Eşimin boyle bir talebi olmadi. Iliskimizin baya bir zamaninda da yapmadim ama o bana yaptı. Sonra sonra biraz renk katsin diye deneyeyim dedim ilk seferde cok utandım gerildim, esimin yuzune bakamadim. hatta iliskiden sonra bile. (Esim her seyimle ilkimdi.)
Ve o iliskide orgazm olamadim dikkatim dağıldı, kendimi kotu hissettim. Sonra bir sure daha yapmadim. Esim bir sey demedi yap ya da yapma bir daha dene gibi bir de demedi. Bir sure sonra tekrar denedim, biraz yaptim eşime bakamadim ama ilkine gore bir tik daha rahattim.
Sonra eşim geri cekildi devam etmemi istemez gibiydi, rahat olmadigimi, utandigimi hissetti belki de iliskiye oyle devam ettik ama yine oraldan önce cok yuksektim, fenaydim yani ama yine dagildim, kendimi iliskiye veremedim, yine kotu hissetmemin yaninda kafamda niye boyle oluyor diye dusune düşüne zevk bile alamadigim iliskilerin başını ceker bu yasadigim iliski.
Sonra yine denedim, baya yüksektim yine ama daha rahattim, iliski sirasinda da sorun olmadi Iliski sonrasi bu sefer kendimi kotu hissettim ama. Birkac denemem yine boyle sonuçlandı yani iliski sonunda kendimi iyi hissetmedim esimde olsa. Kotu hissediyorum.
Bilincte yatan bir seyler mi var bilmiyorum. Biraz da kendimi baska kadinlar gibi hissediyorum galiba bunu yapınca bilmiyorum. Asagilanma hissi de olabilir tam o kotu hissetmeyi ifade edemiyorum size. Ama bu olayi çözemedim. Kendimi kotu hissediyorum.
Esim bir sey demiyor. Yaparsam izliyor, duruyor yapmazsam icimde oluyor zaten. Ama kotu hissetme olayini cozemiyorum. Yapmak zorunda da degilim biliyorum hani farkli bir seyler olsun diye denedim ama olmuyor bende. Bir turlu rahat edemiyorum bu olayda.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer