Cinsel Yaşam Kaslı bir kızla yatakta sevişme şansınız olsa ne yapardınız veya size ne yapmasını isterdiniz? yarennn1907 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Kaslı kızda bu cogu erkekten daha kaslı ve daha guclu oldugu kesın yatakta ne yapmasını veya sana ne yapmasını isterdiniz yorumlarınızı belirtınız Kaslı bir kızla yatakta sevişme şansınız olsa ne yapardınız veya size ne yapmasını isterdiniz? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
YineMi07 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 91% +1 yıl Kaslı olmayan bir kızla sevisirken ne yapıyorsa onu yapsin. Kaslı diye yatakta dedlift veya squat yaptıracak halim yok 🤣 0 0 Yorumla
uyumluer Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. güreşerek yapmak harika olurdu.. ve bazen canımı yakması 0 0 Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Kaslı kadın yatakta parçalar be dkjddjd 0 1 Yorumla yarennn1907 +1 yıl Niye parçalasında ben parçalamıyorum
blueweis Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 82% +1 yıl Kocacığım derdim ona🤣 0 2 Yorumla yarennn1907 +1 yıl Kaslı bır kocam derkı ınsan Yorumla blueweis +1 yıl Derim zaten😊hakimiyet onda olur her konuda Yorumla
RealistPitbull Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Benim hayalim zaten bu 0 2 Yorumla yarennn1907 +1 yıl Ne güzel Yorumla RealistPitbull +1 yıl Teşekkürler kaslı kızları çok beğeniyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dövmesin beni yeter başka bi şey beklemem 😄 0 14 Yorumla yarennn1907 +1 yıl Dövmek istese coktan doverdi zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O yüzden böyle bi kıza saygıda kusur etmemek lazım. Sevişmek falan sonraki işler Yorumla yarennn1907 +1 yıl Keşke herkes senın gibi olsada erkekleri dövmeyi bırakabılsem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim gibi olanı da döversin sen, canın sıkılır keyfine döversin. Baya iyi fiziğin ama he Yorumla yarennn1907 +1 yıl Canım sıkılınca dövmek yerine biraz uğraşıyorum sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl uğraşmak mesela napıyosun Yorumla yarennn1907 +1 yıl Kol kasımla boyuna almak veya göğüs kaslarımla nefessız bırakmak bazende yatakta ustune cıkmak veya guresmek cok sey yapıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adam ölür be, tahmin edebiliyorum neler yaptığını. Karşındaki erkekte kaslı falan değilse o güreşi asla kazanamaz. Ben senden korktum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi baksanaa Yorumla yarennn1907 +1 yıl Merak etme olmez ama sakat bıraktıgım erkekler var bana meydan okuyan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaaa hangi akla hizmet sana meydan okuyabiliyolar. Sana mesaj atamıyorum atmam lazııım Yorumla yarennn1907 +1 yıl Kaslı kızları kıskanan erkekler tabıkı Yorumla yarennn1907 +1 yıl Gizli kullanicisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi değilim Yorumla
GünlükYaşam Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Düşündüm bir an midem bulandı yemin ederim 0 2 Yorumla yarennn1907 +1 yıl Mide bulandırıcı bisey yok bence Yorumla GünlükYaşam +1 yıl benden uzak allaha yakın ya neyse Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben alttayken üstüme çıkmasından korkardım 😂😂 0 4 Yorumla yarennn1907 +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heybetli duruyorsun skmi kırmandan korkardım. Ben seni değil. Sen beni yorardın. Yorumla yarennn1907 +1 yıl Uslu durursan kırmam merak etme ayrıca yorulan daha cok zevk alır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benimle birlikte olacağını sanmıyorum. Sen seçici davranıyor olabilirsin. Etrafında çok erkek vardır çünkü. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl kucuk penısın hıc sansı yok bence 0 15 Yorumla yarennn1907 +1 yıl Nie yok eski sevgılerımınkı ince ve kucuktu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tatmın oluyo muydunkı Yorumla yarennn1907 +1 yıl Olamıyordum cunku vajina kaslarım penise baskı yapıp ıcınde kırıyordu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ancak mısyoner olur ondada cok hareket etmıceksın Yorumla yarennn1907 +1 yıl Ondada kırılır ınce penıs ıse vajına kaslarım penıse baskı yapıyor ve ıcınde kırıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ınıyor mu pekı penıs Yorumla yarennn1907 +1 yıl Canı yandıgı icin iner tabi Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Ohaa 😱 Yorumla yarennn1907 +1 yıl Ney oha? Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Penisin kırılmasıı Yorumla yarennn1907 +1 yıl Gayet normal bişey kasli vajinaya hiçbir penis dayanamaz Yorumla Mericeyn10 +1 yıl E yani bence de amma kaslısın maşallah senin gibi kaslı erkekle olman lazım ince adam olmaz sana 😅 Yorumla yarennn1907 +1 yıl Ben ince erkek sevıyorum Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Hmm ben de inceyim bayan 😅😏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mericeyn10 puhahah Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı. Ben yaşadım 0 3 Yorumla yarennn1907 +1 yıl Nasıldı pekı Yorumla Darbeli_Hilti +1 yıl Burdan olmaz Yorumla yarennn1907 +1 yıl Anlat o zaman Yorumla
brucewaynetr Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 66% +1 yıl Garip olurdu 0 2 Yorumla yarennn1907 +1 yıl Nesi garip olurdu Yorumla brucewaynetr +1 yıl Bilmiyom kanka ya normal bile olmadı kaslı olsa güzel olurdu aslında ama buradan yazamam Yorumla
Pembişpofidik Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Ezme ortaya karışik salara yapmasını 😂❤ 1 1 Yorumla GüneyM +1 yıl 🤦♂️🤦♂️ Yorumla
Uzm_psk Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şans mı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Kaslı olmayan bir kızla sevisirken ne yapıyorsa onu yapsin. Kaslı diye yatakta dedlift veya squat yaptıracak halim yok 🤣
güreşerek yapmak harika olurdu.. ve bazen canımı yakması
İstediğini yapabilir ve istediğini yapabilirim
Kaslı kadın yatakta parçalar be dkjddjd
Niye parçalasında ben parçalamıyorum
Kocacığım derdim ona🤣
Kaslı bır kocam derkı ınsan
Derim zaten😊hakimiyet onda olur her konuda
Benim hayalim zaten bu
Ne güzel
Teşekkürler kaslı kızları çok beğeniyorum
Dövmesin beni yeter başka bi şey beklemem 😄
Dövmek istese coktan doverdi zaten
O yüzden böyle bi kıza saygıda kusur etmemek lazım. Sevişmek falan sonraki işler
Keşke herkes senın gibi olsada erkekleri dövmeyi bırakabılsem
Benim gibi olanı da döversin sen, canın sıkılır keyfine döversin. Baya iyi fiziğin ama he
Canım sıkılınca dövmek yerine biraz uğraşıyorum sadece
Nasıl uğraşmak mesela napıyosun
Kol kasımla boyuna almak veya göğüs kaslarımla nefessız bırakmak bazende yatakta ustune cıkmak veya guresmek cok sey yapıyorum
Adam ölür be, tahmin edebiliyorum neler yaptığını. Karşındaki erkekte kaslı falan değilse o güreşi asla kazanamaz. Ben senden korktum
Bi baksanaa
Merak etme olmez ama sakat bıraktıgım erkekler var bana meydan okuyan
Yaaa hangi akla hizmet sana meydan okuyabiliyolar. Sana mesaj atamıyorum atmam lazııım
Kaslı kızları kıskanan erkekler tabıkı
Gizli kullanicisin
Şimdi değilim
En sevdiğin pozisyon nedir
Kaslı bacakları ile ezmesini.
Düşündüm bir an midem bulandı yemin ederim
Mide bulandırıcı bisey yok bence
benden uzak allaha yakın ya neyse
Ben alttayken üstüme çıkmasından korkardım 😂😂
Neden
Heybetli duruyorsun skmi kırmandan korkardım. Ben seni değil. Sen beni yorardın.
Uslu durursan kırmam merak etme ayrıca yorulan daha cok zevk alır
Benimle birlikte olacağını sanmıyorum. Sen seçici davranıyor olabilirsin. Etrafında çok erkek vardır çünkü.
kucuk penısın hıc sansı yok bence
Nie yok eski sevgılerımınkı ince ve kucuktu
tatmın oluyo muydunkı
Olamıyordum cunku vajina kaslarım penise baskı yapıp ıcınde kırıyordu
ancak mısyoner olur ondada cok hareket etmıceksın
Ondada kırılır ınce penıs ıse vajına kaslarım penıse baskı yapıyor ve ıcınde kırıyor
ınıyor mu pekı penıs
Canı yandıgı icin iner tabi
Ohaa 😱
Ney oha?
Penisin kırılmasıı
Gayet normal bişey kasli vajinaya hiçbir penis dayanamaz
E yani bence de amma kaslısın maşallah senin gibi kaslı erkekle olman lazım ince adam olmaz sana 😅
Ben ince erkek sevıyorum
Hmm ben de inceyim bayan 😅😏
@Mericeyn10 puhahah
O beni silkebilir sorun yok 😅
Ben yaşadım
Nasıldı pekı
Burdan olmaz
Anlat o zaman
Garip olurdu
Nesi garip olurdu
Bilmiyom kanka ya normal bile olmadı kaslı olsa güzel olurdu aslında ama buradan yazamam
S kmesin yeter bu ne 😂😂😂
Ezme ortaya karışik salara yapmasını 😂❤
🤦♂️🤦♂️
Doggy
Asla yapmam çok itici
Domaltıp…
İster misin
Şans mı