Cinsel Yaşam İsteksiz ya da sonuç odaklı bencil erkeği nasıl düzeltirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 İsteksiz ya da sonuç odaklı bencil erkeği nasıl düzeltirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Aesir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İsteksizlikle sonuç odaklılık arasında ilişki kurmaya çalışıyorum şu an 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yasi geçmiş aslında düzeltebilirim. Onla gidiklama yuvarlanıp sarmaş dolaş olarak istaha getirirsin 0 0 Yorumla
Sessiz_Hayattt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. Düzeltmek için uğraşma değişmez 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Napıcam Yorumla Sessiz_Hayattt +1 yıl Seni isteyen biriyle olucaksin Yorumla Soran +1 yıl Evliyim ama Yorumla Sessiz_Hayattt +1 yıl Himmm evlisin ama istemiyor seni çok tuhaf. Bu şekilde bir hayat sana zulüm gibi gelir Yorumla Sessiz_Hayattt +1 yıl Sende kendini mutlu edecek şeyler yap onu bekleme Yorumla
OnrcnHatpğl Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 393 cevap paylaştı. Düzeltemessin sorsan ondan iyisi yoktur mk 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Peki diyelim ki eşin sana ne yapsa onu çok istersin Yorumla mıdıgomee +1 yıl Kendi düzelmek isterse düzelir sen kimseyi düzeltemezsin maalesef insanlar 7 sinde neyse 70 inde de o dur Yorumla OnrcnHatpğl +1 yıl Ya sorun bende değilki eşim veya sevgilim ise zaten ben istediğimdendir yani, ben eninde sonunda sonuca ulaşacağım, karşımdakini memnun edemeden bu olursa ne anlamı var amacım partnerimi memnun etmek tamamen ona odaklıyım ben zaten memnunum Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Bazilari duzelmeyebilir 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Of ya Yorumla Gezdolas01 +1 yıl Ben esimi isteksizligini sekse zevk verisini duzeltmedim ugrastim en sonunda artik partber bulursam diye arar hale geldim Yorumla Soran +1 yıl Ben onu da yapamam Yorumla Gezdolas01 +1 yıl Bende guvenilir biri bulamadim uzun suredir hayal diye bakiyorum mastürbasyon ile idare etmeye calisiyorum Yorumla Soran +1 yıl Kötüymüş Yorumla Gezdolas01 +1 yıl Walla seven hatta cinsellik icin bayilan birinin boyle yasamasida iskence oluyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bi çok yöntemi mevcut 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu 2 satırla anlatmam zor yani tamamen anlamsız olur gizli sormuşsun Yorumla Soran +1 yıl İstiyo aslında beni ama kendi işi bitince öylece bırakıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen müsait olduğunda yazarsın Yorumla
BahaRegal Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. Kimsenin karakterini değiştiremezsin 2 0 Yorumla
mıdıgomee Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Düzelmez 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Napıcam Yorumla mıdıgomee +1 yıl Kendi düzelmek isterse düzelir sen kimseyi düzeltemezsin maalesef insanlar 7 sinde neyse 70 inde de o dur Yorumla
Muharrem018 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. O istediği zaman vermeyeceksin ki biraz anlasın 1 0 Yorumla
Murti-54 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Evliysen düzeltemezsin 1 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Bu kişi eşin mi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla naloxann +1 yıl Ne kadar süredir evlisiniz Yorumla
executor10 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 69a ikna et 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Onu hiç yapmaz Yorumla executor10 +1 yıl zorla Yorumla
alpp3838 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Arkasına kazma sapı lazım onun 0 0 Yorumla
AdamSmith007 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Süründür ya da ... 1 2 Yorumla Soran +1 yıl O zaman da triplere giriyor sen isteksizsin beni sevmiyosun hiç bişeyden memnun olmuyorsun diye Yorumla AdamSmith007 +1 yıl Özele gel Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Öncelikle konuşarak 0 0 Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. Duzelmez 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
İsteksizlikle sonuç odaklılık arasında ilişki kurmaya çalışıyorum şu an
Yasi geçmiş aslında düzeltebilirim. Onla gidiklama yuvarlanıp sarmaş dolaş olarak istaha getirirsin
Düzeltmek için uğraşma değişmez
Napıcam
Seni isteyen biriyle olucaksin
Evliyim ama
Himmm evlisin ama istemiyor seni çok tuhaf. Bu şekilde bir hayat sana zulüm gibi gelir
Sende kendini mutlu edecek şeyler yap onu bekleme
Düzeltemessin sorsan ondan iyisi yoktur mk
Peki diyelim ki eşin sana ne yapsa onu çok istersin
Kendi düzelmek isterse düzelir sen kimseyi düzeltemezsin maalesef insanlar 7 sinde neyse 70 inde de o dur
Ya sorun bende değilki eşim veya sevgilim ise zaten ben istediğimdendir yani, ben eninde sonunda sonuca ulaşacağım, karşımdakini memnun edemeden bu olursa ne anlamı var amacım partnerimi memnun etmek tamamen ona odaklıyım ben zaten memnunum
Bazilari duzelmeyebilir
Of ya
Ben esimi isteksizligini sekse zevk verisini duzeltmedim ugrastim en sonunda artik partber bulursam diye arar hale geldim
Ben onu da yapamam
Bende guvenilir biri bulamadim uzun suredir hayal diye bakiyorum mastürbasyon ile idare etmeye calisiyorum
Kötüymüş
Walla seven hatta cinsellik icin bayilan birinin boyle yasamasida iskence oluyor
Bi çok yöntemi mevcut
Ne mesela
Bunu 2 satırla anlatmam zor yani tamamen anlamsız olur gizli sormuşsun
İstiyo aslında beni ama kendi işi bitince öylece bırakıyor
Sen müsait olduğunda yazarsın
Kimsenin karakterini değiştiremezsin
Düzelmez
Napıcam
Kendi düzelmek isterse düzelir sen kimseyi düzeltemezsin maalesef insanlar 7 sinde neyse 70 inde de o dur
O istediği zaman vermeyeceksin ki biraz anlasın
Evliysen düzeltemezsin
Bu kişi eşin mi
Evet
Ne kadar süredir evlisiniz
69a ikna et
Onu hiç yapmaz
zorla
Arkasına kazma sapı lazım onun
Süründür ya da ...
O zaman da triplere giriyor sen isteksizsin beni sevmiyosun hiç bişeyden memnun olmuyorsun diye
Özele gel
Neden böyle biri?
Öncelikle konuşarak
Duzelmez
Aldatarak