Orgazm olurken çok zevk almak istiyorum g bölgesi ne bilen var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
klitoristen sonra en bilinen diğer erojen bölge olarak tanımlanmaktadır. Vajina içerisinde üst duvarda, idrar kanalının hem alt kısmında yer almakta olan ve elle dokunulduğunda daha belirgin bir hale gelen erojen bir bölge olan G noktası, bu bölgede erkekte bulunan prostat bezine karşılık gelen ve vajina içinde salgı üretmeye yaramakta olan bezlerin toplu bir şekilde yerleşmesinden oluşmakta ve bundan dolayı bir organdan çok anatomik bir bölge olarak görülmektedir.
Vajina içerisine girildikten sonra bölgenin bulunması ile burada ritmik bir baskı oluşturulması uyarılmasını sağlamaktadır. İlk anda idrar hissi oluşum göstermektedir ancak bu his aslında idrar olduğundan dolayı hissedilmemektedir. Ritmik baskıya devam edildiği takdirde bölgede kabarıklık meydana gelmektedir. Eğer bu bölgeye baskı uygulanması kesildiğinde zevk azalmaktaysa doğru noktada olunduğunun bilinmesi gerekmektedir.23 Yorumla- +1 yıl
G Noktası Nasıl Keşfedilir?
G Noktasını keşfetmek için öncelikle rahat hissedebileceğiniz bir odada tek başınıza olun ve aşağıdaki aşamaları izleyin;
G Noktası bulma çalışmaları:
İşaret parmağınızı vajina içine sokun.
Parmağınız 3-4 cm içerideyken uç kısmını bükerek, vajinanın üst duvarını uyarın
Bu bölge “pubis kemiğinin” aşağısında, idrar kanalının ise hemen altındaki alandır
Uyarıya 10-15 dakika devam edin, idrar hissinin oluşması ve haz ile birlikte o bölgede hafif bir kabartı hissetmeniz doğru bölgede olduğunuzu gösterir.
En hassas alanı keşfettikten sonra, uyarıyı daha lokalize hale getirin.
Denemelerinizi birkaç seans halinde, farklı dönemlerde de devam ettirin. Tam olarak keşfetmeniz birkaç gün ile birkaç hafta arasında olabilir.
Soran+1 yılUzun yazmışsın ama bulamıyorum baktım internetten böyle yok bulamiyorum
En İyi Cevaplar
Vajinanın girişinden yaklaşık 3-4 cm ilerisinde vajinanın üst duvarında bi yerde. G noktasını kendin de bulabilirsin şöyle söyleyim, İşaret parmağını vajinanın içine sok. Parmağın 3-4 cm içerideyken uç kısmını bükerek, parmağınla vajinanın üst duvarını uyarmaya çalış.
Uyarıya 10-15 dakika devam et idrar hissi oluşuyor. Eğer G noktasını bulduysan zaten farklı bi haz hissedeceksin 🦋00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
29Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Simdi bi sinir aginin yogun oldugu bolge dusun ve bu da ic duvarlarin karna bakan kisminda bi yerlerde
Ama sabit degil deneye deneye bulcan
Buldun mu da durmucan nefes bile aldirmican ne hizli ne yavas makine gibi bir kere yakalamisken o ani tekrar tekrar yasatcan tak tak tak00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılbunlarla ugrasmak yerine mastürbasyon pozisyonunu ve tekniğini değiştirmek daha faydalı olacaktır sana
00 Yorumla G bölgesi vajinanın iç kısmında yer alır. İç yukarıda bir kaç santim içinde bulunur. Ceviz kabuğun dışı gibi hissi ama yumuşak. Oraya g bölgesi denir
00 Yorumla
+1 yılDokunduğunda en çok seni uçuran noktan.. Bazılarının şurası olur, bazılarının burası
04 Yorumla
Soran+1 yılBulamıyorum işte neresi?
- +1 yıl
Beraber mi arayalım ne istiyorsun ahahad
Şimdi biri yardımcı olur sana
Soran+1 yılShdjdhchchcuuf
- +1 yıl
Pembe üye iyi yazmış da hepsi teknik terim. Altımda olsan 2 dkda bulurduk ahaha
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKadının en çok zevk aldığı yer klitoristir. Orayı araştır ve yoğunlaş.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen çok iyi biliyorum o noktayı ve iyi zevk veririm.
00 Yorumla
+1 yılEvvettt biliyorum eğer istersen anlatabilirim
01 Yorumla- +1 yıl
Bakire değilsen Tarif edebilirim..
Gizli Üye(36-45)+1 yılVarlığı kesin kanıtlanmamış bir bölge vajinanın 2 buçuk santim kadar içinde ve üst kısmında olduğu var sayılan bir bölge. Parmağını sokup içinde yukarı doğru büküp deneyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılVajinanın birkaç cm içerisinde, üretranın yani idrar yolunun hemen altında bulunur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılG noktası vajinanın içinde bi nokta arayıp bulman gerek :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Misyoner pozisyonunu tercih et rahim gerişinin üst kısmında
00 Yorumla
+1 yılEvet bundan cok kadin zevk alir vajinanin üs duvari erkegin bunu iyi bilirse seni guzel bir sekilde bosaltir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılG noktasi diye bir sey yok.. iyi bir zevk alma icin kendinizi rahat serbest birakmalisiniz. eger mastürbasyon yapiyorsani farkli teknikler deneyin
06 Yorumla
Soran+1 yılMesela teknik olarak ne yapabilirim mastürbasyon.
Cevap sahibi+1 yılBurdan nasil anlatayim bir tane yokki gizlisinde :/
Soran+1 yılAnlat nolcak konumuz bu zaten
Cevap sahibi+1 yılYa cok uzun bir konu follow at
Cevap sahibi+1 yılBekliyory
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum
+1 yılbu işin alfabesi yok be , o duyguya girdin mi, partner iyi ise deli olursun. çıldırırsın
00 Yorumla
+1 yılNerede kalıyorsun sen
00 Yorumlaherkeste degişir kendin keşfetmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılG noktası tek başına ulaşamazsın onun yerine klitoral zevk almaya bak
00 YorumlaPartnerine söyle bulsun
02 Yorumla
+1 yılElbette var.
Ama bu sana da bağlı00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Bilinen değilde anı yaşanan birsey
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. üst kısımda.
02 Yorumla
Soran+1 yılEn üst mü
+1 yılKlitorisine baskı uygulaa
02 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum da bulamıyorum g bölgesini biliyormusun sen
- +1 yıl
Evet
+1 yılFenasın
00 Yorumla
+1 yılgösterelim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılEvet biliyorum
00 Yorumla
+1 yılEvet var nereye dokunduğunu bilmek lazım
00 Yorumla
+1 yılİcinde bir uyarici
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir bölge yok.
00 Yorumla
+1 yılGel ogretim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz