Hepinize tesekkur ederim aksam konusucam 😂
Eşim bana oral yapmıyor :( ?
Hepinize tesekkur ederim aksam konusucam 😂
valla ayni dertten muzdaribiz. benim avrat bir kere bile. bana oral yapmadi bir keresinde bogazina bicak dayadim yapmazsan keserim seni dedim olurumde yapmam kesersen kes dedi. bende bir daha israr etmedim ben ona yapiyorum o bana yapmiyor. cok merak ediyorum nasil oldugunu hic tatmadim. ha bu arada hic kacak ette kesmedim ne evlenene kadar ne de evlendikten sonra. ...
69 u denediniz mi
O zaman yapiyoruz
sende ona yapma bekle o yaparsa karşılık ver yapmazsa asla ilk adımı atma seviyorsa kendine yapılmasını mecbur yapacak
nasıl yapmasın tadını almış aldırmış
tabii karşılıklı olmasun hatta bayana daha fazlası olmalı bal onda
balı yalamak ateşi körüklemek gibidir nekadar körüklersen ateş okadar alevlenir
gece böyle deseler coşardın mı
Ben hic soylemiyodum o kendisi arada eserse geliyodu..:)
Benimkide geliyo ama basladigi gibi hoop hadi gel sen yap diyo resmen :(
O kotu iste benimki yapsa bile beklmemiuodu karsilik
Gelsn bir zahmet esisin mutlu etsin :)
tam kazmalarmış
Cevap
64Cevap
pozisyon değişikliği yaşayın hep aynı olaylar zqten cinsellik den soğutur senin kide tam bir odun muş ve açık bir şekilde şöyle bunda bişey yok sonuçta Eşin çekinme istiyorum de ki bu da senin hakkin
bencilce bir davranış.. kadınlara oral yapılan videoları bul izlettir ve hoşuna gittiğini gözüne sokarak belli et..
zaten cinsel hayatta en büyük eksiklik sevdiğiniz şeyleri dile getirememenizdir...
Benim partnerimde ise tam tersi söz konusu ben yapmak istiyorum yalvarıyorum
o kabul etmiyor razı ettiğim zamanlarda ise klitorisine pek dokundurtmuyor iç ve dış dudaklara izin veriyor bir iki dakika yalıyor emiyorum bayılıyorum ordaki tatlımsı suya yeter bu kadar yukarı gel dudaklarıma öp beni diyor sonrada içine girmemi istiyor
bnde sevmiyorum ama karsmdakinin hosna gdicekse yaparim kocana sunu de
sekste bencillik olmaz sen nekadar yaparsan bende okadar yaparim bundan sonra de birkere ciddi olarak ozaman yapar
açıkca söyle benciliginden bıktım de ya sende adam gibi muamele yaparsın ya da birdaha nah sana oral de asdasf :D
kadına oral yapmayan erkek bencil erkektir sadece kendini düşünüyordur ben vajina yapmaya bayılıyorum
69 yapın kanka karşılıklı ataklarla kaleyi zorlayın
Hakikaten inanılır gibi değil arkadaşım yapmiyorsa sende yapmayacaksin herşey karsilikli bu ne bencillik yaa
Bal dök çikolata sür aç bacaklarını o sonradan görsün balı çikolatayı o zaman ne istediğini anlar heralde
sende yapma vajinanı enaz bir saat yalayıp em vajinamla bir saat öpüş yoksa bende sana yapmam de ve uygula sana haksizlık yapıyo ağzının tadınıda bilmiyor salak ben 69 uzunca yapmadan ilişki yaşamam
Onu yöneltmelisin fantaziler kurarak aslında kolay bir durum tabi erkek kalas değilse
Senin hoşlandıgın kadar bende hoşlandıgın kadar bende hoşlanıyorum. oraldan kısa sürmesin. diye uyar
Oral candır yapmayıda yapılmasınıda çok severim. Ay durum bizdede var. Offff offf be olacak bizim bu galimiz
temizlikten ziyade görünüşü ve tadı çok önemli. Eski sevgililerimden birine yapmayı çok severdim kar gibi bembeyaz ve içi pembe renkli muhteşem bir görüntü oluşturuyordu tadıda midemi bulandırmazdı ama ondan sonraki kız arkadaşım eskisinden daha güzel olmasına rağmen vajinası kararmıştı görüntü olarak insanın canı çekmiyor. ayrıca jiletle aldığı için ince ince tüyler dudağıma batıyordu iğreniyorsun haliyle. yani sorun onda değil bence sende sorun olmalı
Goruntusu guzel, lazerle aldırdıgım icin kararma falan da yok
yapması lazım o zaman
@Otobot 18 yasimda lazerle aldirdim jilet falan kullanmadım yani hic
Brnimkide bana yapmiyor bosver kendi bilir kadinini doyuramayan bir erkek daha
@1rüzgarrr Hadi ya vallamı
@1rüzgarrr hemen add
@1rüzgarrr hemen adres ver bulusalim
@1rüzgarrr ya bir git beleş wifi vericisi bulmus gibi doluşuyorsunuz hemen 😒😒
@1rüzgarrr basta bende takildim zaten
Olaydan keyif almıyordur. Senin isteklerini umursanıyordur o yüzden de
69 yapın aynı anda bir birinize oral yapmış olursunuz o bırakırsa sende bırakırsın
Bu demektirki kendi egosunu tatmin etmek peşinde karşıdakine bişey yok
Sende ona yapma. sen kac dakka yaparsan bende o kadar yaparım de
bir dk bir dk ben konuyu anlamadm😄 ona nasıl oral yapıyorsunuz?
Nasil yapiyorsunuz derken? Malum organı agzina alarak yapiyorum bunun farkli bir yapilisi da mı var 😂
😂😂😂😂😂😂😂
Ya benim aklım anala gitti pardon😂
Analcisin demek 😂😂
Oha abi iftiraa ben cinsel iliskinin c'sini bile yasamamis bir insanım yani 😂😂 uyuz
Ole demissin ama 😂😂
@Araratli04 Hayır öyle demedim ben sorudaki oralı anal anlamisim😒
Tabi tbi oledir 😂😂
Ben 1,5 yıldır evliyim. Aynı dert bende de var. Tam 1,5 yıldır bu konuda ikna edemedim eşimi. Senin eşinde, benim eşimde bencil. İkna edemezsin :(
Yazik size ya agizlarinin tadini bilmiyorlar
Aynen
Bilseler cikmazlar bence ;)
Ikna edilebilr
Sen de ona yapma karşılıklı sonuçta. Istedigini dile getir söyle. Hakimiyeti ele al kafasini oraya doğru yönelt
Nerden buluyosunuz böylelerini yahu. Ben yapmayı daha çok severim oralı. Eşine söyle sen yapmazsan ben de yapmıycam artık diye. Seni kullanıyor resmen.
Erkek altta olsun 69 pozisyonunda yapın birbirinize işte
Sen oral yapılırken ince kendinden geç ayıl bayıl bak bırakırmı o dudakları emmeyi 😂
Kıl veya koku yok dimi erkek bunu sever aslında.
Yok, 69 olarak yapiyo ama ayri olarak yapmiyo
Sana yaparken dayanamıyorum bende istiyorum diyor ben surekli 69 pozisyonunda yapmak istemiyorum yani su oral konusunda aynıyız bunun dısında renkli cinsel hayatimiz var
Sen o adami cope at en iyisi. Kadin ruhundan hic anlamiyor belli ki..
Onu almadan hesap edecektiniz sonra foss çıktı olmuyor maalesef
kusura bakma da kocan baya bir bencilmiş!
Ne yaparsa aynısını yap
Bunlar esler arasinda cozulmesi gereken, ortaliga dokulmesi dogru olmayan sorunlar bence
Ben de zaten ad soyad tc kimlik numarası fotografla falan ifsa etmistim ya 🙄
Düzelmezki.
Herkes sevmiyor. Ben hiç seks olmasa bile sadece yalamak için dünyanın öbür ucuna giderim meselâ. Ama bazıları da iğreniyor
İgrenmiyor
Napalim hanzoyla tam bir öküzle evlenmissin ins ilerdeki esim seviyordur ve koku sorunu olmadan sabaha kadar yaparim ona 😊😊🙈
ben büyük bir zevkle saatlerce yalarım akan sıvıların tadı çok güzel böyle bir istekli kadın bulamadım senin gibi
rica ederim ben sırt üstü uzanıp ağzıma oturtuyorum her iki deliği o şekilde fırçalıyorum sen düşün o alınan zevki anlatılmaz yüzüm gözüm su içinde kalıyor
Hayir anlamadigim konu sabahın köründe hangi akla hizmet gelip bunları yazıyosun.. harBiden biriniz tanımak istiyorum nasıl insanlarsiniz ufkunuz nasıl bu kadar genis
Soru sorcagım saati sana mı sorcam uyumadim ki sordum sana ne
He kardesim aynen
69 çözüm olabilir. ne kadar ekmek o kadar köfte :)
69 şeklinde yap dayanamaz
Kadınlık yapamıyorsunuz sonra suçu erkekte arıyorsunuz.
Yapması için cezbet onu. Bacaklarını açıp malum bölgeyi işaret et. Ye buunuu de 😀😀
Gel kadinlik anlat bana sen iyi biliyorsun herhalde kadinligi
Ben 7 yıl otelde çalıştım yavrumm.. Senin tvlerde gördüğün kadınları beceriyordum. Sen kazma gibi karıysan kocanda suç yok. Eleştiriyi hazmedemiyorsan soru da sormayacan
Sorumda ben kazma gibi miyim demedim bizim zaten renkli cinsel hayatimiz var sen soruyu anlamamıssın gelmis burda ötüyosun istedigin kadar karıyla birlikte ol karılıgı senden ögrencek degilim ha ama icimde karılık var diyosan gel anlat 😂
Senin gibi kazmaların hepsi genelde aynı nakaratı söyler; çok renkli cinsel hayatım var vs vs..
bir kere kocan sana durmadan yalatıyorsa kesin metresi var. Demek yatakta bir bka yaramıyon ondan yalatıyor. Umarım kafana çuvalda geçirmiyordur 😂😂😂
Shajdjdk alakaya maydonoz yav hadi ordan hadi oral yaptiriyosa metresi varmis hmm iliskiye giriyosa ustume kuma gelcek, amuda kalkarak iliskiye giriyosak kocam gay, onumuzden karakedi geciyosa bu gece sevismicez... hahahaha komikmissin he baya salak kiz duser sana boyle 😂
Emin ol çok ciddiyim. Yatakta zevk vermeyen kıza yalatılır.. Verdiği en büyük zevk yalamaksa demek o karıyla zorunlu ilişkiye giriyorum. İstediğin araştırmayı da yapabilirsin. Şaka bir yana cidden de yatakta beş para etmiyon
S*ktir git hadi canım daha kim oldugumu bilmeden yataktaki durumuma kanaat getiren adamı mı ciddiye alcam 😂😂😂 oral cinsel birlesme mast hepsi ayri bir zevktir, bunlari esinle beraber yasarsan da ayrica zevk alirsin hadi git ogren de gel abisi
Ne kalin adamlar var vajinayi 30dakka yalamadan duramam ben onun zevki baska adam malmi yav
Adam işten gelmiş yorgun argın bırak şöyle yatsın eforu sen sarfet. akşama kadar evde yatıyorsun zaten
Ben ev hanimi degilim?
Monoton bir cinsel hayatimiz yok, hadi senden cevap cikmadi gule gule
Monoton degiliz demekten ne anliyosun?
bencil olma dee söylee
Bu zevki birlikte yaşamalı. 69 teklif etmeli bence
@parlementmavisi 69 70 anlamam onların bileceği iş
:)))
ona deki recep ağzına sağlık demek istiyorum
Sende yapma yahu mübarek
Her ay kan geliyor lan oradan pislik iğrenç hiç yalanır mı o memeler dururken :))
Öffff be sanki yıkanmıyoz
Temiz kadininki asla kokmaz ;) temizlik dedigim de dus alip cikmak degil ozel bakim yapiliyor. Sen hep bakimsizlara denk geldiysen bilemem...
Eczaneye gittiginizde o bölgeye ozel bakim urunleri cok rahat bulabilirsin ph derecesi ona gore ayarlaniyor herhangi bir hastalığı koku olusumunu falan onluyor. Ki bunun daha pudrasi var kremi var var da var yani sağlikli olana.
Eşin salakk mış kusura bakma ama
Hakaret edersen kusura bakarim
Hakaret hakarettir
Oral disinda her seyi benden daha istekli yapiyor zaten sadece oralde dayanamayip kendine istiyor normalde beni cok mutlu ediyor o yuzden ona bencil diyemem
Tamam tesekkuler deniycem
sende ona yapma verme
Bencil seni mutlu edemez bu adam
sende yapma
Anlar mi bu sekilde
anlar iste hersey karsilikli
ne kadar ekmek o kadar köfte
Kaç yıllık evlisin 69 başla
Sen alta yat
İyi yalayan erkek ler var
Sacından tut malum bölgeye götür olay bu
Açık açık konuş. .
işeme bölgene yakın yerleri neden yalasın
erkegin kinden bal mi damliyo * beyinli orasi iseme bolgesi degilmi
@ankarabeyfendisi ben de yalatmam aslan
gerek yok
sen yalatıyorsan yalıcan
kalkıp da baskasına karışma
Yanlış yapıyor
balın tam tadını almamış mal
sen de ona yapma kanka
Yatakta ızdırap çekiyor olmalısın
Yoo diğer konularda cok memnunum
Oral disinda beni dusunuyor ama oral sorununu da cozucem ins
Kendine yapilmasini seviyo bana yaparken kendisinin cani cekiyomus dayanamiyomus
Evet surekli olarak yapmiyo degil
Üzdün
Kac yasindasin o kac yasinda
Ben yaparım
Bencil işte adam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar