Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Acıyacak korkusu oluşuyor. Çünkü küçük yaştan cinselliği kötü olarak anlatıp yasakladıkları için kişinin kendine güveni kayboluyor ve cinsellik denince karşısında canavar varmış gibi hissediyor. Halbuki en zor olarak kabul edilen anal ilişki bile doğru yapılınca acısız bir zevk sunuyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çünkü ilk olduğu için canımız yanacağı için korkuyoruz ayriyeten en mahrem anlarına şahit olacak karşındaki insan her gün bunu yaşamıyor insan tabiki insan gerilip heyecanlanıp utanabilir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişmek türk kadınlarının %90'ı için korkutucu bi eylem çünkü anneler kızları aman evlenmeden fafenk yapar diye ölümüne korkutuyor. Böyle bi aileden değilsen ne hoş.
27 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Ayazz_35 Z kuşağının anası babası da y kuşağı. Kendileri ayrı ve daha doğru öğreniyorlar ama çocukluktan başlıyorsa yine çok bi fark olmuyor
Cevap sahibi+1 yıl@Ayazz_35 beyefendi küçük yaştan başlıyor bunlar. Ben daha ilkokuldayken hatta daha öncesinde başladı aile tarafından kafaya işlenme. Ha diyorum ya şimdiki çocukların ya da gençlerin aileleri daha bilgili, bunu yapmayan daha fazladır eminim ki ama yapan da yapıyor.
Cevap sahibi+1 yıl@Ayazz_35 tamam bu ülkede tek siz yaşıyorsunuz en iyi sosyolog sizsiniz. Ok
Gizli Üye(18-24)+1 yılKorkabiliriz yapmadigim bişey sonuçta bilmediğim bir şey yüzünden tedirgin hissetmem falan da normal herkes bir değil
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılkizlik zarini bilmiyorlar var saniyorlar ve kan olmazsa olmaz saniyorlar her iliski acili saniyorlar iliskide karsi tarafa hizmet etmekten sorumlu olduklarini bunu bir görev gibi goruyorlar ondan
10 Yorumla
+1 yılKorkarlar çünkü hayatları boyunca seks onlar için yasak kılınmıştır, baskılanmışlardır, korkutulmuşlardır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbirinin ilk gece korkusu yok eş korkusu var, ya beklenti olmazsa, ya ben pasif kalırsam gibi…
10 Yorumla
+1 yılÇünkü halk hep korkutuyor ve ön yargılı yaklaştırıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Toplumsal baskı ve yetişme tarzı maalesef
10 Yorumla
+1 yılHeyecan, stres yaptıkları için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden önce yüz kişiyle yatıyorlar zaten neyin korkusu olacak
00 Yorumlasabaha kadar zor be kanks
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevgılın var mı veya hıc oldumu?
00 YorumlaGarip
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok mantıklı dusunuyon
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılToplum korkuç yapıyo
00 Yorumla
+1 yılNasil yani
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem