Erkek arkadaşımla (36) beraber yaşamaya başladık. Ama çok bencil birisi. Beni sevdiğine çoğu zaman inansam ya da inanmak istesem de saygı duyduğunu asla düşünmüyorum. Erken saatte uyumak istediğimi söylememe rağmen 1 aydır bunu başaramadık. Her gün 3-4 defa ilişkiye girmemize rağmen bazen uyurken ilişkiye girmek için uykudan uyandırıyor. Ne kadar sinirlendiğimi anlatamam. Yine de kötü bir tepki vermek yerine normal bir şekilde 2-3 defa uyardım. Üstelik erken saatlerde ve kesintisiz uyumak fizyolojik sağlığım için önemli. Erken uyutmadığı halde bir de uyurken uykudan uyandırıyor. Yabancı ülkeye onun için geldim (kendisi benim yaşadığım şehre gelmek istemedi) ve sağlık sigortası yaptırdım. Bende göz kuruluğu var ve doktora gitmem gerekiyor. Günde 7-8 sefer göz yaşı damlası kullanuyorum fakat asla etki etmiyor. 10 gündür ona doktora gidelim diyorum ama sürekli erteliyor. Birkaç gün önce gittik fakat erken uyanmadığımız için hem saat geçti hem de o gün randevu yoktu. Ertesi gün tekrar götürmek yerine yine akşama kadar uyuduğumuz için gidemedik. Şimdi de en erken Çarşamba gidebiliriz diyor. Oysa ben asla istemediğim ve tamamen karşı olduğum halde sırf o istiyor diye doğum kontrol hapı almak için erkenden uyanıp kadın doğum uzmanına gittik. Bugün sabah ise gözüm felaket acıyordu ve kıpkırmızıydı görünce zaten fazlasıyla sinirlendim. Bu şekilde dışarı çıkmak da benim için fazlasıyla zor çünkü dışarı da daha da fazla acıyor. Dışarı çıkmak istiyordu ve bunu ona söylediğimde kaç saattir trip atıyor. Sorunları konuşarak çözebiliriz diyorum fakat kendi söylemek istediğini söyleyip beni asla dinlemiyor. Konuşmak istemiyorum diyor ve saatlerce trip atıyor. O haksızken bile ondan özür dilememi bekliyor. Bagaj hakkı 23 kilo olduğu için birçok kıyafetimi getiremedim, bazı kıyafetler kirli sepetinde ve giyecek doğru düzgün kıyafetim bile yok. Bir kez birkaç parça kıyafet satın aldık ama o bile ona zor geldi. "Zaten yeterince kıyafetin var, henüz havalar soğumadı zaten" dedi, şaka gibi. Oysa onun yanına gelmek için çok uğraştım, çok para harcadım. Şimdi böyle bir muamele görmek sinirimi bozuyor. Saunaya gitmek istedi, ben diğer insanlarla aynı banyoyu kullanmanın benim için çok zor olduğunu söylememe rağmen "hayır gideceğiz" dedi ve bunu bile "tamam, deneyeceğim" diyip kabul ettim ama biliyorum ki asla keyif almayacağım. Birkaç kez de sırf bu durumlardan yakındım diye bana vurdu, ağladığımda bağırıp daha çok korkuttu. Oysa o ben ondan ayrılacağım için ağladığında gitmeye kesin kararlıyken bir anda yumuşayıp onunla kalmaya devam etmiştim ve her gün onu anlamaya çalışmıştım. Üniversiteyi bile bırakmamı istiyor ama kendisi benim ihtiyaçlarımı karşılayabilecek yeterlilikte değil ve istediğim şeyler fazlasıyla basit, diğer insanlar kadar lüks isteklerim asla yok. Sizce ne yapmalıyım? Nasıl bir çözüm yolu izlemeliyim?
Sana el kaldırmış bir insanla niye hala aynı evde duruyorsun ablacım, kendini hiç mi sevmiyorsun? Bütün diğer sikko bencilliklerini geçtim yani. Çözüm yolun eşyalarını toplayıp "Hadi kal selametle" demek ve o evi terk etmek. Daha neyin tereddütünü yaşıyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşka evim yok
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılanlattıklarınız hanımefendi, saf haliyle yani detaylandırılmamış haliyle bile sizi yoran, yoracak şeylerdir tabiki. bu durum bu sertlik dozunda gittiği sürece aradaki iyi duygular çok pekişmez, ileriye doğru hareket etmez, zor eder gibi anladım ben şahsen. konuşmaya çok meyilli olmanız çok güzel bence, ama aynı şeyi zıt haliyle görüyorsanız karşıdan, işe yaramaz ki bu. çünkü konuştuğunuz da boşa gidiyor gibi bir şey. ama bu durumda da insan bi yerden itibaren kendinden sorumludur mantığıyla, kendinize göre hareket etmelisiniz diye düşünüyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺️
Cevap sahibi+1 yılrica ediyorum, kolaylıklar diliyorum, kendinizi üzmeyin bence, anlattıklarınıza göre yıpranmışsınız havası var.
Erkek arkadaşının niyeti seninle olmak olduğuna emin misin? Ben öyle düşünmüyorum çünkü açıklamayı okuduğumda.
Bencilin daniskası, tam bir hödük. Ağır hödük, ne buluyorsunuz şu tarz insanlarda anlamıyorum05 Yorumla
Soran+1 yılAyrıca eski sevgilisiyle beraber fuhuş yapmışlar. Eski sevgilisine müşteri buluyormuş, kadın da ilişkiye girip parayı alıp beraber yiyorlarmış. Bunlara bile tolerans gösterdim.
Soran+1 yılSırf yargıladığımı falan düşünmesin diye.
Soran+1 yılAğladığı için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir an önce bu heriften kurtulman gerekli Yoksa başına kötü şeyler gelecek emin ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSırf cinsellik için yanında bence onunla bir gelecek olmaz zaten seni kullaıyor açık şekilde belli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendine bunu neden yaparsin ki anlamiyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılBaşka kimsem olmadığı için
Cevap sahibi+1 yılO zaman o nerde yapmak zorunda kalirsin. Siginti gibi yasarsin.. köle gibi. bu zoruna gitmiyor mu?
Soran+1 yılÇok zor ama sonrası daha zor
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaç yaşındasın
02 Yorumla
Soran+1 yıl21
Cevap sahibi+1 yılCahillik yapmışsın, ama bir şekilde dönmelisin önce geri dön. ondan sonra düşünürsün
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini kullandiriyorsun
00 Yorumla
+1 yılVay ne
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne