Cinsel Yaşam Sevgilimin iktidarsızlık problemi var, ne yapayım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Dün çok fazla sinirim bozuldu kızdım ona şu n konuşmuyoruz. Güncellemeler+1 yıl Kızarım tabi ki Sevgilimin iktidarsızlık problemi var, ne yapayım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Adam kaç yaşında sen kaç ona göre bir şeyler söyleyebilirim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sen görevini yapıyor musun fiziğin güzel mi bebiş 0 22 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cevap var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sence seni paylaşmak ister mi? Ya da sen ister miydin Yorumla Soran +1 yıl İsterdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nasıl birisi olsun isterdin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bununla ilgili bir anım var dinlemek ister misin? Yorumla Soran +1 yıl Kaslı maço beni ağlatacak biri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tkp atar mısın çıksam gizliden, emin ol dinlemek isteyeceğin bir şey söz Yorumla Soran +1 yıl Çık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çıktım Yorumla Soran +1 yıl Utanıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nolcak ya saçmalama, ben anlatıcam sen yorumlican zaten internet üstünden anonim olarak konuşucaz Yorumla Soran +1 yıl Olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sal biraz, bir şey olmaz söz merak etme ahdsh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çıktım gizliden, yazmanı bekliyorum sadece tecrübe alışverişi yapıcaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bak şöyle diyeyim, buradan birisiyle tanıştım geçen sene arkadaş olduk sonra buluştuk, sevgilisi vardı onun yanında da buluştuk sürekli saygılı davranırdı ben onun sevgilisini götürürken, sonrasında olaylar da gelişti Yorumla Soran +1 yıl Cuckold mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet ilk tecrübeleri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tam da olmadı ama çocuk çekindi filan ezikti biraz yanımda, konusalım işte detay veremiyorum buradan Yorumla Soran +1 yıl Sorunm troll ama 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya al işte ya kdsdks ama istersen anlatabilirim, dediğim gibi zaten canım sıkılıyorr ya Yorumla Soran +1 yıl İyi gizliden çık 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çıktım :D Yorumla
bezginbey10 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Destek olmak yerine trip atıp, tavır yapıp köstek olma adama. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim gibi yani yapacağı sey belli ya seni biraz daha rahat brakacak başka erkelerle ilgilenmene kizmayacak 0 0 Yorumla
Dokungaç Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Eşin değil bişey değil yok ver gitsin ya 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Akpli ise problemli olur tabi 0 0 Yorumla
fffboy Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl farklı şekilde tatmin edebilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İstemiyorum Yorumla fffboy +1 yıl Çok mastürbasyon mu yapıyor? Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Hep mi öyle 0 0 Yorumla
herseyi_bilen_adm054 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. Ayril 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Destek olabilirim 0 0 Yorumla
ejderiderya Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı. Yazık la adama 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Adam kaç yaşında sen kaç ona göre bir şeyler söyleyebilirim
sen görevini yapıyor musun fiziğin güzel mi bebiş
Cevap var mı
sence seni paylaşmak ister mi? Ya da sen ister miydin
İsterdim
nasıl birisi olsun isterdin
bununla ilgili bir anım var dinlemek ister misin?
Kaslı maço beni ağlatacak biri
tkp atar mısın çıksam gizliden, emin ol dinlemek isteyeceğin bir şey söz
Çık
çıktım
Utanıyorum
nolcak ya saçmalama, ben anlatıcam sen yorumlican zaten internet üstünden anonim olarak konuşucaz
Olsun
sal biraz, bir şey olmaz söz merak etme ahdsh
çıktım gizliden, yazmanı bekliyorum sadece tecrübe alışverişi yapıcaz
bak şöyle diyeyim, buradan birisiyle tanıştım geçen sene arkadaş olduk sonra buluştuk, sevgilisi vardı onun yanında da buluştuk sürekli saygılı davranırdı ben onun sevgilisini götürürken, sonrasında olaylar da gelişti
Cuckold mu
evet ilk tecrübeleri
tam da olmadı ama çocuk çekindi filan ezikti biraz yanımda, konusalım işte detay veremiyorum buradan
Sorunm troll ama 😂
ya al işte ya kdsdks ama istersen anlatabilirim, dediğim gibi zaten canım sıkılıyorr ya
İyi gizliden çık 😂
çıktım :D
egzersiz yapsın bi de söyleyeceğim şeyleri uygulasın
Destek olmak yerine trip atıp, tavır yapıp köstek olma adama.
Benim gibi yani yapacağı sey belli ya seni biraz daha rahat brakacak başka erkelerle ilgilenmene kizmayacak
Eşin değil bişey değil yok ver gitsin ya
Kızılacak bir şey değil bence bu.
Akpli ise problemli olur tabi
Çok ateşli misin
yol yakın değiştir sende
Onu bırak başkasını bul
farklı şekilde tatmin edebilir
İstemiyorum
Çok mastürbasyon mu yapıyor?
Sertlik sorunu mu
Hep mi öyle
Ayrıl