Kızlar gerçek aşkın peşinden koşarken erkekler neden aşk değilde seks düşünüyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılKusura bakmayın ama kadınların aşkı cinsellikten arınmış bir şey olarak düşünmeleri, tutkuyu ve şehveti yok saymaları kocaman bir aptallık. Aşkın içinde cinsellik olmasın demek de kıroluk, k e z b a n lık, geri kafalılık. Aşık falan olmayın, sevgili de olmayın, direkt evlenin, meşru şekilde sevişin. Bamya çıkarsa, sünger çıkarsa da ağlamayın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu seks isteyen erkeklerle derdiniz ne arkadaş :) Doğasında var erkeklerin daha yüzeyseldir fiziksel ihtiyaçlarını duygusal ihtiyaçlardan daha öne koyarlar. Bu belki de erkeklerin genel olarak daha rahat yetiştirilmesinden kaynaklı olabilir. Avrupa kadınlarının sekse düşkünlüğü bunu ıspatlar nitelikte gibi.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
53Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü erkekler sevgi ve aşk bilmezler.. amaçları sadece kendilerini tatmin edecek kadın bulmaktır.. yani evlenmelerinin nedeni de bu zaten bedava seks yapmak. kadınlar da farklı değil ki artık seks olmazsa ya da seks istedikleri gibi olmazsa evlenmiyor hatta sevgili dahi olmuyorlar.. ama gerçekten birbirini seven insanlar karaktere ve sevgiye bakarlar ki bu da günümüzde kalmadı zaten maalesef. benim tek istediğim saf sevgi ve aşktı ama olmadı maalesef..
40 Yorumla
+1 yılBu sorunun çok felsefi bir cevabı yok ve aslında temel yaşam amacının farklı olmasından kaynaklanıyor. Şöyle ki:
Erkek hayatı boyunca olabildiğince seks yaparak soyunun devam etme ihtimalini en yüksek seviyede tutmakla ilgileniyor. Ne kadar çok cinsel ilişki o kadar yüksek oran.
Kadın ise seçici davranarak belkide hayatinda sadece bir kere sahip olacağı bebeğinin sosyal ve coğrafi şartlarda olabilecek en kuvvetli en dayanıklı en güçlü olan bebek olmasını genetik olarak en sağlam olmasını hedefler. Dolayısıyla kadin seçerek duygusal bağ kurarak cinsellik yaşar. Erkek ise soyunun devamı için mümkün olan en çok sayıda cinsel ilişki yaşar.
Umarım açıklayıcı olmuştur.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Testesteronu etkisi, daha çocukken göster oğlum pipini dendigi için rahat büyüyorlar. Yazili ve görsel basında kadın cinsel obje gösterildiği için bilinçaltında kadın=cinsellik algısı oluyor. Ama sevgi varsa cinsellikte yasanmalıdır bunu da öcü görmenin anlamı yok sonuçta fıtratta cinsellik var kadında da , erkekde de..
23 Yorumla- +1 yıl
Kısmen doğru Testestron etkisi doğru Göster pipini olayı zannedildiği gibi genel bir şey değil Sırt sivazlamada çevremde Yan gözle bakanın bile gözünü oyarlardı Ben hep bunu gördüm. Yazılı ve görsel basın evet buna gerçekten neden oluyor. Ama meydana getirdikleri İnşa ettikleri kadınlarda kendini objeleştiriyor buda dahil Ve evet fıtratta var bu Fakat erkek cinsellikle duygusallığı birbirinden ayırabilir farklı yaşayabilir bir arada yaşıyabilir. Diğer taraf Arzu duymadığı sevmediğiyle olmaz GENELDE
- +1 yıl
Zaten bu yüzden genelde dedim. Duygusuz yaşıyanlar zaten şu an eskort dediklerimiz oluyor. O kadar çok ilişkiye giriyorlar ki aidiyet duygusu gidiyor Öte yandan erkek sperminin etkileşimleri bunu yapıyor. Bu kadınların yer yer Keko gibi davranması ilginç değil. Bu cinsellikle duygusallığın ayrılma nedeni ERKEKte çok eşlilik iç güdüsü ve yapılanması nedeniyle oluyor. Özetin özeti neslin devamı gerekti bunun içinde çok kadına ulaşmak gerekti böyle oldu
Aşk aşk diye bahseden hangi kızlardan bahsediyoruz. Banka hesabı dolu yatları katları olan yaş farkı 20/30 olanlardan mı yoksa aşk diye bir başka kadının kocasına kancayı takıp kapatma olan kızlardan mı yoksa bir sürü kriter koyup gerçekten sevmeyip 190, kaslı olan erkeklerin peşinde koşanlardan mı yoksa iki yüzlü olanlardan seks seks diye peşinde koşan asalakların pofpoflamasıyla belki yüzü güzel ama ruhu iki yüzlü olan kızlardan mı bahsediyorsun
310 Yorumla- +1 yıl
Sakin ol
- +1 yıl
Tek taraflı düşünmen yargılaman çok saçma.
- +1 yıl
Her yönden düşünebiliriz. Kadınlar kadar olaylara çıkarcı yaklaşan yoktur. Aşk aşk diyen hemcinselerin kaç tane şair çıkarabilmiş benim hemcinslerim kaç tane çıkarmış. Bu bile gerçek. Bir erkek bir kadını sevmişse hesap kitap yapmadan sever ama bir kadın en basiti kankaları onay vermezse o iş baştan bitiyor
- +1 yıl
Uğraşmıycam senle başım ağrıyor 😝😝🤪🤪
- +1 yıl
Senin olsun 😄
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bir nenemiz ne güzel söylemiş dişin varken yiyecen dişin yokken ne yiyiyecen şeyin varken yapacan o kalkmayınca nasıl yapacan dkkdkd. Neyse seks ilişkinin temel unsurudur. Kadınlar baskı altında büyüdükleri için o yönlerini keşfedemeden yetişiyorlar. Erkekler daha rahat bu konuda
10 YorumlaAslında her iki tarafta aynı cümleyi kuruyor aynı şeyleri söylüyor fakat birisi direk sonucunu söylüyor birisi başını yani kompozisyon gibi düşünün erkek direk sonuç satırlarını yazmak istiyor kadın ise giriş gelişme sonuç aradaki fark bu
11 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏
+1 yılBir tek erkeklere çamur atmayiniz lütfen 😂doğası gereği bu bazı kadın ve erkeklerde mevcut yapicak bisey yok.. 😁
23 Yorumla- +1 yıl
Benim soruyu tam açıklayamadım gibi aslında jjfjg
Sana izah edeyim.
Aşk ve seks her iki cins içinde gerekli olan bir şey.
Ama kadınlar neden cinsellik yokmuş gibi davranıp aşk aşk diyor, ve erkeklerde neden duyguları yok sayıp seks cinsellik diyo?
İkisini aynı anda yaşamak çok mu zor 🙄
😄Umarım açıklayıcı olmuştur - +1 yıl
Konunun derinliğine inmedigim için yüzeysel bir görüş paylaştım şu an ülkemizin genel sorunu olan konu bu.
Ama senin dediğine gelirsek tabiki bu devirde aşkı cinsellikle bir tutan bir kesim var işte bu yüzden kurunun yanında yaşta yanıyor aşk ve seksi aynı anda duygu ve hislerle yasayamiyorlar bu erkek tarafı içinde geçerli, kadınlar tarafı içinde geçerli birtek erkeklere yüklemek doğru olmaz diye düşünüyorum... - +1 yıl
🙏👏
gerçek aşk :D :D :D :D :d :D kahkaha attım :D :D :D :D he he gerçek aşk. arabası olsun evi olsun işi olsun bana para harcasın ben de gerçekten aşık olayım diye gezinen şeyler mi gerçek aşk arıyor :D :D :D
10 Yorumla
+1 yılAslında tam tersi, biz aşkı hayatımızın kadınını ararken kadınlar bizi kullanmanın derdindeler nasıl güveneceğiz biz size? Kendimizi nasıl teslim edeceğiz 😏
20 YorumlaAşırı ilkel ve itici buluyorum ben bu yönlerini önce adam…
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. her erkek seks diye tutturmuyor, her kızda aşk diye tutturmuyor. karakter mevzusu.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. O kadar haklısın ki KS tüm kızların aşk acısı ile dolu 😄😄 erkeği tanımlamaya gerek yok zaten erkeklerdeki gerçeği tüm dünya biliyor 😄
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Aslında ikiside aynı şey ister wma yolları biri kısayolları hedefe ulaşalım diğerine yolu uzatalım der
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızlar da Napolyon gibiler para para para diye tutturuyorlar aşk diye tutturan kız pek görmedim 🤣🤣
18 Yorumla- +1 yıl
Napolyon haklı 🤪🤪🤪🤪
Cevap sahibi+1 yılErkeklerde haklı para için yaşayan birine aşk gibi ulvi bir duygu verilmez seks yapılır sadece 😋😋😋
- +1 yıl
Çok biliyorsun sen ruhtan aşktan sevgiden anlamayan tuhaf bir şeysiniz.
Cevap sahibi+1 yılKızlardan daha çok anlıyoruz da verecek kız bulamıyoruz bu zamanda çünkü çoğunluk ruhsuz ve sevgi görünce simariyorlar🙂
- +1 yıl
Vermeyi bilmiyorsanız demek ki 🤪
Aşkı bulmayan lafın parayla mutlu olmaya çalışıyor , mutlu edemeyenin suçu mu geçici çözümler arayanın suçu mu?
Cevap sahibi+1 yılVerdikte hayal kırıklığına uğradık artık perdeleri kapattık size yağmurlu havada su yok bundan sonra 🤣
- +1 yıl
Benim işim olmaz zaten aşkla felan, ben evde oturdum dizimi izliyorum. 😄
Cevap sahibi+1 yılBizde öyle yapıyoruz seksle de işimiz yok fikirleri ve kalbi bozuk olan dünya güzeli olsada ona dokunmak tiksinc geliyor artık🙂
+1 yılask diyen kızların %80 i 5. flörtüyle evde 10. flörtüyle evlilik hayali kuruyor. %20lik kısmı gerçekten aşk istiyor. Ben de öyle
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılherkes eksik hissettiklerini istiyorlar
kadın istediğiyle seks yapar, erkek istediğini aşık eder mantığı10 Yorumla
+1 yılKadınlar da aşk kılıfı uydurmak istiyor seks yapmak için halbuki yaşadıkları şey hoşlantı
20 YorumlaÇünkü kafalarında tek dönen şey bu bir kız görünce
10 Yorumla
+1 yılGenel olarak evlilik korkutucu geliuor olabilir şahsen böyle dusunmiyirum ama genel olarak öyledir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hic öyle şey olmaz tam tersine dürüst gidecek bir ilişki olacak ise herkes samimi ise
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Erkekler hayatını duygularına esir olup idame ettirmezler.
10 Yorumla
+1 yılAlışmış artık o erkek. Yani cinsellikten besleniyor. Ciddi ilişki vs. Evliliğe yanaşmayan erkek. Ciddi düşünüyorsan uzak durman gereken tiplerdir. Boll sanş.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHormonlarla ilgili bir şey. Kızlar daha duygusal oluyor. Erkekler sadece ihtiyaç olarak bakıyor. Genelde böyle
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇünkü bizim sevgimiz kalbimizdeyken onlarınki Sknde de ondan onlar sevgiyi de aşkı da bir obje olarak görüyor
10 YorumlaErkeklerin akılları sadece ona çalışıyor başka biseye değil ki
23 YorumlaBizde bakirelik yok o rahatlık ondan bide dini yönden bilgisizlikten
14 Yorumla- +1 yıl
@Aafro-dit Allah size koymuş Allah’ın vardır bi bildiği
- +1 yıl
@Aafro-dit Farkındayım bende bunun nasıl yapacakmışız anlat çok bilmiş😀
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu konuda cinsiyet ayrımı pek yok. Erkekler sadece daha rahat dillendirebiliyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. İnsan sevdiğini dikmek ister. bu kadar basit sevmediğini hoşlanmadiğini neden diksinki.😅😅
17 Yorumla- +1 yıl
hmmm oyle mi
- +1 yıl
Yalancı sadece zevk için de yapılıyor
- +1 yıl
why?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKızların da aşkın sonu yataktir yataka geçmeden aşk olmaz olsada biter
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadın duygusal bakıp, erkek mantıkla yaklaştığı için
10 Yorumla
+1 yılKS yerine x kullanırsan ikisi de 3 harfli etkisi olabilir 🙄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılSana bişey diyim bu devirde erkeklerden daha beter kadınlar istekli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar duygusal erkekler testerosyal
43 Yorumla- +1 yıl
Ne saçma değil mi 😄
Cevap sahibi+1 yılSaçma ama gerçek
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha öncede defalarca anlattım Testesteron hormonu ve Zihinde cinsellikle duygusallığın ayırılabiliyor olmasından dolayı Erkekde
00 Yorumla
+1 yılBaşta kızlar aşık olabiliyorlar mı peşete gibi kullanıyorlar
00 Yorumla
+1 yılOnlar direkt sonuç odaklı.
50 Yorumla
+1 yılGenel konuşmamak lazım çoğunluk uzvu ile düşünüyor yaşıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızlar Para Para derken Erkeklerde Yemlediğini düdüklemek ister elbette
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar aşkın cinsel dürtüden oluştuğunun farkında değiller ya da istedikleri anne baba şefkati
05 Yorumla- +1 yıl
Aşkın ne olduğunu doktorlardan ve psikiyatrlardan dinlemeni öneriyorum. Ben şimdi sana açıklasam yargılamalarına devam edeceksin.
- +1 yıl
Anatomiden bihaber. Önyargını aşabilirsen izle.
https://youtu.be/1fef5SshK8w?si=dI738ZWsxoE-AWIg
https://youtu.be/kKH3OQ2Zjmc?si=YOjZmE1ypIhcZ7yQ - +1 yıl
Evlenince aşk yeter mi küçük düşünme istersen şefkat heycan arzu var aşkın içinde dokunmak hani sapıkça düşündüğün gibi değil sarılmak öpmek elini tutmak ama cinselike ön planda olan bir şey yalana gerek yok seni yeylekler getirmedi sonuçta cinselik olmasa şu an burada olmazdık sapıkça algılanıyor senin düşüncende senin yaşın daha küçük olduğu için böyle düz düşünüyorsun aşkı her şekilde yaşiya bilirsin tek o odaklı degll bunu anlatmaya çalışmış
+1 yılFarkımız bu işte onlardan
21 YorumlaKızlar da az değil bence 😬
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAhahah çok iyidi bu ya 😀😀
10 Yorumla Kafaya oraya basıyor demek ki
11 Yorumla- +1 yıl
Basmak. Mantıklı
Yoo ben aşk arıyorum 🙄
10 YorumlaHerkes için bu geçerli değil
10 Yorumla
+1 yılKızlar gerçek aşk hani nerde
10 Yorumla
+1 yılO da eşit artık..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel işte herkes istediğini söylüyor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. Bence şu an artık bunun tam tersi..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence tam tersi olmasın
10 YorumlaAsk dedik babayı gördük
10 YorumlaEe seviyoruz.
00 Yorumla
+1 yılKızlar gerçek aşkın peşinde koşmuyor.
00 Yorumla
+1 yılCelal Şengörü idol alıyoruz ajnajan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoğal olarak her kes arzularını gösteriyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşk karın doyurmuyor :))
15 Yorumla- +1 yıl
Sanki seks doyuruyor bir alemsin.
Cevap sahibi+1 yılSeks yapmanin kötü bir yanı mi var. asik olursun seks yaparsın. dogru mu kız :))
Cevap sahibi+1 yılİkisi aynı yere çıkıyor :))
- +1 yıl
Aşkın ardından seks gelir doğruda siz ilk seviyeyi atlıyorsunuz.
Cevap sahibi+1 yılAşk olmadan da seks olmuyor mu?
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeklerinki farkli yone calisiyo da ondn
11 Yorumla- +1 yıl
Sen çok biliyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yıldüşünce farkı
20 Yorumla
+1 yılNötrüm bu konuda
20 Yorumla
+1 yılİkisi de eşit
10 Yorumla- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kızlar aşk aşk derken, erkekler neden seks seks diye tutturuyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler