Libidosu yüksek biri, ister kadın ister erkek olsun daha çok mu aldatır?
Bununla alakası olduğunu düşünüyor musun?

Libidosu yüksek biri, ister kadın ister erkek olsun daha çok mu aldatır?
Bununla alakası olduğunu düşünüyor musun?

Yani bir istatistik olsa, bu dediğin şeyin doğruluğunu kanıtlar..
Tabi yüksek libido ve güçlü irade sahibi insanlar da var.. Onları ayrı tutmak, bu genellemeye dahil etmemek lazım..
Yüksek libidoya sahip biri aldatmaya daha meyilli değildir, olgun karaktere sahip olmayan birisi aldatmaya daha fazla meyillidir.
Bunu şuna benzetebiliriz, hız veya adrenalin tutkusu olan birisi de o zaman kaza yapmaya daha fazla meyilli olamlı değil mi? Fakat o hız tutkusu olan kişi bunu sadece yarış pistlerinde yaşıyorsa ve cadde veya otobanlarda bütün kurallara uyuyorsa...
Libido da diğer her şey gibi böyledir. Zaten aldatacak kişiler veya abazanlık yapacak kişiler libidonun arkasına saklanırlar. Neymiş libidosu yüksekmiş, sanki sadece onun yüksek 😂
O yüzden ilgisi yoktur. Libidosu yüksek birisi de hayatını birlikte yaşayacağı birisine saklayabilir ve/veya sadece onunla bunu yaşayabilir. Bu tamamen karakter meselesi 🙃
Bu birlikte olduğun kişiye bağlı. Eğer libidon birlikte olduğun kişiyle aynıysa ve o birlikte olduğun kişi de sana arzulu istekliyse ve ortak yanlar varsa aldatma olmaz. Ama diğer türlü oluyor. Tabi aldatmak karakter bozukluğudur o da ayrı mesele.
Yani baktığın zaman bunun bir bahane olmaması gerekiyor. Ne diyeceksin çok azgınım dayanamadım mı diyeceğiz? Eğer eş ya da sevgili bunu karşılayamıyorsa ayrılırsın olur biter.
Cevap
9Cevap
Karaktersiz olan aldatmaya meyillidir
Bence etkileyen bir tetik ama sadıksa sadece eşini de arzulayabilir. Bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı ender insanlardan birisin aşkıımm🤩💅
Hahah ya şimdi normalden yazınca buradakiler farklı anlıyor ama uzun süredir dikkatimi çekiyordun dksk
İstek atsam mı bilemedim şimdi fkdks
bence evet doyumsuzdur sen ne yaparsan yap bir süre sonra sıkılabilir aldatr mı bilemem ama ya çok aşık olursa seni rhat brkmaz sürekli bir şeyler ister ya da başka kızlardan ister
Aldatmaya sadece ahlaksızlar meyilli olur. Bence adamın veya kadının libidosu yüksek diye de, hemen yargıyı yapıştırmamak lazım.
Aldatma işi şudur karşı taraftan yeteri kadar tatmin alamazsan zevk arayışına çıkar ve aldatirsin libido alçak veya düşük herkes aldatır
Hayir benim de yüksek ama düzenli kesin bir ilişkim olursa aldatmam tabi ki
Aldatmak libidoyla değil karakterlerle alakalı bir sorun bana göre
Aldatma olmaz o kişinin kişiliği ile ilgilidir
Herkes aldatır sen dahil. Yeni evlenmiş kadın dahil. Herkes. Değişmez bu
Libido enerjidir ama karakter eğitimi varsa o enerji doğru kullanılır….
karakteri eğitin enerjiyi yok etmeye çalışmayı değil
aldatmak libido denen enerji ile alakalı değildir. kişilikle karakter ile ahlak ile alakalıdır
Hayır, gider sevdiğiyle şaapar yani.
Şerbesizliğin adı libido oldu 😂😂😂
Evet aldatır
hayır alakası yok
Bence oyle
Evet kesinlikle