Bencil ve haksız yere trip atan erkeğe ne yapılmalı?

Erkek arkadaşımla (36) beraber yaşamaya başladık. Ama çok bencil birisi. Beni sevdiğine çoğu zaman inansam ya da inanmak istesem de saygı duyduğunu asla düşünmüyorum. Erken saatte uyumak istediğimi söylememe rağmen 1 aydır bunu başaramadık. Her gün 3-4 defa ilişkiye girmemize rağmen bazen uyurken ilişkiye girmek için uykudan uyandırıyor. Ne kadar sinirlendiğimi anlatamam. Yine de kötü bir tepki vermek yerine normal bir şekilde 2-3 defa uyardım. Üstelik erken saatlerde ve kesintisiz uyumak fizyolojik sağlığım için önemli. Erken uyutmadığı halde bir de uyurken uykudan uyandırıyor. Yabancı ülkeye onun için geldim (kendisi benim yaşadığım şehre gelmek istemedi) ve sağlık sigortası yaptırdım. Bende göz kuruluğu var ve doktora gitmem gerekiyor. Günde 7-8 sefer göz yaşı damlası kullanuyorum fakat asla etki etmiyor. 10 gündür ona doktora gidelim diyorum ama sürekli erteliyor. Birkaç gün önce gittik fakat erken uyanmadığımız için hem saat geçti hem de o gün randevu yoktu. Ertesi gün tekrar götürmek yerine yine akşama kadar uyuduğumuz için gidemedik. Şimdi de en erken Çarşamba gidebiliriz diyor. Oysa ben asla istemediğim ve tamamen karşı olduğum halde sırf o istiyor diye doğum kontrol hapı almak için erkenden uyanıp kadın doğum uzmanına gittik. Bugün sabah ise gözüm felaket acıyordu ve kıpkırmızıydı görünce zaten fazlasıyla sinirlendim. Bu şekilde dışarı çıkmak da benim için fazlasıyla zor çünkü dışarı da daha da fazla acıyor. Dışarı çıkmak istiyordu ve bunu ona söylediğimde kaç saattir trip atıyor. Sorunları konuşarak çözebiliriz diyorum fakat kendi söylemek istediğini söyleyip beni asla dinlemiyor. Konuşmak istemiyorum diyor ve saatlerce trip atıyor. O haksızken bile ondan özür dilememi bekliyor. Bagaj hakkı 23 kilo olduğu için birçok kıyafetimi getiremedim, bazı kıyafetler kirli sepetinde ve giyecek doğru düzgün kıyafetim bile yok. Bir kez birkaç parça kıyafet satın aldık ama o bile ona zor geldi. "Zaten yeterince kıyafetin var, henüz havalar soğumadı zaten" dedi, şaka gibi. Oysa onun yanına gelmek için çok uğraştım, çok para harcadım. Şimdi böyle bir muamele görmek sinirimi bozuyor. Saunaya gitmek istedi, ben diğer insanlarla aynı banyoyu kullanmanın benim için çok zor olduğunu söylememe rağmen "hayır gideceğiz" dedi ve bunu bile "tamam, deneyeceğim" diyip kabul ettim ama biliyorum ki asla keyif almayacağım. Birkaç kez de sırf bu durumlardan yakındım diye bana vurdu, ağladığımda bağırıp daha çok korkuttu. Oysa o ben ondan ayrılacağım için ağladığında gitmeye kesin kararlıyken bir anda yumuşayıp onunla kalmaya devam etmiştim ve her gün onu anlamaya çalışmıştım. Üniversiteyi bile bırakmamı istiyor ama kendisi benim ihtiyaçlarımı karşılayabilecek yeterlilikte değil ve istediğim şeyler fazlasıyla basit, diğer insanlar kadar lüks isteklerim asla yok. Sizce ne yapmalıyım? Nasıl bir çözüm yolu izlemeliyim?

Bencil ve haksız yere trip atan erkeğe ne yapılmalı?