kızlar ne düşünüyor bu konuda?
erkekler ne düşünüyor ?
iyi mi köyü mü?
İlişki dışında her türlü şey..
erkekler ne düşünüyor ?
iyi mi köyü mü?
İlişki dışında her türlü şey..
ya bu konu açılınca bi olay var yazmak geldi içimden :Dİngilterede bir çift bir fantezi türü olan araç içinde seksi denemişler. Ama mekanın darlığından erkeğin omurları kilitlenmiş ve acı içinde kalakalmış. Adamı kurtarmak için itfaiye araçın kaportasını kesmek zorunda kalmış. Bu kadar kötülük yetmezmiş gibi kadın arabanın son halini nasıl eşine anlatacağım diye dert yanmış. Erkeğim omurlarının kiltilenmesine mi üzülmeli, arabanın kaportasına mı yoksa rezil olmaya mı ? Yada daha kötüsü kadının kocasını aldattıp başına bunların gelmesine mi
ne demek itinayla heves kaçırılır :D walla hiç denemedim bilmiyorum bende haberlerde okumuştum :D buraya yazmak istedim
ibret al ibret :P işin sonunda cümle aleme rezil olmak var :D
rahat olmadığım yerde yaoılan hiç bi şeyi sevmem arabada onlardan biri artı arabayla bulunduğun yer neresi olursa olsun sokak yani insanların yaşadığı yer sadece bize ait değil saygılı olmak zorunda olduğumuzu düşünüyorum. ben kimseyi arabada bişeyler yapıyorken görmek istemem. birinin de beni görecek olması rahatsız eder :)
milletin önünde olmasa da olabileceği ihtimali var en tenha yere çekersin arabayı orda illa ki bi başka araba daha çekmiştir oraya :) hoş olmuyor biarkadaşında dediği gibi ucuz ve basit bir olay
başımdan geçtiği için böyle hissediyorum belkide bişey yapmaya değilde birer bira içmeye gittiğimizde tabi öpüşecektik filan belliydi de gittiğimiz yerde bi arabada fuhuş benzeri görüntüler vardı orda kendimi çok kötü hissettim tabi başkaları bu duyguyu yaşamadığı için onlara daha hoş gelebilir
çok normal... sabiha gökçene doğru yola çıkardık. araba kullanırken o oral yapardı. nedense ayağım sürekli gaz pedalına giderdi.:) sonra arkaya geçerdik. mutlaka el frenini çekin...
yok bidaha denemem azdaha otomobilimle kaza yapıyorduk riskli :)
Cevap
8Cevap
ban çok ucuz ve basit geliyor...tabi yapanlara saygım sonsuzzz
madem öyle biraz daha detaya ineyimki ne demek istediğimi iyice anla ...mesela normal yolda gidiyosunuz ve arabayı herhangi biyere çektiniz otururkende öyle bi yakınlaşma oldu öpüştünüz tamammmm ..ona lafım yok ama sırf bunu yapmak için kuytu bi yer aramak falan yok yani benm kabul etceğim bişe değil
valla bızım bı arkadaşlar öpüşmüşler polis basmışş :) ben yapmam vala hem arabamız bile yok ıyı kotu bısey yapmak için:(
Rahatsız edici aklıma iffet geliyor uykularım kacıyor :D
değişik bir heyecan ve keyifli oluyor aslında fakat ilişkiye girildiğinde sonrasında her tarafım ağrıyor çok daha fazla yorucu oluyor
ben sehirler arası otobuste penetrasyon olmadan baya baya sevistim cokta keyifliydi oral sex bile yaptım ona
dikkatliydik ve geceydi ve bi kısım yolcular uykudaydı
yok yuttum onları erotik itirafa cevirtmeyin simdi mantık yurutun :)
Ufak dokunuşlar ve oral tahik edici ama komple bir birliktelik yaşamadım.Zor gibi arabada zor olur.
planlı bulmuyorum yani bence planlı gelismez o isler :)
Araba da olmuyor tıkış tıkış. Sefmiyom. Ama bu demek değil ki arabayı sevmem araba iyidir, ferrari candır.
ön koltukları yatırın, arkaya geçin.. Vitesi de 3'e takın, rahatsız etmesin. :)
(el frenini de indirin)
camaro severmisin? :)))))
gayet guzel oluyor.. ve tadı ayrı oluyor, heycan daha çok oluyor.
zevk alınarak yapıaln herşey ruhumuza keyif vericidir..
seyir halindeyken oral yapardı bir zmanlar gayet heycanlı bosalmya yakın direksşyonu bırakası geliyo insanın.
Bir gelir biri gorur korkusu var o yuzden heycan verici
vip vito yada transporter olacak zift gibi cam filmi olursa sıkıntı olmaz :)
arabada güzel ve heyecanlıdır hele bide ayışıgında daha bir keyifli oluyor
hımmm evet harika olurdu ama araba nerde? :)
camaro severmisin?
araba çok keyifli bir mekan
bir kaç kez yapmışlığımız var...keyifli,çılgın...
Şen oluyor.
arabada heyecanlı oluyor
bence gayet zevkli
Çok zevkli..
tehlikeli
Gayet normal.
Yakalandım bile:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar