Bu durum erkeğin kadından duygusuz, aşksız seks istemesi gibi bir şey. Hatta evliyken bile cinselliği görev gibi isteksizce yapan çok kadın var. Sanki bu durum özellikle türk kadınlarında oluyor.
Siz ne dersiniz, neden böyle oluyor?

Bu durum erkeğin kadından duygusuz, aşksız seks istemesi gibi bir şey. Hatta evliyken bile cinselliği görev gibi isteksizce yapan çok kadın var. Sanki bu durum özellikle türk kadınlarında oluyor.
Siz ne dersiniz, neden böyle oluyor?
Cinselliği öcü zanneden kadınlar var eğitim ailede başlar temelinde bu öğretiliyor kadınlara, bu yüzden bir kesim bunu tabu haline getiriyor, bir kesim ticarete dönüştürüyor bir kesim ise korkuyor
Aynen öyle özellikle bunu türk kadınları çok yapıyor, gurbetçiler arasında çok yaygın mesela tr, den ithal koca buluyor alman vatandaşlığı vaadiyle adamı yanında çanta gibi taşıyor gözüne kestirdiği erkek ile ilişkiye giriyor vs seks partilerine katılıyor örneklerini gördüm
Kadın sevgili olup seks yapmak istemiyorsa, evlilik hariç seks yapmayı istemeyecek erkekle sevgili olmalı. Hep uyum önemli diyorum. Nikahsız seks konusundaki düşüncelerin benzer olmaması da uyumsuzluktur. Sevgili iken seks yapmak isteyen bir erkekle sevgili olup seks yapmaya yanaşmayan kadının yaptığı şey bencilliktir. Tam tersi de bencilliktir. Seks yapmak isteyen bir erkekle sevgili olup, erkeğin seks talebini "erkeklerin aklı fikri cinsellikte" diye karşılamak da ahmaklıktır. Sonra gelip burada "seks olmadan sevgili olunmaz mı" diye soru açıyorlar. Bacım sana göre olur ama her erkeğe göre olmaz. Niye başkasından senin doğrunu kabul etmesini bekliyorsun ki?
Aynen 👏👏👏
EİC için teşekkürler 🙂
Ben de teşekkür ederim 🙋
Toplumsal bir hastalık bence arkasında da ahlak sopası var uymayanı topa tutarlar ahlak bacak arasıdır beynin oluşumunda.
Cinselliği bir koz olarak kullanıp, erkeği nikah masasına oturtmak güdümünde olanlar da var.
Ha o imzayı atar adam da. Sonrasında ne kadar uzun süreli bir evlilik olur🤔Bu da ayrı bir tartışma konusu.
Cevap
5Cevap
kadınlar böyle mi istiyormuş
Hayır ben de seks e değer vermem.. aşk isterim sadece.
Bence her millette olan bir durum, bizde faha fazla sadece. Karikatür çok güzelmiş 😂
Bence çok zevkli neden istemiyorlar anlamıyorum. Sevgilimle özellikle evde buluşmak istiyorum hatta
Bedenleri için değil, gerçekten sevildikleri için birlikte olduklarını bilmek istiyorlar.
Bence değil hersyin sırası var. Zamani gelince oda olacaktır.
Akıllılık