Erkek arkadaşım Dün kafası güzelken bir erkekle birlikte olduğunu para karşılığı itiraf etti Ne yapmalıyım bilmiyorum bir süredir aramız bozuktu cinsel olarak da beni istemiyordu
Güncellemeler
+1 yıl
MADDE KAFASINA KURMUŞ OLABİLİRMİ?
Erkek arkadaşım biseksüel olduğunu itiraf etti̇ ne yapmalıyım?
tamamen kadınlar ile sevgili oluyorum arada erkek ile sadece birliktelik yasıyorum çok sık olmamakla birlikte yılda bir felan bana kalırsa cinsel yönünü değil onu seviyorsanız devam edin unutmayn biseksler cinseyete değil kişiye aşık olur
@AnkaraKrali06 içinde bulunmadığın en ufak fikrinin dahi olmadığı bir konu hakkında yorum yapmak çok saçma gerçekten burdan bakınca çok komik duruyor yapmayın :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yapacak bir şey kalmış mı sence? O tarafını belli etmiş, 1 erkek daha bulup ikinizle de olmasını istersen bilemem artık...
Saçmalamayın artık yaa normalleştirmek su durumu
Aaa i b ne miymiş? Vurdurmuş bide? G ö t vermiş parasıylan?
Çöp ruhlu yaratıklarsınız başkaca bir şey değil
Midem bulandı nasıl döneme denk gelmişiz
Aslında hayatta kabul etmeyeceğim bir durumdu
Etme tabi
Bayılırsınız böyle tiplere
Vurduruyordur kaç xjjdjf
bir çok erkek biseks güven bana ben dahil
Yo ben değilim kardeş
bir çok dedim hepsi demedim
Bu durumda napmalıyım peki sevgiliniz bayanmı
tamamen kadınlar ile sevgili oluyorum arada erkek ile sadece birliktelik yasıyorum çok sık olmamakla birlikte yılda bir felan bana kalırsa cinsel yönünü değil onu seviyorsanız devam edin unutmayn biseksler cinseyete değil kişiye aşık olur
@AnkaraKrali06 içinde bulunmadığın en ufak fikrinin dahi olmadığı bir konu hakkında yorum yapmak çok saçma gerçekten burdan bakınca çok komik duruyor yapmayın :))
@AnkaraKrali06 peki sen nasıl diyorsan öyle :d cahille tartışma :d
Sevgilinizi seviyormusunuz peki
yani sevgilim olduğunda onu seviyorum şu an yok ama nomralde evet
Ya birlikte olduğu kişiye aşık olursa
@AnkaraKrali06 milyonlarca lgbt li birey aslında libidosuun kurbanı :d sen haklısın dedim daha ne dersem gdersin acaba? söle onu söleyim
yani olacağını snamıyorum bu farklı bir arzu (pasif mi aktif mi sordunuz mu
Pasif durumdaymış ve o yapmamış ve para almış birde madde bağımlısı
madde sorun olabilir para için yapması çok saçma ben bedava yaptım :D
Yani sendemi pasifsin
ben oral pasiflik yapıyorum sadece anal olarak hayır
Onu kendine getir iyi muamele yap
eeee ayrıl
Evlen
Grupp