Erkek arkadaşımla (36) beraber yaşamaya başladık. Ama çok bencil birisi. Beni sevdiğine çoğu zaman inansam ya da inanmak istesem de saygı duyduğunu asla düşünmüyorum. Erken saatte uyumak istediğimi söylememe rağmen 1 aydır bunu başaramadık. Her gün 3-4 defa ilişkiye girmemize rağmen bazen uyurken ilişkiye girmek için uykudan uyandırıyor. Ne kadar sinirlendiğimi anlatamam. Yine de kötü bir tepki vermek yerine normal bir şekilde 2-3 defa uyardım. Üstelik erken saatlerde ve kesintisiz uyumak fizyolojik sağlığım için önemli. Erken uyutmadığı halde bir de uyurken uykudan uyandırıyor. Yabancı ülkeye onun için geldim (kendisi benim yaşadığım şehre gelmek istemedi) ve sağlık sigortası yaptırdım. Bende göz kuruluğu var ve doktora gitmem gerekiyor. Günde 7-8 sefer göz yaşı damlası kullanuyorum fakat asla etki etmiyor. 10 gündür ona doktora gidelim diyorum ama sürekli erteliyor. Birkaç gün önce gittik fakat erken uyanmadığımız için hem saat geçti hem de o gün randevu yoktu. Ertesi gün tekrar götürmek yerine yine akşama kadar uyuduğumuz için gidemedik. Şimdi de en erken Çarşamba gidebiliriz diyor. Oysa ben asla istemediğim ve tamamen karşı olduğum halde sırf o istiyor diye doğum kontrol hapı almak için erkenden uyanıp kadın doğum uzmanına gittik. Bugün sabah ise gözüm felaket acıyordu ve kıpkırmızıydı görünce zaten fazlasıyla sinirlendim. Bu şekilde dışarı çıkmak da benim için fazlasıyla zor çünkü dışarı da daha da fazla acıyor. Dışarı çıkmak istiyordu ve bunu ona söylediğimde kaç saattir trip atıyor. Sorunları konuşarak çözebiliriz diyorum fakat kendi söylemek istediğini söyleyip beni asla dinlemiyor. Konuşmak istemiyorum diyor ve saatlerce trip atıyor. O haksızken bile ondan özür dilememi bekliyor. Bagaj hakkı 23 kilo olduğu için birçok kıyafetimi getiremedim, bazı kıyafetler kirli sepetinde ve giyecek doğru düzgün kıyafetim bile yok. Bir kez birkaç parça kıyafet satın aldık ama o bile ona zor geldi. "Zaten yeterince kıyafetin var, henüz havalar soğumadı zaten" dedi, şaka gibi. Oysa onun yanına gelmek için çok uğraştım, çok para harcadım. Şimdi böyle bir muamele görmek sinirimi bozuyor. Saunaya gitmek istedi, ben diğer insanlarla aynı banyoyu kullanmanın benim için çok zor olduğunu söylememe rağmen "hayır gideceğiz" dedi ve bunu bile "tamam, deneyeceğim" diyip kabul ettim ama biliyorum ki asla keyif almayacağım. Birkaç kez de sırf bu durumlardan yakındım diye bana vurdu, ağladığımda bağırıp daha çok korkuttu. Oysa o ben ondan ayrılacağım için ağladığında gitmeye kesin kararlıyken bir anda yumuşayıp onunla kalmaya devam etmiştim ve her gün onu anlamaya çalışmıştım. Üniversiteyi bile bırakmamı istiyor ama kendisi benim ihtiyaçlarımı karşılayabilecek yeterlilikte değil ve istediğim şeyler fazlasıyla basit, diğer insanlar kadar lüks isteklerim asla yok. Sizce ne yapmalıyım? Nasıl bir çözüm yolu izlemeliyim?
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler