Cinsel Yaşam Erkekler neden sürekli pantolonunun altından penislerini düzeltiyorlar? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Güncellemeler+1 yıl Ya arkadaşlar merak ettiğim için sordum vallahi bazen görüyorum erkekleri öyle bir düzeltiyor ki mübarek koparacak yani 😄 Erkekler neden sürekli pantolonunun altından penislerini düzeltiyorlar? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı. Ya baksır genelde sıkıştırıyor bizde malzeme nefes alsın diye düzeltmek zorunda kalıyoruz 😂 1 5 Yorumla Soran +1 yıl 😄 hahah Yorumla ProofStriker06 +1 yıl Basen kalktığı oluyor olur olmadık yerde. Mecburen sağa sola yatırıyoruz 😂 Yorumla Soran +1 yıl İşiniz zor :) Yorumla ProofStriker06 +1 yıl Sorma 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😄 Yorumla
Godlike_Ruler_ Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl Sıkışıyor arkadaşım. Kayıyor sağa sola. Yerli yersiz kalkıyor iniyor.Kendi iradesi var, engel olunmuyor ki 🦍🧛♂️ 0 0 Yorumla
Hoplatır Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 88% +1 yıl Yapışıyor ya da iç çamaşırı rahatsız ettiği için 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hıı Yorumla Hoplatır +1 yıl Penisim büyük olunca daha çok rahatsız ediyor sürekli düzeltiyorum Yorumla Hoplatır +1 yıl Senin yaş aralığın doğru mu 🤔 45 üstü müsün Yorumla Soran +1 yıl Yok 29 Yorumla Hoplatır +1 yıl Neden gizlisin peki? Yorumla
Officegirl Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 30% +1 yıl Biz de göğüslerimiz için aynı şeyi yapıyoruz 1 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. siz neden ikide bir memeleri kurcalıyor sutyen düzeltiyorsanız bu da öyle 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Yeni traş olmuşlardır kaşıntı yapıyordur ya da dar giyinmiştir. 0 0 Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl mecbur oluyor o durum :D 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye 😄 Yorumla
MrYurtman Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı. Sığmıyor bazı durumlarda 😅 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 😄 Yorumla MrYurtman +1 yıl * (çoğu zaman) olarak düzeltiyorum 😅 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. sağa sola oynadığı için :)ama bazen de tik olabiliyor :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anladım 😄 Yorumla dreamliner61 +1 yıl Bazen de teşhir :) Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bükülüyo rahatsız ediyo :D 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bükülüyor mu :))) Yorumla zirkonn +1 yıl evet :D Yorumla Soran +1 yıl 😄 Allah seni ne yapmasın ya Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sıkışıyor çünkü, düzeltiyoruz 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl sıkışıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz büyüyor kendiliğinden, sonra sıkışıyor işte pantolonun içinde Yorumla Soran +1 yıl Ne değişik bı organ ya hey mübarek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Acıyor çünkü o yüzden sertçe düzeltiyoruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet baş belası bir organ gerçekten Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. sıkışıyor rahatlatıyoruz 1 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl hahaha yok yaaa pamuk var orada onu düzeltiyorlar 1 1 Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl kopmaz sen bant ile yapıştırılmış Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı. Sıkıştığı için olmasın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyrom bende size soruyorum Yorumla Adanus0101 +1 yıl Genelde erkekler jilet kullnır Bundan dolayı 1. kaşıntı oılur 2. çaçasırdan dolayı sıkışma ve acıma olur arada düzeltşiriz Yorumla
messi0220 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yapışıyor 😂😂😂😂🙈🙈🙈 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl be Yorumla messi0220 +1 yıl Yani sonuçta dar bi alanda olduğu için sabit duruyor ve yapışıyor buda acı veriyor böyle bi iki tık tık yapıyoz düzeliyor 😂😂😂😂 bu nasıl soru cevap be yazarken gülüyom Yorumla Soran +1 yıl 😄bende öyle valla olsun ve gülelim biraz da Yorumla messi0220 +1 yıl Tamam ama bu çok değişik bir soru olmuş en ilginç 5 soru olur 😂😂 yani düzeltiyoz işte Yorumla Soran +1 yıl Hahaha ya vallahi çok merak ettiğim icjn sordum bazen görüyorum yani surkli düzeltiyorlar öyle bı düzeltiyor ki adam koparacak yani Yorumla messi0220 +1 yıl Onunki kafese sıkışmıştır 😂😂😂 küçükse hani 😂😂😂😂 ya yazamıyorum kopuyom Yorumla Soran +1 yıl Hahaha😄😄 ay bende öyle yemin edeirm absb Yorumla messi0220 +1 yıl Bide herkesin içinde olmaz be insan biTenhaya geçer ayıp yani herkesin şeysi var sanki bir tek bende varmış gibi davranmak ne bilim tuhaf Yorumla messi0220 +1 yıl O değilde çok pisliksin tüm özeli döktüm be biçim soru be 😂😂 bi sırrımız vardı Yorumla Soran +1 yıl 😄 olsun be boş ver Yorumla messi0220 +1 yıl Bnde bir şey merak ediyom ama burdan sormam 😂😂 valla yazarsan sohbet ederz yazmazsanda tabiki sen bilin Yorumla
Kayhannnnnn Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı. Sence neden :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne biliyim kalkmaya çalışıyor galiba Yorumla Kayhannnnnn +1 yıl Evet kalkınca düzeltiyoruz mecburen çok belli olmasın diye Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl seni gorunce kalkiyorlar demek ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bilmem sıkıltığı zaman 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşabilir miyiz Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kayıyot 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Rahat durmuyor mu yani Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Hayır Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hah ayni annem oda soruo hep 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 😄 ne cevp veriyorsun Cevap sahibi +1 yıl Buzisuyor napim diyorum 😂kalkik gene seni evermek lazım diyor Soran +1 yıl 😄😄hahahs Cevap sahibi +1 yıl Ayıp oluyor ama yapacak bir şey yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Ya baksır genelde sıkıştırıyor bizde malzeme nefes alsın diye düzeltmek zorunda kalıyoruz 😂
😄 hahah
Basen kalktığı oluyor olur olmadık yerde. Mecburen sağa sola yatırıyoruz 😂
İşiniz zor :)
Sorma 😂
😄
Sıkışıyor arkadaşım. Kayıyor sağa sola. Yerli yersiz kalkıyor iniyor.
Kendi iradesi var, engel olunmuyor ki 🦍🧛♂️
Yapışıyor ya da iç çamaşırı rahatsız ettiği için
Hıı
Penisim büyük olunca daha çok rahatsız ediyor sürekli düzeltiyorum
Senin yaş aralığın doğru mu 🤔 45 üstü müsün
Yok 29
Neden gizlisin peki?
Biz de göğüslerimiz için aynı şeyi yapıyoruz
siz neden ikide bir memeleri kurcalıyor sutyen düzeltiyorsanız bu da öyle
Yeni traş olmuşlardır kaşıntı yapıyordur ya da dar giyinmiştir.
mecbur oluyor o durum :D
Niye 😄
Sığmıyor bazı durumlarda 😅
😄
* (çoğu zaman) olarak düzeltiyorum 😅
sağa sola oynadığı için :)
ama bazen de tik olabiliyor :)
Anladım 😄
Bazen de teşhir :)
bükülüyo rahatsız ediyo :D
Bükülüyor mu :)))
evet :D
😄 Allah seni ne yapmasın ya
Sıkışıyor çünkü, düzeltiyoruz
Nasıl sıkışıyor
Biraz büyüyor kendiliğinden, sonra sıkışıyor işte pantolonun içinde
Ne değişik bı organ ya hey mübarek
Acıyor çünkü o yüzden sertçe düzeltiyoruz
Evet baş belası bir organ gerçekten
sıkışıyor rahatlatıyoruz
Oynuyor rahat durmuyor onun için
Yapisiyor bazen boxer oda sıkıştırıyor.
hahaha yok yaaa pamuk var orada onu düzeltiyorlar
kopmaz sen bant ile yapıştırılmış
Sıkıştığı için olmasın
Bilmiyrom bende size soruyorum
Genelde erkekler jilet kullnır Bundan dolayı 1. kaşıntı oılur 2. çaçasırdan dolayı sıkışma ve acıma olur arada düzeltşiriz
Yapışıyor 😂😂😂😂🙈🙈🙈
Nasıl be
Yani sonuçta dar bi alanda olduğu için sabit duruyor ve yapışıyor buda acı veriyor böyle bi iki tık tık yapıyoz düzeliyor 😂😂😂😂 bu nasıl soru cevap be yazarken gülüyom
😄bende öyle valla olsun ve gülelim biraz da
Tamam ama bu çok değişik bir soru olmuş en ilginç 5 soru olur 😂😂 yani düzeltiyoz işte
Hahaha ya vallahi çok merak ettiğim icjn sordum bazen görüyorum yani surkli düzeltiyorlar öyle bı düzeltiyor ki adam koparacak yani
Onunki kafese sıkışmıştır 😂😂😂 küçükse hani 😂😂😂😂 ya yazamıyorum kopuyom
Hahaha😄😄 ay bende öyle yemin edeirm absb
Bide herkesin içinde olmaz be insan bi
Tenhaya geçer ayıp yani herkesin şeysi var sanki bir tek bende varmış gibi davranmak ne bilim tuhaf
O değilde çok pisliksin tüm özeli döktüm be biçim soru be 😂😂 bi sırrımız vardı
😄 olsun be boş ver
Bnde bir şey merak ediyom ama burdan sormam 😂😂 valla yazarsan sohbet ederz yazmazsanda tabiki sen bilin
Rahat durmuyor bir şeyler görünce
Bilmiyorum hiç penisim olmadı
Kalkinca oluyo genelde
Sence neden :D
Ne biliyim kalkmaya çalışıyor galiba
Evet kalkınca düzeltiyoruz mecburen çok belli olmasın diye
seni gorunce kalkiyorlar demek ki
Hee
:)
Bilmem sıkıltığı zaman
Konuşabilir miyiz
Kayıyot