bir kızın ilk sizinle öpüşüp öpüşmediğini anlayabilirmisiniz? nasıl anlarsınız?
Cevabın nedir?
+1 yılBenim kız arkadaşım vardı eğer onun gibi yaparsa sıkıntı yok demektir.Kız şişe gotu diye tabir ettiğimiz türden gözlük kullanıyordu fakat çok güzeldi bir gün bir cafenin kuytubbir köşesinde otururken ben bunu öptüm sanki kız yıllardır içindekini dışarı çıkardı gözünden gözlüğü cikarda zarar gelmesin dedim demez olsaydım ben gözlüğü dusurdum almak için egildim masanın altından çıktım bir baktım ki kız duvarı öpüyor hiç opusmemis kız böyle olur neyi optugunu bile bilmeyecek
04 Yorumla
Soran+1 yılhaaahaaa o istisna bir insanmış :D
- +1 yıl
İnsan mi?
Soran+1 yıl:D :D
- +1 yıl
Ben opusmuyorum o günden sonra bir de opusmek iğrenç bir şey ya kız veya erkek ağzında milyonlarca bakteri taşıyor o ona veristiyor birde sürekli sevgili değiştirenler ooooo onlar felaket suç bokunla oyna daha iyi niye bir kız ve erkek yalnız kaldi mi rahat oturamaz arkadaş insan gibi konulardan bahsedin muhabbet edin çay için kahve için sanki her dakika evlerinde herkes birbiriyle opusuyor
En İyi Cevaplar
+1 yıliyi öpüşen direk alt dudağa dalar bence ama öpüşmeyi bilmeyen daha değişik öper :)
237 Yorumla
Soran+1 yılben ilk öpüştüğüm insanla dilimi kullanmadan öpüştüm kullanmaya çalıştığımı anlar oldu ama büyük ihtimal becerememişimdir çoğunlukla alt dudağını ve üst dudağını emdim anlaşılmışmıdır dersın
- +1 yıl
tempo nasıldı bilememki şimdi :)
Soran+1 yılhızlı olmuş olsun? :) o şekilde anlaşılırmı :)
- +1 yıl
sen tempoyu hızlı yaptıysan anlaşılır yavaş be nere yetişcektin :)
Soran+1 yılyavaşmı olması lazım :)
Soran+1 yılbide öpüşme bittikten sonra hayırdır bir terledin dedi güldü bide arabadaydık yol boyunca eli bacağımın üstündeydi okşama falan olmadı ama sadece öyle durdu. pantolon vardı altımda
- +1 yıl
içten ol gerisi boş :) kıvılcım ateşlenir zaten :) har har yanar hatta :)
- +1 yıl
herlade yakında taarruz baslar bu ilk adımdı sonrasına daha rahat yerler bulur bak :)
Soran+1 yılbuna izin vermem :) etkilenmişmidir acaba onu bilmeyi isterdim? bu hareketlerinden etkilendiğini söyleyebilirmiyiz :)
- +1 yıl
illaki etkilenmiştir.eller sabit kalmış çünkü :).sende daha yenisin sen de hehe :)
Soran+1 yıleller sabit kalınca etkilenmişmi oluyor o nasıl oluyor :D kusura bakma çok soru soruyorum ama merak heyecan falan işte :D
- +1 yıl
etkilenmeyen insan yüzüne bakmaz zaten belliki eller sabit öpmüşte ama dikkat et bak yem olma :) seninde baya hoşuna gitmiş anlasıyan tadı damakta iz bırakmış :)
Soran+1 yılsevdiğim için hoşuma gitmiş olabilir :)
- +1 yıl
hımm bende severim güzel bişi :) gitmiş işte olabilir degil :)
Soran+1 yılumarım bir dahasında daha güzel bir öpüşme olur çünkü etkilemek isterim doğal olarak :) nasıl çözcem bu işi bilmiyorm ama :)
- +1 yıl
gel ders vereyim olmadı.ateşli yapısırsın olan olur karısmam uyarmadı deme bak :)
- +1 yıl
uyudunmu naptın :)
Soran+1 yılherkes anasının karnında öğrenmiyor bu bir gerçek deneyim gerekiyor buda bir gerçek ama deneyim için herkesle öpüşücek değilizki nasıl öğrenicez bunu :)
Soran+1 yıllolipop falan yalayarak deneyim kazanılırmı mesela öyle bir önerin var mı :D
- +1 yıl
aç youtubeyi.bi kızı öperken etkilemeyi bilirim ama bir erkegi nasıl biliyim.kızlarda karsıma acemiler çıktı hep ben etkilerim anca :)
- +1 yıl
hehe lolipoplamı hehe güldürdün beni ya :)
Soran+1 yılolamazmı öyle bişey duymuştum :)
- +1 yıl
uykum geldi en sonunda deneyim kazandırabilirim sana bir ara hallederiz.bişi sorcam bir kızı begendin nasıl iletişe geçebilirsin burada :)
Soran+1 yılayrıntılı söylemen lazım hangi kızı nerden tanıştığına bağlı tabiki
Soran+1 yılona göre cevap verebilirim :)
- +1 yıl
mesela senle iletişime geçmek istiyorum nasıl napabilirdik :)
Soran+1 yılsen beni baya bir yanlış anladın galiba iyi geceler cevabın için teşekkür ederim
- +1 yıl
ya ben misal verdim hiç yanlış anlamadım misal diye söyledim arkadas
Soran+1 yılanladım tekrar teşekkür ederim uzun uzun açıkladın
- +1 yıl
bir yardım etseydin iyiydi yani ben daha yeniyim sana karsı bişi demedim bak sevgilin varmıs zaten :)
Soran+1 yılgüveni sağlaman lazım önce. belli bir kız olsa ortada ona göre cevap verirdim :)
- +1 yıl
hımm vallahi sana karsı en ufak bir düsüncem yok yani neyse istemeden yanlış anlasıldım iyi geceler
- +1 yıl
ya yardım etseydin ama bunu yapamıcaz heralde :)
Soran+1 yılevet ben yanlış anladım galiba başta. iyi geceler
- +1 yıl
neyi yanlış anladın sen kız :)
ne anladın :) - +1 yıl
tamam kusura bakma sen :) iyi geceler eklemeyi bişiyi bilmiyom ben biri ögretir artık :)
iyi geceler :) - +1 yıl
NABER :)
anlaşılmaz bence.ustalık gerektirecek bir yanı yok.bazısı yavaş öper bilmiyo diyemesin, bazısı heycanlı bir tiptir ilk kez öpüldü ondan diyemezsin, beceriksizdir güzel öpemez, ilktir diyemeyebilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılacemi öpücü rolü yaparsan anlamaz, bir de azıcık naz yaparsan :))
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
23Cevap
+1 yılacemi kız dudağın ucundan öpüşür, ama daha önce öpüşmüş kız somurur ve adeta vakumlarcasına dudağı parçalarcasına öpüşür. Şehvetlidir ve parçalarcasına saldırırcasına öper erkeğini. yani azıcık işi bilen erkek anlar bunu
016 Yorumla
Soran+1 yıldudağın ucundan nasıl öpüşülür? dudağını emmekmi sadece mesela?
- +1 yıl
sadece dudağını erkeğinin dudağına değdirir ve ürkek korkaktır onu yaparken bile. ama daha önce öpüşen bir kız parçalayacakmışcasına saldırır adeta
Soran+1 yılçok teşekkürler cevap için :) ben ilk öpüştüğüm insanla dilimi kullanmadan öpüştüm kullanmaya çalıştığımı anlar oldu ama büyük ihtimal becerememişimdir çoğunlukla alt dudağını ve üst dudağını emdim :) anlaşıldı sanırım :)
- +1 yıl
olabilir
- +1 yıl
daha önce öpüştünmüydü
Soran+1 yılhayır öpüşmedim o ilkti
Soran+1 yılyani öpmek isteyen olmuştu çok kısa sürdü ama ben izin vermemiştim. onu saymıyorum
- +1 yıl
peki ne hissettin o ilkte
Soran+1 yılgüzel şeyler hissettim ama daha çok öpüşemedimmi acaba etkilenmedimi duygusu vardı
- +1 yıl
sormadınmı? Memnun kalıp kalmadığını sorsaydın
Soran+1 yılbu sorulcak bişey değilki. ama öpüşme bittikten sonra hayırdır bir terledin dedi güldü bide arabadaydık yol boyunca eli bacağımın üstündeydi okşama falan olmadı ama sadece öyle durdu. pantolon vardı altımda
- +1 yıl
2. defa aynı arabada ve aynı durumda olursanız emin ol bu defa fermuarını çözüp okşamaya başlayacaktır
Soran+1 yılbu o anlamamı geliyor dersin peki etkilenip etkilenmediğini anlayabilirmiyiz bu anlattıklarıma göre?
- +1 yıl
ben bir kızla öpüştüm. kızın sanırım midede ya da dişlerde sorun vardı. ağız kokusundan midem bulandı. mümkünmü bir daha dudaktan öpeyim onu. boynundan yanaklarından falan öptüm. o her ne kadar dudaktan öpmeye hamle yaptıysa da ben kaçamak yapıp öpmedim. yoksa 2.defa öpüşseydik kesin kez kusardım ağzının kokusundan
- +1 yıl
sadece ilk defasında seni hoyratça davranıp ürkütmek korkutmak istememiş.
Soran+1 yılböyle bişeye izin vermem ama sadece etkilenip etkilenmediğini bilsem iyi olurdu ama hareketlerinden söylediğinden bile anlayamıyorum
kız acemiyse ilk öpüşmeye başladığında dilini kullanmaz. dilini kullanıyorsa daha önce öpüşmüştür. zaten dudağını uzatışından bile anlarsın daha önce öpüşüp öpüşmediğini.
013 Yorumla
Soran+1 yılnasıl uzatırki dudağını ilginç bir tespit :D
- +1 yıl
genelde ilk defa öpüşen kız birazda utangaçsa dudaklarını nası uzatacağını bilemez heycanlanır zaten.burada erkek yönlendirici olur. kızın daha önce tecrübesi varsa olaylar daha hızlı olur.genelde öpüşüp öpüşmediği ilk anda anlaşılır zaten. daha sonra içgüdüyle devam ettiği için anlaşılması güç olur.
Soran+1 yılben ilk öpüştüğüm insanla dilimi kullanmadan öpüştüm kullanmaya çalıştığımı anlar oldu ama büyük ihtimal becerememişimdir çoğunlukla alt dudağını ve üst dudağını emdim anlaşılmışmıdır
Soran+1 yılzaten öpüşmedim ben ilk öpüştüğümü anlamışmıdır diye merak ediyorum. daha doğrusu etkilenip etkilenmediği benım için daha önemli. ben ilk öpüştüğüm insanla dilimi kullanmadan öpüştüm kullanmaya çalıştığımı anlar oldu ama büyük ihtimal becerememişimdir çoğunlukla alt dudağını ve üst dudağını emdim anlaşılmışmıdır
Soran+1 yılöpüşme bittikten sonra hayırdır bir terledin dedi güldü bide arabadaydık yol boyunca eli bacağımın üstündeydi okşama falan olmadı ama sadece öyle durdu. pantolon vardı altımda
Soran+1 yılanladığını nerden anladın :D kusura bakma fazla soru soruyorum ama etkilenip etkilenmediğini falan merak ediyorum haliyle
Soran+1 yılanladıım çok teşekkür ederim bu öpüşme işini çözücem inşallah :D
Soran+1 yılteşekkür ederim cevabın için
ilk öpülen kız tertemiz bakar.gözleri büyür heyecanlanır.pamuk gibidir yüzü.ama tecrübeli olan dehşettir yalar yutar dil hakereketi yapar :D
00 Yorumla
+1 yılAnlaşılır öpüşmesinden, geri çekilmesinden, dudaklarını balık gibi açmasından falan anlaşılır yani :)
01 Yorumla
Soran+1 yılben ilk öpüştüğüm insanla dilimi kullanmadan öpüştüm kullanmaya çalıştığımı anlar oldu ama büyük ihtimal becerememişimdir çoğunlukla alt dudağını ve üst dudağını emdim anlaşılmışmıdır
Gizli Üye(30-35)+1 yılOpusurken dilimi uzatirim dilimi diline deydirirse frechhh kisss bile yapio cok opusmustur derim.
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılya da en garantisi alt tarafina inerim kizin cok opustuyse hemen tahrik olmaz :) direk alta atarim parmagimi islalik varsa daha once opusmemis derim :)
Cevap sahibi+1 yılO cocugun tecrubeye bagli ben opusmeden bile anlarim mesela.
Soran+1 yılilgnçç
Cevap sahibi+1 yılİnsan sarrafiyim ben artik cok kiz arkim oldu insanlardan cok darbe yedim 25 yasindayim gozlerine bakinca birinin nasil biri oldugunu hemen anliyorum.
Saçma ya
Şimdi o kadar film izliyor ki herkes, her şeyi biliyor
Hem öpüşmek biraz da içgüdüseldir10 Yorumla
+1 yılMal gibi gözünü kapatıp dudağını uzatma kesin anlaşılır dümenden yaptığın
Bişeyler biliyomuş gibi yap anlaşılmasın00 Yorumla
+1 yılDişleri dislerime değiyorsa ilktir yoksa deneyimli bir hatun.
112 Yorumla- +1 yıl
Yanılıyosunuz
- +1 yıl
Opusurken cuk cuk ses cikiyosada acemedir ben anlarim rose ustadi olduk artik :)
Soran+1 yılbaşka anlaşılma yolu varmıdır üstad o zaman :D dil kullanmıyosa anlaşılır denmiş mesela?
- +1 yıl
Gozunu opusmeden kapatiyosa , surekli kafasini saga sola ceviriyosa bunlar hep acemilik belirtisi :D
Dil pek önemli degil kizda erkek icin gecerli o biraz
- +1 yıl
Egzotik davranmissin sen :D acemi derdim ben iki dudagindada dudaklarini hissetmeli erkek :)
Soran+1 yılbu öpüşme işi nasıl öğrenilcek anlamış değilim etkileyici bir öpüşme isterdim ama sanırım yapamadım :D
- +1 yıl
Opustugun kisi opusurken konusmaya calismissa boynundan opmusse elleri yanaginda ve ya kalca ustundeyse deneyimlidir buna bak bide :) ayrica sen zevk aldiysan dusunme gerisini erkek zaten etkilenmistir :)
- +1 yıl
Kalca ustu dedigim bu bosluk gibi bir yer var ya orasi
Soran+1 yılevet etkilendiğim belliydi öpüşme bittikten sonra hayırdır bir terledin dedi güldü bide arabadaydık yol boyunca eli bacağımın üstündeydi okşama falan olmadı ama sadece öyle durdu. pantolon vardı altımda
- +1 yıl
Deneyimli erkek gibi oksama olsa feci olaylara gider zevkin sonu :D opusmek iyidir mutluysan sorun yok :)
+1 yıldaha önce hiç opüşmemiş bir kızla öpüşmüşse sonrakileri anlar fransız öpücügünü biliyorsa kesinlikle ilk öüşmesi degildir. :D
00 Yorumlailk değilde ama daha önce öpüşüp öpüşmediğini anlarım.
03 Yorumla
Soran+1 yılnerden anlarsın? nasıl öper?
- +1 yıl
daha önce öpüştüyse ilk değildir öpüşmediyse ilktir. anlayabiliyormuşsun işte :S
İlk defa seninle öpüyorum diyenleri çok gördüm de bitti onlar galiba ya :D
00 Yorumla
+1 yılPeki bir erkeği nasıl anlayacağız bu durumda?
11 Yorumla- +1 yıl
Erkek dilini cok oynatiyorsa deneyimlidir.
Gzl opusuyorsa anlasilir
06 Yorumla
Soran+1 yılGüzel nasıl öpülürki tam olarak açıklama istiyorum
Soran+1 yıldilimi bir ara kullanmaya çalıştım
+1 yılanca tecrübesinden anlaşılır
01 Yorumla
Soran+1 yıltecrübeli olup olmadığı nasıl anlaşılıyor?
Tecrübe olsa gerek
22 Yorumla
Soran+1 yıltabikide öyle ama tecrübeli olduğu nerden anlaşılır öperken nasıl öper
Meçhule giden bir gemi, bilinemeye de bilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılanlamaz kimse bişi.tahmin eder düşünür vesaire.
00 Yorumla beceriksiz olr :D direk dilini uzatmaya çalışır
02 Yorumla
anlasan nolcak ayrilcan mi :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDilinden anlaşılıyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl anlaşılıyor? ilkse nasıl öpüyor daha önceden öpüştüyse nasıl öpüyor?
Cevap sahibi+1 yılbir önceki öpüştüğüne ait partiküller kalır dilinde.tadı değişir. Ama hiç öpüşmediyse saf bir tadı olur.
- +1 yıl
Bu ne ya
Cevap sahibi+1 yılNe yazmışım dimi ya..:D bende okuyunca bir yuh dedim..
Kesinlikle anlarim
04 Yorumla
Soran+1 yılnerden anlaşılır?
Soran+1 yılben ilk öpüştüğüm insanla dilimi kullanmadan öpüştüm kullanmaya çalıştığımı anlar oldu ama büyük ihtimal becerememişimdir çoğunlukla alt dudağını ve üst dudağını emdim anlaşılmışmıdır dersin
Anlaşılmaz
14 Yorumla
Soran+1 yılanlaşılır denmiş genelde :)
Soran+1 yılhaklısın rol yapma seçeneğide var ama eğer bilmiyorsa biliyormuş gibi yapmak zor
+1 yılBudamı IQ sorusu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet.
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl anlarsın
Cevap sahibi+1 yılyani özetle öpüşmek, dudakları emmekten ibaret diyebiliriz, işin içine salyaları ve dili katmadan olur genelde.Ama ilk yaptığım kızlar genelde takıldı kaldılar, bişi yapamadılar, kırpırdamadan durdular, işin içine dillerini de kattılar, ve aşırı heyecandan titreyip durdular.
Gizli Üye(36-45)+1 yılanlaşılmaz..
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > bir kızın ilk sizinle öpüşüp öpüşmediğini anlayabilirmisiniz? nasıl anlarsınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler