Yani yaş ilerledikçe bakire ama hareket olarak da tecrübem yok hiç seks yapmadım ilk ilişkim çok zor olacak değil mi?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
yıllar ilerledikçe taşlaşma kirençlenme falan yapmıyor bekaret merak etme :D fiziksel açıdan bir şey farketmez zorlanmanda ama zihnen sorun yaşayabilirsin. ömrünü heba etmişsin resmen. genç güzel dipdiri yıllarını tekrar dönemeyecek şekilde harcamışsın yazık olmuş...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAcıyorum sizin bütün kızların kafasına ya. Kur'an'a göre hareket etseniz böyle sorular sormazsınız. Temiz kalmak bu kadar mı zor olur bir kız için, kendini başka erkeğe sunmak sonra kocasına sunmak ne kadar mantıklı. Allah ıslah etsin.
016 Yorumla
Soran+1 yılSen bakir misin
Soran+1 yılBi sktr git
Cevap sahibi+1 yılElhamdülillah bakirim ve bu durumdan da çok mutluyum, sizin kendinizi erkeklere sunduğunuz gibi, ben: kendimi asla cinsel manada kızlara sunup onlarla bir gece ve ya yasaklı bir şey geçirmedim. Bu durumdan mutluyum ama siz; zorunuza gittiği için bana küfür ettiniz ama sorun değil ben buna alınacak değilim.
Soran+1 yılBen de hiç yapmadım ama burada gelip bana ahkam kesme Müslümanlığın tam şartlarını yerine getirsen böyle bir ortamda böyle bir soru içinde bulunmazsın işkuru gördük
Cevap sahibi+1 yılO zaman ne diye kendinizi küçük düşüren sorular soruyorsunuz boş yere?
Soran+1 yılCanım sormak istedi hep merak ettiğim bir konu
Cevap sahibi+1 yılMüslümanlığın şartlarını tam olarak belki yerine getiremiyomdur ama böyle asalakça sorulmuş bir soruya da cevap veremiyor değilim.
Soran+1 yılSenin gibi işine geldiği zaman dini kullanan aslında dinle imanla alakası olmayan insanların böyle gelip salça olması daha canım
Soran+1 yılBen senden daha iyi bilirim dini imanı günahı sevabı senin gibi şekilci i. nelere laf anlatmaya gelmedim ben bu dünyaya
Cevap sahibi+1 yılNereden biliyorsun gördün mü neyin işime gelip neyin gelmediğini Kur'an'da şöyle söylüyor biz insanlara; Necm Suresi 28. Ayet/27. Cüz
وَمَا لَهُمْ بِه۪ مِنْ عِلْمٍۜ اِنْ يَتَّبِعُونَ اِلَّا الظَّنَّۚ وَاِنَّ الظَّنَّ لَا يُغْن۪ي مِنَ الْحَقِّ شَيْـٔاًۚ
Halbuki onların bu hususta hiç bilgileri yoktur. Sadece zanna uyuyorlar. Zan ise hiç şüphesiz hakikat bakımından bir şey ifade etmez.
Yani sen zanna göre bir şeyler de atıp tutuyorsun bana ve bunları söylüyorsun. Yaşın benden büyük olabilir ama aklını sadece aklına gelenlerle bana cevap veriyorsun, ben ise aklımdan önce Kur'an'da ki bilgilerle sana öğüt veriyorum ama sen öğütün de bilginin de ne olduğunu anlamayacak kadar körsün, hani derler ya Allah içimizdeki dost gibi görünenlerden korusun diye bunun açık öğreneğisin. Şimdi gelmiş bana burada diyorsun ki ben senden daha çok bilirim dini imanı, o yüzden mi böyle afedersin ama kendini mal tanımına sokacak bir şekilde anlamayan insan formatına düşürüyorsun?
Cevap sahibi+1 yılZaten sen bana değil çevrendekilere de bir şey anlatamazsın ki yine ben senden bana bir şey anlatmanı beklemiyorum, çünkü senden gelecek bilgi hiç gelmesin daha iyi o bilgi de olamaz çöpün tanımıdır.
Soran+1 yılMerak etme benim ailemde hacı da var ateist de hala aynısın hala bana kopyala yapıştır yapıyorsun sen bu kadar dinine bağlıysan cinsellik sorularına bakma
Soran+1 yılProfilini aç da görelim sorularını
Cevap sahibi+1 yılAilende hacı olması seni kurtarmayacak ki, sen kendi yaptıklarından mesulsün, o hacı senin bu yaptıklarını silemez, örtbas edemez, üstlenemez de. Sen bu yaşadıklarınla ve yaptıklarınla diğer tarafta payına düşen ne amel varsa onu alacaksın. Zilzal Sûresinde Allah şöyle söyler; فَمَن يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَيْرًۭا يَرَهُۥ ٧ Artık kim zerre ağırlığınca iyilik yaparsa onu görecektir.
وَمَن يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍۢ شَرًّۭا يَرَهُۥ ٨
Kim de zerre ağırlığınca kötülük yaparsa onu görecektir. Yani benim sana burada bu ayetleri yazmam kopyala yapıştır bile olsa benim bu sûreyi ezberlemediğim anlamına gelmiyor, çok küçük düşünüyorsun sence ben profilimi senin ve senin gibi insanlara herkese açık yapar mıyım, ayrıca bir kere daha söyledim ama anlamadın belki bu sefer büyük harflerle yazarsam o küçük beynine girer. CİNSELLİK SORULARINA ÖZELLİKLE BAKMADIM ÖNÜME ÇIKTI PAYLAŞTIĞIN SORU'N VE BEN DE SONRA CEVAPLADIM. Bilgi vermek istedim bu yani, ama sana yazdıklarımı başka bir cahile yazsaydım senin bana yaptığın ve söylediğin küfürleri/kötü cümleleri söylemezdi bile.- +1 yıl
namuslu bakir erkekimiz :D ulan ne boş adamlar var kız basit bir şey sormuş merak etmiş hanzo gelmiş din iman kuran ayeti falan ne kadar namıslı bir oğlan olduğunu anlatmış. aferim lan sana 31e devam et ama millete salça olup kafa zikme. kızıda apt alca laflarınla taciz etme...
Cevap sahibi+1 yıl@PATRON79 Namusluyum çünkü senin gibi iftira etmiyorum bir başka birine, önceden zan altında kalacak hiç bir bilmediğim bilgiyi de başkasına söylemiyorum. Ben öyle pis şeyleri yapmam onu ancak sizin gibi +18 filmleri izlemekle kafayı sıyıranlar yapar. Ben bu ayetleri buraya boşuna yazmadım, sensin boş o kadar boşsun ki Kur'an'dan ayet attığımı bir boşluk olarak görüyorsun senin de kafana acıyorum, e tabi bu yaşına kadar bir şey öğrenememişsin eğer öğrenseydin böyle namus bekçiliğini sen yapardın ki ben kimsenin namusunu korumakla vazifeli değilim sadece Allah bizlere ne diyor (sen bilmezsin söyleyeyim) hocalık ya da vaaz vermek, dini camide anlatmak değildir, her bilmeyene nerede olursa olsun ayetlerimi gösterin der Allah. Ama sen bunu anlayamayacak kadar beyin yoksunusun, boş adamda sensin hanzoda sensin.
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, ilk ilişkin zor olmaz, cinsel ilişki ile ilgili psikolojik kaygıların yoksa. Yaş ilerledikçe zorlaşır diye bir şey yok.
08 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojik kaygılar derken neler mesela
- +1 yıl
Genellikle aile ve çevre baskısıyla, kısıtlanarak, cinselliğin ayıp, günah olduğu öğretilerek yetişen kadınlarda görülen cinsel istekten dolayı suçluluk, pişmanlık duyma, vücudundan, dişiliğinden utanma, cinsel ilişkide acı duyma korkusu gibi şeyler.
Soran+1 yılDaha çok fizyolojik ama açıklaması
- +1 yıl
Nasıl yani?
Soran+1 yılYani o senin anlattığın psikolojik bir şey vajinasmusun tanımı değil
- +1 yıl
Vajinismustan bahsetmedim zaten. Psikolojik kaygılardan bahsettim. İlk cevabımı tekrar oku.
Soran+1 yılOnu başka bir cevapla karıştırmışım
- +1 yıl
EİC için teşekkürler 🙂
+1 yıl28 olacam 4 gün sonra ve bende bakirim bunu bir problem olarak görmüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBen görüyorum sen yine bana göre daha gençsin
- +1 yıl
4 yaş var sadece, bakış açını değiştirmek için kendimden örnek verdim sende öyle düşünme bu yıpratıcı bir düşünce
Erkekler Ne Diyor
90
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Neden öyle düşünürsun? Fiziksel bir engelin yoksa neden zor yapasinki? Kuruntuya benziyor ben bu yaşa kadar yapmadim ilk ilişkim zor olur diye düşünmek. Belkide aşırı sulanirsin çok kolay olur nerden biliyorsun?
Sulanma problemlerimi başladı?
Böyle bir sorunun yoksa rahatliklar olur menopoza girmedin ya sonuçta.
Tebrikler bu yaşa kadar bakire kalmissin
12 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. İlk ilişki her kadın için zordur yaş ile çok alakası yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılolmaz.
00 Yorumla
+1 yılkime be bundan? bu yaşına kadar bakire kalmış olman senden başka kimseyi ilgilendirmez, şayet aksi olsa ve bi şeyler yaşamış olsan da senin hayatın senin kuralların yani. problem konusuna gelecek olursak, ne gibi kaygıların var ki tam olarak? ben herhangi bir problem yaşayacağına ihtimal vermiyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılYani yapamayacağım konusunda
- +1 yıl
bunu bi görev ve yerine getirmen gereken bir sorumluluk olarak görmen üzücü. her ne yapıyorsan kendini düşünerek yapmanı tavsiye edebilirim 🤷🏻♂️ cinsel ilişkide tam performans göstermek zorunda değilsin, herkesin ilkleri amatörce olur zaten. canını sıkma yani bu konuda.
Cinsel Yaşam konusunda 927 cevap paylaştı. Olacağını sanmam sadece senin psikolojini etkile vajinismus olabilirsin ama sonrasında düzelir canıni sıkmaya degimez hadi ilişkiyi anladım ama mastürbasyon yaomiyorsundur değil mi yani cinsel soğukluk yoktur herhalde
09 Yorumla
Soran+1 yılMastürbasyon yapıyorum ama eskisi kadar sık değil o vajinasmus neydi tam olarak
- +1 yıl
Ara ara cinsel soğukluk herkeste oluyor zaten merak etme seni etkileyen bir şey vardır duzelirse normale döner / vajinismus cinsel organının kaslarını kontrol edemezsin birleşme sırasında çok fazla kasilirsin tedirginlik korku vb şeylerden dolayı canın daha fazla yanar ve birleşme olmaz zamanla düzelir
Soran+1 yılBir şeyin aklına gelmesi için herhangi bir zaman dilimi saat yoktur
Soran+1 yılYo herkesin aklına gelebilir bu soru
Soran+1 yılYo anladım erken saatte de gelebilir herkesin aklına yani pek bir etkisi olmadı ya
+1 yılSanmam içindeki arzu ve şehvet varsa bunuda partnerine eşine yansıtabilirsen çok zorlanmazsin belki ilkinde çekingen davranabilirsin ama aşarsın bu durumu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılyani zor olmaz ne kadar istekli olduguna bagli ve partnerindeki enerjiye bagli yas bir sayidan ibaret bedenin ne kadar 32
00 Yorumla Evet zor olacak. Ama bana kalırsa bu güzel bir şey. Zor olması değil 32 yaşına bakire gireceğin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel deneyimsizlik yetersizlik değil herkes 15-16 yaşında profesyonel olmak veya ilişkiye girmek zorunda değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılAbla yanlış anlama ama umarım senin yaşına geldiğimde senin gibi olmam düzenli bir ilişkim olmuş olur
00 Yorumla Bir önceki cevapladığım soru da her erkekle yatıyorum sorusuydu. Onunla sevişip evlenmek için seni tercih edecek milyonlar var :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. tam tersi daha kolay olur
zar denilen aslında vajina girişinde bir deri uzantısı. yaş ilerledikçe o kenara doğru çekilir. ilişki daha serbestleşir.01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Islanma sorunu yaşamazsan hiç bişey olmaz sen kendini rahat hissedeceğin kişi ile geçireceğin anlara odaklan.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılZor olmaz ama bir an önce bu deneyimi yaşasan iyi edersin. Kadınlar gençken daha güçlü orgazm olur daha fazla zevk alırlar.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. Çok kasarsan çok üzülürsün rahat olman lazım tabi eşininde sana karşı yavaş ve iyi davranmasi lazım seni rahatlatmasi lazim
00 Yorumla
+1 yılHerkesin ilk ilişkisi stresli ve zor olur zaten bunu düşünerek yaşaman saçma olur. Kimse anasının karnında öğrenmedi.
00 YorumlaMerhaba, hayır 18 yasinda girmiş olsan da aynıdır,30 yaşında girmiş olsanda
10 YorumlaHayır olmaz problem, senin gibi olan kaldı mı yaa çok şaşırdım gerçekten tebrikler 😌
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlur olur her genc kizin nasina gelecek bir gun alisirsin :)
00 Yorumla
+1 yılNeden olsun ki karşındaki kişi iyi biri ise çok mutlu olursun
00 Yorumla
+1 yılBende 30 uma girecem 😅🤦🏿♂️
Şimdiye kadar ordamımç sadece istek oldu bakalım00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir problem olmaz Kendini sıkmaz ve rahat olursun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayir zor olmicak normal olucak korkutmana gerek yok kendini
00 Yorumla Asla öyle olmaz. Evlenen e kadarda hiçbişi yapma. Eşin seni dah çok sevecektir.
00 YorumlaNe var tecrübe edinmeye iki ilişkiden sonra yatakta onuspu olursun 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Hiç dert edilecek birsen değil. Ve ilk ilişkin hiç zor olmaz dert etme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılaz bir zaman sonra kalıcı bir hastalık olduğun zaman dünyaya bakışın değişecek aynı benim için
00 Yorumla Sana önem veren, aceleci bir erkeğe denk gelmezsen sorun olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılPek inandırıcı gelmedi
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet böyle bir tabu var çünkü yani bir insanın cinsel ilişkide bulunamayacağını
- +1 yıl
Neden böyle oldu peki
Soran+1 yılCanımı sıkan bir konu boş ver
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kendini sikmazsan rahat geçer. Hiç zorlammazsin kendini erkeğinin kollarına bırak
00 Yorumla- Daha fazla (60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 32 yaşına bakire gireceğim, cinsel ilişki için ileride problem olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat