Soru çok açık. eskiden haftada bir yapardık üzülürdüm şimdi hiç yapmıyoruz. yakında memlekete gidicem 2 hafta yokum ona ragmen elini sürmüyor. bni aldatmıyor ondan %99 eminim o zaman bu adam nedem bana elini surmuyor? erkekler yardım edin. yatakta çok maharetliyimdir isve cilve yaparm pasif durmam ama domine de etmem. bu adam ne istiyor? Aartık bende istemiyorum yanıma gelip yalvarsada yapmicam.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı erkek çok istekli bayan ise çekingendir. Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır. İlk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. İlk 6 aydan sonra erkek de istek azalır. 6 ayın sonunda haftada bir. Daha sonra 15 günde bir. Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir.
Bu durumda bayan tatmin alamadığı için çok gergin olur Bayanların kendine güveninin olması için erkeği tarafında arzulanmaktan geçer😊 erkek işi başarılı bir erkek olduğunun söylenmesinden çok hoşlanır.
Evli erkeklerin isteksizliği sadece senin sorunun değil, evli bayanların çoğunun sorunu 😊😊
Belli ki bu sorun sende var ve çözüm arıyorsun.
Erkeklerin geneli böyle bunda senin bir kabahatın yok. Ama erkeğin isteğini arttırman lazım. Yani eski duruma dönmesi hali. Onun bir kaç yolu var tabii ki.
Peki bir erkeği en çok tahrik eden şey nedir. En çok tahrik şey.
1-çıplaklık
2-seksi iç çamaşırları
3-cilveli olma
4-hiçbiri
Hangisi
Cevabından sonra sana bir çözüm yolu yazacağım. 09 Yorumla
Soran+1 yılAdamı hicbir sey tahrik etmiyor. Aslında normalde çok ilgili birlikte vakit geciririz surekli, her türlü aktiviteyi yaparız. Ihtiyacımız oldugunda birbirimize zaman veririz. Öpüşür koklaşırız. Ama is yataga gelince hemen uyur. Çıplaklık desen duştan sonra yanında belki saatlerce giyinmeden otururum iki gıdıklar ısırır yine bir sey yapmaz. Cesitli ic camaşırları desen hepsini kendisi begenip secip kendi zevkine gòre gidirir beni. Cilveli desen elimden gelenin en iyisi yapıyorum. Ilk adımı da ben atıyorum. Gına geldi artık biraz daha bana böyle davranırsa tamaman soguyup başkalarına kayacağım ondan korkuyorum.
Cevap sahibi+1 yılOkuyorum😊
Cevap sahibi+1 yılBu sadede senin değil bayanların genel sorunu. Erkek, evlendikten yani avı ele geçirdikten sonra birden istek azalıyor. Yani, avcı olduğu için hazır yemek cazip gelmiyor. Burada senin onun isteğini arttırman lazım. Ama başka bir yöntemle. 😊😊 bu konu hakkında birkaç önerim olabilir.
Ayrıca ilişki sırasında erken boşalıyor ve sen orgazm olamıyorsun değil mi?
Bu durum onun da kendine olan güvenini sarttığı için cinsel soğukluk yaşamasına sebebe olmuş olabilir.
Soran+1 yılErken boşalmıyor ama eskiden benimde boşalmama çok ilgi gösterirdi ben boşalana kadar öncr beni tatmin ederdi ama son zamanlarda boşalana kadar degil kendisi yorulana kadar yapıyor ve ben genelde tatmin olamıyorum. Yinede yarabbi bin sukur ediyordum simdi o da yok. Vallahi ona hrr turlu imkanı sunuyorum. Bazen once ben adım atıyorum bazej onu pesimde koşturmaya çalısıyorum olmuyor. Bazen pipisi kalkıyor ona ragmen bir sey yapmıyor. Kadın gibi hissedemiyorum artık moralim cok bozuk.
Cevap sahibi+1 yılGeldim ve okuyorum
Cevap sahibi+1 yılGarip erkek davranışları işte. Sen güzel ve alımlı bir bayan olmana rağmen bunları yapmıyorsa kendi de pek zevk alamıyor demektir.
Sana tavsiyem olacak, ama önce bir sorum var.
Bir erkeği en çok tahrik eden şey nedir?
A-) Çıplaklık
B-) Cilveli olmaktır
C-) seksi iç çamaşır
D-) Hiçbiri
Hangisi en çok tahrik eder. Cevabına göre sana bir önerim olacak
Soran+1 yılCilveli olmak?
Cevap sahibi+1 yılDıttt yanlış cevap
Bir ilişkide erkeği en çok tahrik eden şey ilişki sırasında kadının kolay orgazm olması ve orgamz olduğu anda yüzünün aldığı ifade ile, aldığı hazdan çıkardığı inleme sesleri bizi resmen deli eder😊😊
Bunun için evlenmeden önce her bayanın çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mastürbasyon teknikeri ile önce orgazm olma alışkanlığını, daha sonra kısa sürede orgazm olma alışkanlığını kazanması lazım. 😊😊
Soran+1 yılBen bunu zaten yapıyordum ve hala yapıyorum. Söyledigim gibi o da eskiden buna cok dikkat ederdi ama artık etmiyor.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Buraya yazıp da buradaki abazan güruhuna rağmen fikir danışıyorsan, gerçekten zor durumdasın demektir. Ancak burada kim ne söylerse söylesin boş. Belki paylaştığın için rahatlarsın. Ya da olabilecekleri yazdığın için, sonrasında yapacakların yüzünden daha az suçluluk hissedeceksin. Bu sorunun muhatabı eşin. Onu karşına alıp bu durumu net bir dille konuş. Neden böyle olduğunu sor. "Domine etmem. Ben de istemiyorum. Yapmıycam." ifadeleri çok çocukça. Yangına körükle gitmekten başka bir işe yaramaz. Bu nereye kadar gider söyleyeyim. Ya boşanma, ya da aldatma. Hiç "asla yapmam." deme. Bu iş uzarsa, biri seni ikna eder. Sen de artık azgınlıktan tırmaladığın bir zamanda, kendince haklı sebepler öne sürüp başka birisi ile seks yapacaksın. Bu da sorunu daha da içinden çıkılmaz duruma getirecek.
183 Yorumla- +1 yıl
“Domine etmem” derken genel olarak yaptığı şeyden bahsetmiş. Yani “bana karşı soğuk davrandığı için bir daha domine etmem” anlamında değil
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Öncelikle bu gibi durumlarda hemen paniklemeyin. geçici bir şey olabilir. Eğer içine kapanık bir yapısı varsa, konuşmak kendisinde onun sizi mutlu edemediği düşüncesi yaratıp daha da içine kapanmasına sebep olabilir. Bunun için acele etmeden kendisine 2-3 aylı bir süre verip, küçük planlar yapmak her şeyi değiştirip, düzeltebilir. Tabi buradan uzun uzun yazmak biraz zor. Yardımcı olabilmek için bazı sorular da sormak isterim. Ben de evli biriyim. Eğer uygun görürseniz özelden yazın bir çözüm buluruz. Sevgiler.
00 Yorumla
Ya bak eğer aldatmadığıını düşünüyorsan kesin bir sıkıntısı vardır bu adamın. Çünkü yaşadım biliyorum erkekler genelde canları çok sıkkın olduğun da da böyle davranabiliyorlar. Sana söylemediği sıkıntıları vardır. Burada çözümü biz sana söyleyemeyiz sen eşinle konuşacaksın. Yazdığın yöntem işleri daha çok yokuşa sürer sen ondan uzaklaşma eşinle konuş. Umarım düzelir🦋
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
151Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEşinizin size elini sürmemesinin birkaç nedeni olabilir.
Cinsel isteksizlik: Eşiniz cinsel isteksiz hissediyor olabilir. Bu, hormonal dengesizlikler, stres, yorgunluk veya başka sağlık sorunları gibi çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir.
Duygusal sorunlar: Eşiniz, ilişkinizde veya hayatındaki başka bir konuda duygusal bir sorun yaşıyor olabilir. Bu, onu cinsellikten uzaklaştırabilir.
Fiziksel sorunlar: Eşiniz, fiziksel bir sorun yaşıyor olabilir. Bu, ağrı, yorgunluk veya başka bir sağlık sorunu olabilir.
İlişki sorunları: Eşiniz, ilişkinizde bir sorun yaşadığınızı düşünüyor olabilir. Bu, onu size dokunmaktan çekindirebilir.
Eşinizin neden size elini sürmediğini anlamak için onunla konuşmanız önemlidir. Ona neden cinsellikten uzaklaştığını sorabilir ve ona destek olabileceğinizi belirtebilirsiniz.İşte eşinizin size elini sürmesini sağlamak için yapabileceğiniz bazı şeyler:
Onunla konuşun: Eşinizin neden cinsellikten uzaklaştığını anlamak için onunla açık ve dürüst bir şekilde konuşun.
Ona destek olun: Eşiniz, bir sorun yaşıyorsa, ona destek olun ve ona yardımcı olmaya çalışın.
Romantizmi yeniden canlandırın: Eşinizle birlikte romantik aktiviteler yapın ve ilişkinizi güçlendirin.
Eşinizin size elini sürmemesi, ilişkinizde bir sorun olduğu anlamına gelmeyebilir. Ancak, bu konuda endişeleriniz varsa, eşinzle konuşmanız önemlidir.10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Onu baştan çıkarabilirsin. İsteyen her jadın biz erkekleri kolayca baştan çıkarabilir. Çünkü biz erkekler hep açız, doyumsuzuz, hele bir farklılık oluverse, bir mistik koku, bir ayıp fısıltı, bir sıcak nefes, bir farklı ambians, farklı bir tavır, farklı bir makyaj ya da çok farklı daha önce hiç yapmadığınız çok özel hatta sınırları zorlayıcı bir pozisyonla onu çıldırtır peşinden koşturur şehvetini kamçılarsın.

Hiç ummadığı anda kışkırt onu. Bu tamamen senin elinde. Mesela her erkek oral sever, ona daha önce izin vermediysen izin ver fırsat ver çaktırmadan aç göster bırak yakasın emsin hatta bırak ısırsun korkma acıtmaz. Keyifli eğlenceli haz dolu fantezi dolu seksss doku çılgın bir birliktelik sizi bekliyor.

Sabah ilk işin onu azdırmak olsun. Dokun onun en hassas bölgelerine… Unutma o senin kocan. Sen yapmazsan başkası yapar ve sen üzülürsün… Sana güveniyorum çıldırt onu, göster ona cömertçe ver… Ateşli geceler diliyorum prenses. 🔥🤪😎
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli adam karısını cepte görüyor zaten seni elde etmiş ve bunun boş vermişliği ve monotonluğu var. Evlilik aşkı öldürür derler ya bu söz illa gerçekleşiyor tutku öldüğünde. Çevremdeki herkes aynısını söylüyor hiçbiri de memnun değil kadın/erkek fark etmeksizin gözler bi zaman sonra hanenin dışına dönüyor kaçınılmaz son yani. İlla ki bıkarsın illa ki tutku biter. Zaten hep ordasın ne zaman canı istese hazır ve nazırsın. İşte bu etkiyi ona verdiğin an adam soğuyor. Söylediklerimi yanlış anlama lütfen. Senin o etkiyi ona vermemen lazımdı. Ayrıca sen dişisin ve tutkuyu, ateşi harlayacak olan sensin. Bence hiç olmadığın bir tavıra bürün bir süre. Çok soru soruyorsan sorma, klasikleşmiş hareketlerin varsa onları yapma ufacık şeyler bile olabilir mesela kitap okumayan biriysen okumaya başla ya da film izle (tek başına), saatlerce bakım yap, yeni tarz yarat iç çamaşır vs ve bunları yaparken hep az diyalog halinde ol. Sanki takmıyormuşsun gibi 🤣 onun içine şüphe tohumları düşür, farklılık yarat, tek başına dışarı çıkıp yürüyüş falan yapacağını söyle. Yeniden ilgiyi üzerine al. 👍🏻
12 Yorumla
Soran+1 yılBen onu boşayayım da görsün elde etmeyi
Cevap sahibi+1 yılYerinde olsam ben de boşarım araştır evlilik kurumu nedir, amacı nedir diye %70’i cinsellik ya. Evliliğin amacı cinsellikken arkadaşlığa dönüşmüşse ben de ayrılırdım
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalniz ben bu durumdayim zannediyordum neyseki birileri daha varmiş benim de eşim öyle ama şunu fark ettim aldatmiyor beni eminim bundan ama başka kadinlara bakıyor bence bizi de onlarla kiyasliyorlar bende çok alimliyim çok da güzel biriyim temizim kendimi çok severim ama erkekleri anlamak zor belki ben kivircigim diye duz saçlılara bakiyordur uzunum diye kisalara vs doyumsuz olduklari icin belki artik çekici gelmiyoruzdur valla bende artik birini aldim hayatima şu an flortleşiyoruz umrumda bile degil artik hicbirsey kendi kaybetti günah falan demiycem herkes yoksa yaptigiyla kaliyor
411 Yorumla- +1 yıl
İlişki yaşamak istiyor musun onunla?
Cevap sahibi+1 yılYok içimde her şey bitti ona karşi flörtle mi diyorsun?
- +1 yıl
Evet flörtle
Cevap sahibi+1 yılOnunla eşimden boşandiktan sonra neden olmasin
- +1 yıl
Bak sorularım var ama şimdi yorumda çok olmuyor. Biraz konuşabilir miyiz?
- +1 yıl
Geçmiş olsun
Cevap sahibi+1 yılNeden geçmiş olsun dediniz
- +1 yıl
Soruma cevap vermediğin için sağol (!)
- +1 yıl
Yani sizi bırakmış ilgilenmiyor ya o yüzden 😊😊
- +1 yıl
Şaka gibi sizin gibi kadınların kıymetini nasıl bilmiyorlar
Bir çok sebebi olabilir.
Adam gay olabilir ama toplum baskısından gizli tutuyordur, iş yerinden ve ekonomik durumdan kaynaklı baskı olabilir üzerinde vs...
Ama şey de olabilir, evlendikten sonra kendine bakmadıysan, kilo aldıysan adam senden soğumuş olabilir. Sadece cilveyle kurtarmaz o iş, kendine bakman lazım.
Tanıdığım kadınlar oldu öyle, evlilik öncesi ve evlenene kadar manken gibi, incecik, evlendikten 6 ay sonra sumo güreşçisi gibi oldular (nasıl olsa evleniler artık, kancayı taktılar adama, tıkınabiliriz mantığı)
Eğer kendine bakmıyorsan bir an önce yemeyi kes, spora başla, hatta bunları bir diyetisyen eşiliğinde yap, kendi başına tehlikeli olabilir.Ama eğer bu tip bir şey değilse bir cinsel terapistle görüş durumu, bu forumdan bilen bilmeyen herkes bir şey yazar, yanlış yönlendirirler seni.
02 Yorumla
+1 yılAltta yatan yüzlerce sebep olabilir.
Artık kilo almış bakımsız hale gelmişsindir seni görünce tahrik olmuyor olabilir.
Yoğun bir iş temposu vardır. Bu yüzden yorgunluktan seks aklına gelmiyor olabilir.
Depresyona girmiş olabilir.
Söylediğin bir kelime negatif etki etmiş olabilir.
Testestoron hormonunda azalma vardır seks isteği oluşmuyordur. Sağlık sorunu yani.
ya da birisini görmüş onla seni kıyaslamış o kadınsa bu ne demiş olabilir.
Aldatıyor olabilir.
Çocuk varsa çocuktan çekiniyordur.
Felan filanlar
Kısaca otur konuş sorunu01 Yorumla- +1 yıl
Gizli gay olabilir
Yaşı genç dahi olsa içki sigara sağlıksız beslenme varsa performans kayıpları vardır.
Monotonluktan sıkılmıştır
Yani çok sebep var.
Otur konuş onunla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerak etmeyin yalnız değilsiniz. İlişkiye girdiğimizde zevkten havalara uçuyor ama gelip bi sevişelim yok ekstradan bi ilgi yok. Seni özledim yok. Özledim desen adam akıllı cinsellikle ilgili bişey konuşmaz. Başka şeylere gelince yorgun değil ama cinselliğe gelince yorgunum. Bu sabah artık tak etti ve yazdım. Yüz yğze konuşmak istemedim. 55 yaşında mıyız biz yoksa bende beğenmediğin bişey öi var diye. Tabi yazıp sildim bişey söylemek istemiyorum yazmış. Sağlık sorunlarından dolayı uzun bir müddet beraber olmadık idare ettim asla üstüne gitmedim. şu an tedavi oluyor ve ilişkiye girmekle bi sorunu yok. En azından benim bildiğim. Varsada sorunu söyleseydi beklentiye girmeseydim. Bi insan karısıyla hafta sonu baş başa kalıpta ilişkiye girmek için yükselmiyorsa orada sıkıntı var.
312 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@5302emre 2
Cevap sahibi+1 yıl@5302emre ne için konuşucaz
Cevap sahibi+1 yıl@ag1979 ben diyeceğimi dediö
Cevap sahibi+1 yıl@ag1979 ne çözüm olabilir ya
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılMutlaka bunun altında yatan bir sebep var. Bir şeyinize bozulmuş olabilir. Cinsellik olarak konuşmayın sakın onunla ama bir şey var aranızda. İşte bunu öğrenmelisiniz ondan. 👍🏻 Kalp kırmadan karşılıklı konuşun, bunu öğrenmeye çalışın. Ayrıca hafta da 1 olması saçma. Normali hafta da 2 ya da 3 gibidir. 👍🏻Birbirinizden uzaklaşmazsınız bu şekilde.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl konuşabilirim ki nasıl başlata bilirim bu konuyu...
- +1 yıl
Bişeyler konuşmak istiyorum seninle diyerek. Kötü bişey değil ki bunu söylemek 👍🏻
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sakin ol
hemen sinirlenip yakmayın evliliği
otur sakince konuş. neden yanaşmıyorsun de. belki bir derdi vardır yahu. hemen işi aldatmaya götürmeyin.
belki sağlık sorunu var erekte olamıyordur
erkekler işle alakalı ekonomi ile alakalı sorunlara girince cinselliğe odaklanamaz sertleşemez. belki adamın iş ya da ekonomik bir derdi var
biraz nlayışla yaklaşın
evlilikte her konu konuşarak çözülür. kendi kafanızda yorumlarla saçma sapan yerlere girersiniz.10 Yorumla
+1 yılErkeklerde böyle şeyler olur ara ara, o surmuyorsa sen sür, ayrıca seni begenmiyorda olabilir ben mesela. hic begenemdigim bir kadına aşık oldum o kadar yapma etme evlenme dedim kendime senin istediğin kız bu değil ama evlendim canım gibi sidmi pişmanım ama iş işten geçti bosanamammda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu durumu eşinle konuşman gerekiyor. En açık konuşulması gereken konuyu gizli saklı tuttuğumuz için böyle şeyler oluyor. Adama bir sor bakalım nasıl bir halde iyi mi kötü mü bir sıkıntısı var mı. Ayrıca onun gelmesini neden bekliyorsun sen isteğini söyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ahhh senin simdi kocan olacağım dudaktan topuga kadar her yerini öper yalar emer en az 5 pozisyonda gömer seksin tüm güzelliklerini doyasıya yaşatır memleketine gönderirim o ilişkinin dalını tekrar yasaman için geçecek her günün heyecanı ve keyfini ozletirdim ama koca demekki ilgisiz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle bu tür durumlarda önce kendine sorucaksin bende bir değişim sorun sıkıntı var mı baktık yok bedensel ruhsal iyiyim sonra eşine bakicak sin. onda var mı diye işinde özel hayatinda veyadda ailevi bir durum ruhsal bir durum belki dikkatini çeken bir şey vardır işyerinde birşeyler. olabilir sana yansıt mayabilir sana yatakda yanaşmıyor peki sevgi ya da evdeki halleri aynımı sana karşı bir değişiklik var mı yoksa sadece yatak odasındaki sorun var
02 Yorumla
Soran+1 yılBelli bir sorun yok aslında, tek sorun reglim 2 hafta gecikti hamile olma ihtimalim var ama testlerin hepsi negatif cıkıyor yani öyle bir durum yok. Aslında esim bana karşı çok ilgili birlikte vakit geciriyoruz egleniyoruz ama konu yataga gelince tık yok.
Cevap sahibi+1 yılBundan haberi varsa tedirgin olabilir bundan dolayı uzak durabilir eğer testler negatif ise sorun etmeyin bende sağlıkçı yım bu arada sonuçlar doğrudur gecikmeye gelincede olur bazen ilişkiye giren kadınlarda eşiniz tedirgin olabilir bundan dolayı bu halde olabilir ya da bazen erkeklerde geçiş dönemi. oluyor bina sebep iş olabilir ya da günlük hayattaki zorluklar da olabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılsorunun seninle alakalı olduğunu nereden çıkarttın ki?
canı sıkkındır belki bir derdi vardır.
ya da seks ile alakalı ise, fizyolojik ya da psikolojik bir sebebi olabilir.
tavır almadan önce karşılıklı konuşup ''neden?'' diye sormanızı öneririm.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanımın içi gel ben seni doyurayım emin ol seni dünyanın en mutlu insanı yaparım bak tipim şeklim yerinde abazan falan da değilin sadece samimi ve ciddi olarak bunu söylüyorum o seni istemiyor ve aldatıyor bundan emin ol önce kendini kandırma ve şimdi sende ona onun yaptığını yapacaksın emin ol harika hissedecek ve yaşadığının farkına varacaksın bana inan güven seni temin ederim asla pişman olmayacaksın
00 Yorumla
+1 yılçekici gelmiyosun artık, göğüslerin sarkmış, aynı evde olduğun için bir kaç pis huyunu görünce, birde güzel giyinmeyince, kendine bakmayınca erkeğin gözü senden 10,15 yaş büyükte olsa bakımlı kadınlara kayıyo. hatta suriyeden gelmiş kadınlar bile sizden daha iyi bakıyo kendine. bu da erkeği sinir ediyo
12 Yorumla
Soran+1 yılDaha 25 yaşındayım ne sarkması, ki hiç bakımsız biri degilim de. Günlük bakım rutinlerim var asla aksatmam ki pis bir huyum varsa söylesin sadece birsz sakarım o da bu kadar. Suriyeli kadınlar benim kullandığım tuvalet kağıdı kadar bile olamaz.
- +1 yıl
sakarlık yatak için mesele değil, o zaman adamın canım
+1 yılUlan biz bulamıyoruz millet birbirini bulmuş naz yapıyor bence bunun sebebini burada sormak yerine işine sormalasın belki de bir problemi var belki de psikolojik olarak kendini kötü hissediyor başka şeyler düşünüyor çünkü her zaman insan onu yapamaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok nedeni var sekste yeni yontemler yapılmazsa erkekler bir süre sonra sıkılıyor
Başka kadına gönlü kaymıştır
Canı sıkkındir
Anlatamadığı gücüne giden bı olay olmuştur
ya da rahatsızlığı vardır40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Hiçbir insandan %99 emin olma
En çok güvendiklerinle sınıyor hayat
Nereden biliyorsun diye sorma işte öyle40 Yorumla
+1 yılAyrıl, başkasını bul, aldat gibi yorumları okudum da ciddi mi bunlar bana mı öyle geliyor? Hepsini Taksim meydanında boyunlarından sallandırasım geldi.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılgeçenlerde eşim istemez de adet olur bi an önce diye bekledim durdum. çünkü ben pek zevk alamıyorum onunla. ama anlattığına göre sende cilve var... eşinde libido yok gibi. bizdeki dengesizlik sizde de var
00 Yorumla O da senden bir adım bekliyordur belkide? Aşkım seni özledim desen adamın yanına sokulsan? İlla erkek mi başlatacak her şeyi? Bir kere de sen başlat
11 Yorumla
Soran+1 yılBaşlatmadığımı kim söyledi? Zaten son zamanlarda her seferinde ben başlattım en son geçenlerde uzanıyorduk üstüne çıktım geri indirdi uyuyacağım diye. Lanet olsun gerçekten ya
+1 yıladamda iş yok hiç seks istemeyen erkekleri alıyonuz işte sonra böyle oluyor almadan önce denicektin
23 Yorumla
Soran+1 yılDenedim sevgiliyken neredeyse hergün yapardık evlendik aradan neredeyse bir yıl geçti bu hale geldi
- +1 yıl
denemekte fayda etmiyorsa işimiz var
- +1 yıl
azdırıcı hap macun falan dene
Genel de böyle durumlarda psikolojik nedenler etki eder. Karşına alıp konuşmanı tavsiye ederim. Eşin sonuçta açıkça konuşabilirsin problem maddi nedenler ya da psikolojik nedenler ise yanında olduğunu bilsin başka bir neden ise çözüm aranır
00 YorumlaBen kabak tatlısını çok severim. Adam haftada bir kabak tatlısı yemekten vazgeçmiş; Daha farklı tatlılarını deniyordur. Bundan emin olabilirsin; geçmişler olsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBaşka biri ile birlikte oluyor ise senden soğumuştur. Sen bilemezsin belki habersiz başkaları vardır, yoksa duramaz. Çıplak kadın gördüğünde bişey yapmayacak çok zor.
Yatakta sarıl elin ile oyna bişeyler yap.04 Yorumla
Soran+1 yılAdam surekli yanımda neredeyse hic ayrılmıyoruz bu surecte bile aldatabiliyorsa kral adam gerçekten buyuk yetenek
Cevap sahibi+1 yılPsikolojik rahatsızlık olabilir, beyninden cinsel ilişkiye farklı görüyordur.
İletişim eksikliği, sevgi eksikliği, tutkunun azalması, partnerin eski çekiciliğini kaybetmesi, temizliğine, giyimine, özel bakımına dikkat etmemesi, kilo alması, kötü kokması, ağız hijyeninin eksik olması, vb. nedenler de erkeğin cinsel ilişkiyi reddetmesinin en önemli sebeplerindendir.
Soran+1 yılÇok temiz ve bakımlıyım o konuda asla olamaz kendisi de biliyor görüyor zaten en büyük yatırımı güzelligime yapıyorum artık tutkusu falan azaldıysa da kendisi kaybeder ben bıktım bunun nazından çünkü.
Cevap sahibi+1 yılBu kadar bakımlı kendine bakan kadını istemeyen erkeğe ne denir bilemem artık, Her şeyin ile tam.
+1 yılBiz nereden bilelim yahu. Sorsana adama sen beni sıkmıyorsun aşkım de cevabını verir. Ayrıca haftada bir seks mi yapılır. Bence her gün yapmak lazım 😃
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Belki de adamı kıracak bişey yaptın 🤷♂️ Erkeklik gururunu kıran bişey, veya birinin yanında yanlış anlaşılacak bir söz. Bişey var ama ne? Bi düşün bakalım...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bu ne erkeklere ne oluyor nasıl dayanıyorlar böyle istekli eşleri varken hiç mi seni çıplak görmüyor hiç mi tenine dokunmuyor.. sen nasıl dayandın 3 hafta boyunca
00 YorumlaYavrum hepsi senin mi de, yapıştır totosuna o zaman 😂😂
30 Yorumla
+1 yılBi derdi vardır belki, niye konuşmuyorsun kendisiyle sonuçta eşin yani
20 Yorumla
+1 yılBelki artık kadınlardan hoşlanmadığını farketmiştir
20 Yorumla
u +1 yılYorgundur, düşüncelidir, çok çalışıyordur. Sen hazırla ortamını.
20 Yorumla
+1 yılBu konuyu eşinle konuş, basit gözüksede ciddi bir sorun, çocuk yoksa da boşanmak da bir çözüm yolu, evliyken başkasıyla birlikte olma, umarım düzelir
00 YorumlaDetayı okumaya üşendim. Soru başlığına göre cevap veriyorum, stres vs şeyler yaşıyor olabilr, o yüzden isteksizlik olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı. Konuşmakta fayda var en kesin çözümü beraber konuşarak bulabilirsiniz. Belki de senden soğumuştur veya farklı bir sebebi olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılOnce konusmalisin kendinden eminsen sorin kocandaki seskse bakis acisi ya da senden cinsel olara hazssizligidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl00 Yorumla
+1 yılyapacağın şey eşinle konuşmak. çift terapisine gideceksiniz. başka sağdan soldan öneri almakla olmaz. her işi uzmanına soracaksın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı.
+1 yılYa eşcinseldir ya hayatında biri vardır , ya da büyük sorunları vardır , bu üç ihtimal dışında başka bişey olamaz , gerisi sana kalmış
00 Yorumla Malı kalkıyorum başka biri yoksa senden soğumuş cinsel arzuları kalmamış dahada gençsin simdi * koca ne zaman *
00 YorumlaBi derdi sıkıntısı vardır. Maddi zorluk çekiyorsa olabilir. Ailede sevdiği biri hastaysa vs. Büyük ihtimal psikolojik oluyor
00 YorumlaÇok çok büyük sıkıntı bu. Tam olarak neler yaşadığınızı bir bilsem. O zaman daha net bir şey söyleyebilirim aslında.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılGit sağlam bi oral seks çek ve yatağa yatır üzerine çık
02 Yorumla
Soran+1 yılUyumam lazım diyip indiriyor
- +1 yıl
Bence ayrıl böyle evlilik olmaz
+1 yılNasıl bu kadar eminsiniz başka birisi olmadığına…
06 Yorumla
Soran+1 yılNeredeyse surekli birlikteyiz butun cihazlarımız birbirine baglı, nereye gitsek nerede oldugumuzu biliriz bu yüzden ki is ev arası hicbir yere gitmez.
- +1 yıl
İş yerinde bir olabilir mi
- +1 yıl
@BuzlarTrileçesi hayır olamaz , çünki o öyle şey yapmaz 😀
- +1 yıl
Kemalim yapmaz modundan çık bence. Yapmıyor da olabilir tabi ki ama öyle insanlar yapıyor ki
Soran+1 yılYapmaz demiyorum yapıyor olabilir ama yaptığını zannetmiyorum şüphelenebilecegim hiçbir davranışı veyahut kimse yok. Iş yerini biliyorum zaman çizelgesinide biliyorum bunlarda hiçbir aksama veya degisiklik yok ama bu sekilde bile aldatıyorsa profesyonelmis ancak tebrik edebilirim yani
- +1 yıl
Anladım yine de dikkat et
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeni aldatmıyorsa o zaman başka sıkıntıları var demektir ya da ilişkiniz monotonlaştı için hevesi kalmadı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Cogu erkek boyle biliyo musun? Yapacak cokta sey yok. Senin bi eksikligin degil bu onunla alakali tamamen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılÜzüldüm senin adına. Sen neden hiç adım atmıyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılAdım atmadığımı kim söyledi ben adım atıyorum adam istemiyor yapma diyor
- +1 yıl
Üç ihtimal var ya soğudu ya bazı sorunlardan dolayı psikolojisi bozuk ya da cinsel yönelimi değişti bunu da sen bulmalısın
yapası yoktur, canı sıkkındır, modu düşüktür. başka birini getirsen yapar ama.
01 Yorumla
Soran+1 yılBaskasini getirse bende yaparim
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlara sorsan hepsi güzel hepsi alexi texas hepsi taş maşallahta kendi kafalarının içinde ölle 😐 Solipsizim hastalığınız var cinsiyet olarak hepinizde.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellikte heycan arzu olmalı bunlar olmayınca başlama iştahı da olmuyor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Adam resmen beni boşa git başka yollarla Tatmin ol diyor çok ilginç 360 derece dönmesi bir anda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok üzgünüm ama kocan seni aldatıyor ihtiyaçlarını başka kadınla gideriyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılStres baskı vardır. Psikolojik olarak iyi değildir. Yani bir şeyler olabilir kafasında.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Dolan tankı başka yere boşaltıyor kısa ve net.
00 YorumlaYalvarsana yapmazsan bu kez gerçekten aldatır o zaman aklın başına gelir
00 Yorumla
+1 yılBence aklına bir kurt düştü senden şüpheleniyor Onun için soğukluk yarattı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılBi derdi vardır belki, niye konuşmuyorsun kendisiyle sonuçta eşin yani vs vs bir problem var kesin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. her şey kafada bitiyor git bir sor belki bir sıkıntısı derdi vardır kafa rahat olmazsa olmaz
00 Yorumla
+1 yılmuhtemelen tatmin edememe korkusu var. psikolojik yani. psikologla görüşmeli
00 Yorumla- Devamını Gör (132)
Devamını Gör(177)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kocamla 3 haftadır birlikte olmuyoruz, bu adam neden bana elini sürmüyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler