 cm di
3metre olsa girecek kısım 8-12cm))))) hani kalın olsa deseler anlayacağım da)
Benim 16cm , sert yaparken rahim ağzına vuruyor ve partnerler rahatsız oluyor
Aman şsteyen isrediğini alsın, olmadı balık tutar galata köprğsğnde kamış yapıp)
Kadınlar vajinanın girişinden ve klitoristen uyarılıyor, 15 cm yeterli olur seks için, 20 cm zorlar kadını, canını yakar
Çok etkili içeriyi tam doldurması çok önemlii
Vacinaya gore arayanlar diyor
Kadınlar daha iyi bilir bilemeyiz
Kendini. en iyisi gösstermek için o ya maalesef
Marifet penisde degil köklemesini bilmekte bence
16 cm Allah bereket versin
Yaşamadan bilemezsin😎
Etkiler evet..
Kalınlık baş bıyuklugu
Benimki ortalamanın altında
Desene bu konuda çok iyiyim
17 cm’den itiraz edeni görmedim.