Evimizin bir bölümünü kendimize ait çalışma odası, hobi odası yahut çocuklar için oyun odası olarak ayırmayı çok seviyoruz. Peki evinizin bir bölümünü seks odası olarak ayırsaydınız odayı nelerle doldururdunuz?
Evinizin bir bölümünü seks odası olarak dizayn edecek olsanız o odanın içinde neler olurdu?
Striptiz direği seks oyuncakları tavanda ayna yatak kenarları kelepçe için yeterli şekilde dizayn edilmiş olacak ve son derece konforlu olacak. Birde banyosu büyük olacak içinde jakuzi de olacak seks sonrası jakuzi de yorgunluk atılacak hem de birlikte.
renk olarak siyahı tercih ederdim, tavanda ve iki duvarda ayna olurdu, mini buzdolabı ve bir tv, küçük oyuncaklar, kayganlaştırıcı jel ve fantastik kostümler için bir dolap. Ek olarak renkli geceler için seks yastığı ve salıncağı konabilir. Odanın hacmine göre ebeveyn banyosunda jakuzi olmalı
🤣🤣 ah bu christian grey etkisi. Hiç böyle şeylere gerek yok bence. Yatağın hakkını veren partneri buldular da sanki oda yaptırıyorlar ay çatladım gülmekten! Ben yaptırmazdım sanırım özenti geliyor
Tavanı aynalı duvarlarda insan resimleri olan bir oda olurdu, striptiz direği, bir salıncak, kocaman bir yatak, masa, oyuncaklar, kostümler krema ve cikolata sosları olurdu.
Oda biraymi yaaa? Ben 7 senedir oturmadigim evim var kirayada vermiyorum esyali duruyor. sadece seks yapmak icin gidiyorum koca evin butun amaci o suanda 😀😀😀
Kameralardan çekilen görüntüyü ekranda canlı seyrederek dahada zevk almak için aynalarda görüntü almak amaçlı ilişkiyi bire bir kere yönden seyretmek için