Güncellemeler
+1 yıl
Seksiyim bu arada sorun bende değil. Eve çağırmıyor ama ayrılmakta istemiyor? Bu yüzden kaybeder miyim sizce onu? nasıl ikna edebilirim görüşmek için?
Sevgilimle 2 kez ilişkiye girmeye çalıştık ama sertleşme sorunu var. 3. Ye çağırmadı beni utandığı için mi? Yapamamaktan korkuyor olabilir mi? Sürekli erteliyor beni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
😁😁😁 şöyle yaparım böyle yaparım diyen erkeklerin geneli
sertleşme sorunu düzensiz seks hayatı ve aşırı mastürbasyon yapmasından... bide kesinlikle sigara... ya da en kötüsü deneyimsiz
Hepsi var gerçekten anlıyorsun bu işlerden helal
Çözümü olabilecek şeyler fakat erkek arkadaşının da bunu istemesi gerek
yüz yüze konuşmak sağlıklı olabilir sorunu iyi bir şekilde ele alıp konuşmak tartışmak daha iyi olur gerekirse tedavi olursunuz
belki var olan sorununu çözmek için uğraşıyor o yüzden.. erteliyor olabilir
Nasıl çözebilir ki kendi başına?
doktora gidebilir
birtakım güçlendiriciler alabilir
macun filan almıştır
bir çok seçenek var
Bir günde çözer onlar aylardır oyalıyor
o zaman çekiniyor yeniden aynı şeyi yaşamaktan size yaşatmaktan olabilir
Evet hevesi kırılmış gururu incinmiş olabilir büyük ihtimalle kendini kötü hissediyor ve senden utanıyor diye tahmin ediyorum
Heyecandan muhtemelen çok normal. Üstüne gitmeyin konuyu hiç açmayın. Gayet güzel davranın.
Heyecandan değildir o cocukta sorun vardır belki
Olabilir uzun süre yaşıyorsa heyecan kaynaklı değildir ama ilk defa o an öyle olduysa büyük ihtimalle heyecan
İkisi de olabilir gençler bakir olduğundan şüphelendim zaten biraz zorlandı sokarken pozisyonları falan bilmiyordu. Heyecan da uzun süredir yapmadım dedi ondan olabilir
İk defa olsa bile istekli olur çünkü ben ik yaptığım da daha çok istekliydim sorun o cocukta belki
Olabilr ondanda
@Farukmurattt bilmiyorum üzerine gitmek istemiyorum kendini kötü hissetmesin diye
Kendisini kötü hisetiricek bir durum yok onun zevk duygu şeyleri yaparsan daha rahat olur
@Farukmurattt zevk aldığı şeyleri söylemiyor popoma vurmak istiyor mesela vurayım mı diyor vur diyorum ama vurmuyor sürekli kendini geri çekiyor sürekli beni memnun etmeye çalışıyor nasıl çözerim sizce kırmadan?
Çözmek sana kalmış davranışlarına bağlı onu istekli yapman gerekiyor
Yazık beee
Heyecandan kalkmıyor iş biraz sende bitiyor al heyecanını
Sorun psikolojik ya da fizyolojik olabilir bilemeyiz
Utanmış ya da çekinmiş onu gör görme ihtimalinden
Bir daha bulus bir sey yapmayacam de sertlestirici at bir su cay falan icine bak nasil duz duvara tirmaniyor
yanlış erkek seçmişin dediğin olay bi erkeği erken boşaltır ama erekte olmamasını sağlamaz
Hangi dediğim olay?
sertleşme olayı
Sertleşemiyor işte
bende bunu diyorum yanlış erkek seçimi yapmışın sağlıklı bir erkek ne zaman aklına arzuları tutkuları gelse kıpraşır ve sertleşir sen daha önce yapmadın mı seks
Gayet sağlıklı bir erkek sevgilimden memnunum sağol
pek sağlıklı gibi değil bence ve bu işleri de bilen olsaydı hiç bir şey yapamasada seni diliyle doyurur yine yüzünde gülümseme bırakırdı
Sertleşme sorunu psikolojiktir sertlesse bile çok kısa sürede bosalir
olmadığı için çekiniyor belli ki ama sen istediğini dile getir
Onda iş yokmuş, fazla aşktan beyni uçmuş geriye sadece boşluk kalmış.
Sildinafil alsın yoluna baksın 👌
O neymiş bakayım
İlaç abla alsın duvarı bile deler ama ilk başta yarısını atsın bi baksın duruma göre ya da ben eczane ilacı istemiyorum diyorsa
Tribulus
Ginko biloba
Çakşır otu da olabilir
İstemiyorum diyor ilaç
O zaman öyle olur yapcak bişey yok ben olabilicek Dogal ve ilaçlı tüm herşeyi söyledim
Sen oral vs yaptın mı ona?
Yaptırmadı oral sevmiyormuş
Basıl büyüttün?
Nasıl**
Büyütemedim işte izin vermediği için
Hmm o sana yaptı mı?
Evet
Sen kaldıramıyo olabilir misin?
Seksi olduğunu görmek lazım
Sorimunlu olduğu için...
Umarım ilerde pişman olmazsıın
Belki de erkek değildir