Yani ön sevişme esnasında tüm işi sizin yapıp beyefendiye adeta hiç iş bırakmadığınız oluyor mu?
Oluyorsa bunun sebebi ne oluyor?
Kendinizi mi kaybediyorsunuz?
erkeğiniz yatakta çok fena yani sizi manşpüle edip kendine hizmet ettirmeyi biliyor da ondan mu?
Yoksa yatakta sakince hizmet edip adamı tahrik etmeyi, sekse hazırlamayı mı seviyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
P*rnolarin geneli oyle oldugu icin erkeklerin bazilari da bunu isteyebiliyor
Yok ya ne alakası var p*rno erkeğe oral yapan kadın var ama erkeğin başka yerlerini göbeğini göğüslerini filan öpen yalayan kadın çok az oluyor...
Genelde ön sevişmede hep erkekler aktif oluyor p*rno
Cogu oyle degil. Cogunda kadina 30 saniye oral yapilir ama erkege 2 dakika. Cogunda kadinin cani yansa da erkek sert olmaya devam eder falan. Bir de cinsel istegi erkege ozgu olarak gorup de kadini köle gibi goren kitlenin yapacagi sey bu biraz da. (Hep bu sekilde davraniyorsa)
Tabii istisna olarak kadini kucugu olarak gorme fantezisi de olabilir. İnsanlarin cok garip fantezileri var cidden😅 ama hic benlik degil. Tabii seven kizlar var, o ayri.
Şimdi ben zaten ön sevişmeden bahsettim. Kadının tahrik olup veya erkeği gaza getirmek için adamın her yerini yemesi göğüslerini karın bölgesşni kasıklarını, bacaklarını filan... bu pek yok erkek ise her türlü ayaklarına kadar yapıyor...
Oral ise apayrı bir şey.. orada kadının yaptığı oralin bin türlü detayı var sonuçta kocaman bir çıkıntı bu ve yapacak çok şey var..
Penisin alt kısmına uzun yalamalar yapılabilir veya işte minik dil atımları olur yahut dişini değdirmeden dudakla yer gibi yaparsın, dibine kadar alıp emmek vardır ya fa sadece başını aşmak... testisler de apayrı bir hikaye...
Bizimki daha kapalı daha küçük... no kadar çekim yapmaya değecek atraksiyon çıkmaz
Vajina kucuk olsa da yapan uzun yapar yaa oral Seksi. Hem ayaga kadar yalayan kac p*rno var ki? Her sevisme videosunda kadin tum vucut yalanmiyor.
Ama o bir yayın sonuçta... dahası dedim ya kadının pek çok yerine bir şeyler yapılıyor... memeleri emiliyor mesela... sen erkeğinin göğüslerini yalıyor musun?
Tamam ama işte kadının pek çok yerinin dillendiği prn videosu bulursun ama erkeğin sadece perisi testisi
Erkegin memesini open de gordum ve erkegin bacagini, karnini, kulagini, boynunu ve hatta anusunu diliyle uyarani da gordum.
Valla anüs evet ama diğerleri çok nadir... yok değil ama nadir
Hyrya