bir kızla yeni tanıştınız ve ikinizde birbirinizden hoşlandınız birlikte olmaya karar verdiniz , kız prezervatifi ağzına alıp size oral yapmaya başlıyor ve o da ne bir baktınız prezervatifi size takmış bile?ne düşünürsünüz ?
Cevabın nedir?
Yeni Tanışma Faslıyla Olmaz O İşler ,Olursada Amaçlar sadece Seks'tir..Vede Seks Yapan O İnsanlar Sadece Seksi Düşünür Farklı Bir Tabusal Alan İşlem Bittikten Sonra Düşünülür,Ya Bu Kızda Yaptı Ama İyi Yaptı Arkadaş,Ağzına Sağlık Filan Denir Bunun Üzerine Doktorası Tamamlanmış Ve Profesörlük Mazbatası Eline Verilerek Yolcu Edilir,İhtiyaç Duyulduğu Zaman Da Tekrar Görüşülür...
00 Yorumla
helal olsun bee ne kızmış tam bir profesyonel derim :)
10 Yorumla
+1 yılkimbilir belkide cinsel yönünden kendini üstün bir meziyet edinmek için yani erkeğe etkilemek için bir ders almıştır. hani bu kızları etkilemek için şiirle ilgileniyomuş gibi görünen erkekler gibi...
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 370 cevap paylaştı. Bu büyük marifeti ödülsüz bırakmamak gerek
https://www.youtube.com/watch?v=geCVxtpPem4
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
52Cevap
1kez karşılaştım böyle bir olayla, o da Amsterdam Red Light Distinct'deydi... 50eur 20dakika hesabı... nasıldı dersen çok bir efsane birşey sayılmaz... arada ticari bir ilişki yoksa zaten et ete değsinciyim ben. alt taraflarda zaten tırsıyoruz prezervatifsiz bari oral sırasında temas olsun bea... Ayrıca kontrolü kıza çok çok nadir veririm, eminim bir çok erkek de kendi istediğinde kendisi takmak ister prezervatifini.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılEğer böyle yeteneği olan biri varsa kesinlikle tanışıp bi' teşekkür etmeliyim fantazi dünyalarına yeni bir fantazi kattığı için. Ayrıca eğer öyle bir şey olsa gerçekten şaşırırdım. Takarken hissetmemek mümkün değil ancak eğer takmışsa istediğini yapmak lazım... Sevinirim...
00 Yorumla ouwww derim :) sen nasıl bişeysin yaa
öhömm neyse
Hemen kötü düşünmezdim, bazı becerikli insanlar hayalinde kurdukları , başka bir yerde ( p*rno) gördükleri şeyleri ilk denemelerinde başarı ile gerçekleştirebilirler. Ki zaten biraz olsun p*rno tecrübesi olması gerekir. Ben iyi düşünürdüm.00 YorumlaAynen bu olay basima geldi. Yeni tanistigim degilde, herneyse:) bundan 2 sene once düz duvara tirmandigim bir donemdi. Guzel bi kiz, birlesmek icin butun hazirliklar tamam, uzandim ve daha sonra agziyla prezervatifi takma islemini yapti . Ama o esnada gür siyah saclariyla bunu farketmemi engellemisti, yoksa kesin farederdim. Ama zavalli ben, bu durumu farettigimde coktan gec kalmistim zaten, her ne kadar bana zevk yasattiysa yinede bunu yapmaya hakki yoktu:(
00 Yorumlakorunuyor derim... alerjisi avrdır.. yada meninin agzına gelmesini istemiyordur.. . ama dayanamıyordur da yapmadan bunu... diye dusunurum... (yada kesinlikle zmanında fahişelik yapmsıtır diye de dusunebilirim genelde onlar yapıyorlar bu tarz seyler : ) ))
00 YorumlaErkeğe hiç bişey bırakmamış yaa adam kendini cennette zanneder:)
21 Yorumla
+1 yıltam senlik soru varya ne diyeyim :) ben hemen takmasaydın derdim herhalde ... bana garip garip bakardı ne yapacağımı anlamak için :)
00 Yorumlayok daha neler...
mümkün olduğuna inanamıyorum...siz birde link dekine bakın bütün aile takamıyor...
link00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılHiç zarif bir hareket değil.. Seksi de değil.. yapmasın kızlar bunu..
10 Yorumla Olayın tadını çıkartmakta fayda var derim.
Ama sen bu soruyu onunla gelecek düşünürmüsün anlamında sorduysan ...
Yohh anem yohh..00 Yorumla
+1 yılAcunun programına çıkarmak gerek, kesin 3 evet alırdı hatta sergen yıldızlı evet derdi... :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılne duydum ne gördüm link atında bakıyım nasıl oluyomuş bea merak ediyorree
01 Yorumla- +1 yıl
Alman yapımı 'Eş Değiştirenler' filminin bi sahnesinde vardı.
vajinasnın kaslarını kullanıpta takan kadın gördükten sonra , ağızda çok acayip gelmiyor
00 Yorumlaprezervatif kullanmadım bilemicem..denersek başarılı olabiliriz belki..:)
30 Yorumla
+1 yıl:) ukraynada takıldığım hatunlar böyle yapıyolardı. çok profesyonel olduklarını düşünmüştümm :)
00 Yorumla
+1 yılonu yapabılen yemek yaparken sıcak tencereyide kaybedebilir..
02 Yorumla- +1 yıl
hahhhaha :)
- +1 yıl
gülme kız sende sen eksik kal aman :)
videodan ve 1-2 deneme ile ogrenilebilecek bir seyi ogrenmis oldugundan cok da buyutmem :)
00 Yorumla
+1 yılAğzıyla prezarvatif takan kadın, tangasını diliyle çıkartabilecek adamla birlikte olmalı derim
00 Yorumlaalanında çok profosyonel biri oldunu düşünür
aynı gün terk ederim onuu acaba nerde ögrendi diye düşünürüm tabikide00 Yorumla
+1 yıldeğişik bir şey, ilginç olurdu. yoksa sen mi yaptın? eğer öyleyse özgüvenin çok yüksek olmalı.
00 Yorumlagerçekten böyle bir kız varsa tanışmak isterim onunla çok güzel olur herşey
kıymetinide bilirim yani :)))))00 Yorumlailişki esnasında prezervatif kullanmayı kabul etmemiştir veya sevmiyodur. Bayanda işi garantiye almak için, oral seksi fırsat bilip ağzıyla takmıştır. çokta mantıklı bişey bence:)
00 Yorumlaprezervatifin üstündeki krem acı değilmidir lan naapyo bu kız derim
00 Yorumlailk Milli Olduğum zaman Geliyor aklıma Prezervatif i ağzı ile takmıştı kadın çok Profosyoneldi )
00 Yorumla
+1 yılsevinirim...çünü bana zor gelir hiç beceremem prezo takmasını
00 YorumlaSimdiye kadar bana yapan bir olmadi ve olmasini isterdim.
00 YorumlaElimde olsa fahri doktora unvani veririm. Diğer yetenekli olduğu konuları keşfetmek isterim
00 Yorumlaallah yardım etsin diyorum o kıza yazık
42 Yorumla- +1 yıl
aynen.sevgiye ihtiyacı var gercek sevkate
Tecrübeli olduğunu çok erkekle yattığını düşünmekle birlikte bunu önemsemem.
00 YorumlaYeni tanışmışım. Hemen yatmaya karar vermişizde, ağzıyla kuş tutunca mı tuhaf kaçacak. O zaman mı bu kız kötü egg diyeceğim. Soruya bak. WTF.
04 Yorumla- +1 yıl
bir dahakine gözünle oku anlarsın bu kadar insan anladı bi sen anlamadıysan sorun bu kadar insanda değil emin ol :)))
- +1 yıl
her yerde böyle numune insanlar var buraya da sıvışmış seni kendi halinde bırakıyoruz tıntıntıntın :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıloraya kadar gelmısım ne dusuncem devam ederım ama normale gore bıraz daha tahrk edıcı..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. helal olsun büyük beceri
20 Yorumla
+1 yılbende bunu bi tek ben yaptırıyorum sanıyordum :P
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Tecrübeli hatuna düştük derim :)
00 Yorumla
+1 yılPiyango çıkmış gibi hissederim
10 Yorumla
+1 yılPrezervatifi ağzında mı taşıyormuş hanımkızımız?
22 Yorumla- +1 yıl
tekrar oku anlarsın neresinde taşıdığını :)
- +1 yıl
Ha o an ağzına almış. Çok basit bir hareket derim :D. Fantezi yaptığını falan sanıyorsa dötümle gülerim falan yani :D.
+1 yılMükemmel bi deneyim.Erkekler ! Yaptırın.
00 Yorumlasenden nerde yetişiyo derim :d
10 Yorumla
+1 yılSen iyi birisin gerçekten.
10 YorumlaBugün ağzıyla prezervatif takan yarın ... :D
01 Yorumla- +1 yıl
:)
+1 yılİşin profesyoneli derim ...
00 Yorumlaüstad, ders sertifikamı alırım :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı. birazdan şenlik var diye geçer aklımdan xD
00 YorumlaPek hamaratmış derim :)
00 YorumlaTahmin edebiliyorum bu tanışmayı.:)
06 Yorumla- +1 yıl
şişt sen sus bakim :)
- +1 yıl
ben öyle şeyler yapar mıyım hiç :)
+1 yılben prezerfatif sevmem hele bu durumda derim.
00 Yorumla
+1 yılbecerüklüüü bir kızmış
00 Yorumlahanım kızmış derim.basarım nikahı.
00 Yorumlahadi canım var mı öyle yetenekli.
00 Yorumlahamaratmıs masallah masallah
21 Yorumla
+1 yılyetenek sizsiniz katılmalı :)
00 Yorumlaiçine almayı istiyordur
10 Yorumlaseni gidi seni derim...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltebrik ediyor buraya bekliyoruz o kızı :D
00 Yorumla
+1 yılgülerim :D gel kuçu kuçu derim dildo sallarım
00 YorumlaHarbi bende elimde olsa fahri doktara verirdim xD
00 Yorumlahemen tanısmak isterim :D
00 Yorumlasüper :))
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılazgınnn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkeşke bizede öyle yetenekler gelse
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem