Beni dar alanda becer de nerde deyince tamda şimdi dersin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bazen aklindaki fantezileri yasamanin yolu degisiklik yapmaktir 😅 aklinda kalacagina yasa, sonradan pisman olursun, onunla ya da onsuz 😅 bu arada en sevdigim fantezidir araba
ben şöyle söyleyeyim. evimin önü manzaralı ve bu yüzden bir çok araba geliyor. ama komşularda devamlı şikayet ediyor. en kuytu yer bile polislerin aktif uğradığı yer oluyor. polise yakalanırsanız sicilinize fuhuş şuçu yazılır ve bekar olduğunuz için ailelerinize bildirilir. ya da bir apartmanın dükkanın güvenlik kamerası çeker sonra görüntüler internette. bizim apartmandaki kamera her gün tonla insanı çekiyor.
polisler devriye dolaşır. ek olarak çevrede apartman varsa şikayet ederler. şikayet olursa 5 dk içinde gelirler. alkol alıyorsanız yere alkol şişesi ve çöp attıysanız müzik açtıysanız alkollü araç kullanmaktan çevreyi kirletmekten gürültü kirliliğinden ek olarak fuhuştan ayrı ayrı ceza yersiniz. bu yüzden çok ıssız bir yerde olmanız lazım. tarla olur orman olur gibi. ama şehrin karanlık yerleri ise hedef garanti yakalanırsınız.
bizim evin önüne her gün gelen araçları bir görsen bunlar neden apartmanların arasında basit bir manzara için duruyor dersin. 3 yıldır her gece polise şikayet ediyorum ciddi ceza da yiyorlar yine de geliyorlar.
bir gün adama dedim kamera çekiyor diye herkeste balkonunda felan oturuyor adam kameraya el sallıyor kızı kucakta yapmaya devam sonra polis geldi nasıl yusuf yusuf yapıyorlar anlatamam.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Arabada yoksa evde de olmaz de hemen ikna olur
Mantıklı 😂
Arka koltukta çok güzel ama ikna olacak ne var, araba varsa gerisi sende. O ikna olur zaten
Olmuyor 😂
Arabayı ayarla. Tenha yere götür sürerken oral yap bak nasıl ikna olur
Hayatta izin vermez 😂
Ahahaja denemesi bedava. Hiç bir erkek yok diyemez
Diyor valla. Kaç kez dedim alıp arabayı kaçalım bir yere ama hiç yanaşmıyor
Mal mı bu? Millet fantazilerle süsler bu biraz odunsu
Rahatına düşkün ferah mekan seviyormuş 😂
Heyecan lazım. Tembel ruhlu öyleyse
Yani çok tembel sayılmaz da mekan takıntısı var. Yakalanma riski dar mekan vs sıkıntıya gelemiyor 😂
Arabayı ormana çektin veya dağlık alana. Ne kadar sıkıcı mekan istemek. Ben hastane odasında yapmıştım sevgilimle
Yok o kadarını ben de istemem zaten 😂
Acaba? Denemeden bilemezsin
Ben de rahatıma düşkünüm ya yakalanma riski ben de sevmiyorum 😂
İki gün kaldık hastanede basit bir operasyon. Çıkmaya iki saat kala. Aklına ne geldiyse kapıyı kitledi manyak😂😂
Araba hafif kalır bunun yanında 😂
Bence bütün iş sende biter eve gitmek istemiyorum de mecburen arabada devam
Yok devam etmiyor 😂
İllaki bir gün edecek 2 gün evde verme bak nasıl arabada oluyor gör bence
arabada çok rahat değil ama eğlenceli kaçamak yapılabilir
Günümüzde her çift bu fanteziyi yapmıştır arabada oynasmaya başka bence
Pozisyon kısıtlı bende yapmadım zevk alamam herhalde
O kadar ikna etmeye ugrasma arabam var istersen
Benim de arabam var diye napim gidip her önüme gelene teklif mi edeyim 😂
Tabiki hayır hdrsey araba degil ten uyumu olmalı uzun ön sevişme olmalı ve yalatmayı sevmeli bayan
Arabanla gezdirirmisin beni 😊
Beni dar alanda becer de nerde deyince tamda şimdi dersin
Bazen aklindaki fantezileri yasamanin yolu degisiklik yapmaktir 😅 aklinda kalacagina yasa, sonradan pisman olursun, onunla ya da onsuz 😅 bu arada en sevdigim fantezidir araba
Delimi ooo
Çok zevkli oluyor
Deli herhalde
Öyle fırsat kaçarmı🤦
benim araba sunrooflu kucağıma alıp kafasını sunroof tan çıkarıyorum 🤣
Vay arkadaş, kiminin isteği kiminin teptiği
Nankör dimi 😂
Kediye nankör derler bide tüh kalınına 😒
ev tutun daha zevkli olur yatakta.
Evlerimiz var
niye araba fantezi için mi?
Evet değişiklik olsun diye
ben şöyle söyleyeyim. evimin önü manzaralı ve bu yüzden bir çok araba geliyor. ama komşularda devamlı şikayet ediyor. en kuytu yer bile polislerin aktif uğradığı yer oluyor. polise yakalanırsanız sicilinize fuhuş şuçu yazılır ve bekar olduğunuz için ailelerinize bildirilir. ya da bir apartmanın dükkanın güvenlik kamerası çeker sonra görüntüler internette. bizim apartmandaki kamera her gün tonla insanı çekiyor.
İkimiz de 18’i çoktan geçtik kim neden ailemizi arasın yav amma attın 😂
polise yakalan ikametgah babada olduğu için aradıklarında görürsün
İkametgahım kendi evim babamın değip
peki dilediğini yap polise yakalanma da
Yakalamazlar olmaz bir şey. Sanki arabada ilk seks yapanlar biz olacağız 😅
polisler devriye dolaşır. ek olarak çevrede apartman varsa şikayet ederler. şikayet olursa 5 dk içinde gelirler. alkol alıyorsanız yere alkol şişesi ve çöp attıysanız müzik açtıysanız alkollü araç kullanmaktan çevreyi kirletmekten gürültü kirliliğinden ek olarak fuhuştan ayrı ayrı ceza yersiniz. bu yüzden çok ıssız bir yerde olmanız lazım. tarla olur orman olur gibi. ama şehrin karanlık yerleri ise hedef garanti yakalanırsınız.
Yav elbette caddenin ortasında yapmaya kalkmayacağız akıl var mantık var 😂
bizim evin önüne her gün gelen araçları bir görsen bunlar neden apartmanların arasında basit bir manzara için duruyor dersin. 3 yıldır her gece polise şikayet ediyorum ciddi ceza da yiyorlar yine de geliyorlar.
Millet de iyice delirmiş ya 😂
bir gün adama dedim kamera çekiyor diye herkeste balkonunda felan oturuyor adam kameraya el sallıyor kızı kucakta yapmaya devam sonra polis geldi nasıl yusuf yusuf yapıyorlar anlatamam.
Nasıl bir çevre bu ya 😂 nerede yaşıyorsunuz siz
başkent
Valla değişikmiş
Arabada rahat olmuyor ya
Evet boyu uzun olduğu için rahat olmadığını söylüyor
evde daha rahat belkide :D
Canın çekiyorsa olur.
Sevgilin yapmiyorsa arabada ben yaparım bebek 😁
Kanka arabada rahatça olmuyor kii
Olsun maksat değişiklik olsun 😂
Yaşlar kaaçç
23 31
Yetiyo mu sana nasıll ilişkinizz
Evet yetiyor çok iyi
İlkin mii
Hayır
Ciddi mi ilişkiniz pekie
Yakın zamanda evlilik düşünmüyorum
Uç değişik fantezileriniz var mıı bçbçööj
Hayır yok
Senin en sevdiğin pozisyon ne pekii
Çok uzak ve zulaya götür.
arabada sakkso çek
Partner degis
En güzeli oyss
Arac rahatsız ya
İkna etmicen sürpriz yapıcan
Yabancıyla yap
Arabada 5 evde 15
Yapmıyor ise erkekliğini sorgula yapar😂
Yok yav o kadar da değil 😂
De sen nasıl erkeksin KS de rec34 diye biri var arabada dağıtılmış beni sen istediğim halde yapmıyorsun de
Sen adım at