Bazı insanlar bunu geçici heves olarak görüyor siz katılıyor musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİlişki dediğimiz şey, aynı takımı tutan hooligan, partizan vb değildir. Sevgilimdir, sevgilimle öpüşürüm koklaşırım, ellerim, bana da dokunmasını isterim. Bunlar olmayacaksa gitsin kendisine kız kanka bulsun ya da gay.
02 Yorumla- +1 yıl
Aslında çok düşkün olduğumdan değil de konuştuğum kız sarılma yı bile sevmiyor muş enterasan yani 😂
- +1 yıl
Hemen yatırıp zikecen sanıyor. Yoksa onun da içi gidiyordur.
Ufak ufak dokunarak başla
En İyi Cevaplar
+1 yılYürür ne cinsellik mis be kardeşim bu siteye giren kdr cinsellik sıradan sanıyordum bütün ülke cinsellik düşünmekten bu halde belkide d kimse kendini gelistirmiyor
02 Yorumla- +1 yıl
Aslında çok düşkün olduğumdan değil de konuştuğum kız sarılma yı bile sevmiyor muş enterasan yani 😂
- +1 yıl
Sana demedim kardeş genel bı yorum yaptım herkesin kendi seçimi kimse karışamaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılYürür evet
10 Yorumla
+1 yılyok bence yürümez cinselliğin yanında sevgi saygıda olmalı
15 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
bende teması sevmem ama sevgilim olursa neden sarılmıyım belki o güveni vermemişsin güven bekliyordur
- +1 yıl
Önceki olumsuz ilişkilerin den dolayı böyle düşünüyor muş benim de öyle çok kötü niyetim yok
- +1 yıl
olabilir düşündüğüm şey çıktı bende öyleyim hayal kırıklıkları bu noktaya getiriyor bence zaman ver kız en azından *ruspu değilmiş bence zaman ayırdığına değicek birisi
- +1 yıl
Haklısın ama ben o zaman verirken o bana yol vermesin de 😂 düşüncelerine hayran kaldım aydınlattın beni iyi günler dilerim sana
Evlenmeden önce sevgililikte olmadan yürür ama evlilikte yürümez olmadan
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYürümez. Yürüyen diyenle de muhatap olunmaz.
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Var öyle numuneler bu ülkede.. şaşırmam asla. Yurt dışında oral seks çekmek için kuduruyorlar, burada ıyy o ne...
+1 yılBir süre yürür..
10 YorumlaYurur tabi niye yurumesin kardesim
10 Yorumla
+1 yılYurumez
10 Yorumla
+1 yılNiye yürümesin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 yıllık ilişkim var gayette yürüyor
01 Yorumla- +1 yıl
Geminin küreğini baskalari cektigi icin yuruyordur emin ol ;)
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence yürür
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden yürümesin?
14 Yorumla- +1 yıl
Sarılma dan öpüşme den mümkün yani
Cevap sahibi+1 yılilla olur ama şimdiki neslin akli fikri cinsellik
- +1 yıl
Ne yazık ki ondan sonra da ayrılmalar artıyor birbirlerinden alışveriş yapıyorlar ondan sonra da yol veriyorlar oysa ki sevgili dediğin aynı zamanda hayat arkadaşı gezeceksin her yerde sana arkadaş beraber karşılık dertleşip rakını içeceksin her şey 1 saatlik zevk olmuş mesala ben bu yaz tatili kendim gittim keşke kız arkadaşım olsa da onunla gitseydim olanları görünce biraz moralim bozuluyor açıkçası bileme dim artık nedendir Allah karşımıza gönlümüze göre kişiler çıkarsın inşallah size de iyi günler dilerim
Cevap sahibi+1 yılinşallah ama pek sanmam adam akıllı seven kalmadi bile tek erkekler değil kızlarında amacı cinsellik olmus hakkimizda hayırlısı
Gizli Üye(25-29)+1 yılYürür tabi
03 Yorumla- +1 yıl
Sarılma dan öpüşme den mümkün yani
Cevap sahibi+1 yılEvet ben çok gördüm
- +1 yıl
Helal olsun sana gerçekten Nefsine iyi hakim oluyorsun Aslında çok düşkün olduğumdan değil de konuştuğum kız sarılma yı bile sevmiyor muş enterasan yani 😂
Yürümez
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım