Tam aradıgınız erkek ve evlilige bile gidecek bi durum var ama geçmişinde seks yaşamışsa kabul eder miydiniz ben edemiyorum bi türlü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKabul ederim.. Ama jigolo gibi her kızı altından geçirmemiş olsun.. Ama ilkler unutulmaz derler ya o ilk seks yaptığı kadını unutamazsa çok kıskandım🤦🏻♀️
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılMalesef erkek tecrübesiz diye kızların büyük bir çoğunluğu yargılıyor ve bu işin sonucu aldatmalara kadar bile gidiyor. Oyüzden işimi şansa bırakmam ve iyikide bakir değilim. Bence bu takıntından vazgeç derim. Eninde sonunda biri tarafından kandırılırsın ve ruhun bile duymaz iş işten geçmiş olur. Hayal kırıklığı yaşamaktansa hayatın keyfini çıkarmak en iyisi.
02 Yorumla- +1 yıl
Çogu kız tecrübeli istiyor ama ben istemiyorum
- +1 yıl
Umarım gönlüne göre biri olur ama, tecrübeli olupta tecrübesiz gibi iyi rol yapanda var bak haberin olsun. Gençlik elden gidiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(25-29)6 ayYav iyi de kadınlar da erkekler de peynir ekmek gibi seks yapmıyor mu zaten? Neyi kabul etmeyeceksiniz kendiniz bakire misiniz?
11 Yorumla- 6 ay
Bir yıl önce sormuş olsam da cevap bildirimi gelince bi duygulandım öncelikle yorumun için sagol. Evet maalese insanlar baya bi aştı cinsellikte kendini ama bakir bakire tabusunda degilim. Mesela tek gecelik ilişki yaşamış bi insandan tiksinirim veya da sevgili ayagına çok fazla kişiyle bişeyler yaşayanlardan. Bi de mümkünse oral yapmamış olmalı sadece benle olur olcaksa ama maalesef insanların geçmişini bilemeyiz. Benim de sevgilim oldu güzel ve seviyeli yaşadım ama benimle aynı şeyi yaşamış bile olsa yine irite olurum galina bencillik de bende kabul
Herkesin iyi ya da kötü, tam ya da eksik bir geçmişi var. Sırf bunlar yaşandı diye insan ayırt edilmez.
10 Yorumla
+1 yılEderim demiştim ama edemedim sende kendin denginde birini bul boşver
10 Yorumla
+1 yılKızlar tecrübeli erkek seviyor. Kimse boşuna bakir erkek arıyorum demesin fassa fisso hepsi 😎
01 Yorumla- +1 yıl
Eskide kaldı bu dedigin
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn korktuğum şey midem bulanıyor aklıma geldikçe. Olmak istemiyorum ama çare mi var? Yok ki olmayan.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılgeçmişiniz aynıysa sorun olmaz eşitlik esastır
10 Yorumla Neden olmasınlar. Önceden hata yapmış olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecrübeli erkek daha iyidir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir her iki cinsin geçmişinde cinsellik
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. Cinsel geçmişi olmayan erkek mi var?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlerden ırak
11 Yorumla- +1 yıl
Çok sevdin aşık oldun ve asla aldatmaz o zaman peki
Tavsiye etmem.
10 Yorumla
+1 yılBilemiyorum
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi