Erkeklerin cinselliğe kadına bu kadar düşkün olmasının nedeni ne neden kadınsız yapamıyorlar?

Erkeklerin cinselliğe kadına bu kadar düşkün olmasının nedeni ne neden kadınsız yapamıyorlar?

Erkekler sürekli cinselliği mi düşünebilir de düşünmeyebilir de, bu daha çok bahsedilen erkeğe bağlı. Çünkü erkek dediğimiz kavram tek çeşit değil.
Kadınsız yapamayan erkeklerin ve sürekli cinsellik düşünen erkeklerin bunu yapmasındaki sebep hormonsaldır. Ya libidosu yüksektir ya da hormonları dengesizdir, hatta bazı durumlarda ki sorudaki sebep de bu her ikisi de birden görülür.
Erkek zevk almak ister hormonları sebepli, bu zevki de başka alma yolu bilmiyorsa sadece kadından almak ister. Başka birisi futboldan, müzikten, sinemadan, felsefeden vs. alabilir. Bir başkasının ise libidosu yok denecek kadar azdır, o da aseksüeldir kadınla cinsellik yaşamak aklına bile gelmez.
Kadınlardaki durum da bunların aynısıdır 😀
Kadınların isteği erkeklerin en az 3 katıdır, ama asla belli etmezsiniz. En yakın kız kankalarına hatta evli işe eşlerine bile belli edemezler😊😊 Yani, kadınlar çok daha fazla istekli ama hiç belli etmezsiniz ve isteği az da olsa kontrol altına alabilirsiniz 😊😊
doğamız gereği. kadının da göz ardı edilemeyecek bir arzu yapısı var. ama bu ihtiyaç yaş ve toplumsal sosyal olaylar şartlara bağlı olarak daha farklı gösteriyor kendisini.
Cevap
8Cevap
sağlıklı ve düzenli cinsel hayatımız olmadığı için :)
Libido çok yüksek olduğu için
Neden libidonuz bu kadar yüksek
Hormonlar kuduruk
Yoo gayette kadınsız yapabiliyorum.
Cinselliğe neden düşkünsünüz
Benim düşkün olduğumu sana kim söyledi?
Hormonlar böyle yaratılış
Kadınlarda düşünür erkekler sadece belli eder
Aynı şekilde kadınlar da öyle artık
Tabikide hayır ben öyle değilim...
Abazayım ama kadınsız yapıyorum.
Doğamızda var