Erkekler neden bakire bir kızla birlikte olunca ona değer veriyorlar ama bakire olmayana değer vermiyorlar?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Erkekler neden bakire bir kızla birlikte olunca ona değer veriyorlar ama bakire olmayana değer vermiyorlar?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bu baska erkeklerle yatmistir beni begenmez diye korktullarindan tamamen ozguven eksikligi aciyorum onlara
Hiç alakası yok ama Hadi diyelim ki öyle acınacak durumdaki erkeklerle evlenmeye çalışmanız aslında sizin acınacak halde olduğunuzu gösteriyor 😃 bu siteden bile bakarsan görürsün bakire olmamamı sorun ediyor evlenecektik ama olmaz diyor diye dünya kadar soru var kızlar tarafından niye hala taklalar atıyorsunuz evlenmek için? Şimdi bana aman evlenmem olur biter deme bir ailesi olsun istemeyen ölene kadar yalnız yaşamayı isteyen
kaç tane kadın var zaten genel olarak erkekler cinsellik odaklı kadınlar evlilik odaklı düşünür
O kafada ki erkeği hayatına almakla önce sen kendine değer vermiyorsun. Ayrıca merak etme o zihniyet bekaretini aldıktan sonra bakire kızlarada değer vermemeye başlıyor. Dediğim gibi bu sığ zihniyet meselesi
Bakire olmayan ve ya bakireliğini aldıkları bir kız için her erkekle birlikte oluyor düşüncesine sahip kendini bilmez erkekler var maalesef.
Kadına neden değer versinler. Zaten amaç belli kadında erkekte zevkine takılıyorlar. İkiside birbirine değer vermiyor. Çokta sorgulamamak lazm. Hem de değersizler. Drğersiz olanlara değerli muameleyi yapınca kişinin kendi değeri düşüyor
Asla öyle bir insan değilim biliyormusunn bakire biriyle evlendiöde ne oldu bir kulagımın arkası delinmedi her delik deşik sen düşün
Toplumda ya hep ya hiç metalitesi var. Ya rahibesin ya da or*spu ikisinin ortası yok
Değer veririm. Sen düzgün adama denk gelmemişsin.
Her erkek oyle degıldır oyle olan biri de duzgun bırı degıldır ztn
Bakire değilse hergün biriyle oluyor zannediyor küçük düşündükleri için basit mantık onlara hiçbir şey vermiyceksin hiçbir şeye ulaşamıycak istediklerini alınca değersiz görürler
Kullan at. Bana veriyorsa herkese veriyordur orsp mantığı..
Yolun yolcusu zaten patlamış, tabi değer vermem
bu geniş kapsamı olan bi genelleme değil mi sizce de
aksine bakire kız daha çok değerli olur benim için zira ciddi düşünürüm onunla
Avrupalı erkekler böyle değil. Ben bakireyim ama sevgilim Alman. Bana bakire olmasaydım da çok değer verirdi eminim
Sevmiyorsa ister bakir olsun ister bakire olmasın farketmez..
Değer veriyorlar ama dikkat ettiğim bakire olmayan hemen seks yapacak diye düşünüyorlar.
Daha önce biri yapmış gözüyle baktıkları için
değer görecek şeyi başkasına vermiş ztn ne değeri bekliyor ki?
Bakire olmayan vermiyor da ondan sanırım
Bakirelij ile ilgisi yok
Genelleme yapmayalım.
hepsi degerli
vereni severler
sadece ona vermemişssin çünkü
Neden verdin ki
Sence neden