Daha çok çekilme de. İnsan sevdiklerinin yanlışları hataları yüzünden sevmekten vazgeçemiyor. Ama sonunu düşün. İlişki adamı değilse bok gibi hissettirir.
bu bahsettiğin kişi kadınsa asla olmamalı aynı şekilde erkekse de olmamalı. kavatlığın ve ka h peliğin gerekiği yok bir ilişkide. ha sadece seks içinse olabilir sonuçta sevgilin olmayacak zımbalayacaksın gideceksin..
benim yabancı hatun vardı kendi teklif etti sonra yaparken kadın kucağımda orgazm olup dudağımı ısırınca saçını tutup bitch diye bağırmaya başladı ortalık karıştı :D yani bu iş biraz tehlikelidir lezbiyen eğilimi olmayan kadına gvenilmez bu işte. heleki zaten kendi de istemiyorsa asla yapılmamalı. çok ısrar edip seni bezdirirse bilmiyorum kocan mı neyin oluyor bence ayrıl gitsin o da zevkine göre başka birini bulsun...
Ulan kalkmış "Seks düşkünü biri ile" yazmışsın, hala diyorsun ki "okuyan beynini" Asıl ben sizi okutan öğretmenin beynini :D :D :D Ülke tabi iler gitmez bu kafadaki insanlarla. :D
Hahaahaha senin düşündüğün gibi bir durum yok aramızda bu bir. Arti kendimi ondan olabildiğince gelecek her türlü sacma sert yorumları göz ardına aldığım için soruyorum ki. Mantığım göz önüne gelsin ve sileyim. Kapısss
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bunun cevabı sende. İçim alır mı sen bileceksin.
Çok haklısın.
Seviyor musun
İnsan tanıdıkça uzaklaşıyor. Ama ister istemez hala bir şeyler var
İyi halt ettin 😊
Hshdh dimi. Bende soğumak için kötü yönlerini dusunuyrojm xbxggx
Daha çok çekilme de. İnsan sevdiklerinin yanlışları hataları yüzünden sevmekten vazgeçemiyor. Ama sonunu düşün. İlişki adamı değilse bok gibi hissettirir.
İlişki adamı değil. Bu da net. Ben duygularımı çok yogun yaşıyorum ama arti aynı zamanda da. Duygularıma yön verebiliyorum..
O nasıl oluyormuş : )
Nasıl.. bitti dersem biter. Ama önce öfkemi ortaya çıkarmam lazım silmem için xbxbbx
Hımm 😊 güzelmiş.
Onun için yaralarıma ateş basıyor. Köz basıyorum
Tamam dram hikayesi yaratma 😅 başka erkek mi yok.
Bsbdbbdb
bu bahsettiğin kişi kadınsa asla olmamalı aynı şekilde erkekse de olmamalı. kavatlığın ve ka h peliğin gerekiği yok bir ilişkide. ha sadece seks içinse olabilir sonuçta sevgilin olmayacak zımbalayacaksın gideceksin..
Haklisin
seks düşkünü olmakta bir sorun yok ama kadınını sevgilim veya eşim dediği insanı paylaşan adam gö tünden at y@rağıyla zikilerek öldürülmeli bence...
Hayir o degil.. Kadın istiyor başka. Beni kimse ile paylaşmak istemiyor. Ama kendi yaşayacak.. ben yeterim sana diyor. Her türlü..
2 kadın bir erkek olayı kadın istemezse olmaz. ayıp olur tek kendi istediği için yapması. sendeböyle bir dürtü eğilim yoksa olmaz yakışmaz.
Evet ben sevdiğimi paylaşmak istemem zaten. Benlik de degil..
yapma o zaman psikolojin bozulur çok ağır gelir.
Biliyorum o yüzden uzak durmaya çalışıyorum.. Bana uymuyor çünkü
benim yabancı hatun vardı kendi teklif etti sonra yaparken kadın kucağımda orgazm olup dudağımı ısırınca saçını tutup bitch diye bağırmaya başladı ortalık karıştı :D yani bu iş biraz tehlikelidir lezbiyen eğilimi olmayan kadına gvenilmez bu işte. heleki zaten kendi de istemiyorsa asla yapılmamalı. çok ısrar edip seni bezdirirse bilmiyorum kocan mı neyin oluyor bence ayrıl gitsin o da zevkine göre başka birini bulsun...
Bshshd kesin bende yaparım bshhdd sevgili
o zman bırak defolsun gitsin kimi buluyorsa onlarla yapsın. sende kendi tarzına göre illa başka birini tanırsın...
Haklisin. Bırakmak mantikli zaten. Sürekli konusmuyoruz. Vs. Uzak duruyorum. Hep bitirmek en guzeli..
Seks düşkünü ayrı ayak uydurukur fakat o tarz fantezileri kabul eden bulmak zor bence
Bende öyle değilim zaten
O zaman o ilişki yürümez zorlar seni çok
Farkindayim. O sebep olmayacak..
Seks i neden kötü bir şey gibi lanse ediyorsunuz sürekli :D
Okuyan beynini zhxhhx
Seks i neden kötü bir şey gibi lanse ediyorsunuz sürekli :D :D :D
Off öyle mi dedim ya da senin anlama olayların calismihor hdjdd
Seks i neden kötü bir şey gibi lanse ediyorsunuz sürekli :D :D :D :D :D
🙄😒😒
Ulan kalkmış "Seks düşkünü biri ile" yazmışsın, hala diyorsun ki "okuyan beynini" Asıl ben sizi okutan öğretmenin beynini :D :D :D Ülke tabi iler gitmez bu kafadaki insanlarla. :D
Altında aciklama vardi. Asıl seni okutan diyorum jagra
Başlığı böyle atılan bir sorunun açıklamasını okumaya gerek yok. Düzgün başlık atacaksın.
Neden yürümesin dolu dolu bir mutluluk ve seks olur
Elbette yurumez. Fanteziler olabilir karsilikli istenirse renk katar ama akli fikri seks olan biriyle olmaz
Sürekli seks isteyen insan istekli değil sapık ruhludur
İstekli demedim zaten. Sadece sekse doymayan biri..
Aynı kategori ye koyabilirsin
Peki
2 erkek mi istiyorsunuz yoksa 2 kadın mı ilişkinizde tam anlayamadım
sürekliyse yürümez
Grup fantazin mi var?
Benim degil onun. Arti başka kadinlar ile de oluyor. Ama beni sevdiğini de söylüyor. Sözünde de mert birisi..
O is yas boyle iliskimi olur sacmalama ya. Obje yerine koyuyor seni bunu bir kadin nasil kabul eder!!
Haklisin. Sordum sadece..
Bunu sorman bile sacma !
Jdhdhd taamm sormadim
Aferim
Hxhx nee bee. Sence ben bu soruyu neden sordum peki?
Ne bilim kendini obje yerine koyduracak kafada birinden mantikli bisey cikaramiyorum
Hahaahaha senin düşündüğün gibi bir durum yok aramızda bu bir. Arti kendimi ondan olabildiğince gelecek her türlü sacma sert yorumları göz ardına aldığım için soruyorum ki. Mantığım göz önüne gelsin ve sileyim. Kapısss
Olur neden olmasın ki
Libidom çok yüksek kendim gibi birini isterdim
Bu anlattığım kişi partnerinse zor bir durum
Ona göre bir şey yaparım bende
Mesela
Yani takılırız işte
Haklisin sende onun gururunu kirmak için. Severiz hddh
Kırmam ya niye kırayım😂
gruba girer anca:)
Saol yaaa hdhhdd
:) gerçekler acıtır:)
Biliyorum. Bende sırf zaten kendimi uzak tutmak icin sordum ki. Cevaplar acımasız gelsin diye..
sadist ya:)
Hahsss hayırr bee. Icimde ki onu öldürmek için 😂
hıhı hıhı tamam tamam :)
Hshdd merci
tamam yürü git hadi:)
🥲🥲
Olabilir
sevgililik olur