Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Birgün sende o evdeyken yap ve ses çıkar sana tepki verecek mi ya da daha sonrasında kendisi daha sessiz mi olacak. En kötü tartışır en iyi ihtimal beraber yaparsınız.
02 Yorumla
Soran+1 yılEn iyi cevap bu. Mantıklı yani teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. bence bilinçli olan bu duruma dikkat eder, biseksüel olabilir mi acaba? sana bilerek duyurmak vs..
010 Yorumla
Soran+1 yılHiç bilmiyorum ya olabilir desem... ay bilmiyorum. Bu arada kız arkadaşının inlemesini nasıl engelliyosun ki benim duyuluyor seks yaparken ve amacım duyurmak değil. Eski sevgilim ağzımı kapatıyordu ama yine inliyodum
- +1 yıl
Engel olamıyordum, yastık felan koyuyordum öyle de hazzı azalıyordu anın. Müzik açmak vs.. Ya akşam üstü apartmanın boş olduğu vakitler yapıyorduk. Hiç şikayet almamıştım ama apartmanda saygınlığı çok yüksek birisi olarak bilindiğim için birileri ile yüz yüze gelince yere bakarak yürüyordum. Bilmiyorum ya çok gereksiz takılıyorum ya da ses muhabbetine. Ancak otelde felan doya doya bağırıyorduk.
Soran+1 yılAnladım benim eski sevgilim otelde de ağzımı kapatıyordu
Soran+1 yılBenimkinin de vardı boğazımı sıkıp tokat atardı öyle ağzıma... anla işte 😄
Soran+1 yılNormal normal 😄 sadece yatakta olsun bu ama
Soran+1 yılAmiiiin 😄
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuymadigini dusunmuyor ne alaka bilerek sana duyuruyor. Tahrik etmek icin ve basarmis bak. Ayrica biseks olmazsin cogu kiz bunlari yasiyor zevk icin yapilan seni biseks yapmaz. Evet yakindir deli gibi sevismeniz
07 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle hissediyorum. Bakalım bu konulara girince napıcak. Sevişiriz belki. Sadece ben oral yapmam ona o da yapmaz belki ama başka şeyler olabilir
Cevap sahibi+1 yılYa kizkiza olunca opusmek bile baska oluyo tadini cikar. Memeler emilir onunuzu birbirine surtersiniz neler neler
Soran+1 yılÖzellikle son söylediğin o kadar iyi gelir ki bana
Cevap sahibi+1 yılEvet bide ilk kez yasicagin icin inanilmaz tahrik olursun hic olmadigi kadar sulanirsin. O surtunmede zaten manyak sesler cikiyor o sesler bile kudurtur sizi
Soran+1 yılZaten öyle ya of canım çekti evde değil şu an
Cevap sahibi+1 yılO zaman hemen kalk simdi odasina git kulodunu al eline kokla onune surt. Bu bile seni heyecanlandiracak yap dedigimi
O isteyor mu bakalım da niye gelin güveyoldun
07 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılKim bakalım
Soran+1 yılYoksa erkek mii
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(18-24)+1 yılKulaklarını kapatacak halin olmadiğina göre onu uyarabilirsin mesela
13 Yorumla
Soran+1 yılBu nasıl denir ki
Cevap sahibi+1 yılOlduğu gibi
Cevap sahibi+1 yılBirlikte yaşıyorsunuz sonuçta birbirinizi rahatsız etmemeniz gerekiyor ya hani
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam olarak emın mısın kullandıgına
Ne kadar suredır birlikte yasıyorsunuz
Yaslarınız nedır
00 YorumlaE biseksüelsen takılın birlikte.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle miyim emin değilim
Gizli Üye(36-45)+1 yılUyarabilirsin. Evde biri varken inlediğine göre biraz edepsiz galiba
018 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO zaman uyarmalısın. Ayrıca o inlerken sen yükselmiyor musun acaba nasıl dayanıyorsun?
Soran+1 yılİşte tahrik oluyorum dedim
Cevap sahibi+1 yılMesele şu bence, tahrik olduğunda aklına onun fiziği mi geliyor yoksa bir erkek mi?
Soran+1 yılOnun fiziği
Cevap sahibi+1 yılAşağı yukarı tahmin mi ediyorsun yoksa biliyor musun fiziğini?
Soran+1 yılGördüm biliyorum meme ucunu ve *mını bilmiyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılMeme ucu hariç gördüğünde ne düşündün o an? Biseksüelliğini burdan anlayabilirsin.
Soran+1 yılDikkatimi çekmedi bakmadım bile
Cevap sahibi+1 yılE nasıl arzuluyorsun peki onu? Biseksüel olmayabilirsin o halde?
Soran+1 yılYani o inlerken acaba birbirimize sürtsek ne kadar zevk alırız diye düşünüyorum inleyerek *mlarımızı birbirine makas pozisyonunda sürttüğümüzü hayal ediyorum
Cevap sahibi+1 yılO pozisyon çok güzel evet. Pekala göğüslerle ilgili bir şey düşünüyor musun senin ya da onun?
Soran+1 yılBenimki büyük onunki küçük memelerimi onun *yanağından öpim isterdim
Cevap sahibi+1 yılYanağından mı? Anlamadım ki
Soran+1 yılAy hayır ya KS düzeltmiş. İşte memelerimi onun içine sokmak isterdim yani ucunu falan
Cevap sahibi+1 yılGittin miii
Cevap sahibi+1 yılBen incitecek bir şey mi söyledim?
Cevap sahibi+1 yılAma lütfen
Cevap sahibi+1 yılGit de bari de anlayayım:(
Gizli Üye(18-24)+1 yılKeşke bende de öyle kız arkadaş olsa. Bu aralar hemcinsinslerime ilgim var
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılGit eşlik et 🔥💧
00 Yorumla Güzel bir dille uyar kendisini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKesin öyledir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılkulaklık takarak gülüm 😊😊
00 Yorumla
+1 yılBence sende ona katıl bu heyecanlı olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilisi yok demekki. Benim de yok 🙈🙈
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen kullanıyor musun vibratör?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılKulaklık tak müziği sona aç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar mi bir gelişme 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrtalık yerde açık lez videosu bırak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende kullan bende de var vibratör
00 Yorumla
+1 yılGit eşlik et madem
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntı
00 Yorumla
+1 yılBizi ayarla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıl:))) niyeti bozmuş:)
00 Yorumla Git odasina dal
00 Yorumla
+1 yılona ortak olarak
00 Yorumla
+1 yılHe he aynen
00 Yorumla
+1 yılBos birisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok artık 😅😅😅😅
10 Yorumla
+1 yılHahah kulaklık tak