En çok etkilendiğiniz ve favoriniz olan haz bölgesi neresi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılVajinal orgazm ile klitoris orgazmının farklı olduğunu artık bilmeyen kalmadı. G noktasının bulunabilmesi de şart değil, her kadında olmayabilir. Klitoris orgazmı, kadınların orgazm olmak için erkeklere ihtiyaç duymadığını iddia eden feministler in ön plana çıkardığı uyarılma biçimi. Yani diyorlar ki, "kadının orgazm olmak için penisi içine almaya ihtiyacı yok, klitorisimiz var, biz bize yeteriz". Oysa klitoris orgazmı çocukluktan kadınlığa geçişini tamamlayamamış dişi bireylerin orgazmıdır. Vajinal orgazm ise kadınlığının farkında olan, dişil enerjisi yüksek, cinsel ilişkinin erkekle bütünleşme, tamamlanma olduğunu bilincine erişmiş kadınların orgazmıdır. Fiziksel his olarak da farklıdır, klitoris uyarısıyla orgazm olan kadın, ikinci orgazmı istemez, çünkü klitoris fazla hassaslaşır, daha fazla uyarılması rahatsızlık verir. Vajinal orgazm ise kısa aralıklarla birden fazla kez yaşanabilir, penis sertliğini koruyorsa ve penetrasyona devam edilirse. Vajinal penetrasyon esnasında bile orgazm olabilmek için klitorisin uyarılmasına mutlaka ihtiyaç duyan bir kadın, partnerine kendini yetersiz hissettirecektir. Türkiye'de klitoris orgazmın yaygın olması, vajinal orgazmın ise çoğu kadın tarafından deneyimlenmemiş olmasının nedenleri, kadınlarda ilk cinsel ilişki yaşının Batı ülkelerine göre yüksek olması, bekaret kaygısı nedeniyle evlenene kadar cinsel ilişkiye girilmemesi (deneyimsizlik, kadının kendi bedenini tanımaması) ve mastürbasyon ile sadece klitoris orgazmının yaşanması. Bekaret kaygısı nedeniyle mastürbasyon pratiğinde sadece klitoris orgazmının yaşanması, kadınların evlenene kadar vajinal orgazmdan habersiz yaşamalarına neden oluyor. Evlendiklerinde de vajinal orgazmın deneyimlenmesi, eşin becerisine, tecrübesine kalıyor. Vajinal orgazmın öğrenilmesi, bekaret tabusunun aşılmasına bağlı. Kadınlar vajinal orgazm gibi bir lütufla donatıldıkları halde bunun farkında değiller. Klitorisin uyarılmasından fazlaca zevk alabilirsiniz, ancak asla vajinal orgazmla aynı olmayacaktır.
15 Yorumla
Soran+1 yılKonuyu feministliğe nasıl bağladın yaa? P*rnolar da bile seks yaparken, kadınlar bazen klitorisini okşar. Sadece bakirelerin tercih ettiği ya da erkeğe ihtiyacımız yok diyenlerin yaptığı bir şey değil ki.
- +1 yıl
Feminizme bağlayan ben değilim. Orgazm için penise ihtiyaç olmadığını savunan feminist seks terapistleri. Kabul, klitoris ile de orgazm olunur, seks esnasında uyarılması iyidir, ancak klitoris orgazmı ile vajinal orgazmın doğası çok farklıdır ve kadının vajinal orgazmı deneyimlemesi tecrübesine bağlıdır. Sadece bakirelerin tercih ettiği demiyorum, bakire olmayanların da sadece klitoris uyarısı ile orgazm olabilmesi sorun. Beyninde kadınlığa dair kodların bastırılmış olması, çocuk-ergen enerjisinden kadın enerji düzeyine yükselememiş olması gibi nedenleri var.
- +1 yıl
@sudesiyahseven www.pembeoje.com/.../...il-enerjiyi-olduruyor.html
Soran+1 yılBen zaten çok fazla klitoral orgazmın, vajinal orgazmı kötü etkileyeceğini duymuştum. Sadece feminist kısmınaydı yorumum. Bilgi için teşekkürler ama 🙂✋
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılG noktası vajinanın iç üst kısmında olduğu için kadınların orgazmı en çok tetikleyen özel bölgesi, doğru yöntemlerle karşı tarafın daha iyi orgazma ulaşmasını sağlar. kendi adıma kadının en çok haz aldığı bölgeyi uyarmak karışıklı cinsellik için daha güzeldir tercihim g noktası olurdu, ama klitoris ilişkide yalamaya çalıştıp, g noktasını beraberinde yaparsa daha çok keyif alır kadın için..
10 Yorumla
+1 yılKlitoris nokta kadar gözükse de içeriye doğru uzanan bir şeydir. Normal ilişkide onu uyarır yalamakta parmaklamakta. Ama en zevk verdireni yalarken aynı anda parmaklarla okşamaktır. Içerideki eti okşadıkça deliye dönmeyecek kadın tanımıyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
En iyi görüş için teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel ilişkide g noktası çok önemli bir bölgedir. kadin üste çıkarak g noktasına temas ederken inler erkekte neresi olduğunu anlarsa. bilerek yapılan bir vajinal ilişki kadına daha fazla zevk verecektir azı kadınların erojen yeri farklı olabilir. Kadın bosalinca köpüren vajinal sıvılar beyazimsi koyu kıvamda olur bilmeyen varsa söyleyeyim onuda.
70 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
50Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKlitoris bence
00 Yorumla
+1 yılG noktasını tam olarak nerde bilemiyorum ama benimki klitoris
120 Yorumla
+1 yılHayır g noktası vajinanın iç üst kısmında bulunan bir bölge penis girince temas edip kadındaki sekizbin siniri harekete geçirir kılitorist vajinanın ünt kısmındaki dışa çıkan küçük dil gibi olan g noktası da onun üst iç kısmında olur g yi buldunmu iş tamam kadın uçar
10 Yorumla
+1 yılBiz erkekler bazı yorumlar yapsakta asıl cevabı sen vermelisin. Sence hangisi?
118 Yorumla
Soran+1 yılKlitoris
- +1 yıl
Elle oynanmasından değilde başka şekilde klitoristen zevk alıyor kadınlar
Soran+1 yılMastürbasyon yaparken elimizi kullanarak zevk alıyoruz?
- +1 yıl
Kendin yapıyorsan öyle de partner varsa el değil hep oral yapsın istiyor
Soran+1 yılE normali bu değil mi? Sadece elimizi kullanacaksak neden sevişiyoruz? Mastürbasyon yapardık 👀
- +1 yıl
Öyle de sürekli oralde zor. Islandıktan sonra dudakları öpüşmeye ayırıp elle klitorisi okşayarak boşaltmak da güzel bence
- +1 yıl
Haksız mıyım sevişmenin farklı tatları da var çünkü
Soran+1 yılHepsinin önemi var elbette
- +1 yıl
burada önemli olan ıslanması. Islanmadan yapılan mastürbasyon acı verir. Islanması içinde başta oral yapmak ve bunu yaparken dili kullanmak mantıklı
- +1 yıl
Aslında aşama aşama bunun sırası ve süreci var ama fazla uzun bir cevap olur gece gece seni yormayayım:)
- +1 yıl
Oral yaptırdın mı hiç
Soran+1 yılİyi geceler 👀
- +1 yıl
İyi geceler hanımefendi😊
- +1 yıl
Konuyu uzatınca rahatsız ettim galiba kusura bakmayın
Soran+1 yılYok sorun değil de hani karşılıklı anlattık zaten diye ☺ Iyi gecelern💜
- +1 yıl
Daha çok ben anlattım gibi:))
Soran+1 yılSoruyu sormak benden, cevab. senden. Prosedüre uyduk 😛
- +1 yıl
Ahahah haklısın bende sana kısa özet cevap verdim buranın kurallarına uyarak😄. Fazla detaya girmedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKAdının klitorisini uzun uzun masaj yapıp, yalamak daha etkili bence. Hem deli orgazm ediyor, hem de delirtiyor kadını.
Seni de delirtirdi eminim17 Yorumla
Soran+1 yılSadece klitorise odaklanmasını istemezdim
Cevap sahibi+1 yılOdaklanmaya böyle başlaması harika bir başlangıç olurdu diyorum ben.
Bir kadının bence bütün bedenine odaklanılmalı. Boyun, göğüsi kalça, yanak, dudakar, saçlar, her yer ama klitoris ve göğüslere apayrı bir ilgi olmalı
Cevap sahibi+1 yılKlitoristen başka nereleri isterdin?
ya da en çok nereye odaklanmalı?
Soran+1 yılKlitoris, g noktası, vajina, anüs, dudak, boyun, gögüs, eller, ayaklar, bacaklar, belki sırt, bel ve kasıklar. Ahh, bir yer kalmadı 😂
Cevap sahibi+1 yılAynen aynen zaten başka bir yer kalmadı :D Beni tekrar etmiş oldun :D
Öncelik vererek söyle o zaman :D :D
Soran+1 yılboş ver yaa nasıl olsa bekarım 😂 Mastürbasyon sırasında kafama göre ilerlerim 😂✋
Cevap sahibi+1 yılAahahah :D :D Göğüs, klitoris kalça yap böyle böyle :D
Soft, orta ve sonda da sert bir good ol doggy :D
Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. G noktasının zevk ile ilgisi olmadığını söyleyen uzman doktorlar var, ki zaten neresi olduğu da meçhul. Klitoris candır. ❤️
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKlitoris. Çünkü G noktası da klitorisin içerdeki uzantısı zaten
100 YorumlaG noktasını bulmak her baba yiğidin harcı değil. Eğer gerçek anlamda bulabilirseniz kadın aklını bile kaybedebilirsin oradaki zevkten. Fakat klitorise yapılacak güzel bir oral seks muhteşem bir orgazma ev sahipliği yapacaktır.
10 Yorumla
+1 yılG Noktasının Yerine Rahatca Erişebildigim için Partnerime Üst üste Gerçek Orgazmları Yaşatıyorum Bu Sayede Nirvanalara Çıkıyor
Hatta Üst üste Orgazmlardan Bilincini Kaybedip Bayılıyor Ciddiyim16 Yorumla
Soran+1 yılYuh 😂
- +1 yıl
Ben Ciddiyim inanki ❤❤
- +1 yıl
Hiç Durmadan Boşalmadan Saatlerce Seks Yapabiliyorum #TantraTekniğini Sayesinde
- +1 yıl
Sormak Öğrenmek istediğin bir şey var mı
@sudesiyahseven
Soran+1 yılTek başıma yapabileceğim bir şey ise anlat 😅 Partnerim yok çünkü
- +1 yıl
Buradan Yazamam Herkesin yapmasını istemem O Kadar Çok Kişinin Günahına Girmeyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılsoruya bak g dururken sadece klitoral orgazm yavan olmazmı
90 Yorumla
+1 yılSanırım erkekler G noktasından zevk alıyor ki 41 tane erkek görüşü var :D
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle ikisi de değil Çünkü ben kadın sadece bu şekilde değerlendirmem, bana verdiği değer benim ona verdiğim değer ve o an ki istek durumları etkiler.
10 YorumlaKlitoris dışarıdan uyarılır G noktası vajinanın içerisindedir. seks sırasında elle klitoris de uyarilirsa inanılmaz bir zevke ulaşılır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılHer ikiside tercih ediyorum. Dilimle klitoris parmağımla g noktası aynı anda. Arada değiştiriyorum hep aynı olmasın.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben oral yapmayı cok sevdigim icin klitorisi secerim zaten g noktası da klitorisin uzantisi iyi uyarilan klitoris vajilnal orgazmı hazirlar
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. G noktasının zaten klitoris olduğuna yönelik çok söylem var. Klitoris genelde en çabuk uyarılan ve en hızlı orgazma taşıyan nokta oluyor kadında.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmiyorum yorumumu şikayet eder misin ama senin anüsünü bile yalarım mesela. Güzel ve bakımlı olan her kızın, her yeri yalanır.
22 Yorumla
Soran+1 yılHiç sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılHiç sanmiyorum derken?
her yeriniz?
o kadar çok yeriniz varki bazen hepsini nasıl hakkından geliyorum bende şaşıyorum10 Yorumla
+1 yılEnfes bi ön sevişme olursa ne klitorisi ne g noktasını düsünürsün o an. ön sevisme önemli.
00 YorumlaBu kadindan kadina degisen bir durum bence erkegın odak noktasini kadinin bakimi etkiler.
00 Yorumla
+1 yılZevkin doruk noktası klitoris dir bebeğem 😏 denemelisin 😏
00 YorumlaSizinkini bilmem ama benim toplar ve biraz da assagilari bi gidiklandim:)))
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılG noktası biraz muallak o yüzden kesinlikle klitoris👍
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Hepsini içine veya ağzına alabilen kadına hayran kalıyorum 🙈
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılG noktası her kadında bulmak tespit etmek zor, uzun yıllar alabilir, klitorisi iyi uyarmak tatmin edip zirveye ulaştırmak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılburada bu kadar abazanın içinde buna cevap vermemin ne anlamı var?
68 Yorumla
Soran+1 yılVerme o zaman?
- +1 yıl
Ama yine cevap vermiş olmadın mı ahah?
Cevap sahibi+1 yılTamam bende vermiyom zaten...
- +1 yıl
Bilmiyorsun ki sen sanırım bak internetten
- +1 yıl
@Dündarİngiltere Kadın kendi bedenini mi bilmeyecek? Sende saçmalamışsın
Soran+1 yılNe alakası var beyefendi? Ben de bir kadınım ama bir kadın nasıl doğurtulur bilmiyorum mesela 😂 Biliyor mu bilmiyor mu bilemem ama bilmiyorsa da olabilir.
- +1 yıl
Bilmez bilmez herkes herşeyi bilecek diye bir şey yok ki ama bende yazdım uzunca dahada teferruat var da uzun internetten bakmaksın
- +1 yıl
Ne olur ver kız
Gizli Üye(30-35)+1 yılKlitoris favorim ama ikisinin verdiği orgazm da ayrı ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlarda vajinanın 6/7/8 cm içinde saat 8/9/10 yönüdür
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnlardan ziyade ilişki de ten uyumu dikkat edilmeli...
Veya ikinizde oral yapabilmeliPartneriniz ile uyumunuz olmalı.. On sevişmeyi uzun tutmalı İlişki de erken gelmemeli (kendini düşünmemeli ) Vb. daha çok durum vardır10 Yorumla
+1 yılKadın başlı başına etkiyeci unsur 🤗
51 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bunu siz daha iyi bilmelisiniz 😁
10 Yorumla
+1 yılG noktası küçük prenses👸🌼❤️
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKlitoris:) partneriminde benim g noktam ile ilgilenmesi hoşuma gidiyor
00 YorumlaBilmem ama ge noktasi diye biliom.
03 Yorumla
Soran+1 yıl👻
Bize sormadın sanırım 😂
05 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten bilgiliyseniz size de özel olarak sorabilirim 😅
Soran+1 yılHiç bilmiyorum
+1 yılDiz kapaklarım
73 Yorumla- +1 yıl
Emilmesi mi
- +1 yıl
he mk
- +1 yıl
Yok kütletilmesi😂😂😂😂😂
emeceksin meme uçlarını ;)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılişi bilen g , ergenler klitoris der.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKlitoris en çok.
100 YorumlaDeğişiklik gösterebilir o
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılProstat masajinda iddaali olan varsa tercih sebebim
00 YorumlaBizde yok onlar bizim nokta değil sırık 😂
00 Yorumlahayır ya saçmalama fmfmc
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılHepsi dkkfxm
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılYok en derinlerde, vajinal orgazm en iyisidir
00 Yorumla Ne yalanır şimdi klitoris olsa offf
02 Yorumla
Soran+1 yıl😅😅
+1 yılSudenşn libidosu yükselmiş😂
06 Yorumla
Soran+1 yılAnket yapıyorum dokunma 😂
- +1 yıl
Dokunan sensin bence şuanda😂 yavaşça elini çek oradan😂
Soran+1 yılBen tahrik halinde kalıp da o şekilde günlerce bekleyebiliyorum, sen dikkat et de tahrik olma asıl 😂
- +1 yıl
Okuyarak mı ahaha daha bunu başaran bi kadın olmadı 😂 görmeden tahrik olmam ki 😂
Soran+1 yılKimbilebilirki? 😂😂😂
- +1 yıl
Sudesiyahseven 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılKlitoris tabi ki
00 Yorumla
+1 yılG noktan tabi
00 Yorumlaikiside tabiki
00 Yorumla
+1 yılPenis başının boğumu
00 YorumlaG noktası
00 Yorumla
+1 yılKlitoris
00 Yorumla
+1 yılKlistorise dil darbeleri vurmayı severim
00 Yorumla
+1 yılKltirosi
00 Yorumla
+1 yılSırt be baldır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKlitoris sanırım :))
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem