Mesela bende 3 4 sene önce yakışıklı erkek gördüğümde ya da konuştuğum hoşlandığım çocukta mesela göğsüme ellesin beni öpsün gibi içgüdüsel hisler geliyordu ama ben uzak duruyordum tuttum kendimi 2 yıldır da olmuyor zaten istek tamamen gitti
Çok ayıp derdim kendimi tutardım eskide ama feci istek geliyordu mastürbasyon değil sadece temas isteği beni öpsün göğsümü ellesin gibi ama tutana kadar çok zorlandım şimdi yok zaten isteğim 2 yıldır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Her beraberlikte olmuyor tabiki
Ben sevgilimle yaşamam cinsellik
Peki hiç öpüşme gibi istekler olmuyor mu kendini tutarken zorlanmıyor musun
Bence evet oyuzden sevgili yapmayın direk nikah😂
Heralde. Hatta etrafta kim varsa sirayla elliyoruz o varos beyinliler de zevke geliyolar. Kuçu gibiler iste.
Evet artık genel olarak ilişkiler cinsellik üzerine kuruluyor.
Yasmaayan da cok ama yasanmali onun tadi bam bask ahissi
aslında sadece sevişmek için hatta kıza yapan olmak için bi sevgilimin olmasını çok isterdim
sen neyi ne kadar ileri istersen sana onu o kadar yapmalı
bu mecbur olan bir şey değil
Öpmek sarılmak göğsüne dokunulması hoş gelir peki daha ilerisi oluyor mu
ben yaşamadım ama buna müsade eden de olur etmeyende
Mesela bende 3 4 sene önce yakışıklı erkek gördüğümde ya da konuştuğum hoşlandığım çocukta mesela göğsüme ellesin beni öpsün gibi içgüdüsel hisler geliyordu ama ben uzak duruyordum tuttum kendimi 2 yıldır da olmuyor zaten istek tamamen gitti
olsun gelir yeniden kaç yaşındasın ki
Ya ayıp geliyor ama
Evlenirken ilerde sıkıntı olur
Bence öpmede bir şey yok ger sevgili öpüşüyor ben onu bile yaşayamadım
Yani sevgi göstergesi
Bende öyle ama olmamalı evliliğe kalmalı her şey
Ama çoğu kız yaşıyor evliliğe bırakırsak da hiç yapamayacağım gibi duruyor şimdi evlilik devri bitti çünkü
insan sevdiğini arzu eder. daha ne olabilir ki
E tabi ki yoksa ona sevgililik denmez ki
yasanan fantazilarin haddi hesabi yok
Bu sana kalmış sen karar veriyorsun
sinemaya cafe gidicek halimiz yok surekli
Yaşıyordur
Öpüşür falan gider yani oliyor
Tab2 öyle kaide yok.
Dokunmak hoş gelir bence göğsüne filan ellenmesi
Yok be zorunda değiliz
Mesela bende 3 4 sene önce yakışıklı uzun zayıf erkek gördüğümde bana dokunsun gibi içgüdüsel hisler geliyordu ama kendimi tuttum uzak durdum
Sen bir özele gelsene
Yok özelden kimseyle konuşmuyorum
Tamam pekâlâ
Çok ayıp derdim kendimi tutardım eskide ama feci istek geliyordu mastürbasyon değil sadece temas isteği beni öpsün göğsümü ellesin gibi ama tutana kadar çok zorlandım şimdi yok zaten isteğim 2 yıldır
Anladım
Normal bir şey mi
Ne bileyim ben yahu
gıder
Hayır
Amac o zaten
Genelde yaşanıyor