Bana göre saçma hani heran herseye hazırlıklı olmakla alakası yok nedir yani bir barda öylesine hoşlandığı cocukla yatma ihtimaline karsimi taşıyor onu ben asla öyle bir iliski yasamayacagim için bana göre saçma hadi onuda geçtim hayatımda biri olsa bile sevgilim ya da flortum ki tek gecelik ilişkiye karşıyım sevgili ya da florte karşı değilim yinede taşımazdim daha farklı şekilde korunmayi tercih ederim prezervatif bana göre araya giren bir fazlalıliktan ibaret
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cinsel ilişkiye girdiğini hamile kalmak istemediğini ve cinsel hastalıklara dikkat ettiğini düşünürüm 👍 çapkın biriyse özellikle cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı çok dikkat ediyor derim.
Çok net herban seks yapmaya hazır seks için yaratılmış hayatı seks olan bir kadın olduğunu düşünürüm. Pek de iyi bir kadın değildir açıkçası bu işi parayla da yapıyor olabilir ihtimal çok yüksek
Ama hadi o kadar ugrasmisin paylasim icin foto bile alip eklemişin bu kadar zahmetine bi yorumda biz yapalim tabi, Cevap veriyorum derimki nan bu kimin icin tasiyor bunu rekabete girdigim birimi var derim :D