Cinsel Yaşam İlk öpücüğü kızın başlatması tuhaf mı olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 İlk öpücüğü kızın başlatması tuhaf mı olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
fatma9648 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Hic tuhaf olmaz istiyorsam öperim yani sevgilim degilmi sonuçta 2 0 Yorumla
Fenerligenc34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 101% +1 yıl Tamamen duygular ve hislerle alakalı birsey buHangi taraf yoğun ve baskın olursa o başlatır En azından bana göre öyle 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Tuhaf olmaz hissediyorsan başlatabilirsin garip bir durum değil 1 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. yani tuhaf degilde kendim degil de erkeğin romantik sekilde opmesini isterdim ben 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben öptüm daha önce erkek şok oldu sonra o beni daha çok öptü ahha 4 1 Yorumla feyman00 +1 yıl Sonra noldu😅 Yorumla
DreamSoliders Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Opusmeyi her iki tarafta baslata bilir tuhaf degil akisina birakmak lazim. 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Genelde zaten kızlar başlatıyor. 1 0 Yorumla
AtınıArayanKovboy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 54% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı. Hayır daha ateşli olur 0 0 Yorumla
paranox_s Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl tam tersi beni çok ateşler çok tahrik eder😊 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. bence hayir aksine hos olur 0 0 Yorumla
isocan007 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Niye olsun ki 😏 dudaktan da olabilir 😉👍 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ör*spu gibi olur, parasını verir yollarım evine 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yanaktan öpülmesi sadece neden or. spu olsun evlenmek istiyoruz üstelik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önce evlen o zaman, gerdek gecesi öpersin istediğin yeri Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır neden olsun 0 0 Yorumla
uslanma Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Hayır olmaz gayet güzel olur 0 0 Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Tuhaf 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden peki yani nasıl anlaşılır Aliasing26 +1 yıl Yanlış anlasilcagini düşünüyorum
Herakkles Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Dudajtsb mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır yanak Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. neden olsun yahu 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Normal yani 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Hic tuhaf olmaz istiyorsam öperim yani sevgilim degilmi sonuçta
Tamamen duygular ve hislerle alakalı birsey bu
Hangi taraf yoğun ve baskın olursa o başlatır
En azından bana göre öyle
Tuhaf olmaz hissediyorsan başlatabilirsin garip bir durum değil
yani tuhaf degilde kendim degil de erkeğin romantik sekilde opmesini isterdim ben
Ben öptüm daha önce erkek şok oldu sonra o beni daha çok öptü ahha
Sonra noldu😅
Nerden öptüğne bağl ve Seni çok istekli gösterebilir.
Opusmeyi her iki tarafta baslata bilir tuhaf degil akisina birakmak lazim.
Genelde zaten kızlar başlatıyor.
Hayır daha ateşli olur
tam tersi beni çok ateşler çok tahrik eder😊
bence hayir aksine hos olur
Niye olsun ki 😏 dudaktan da olabilir 😉👍
Ör*spu gibi olur, parasını verir yollarım evine
Yanaktan öpülmesi sadece neden or. spu olsun evlenmek istiyoruz üstelik
Önce evlen o zaman, gerdek gecesi öpersin istediğin yeri
Hayır neden olsun
Hayır olmaz gayet güzel olur
hayır aksıne daha cekıcı ya sence?
İlk sevgilim beni öpmüştü dona kaldım