İmkan dahilinde sadece fantezilerinizi yaşayacağınız özel bir yatak odanız olsaydı nasıl bir oda tarzınızı yansıtırdı?

İmkan dahilinde sadece fantezilerinizi yaşayacağınız özel bir yatak odanız olsaydı nasıl bir oda tarzınızı yansıtırdı?
Kırmızı loş ışıkla birlikte, mum ve tütsülerle zenginleştirilmiş atmosfer. Kitaplığın yanındaki ses sistemlerinde hafif rahatlatıcı bir müzik.
Bir masaj yatağı ve yanında çeşit çeşit masaj yağları. Bir adet fantezi salıncak ve geniş bir yatak. Bir gardırop içinde çeşit çeşit erotik kıyafet seks ve oyuncakları.
Koridordan yatak odamıza kadar belirli aralıklarla mum ile aydınlanmış yatak odamızın 4 tarafindada mumları titrek ışıklarıyla aydınlanmış yatak başlığından komodinlerin üzerinde birer adet süper kalitede şaraplar bizi bekleyecek birlikte bu şarabı içerek arkasından aşkın şarabını içmek için dudakların birleşmesini ne dersin tabiki eve gelmeden önce güzeldir lokantada yemek yer aksam tiyatroya tiyatrodan aşk evimize gelip güzel bir cinsellige bu şekilde başlangıca ne dersin

Sanırım anlatabildim...
Cevap
21Cevap
Koyu temalı ve ayna konsepti olan bir oda her açıdan görebilmek için..
Hayal sadece ama seks oyuncakları ve fantezi elbiseleri olurdu güzel kokular mumlar falan 😃
Tabi ki de aşık olduğum kadınla yaptığım seks beni mutlu ederdi sadece.. ve ortamımız da sadece bize özle olur bizi yansıtırdı.. yani mesela çok aydınlık olmazdı hafif ışık olurdu.. karanlık da daha güzel olur bence. bunun dışında sessiz sakin ne soğuk ne de sıcak güzel bir ortam hazırlardım
Siyah ve koyu gri tonlarının ağırlıkta olduğu bir oda..
Vibratör ve dildolar, partnerim için yapay vajina bile olur.. Meme ucu klipsi, penis kafesi, anal plug, dil vibratör, kelepçe, fantezi giyim, çeşitli kokular ve aromalar, jeller kremler, ip - zincir, ağırlıklar, şiddet için uygun aletler , oyun ve ceza kartları..
Kamera, ayna, balkon, pencere, ses yalıtımı, ısıtıcı..
Tam bir seks shop olusmus
Tavanda ayna olurdu mutlaka, duvarda da boydan boya. Yorumlara baktım da millet gereksiz coşmuş seks shop mu açıyorsunuz aw
Aynalarla döşenmiş olmalı ayrıca salıncak pluglar vibratorler straponlar çeşitli gecelikler ve kostümler bulunmalı maske kapi kelepçesi normal kelepçe olmalı
Aklımda güzel bir oda varda sanırım biz göremeyiz
Aynalı tavan sağda solda ayna , seks esnasında her açıdan kendini görme imkanı olan bir oda
Sade dekorasyon
Amber renk ışık
Yatağın ön plana çıktığı yerleşim
Tavanda ayna olmasını isterdim. Ayrıca kameraya çekip sonradan izlemek.
grinin elli tonu kadar degil tabiki ama belki bir kac metalyer olsa fena da olmaz
Normal iyi döşenmiş yatak odası iyi olurdu 😄
Perdeler kırmızı yatak beyaz Işıklar pembe olsun
Sırtımı yaslayacağım her yer olur 😀
Beyaz temiz yatak yeterli 😀
Kırmızı tonlarnda olablr
Ayna li olmasi onemli
Yatak ve üzeri ayna 😅
ormansı olmalı malüm hanzoyu :)))
Tüm oda yatak kaplı, tüm tavanda ayna.
Sade döşeli ve loş ışıklı
Var zaten
Sadece büyük bir yatak