Belki bir umut ikna olur diye birçok erkek'te bu durumu kabullenmiş görünüp, kasap önünde bekleyen kedi gibi şanslarını deniyorlar. Bu haksızlık değil mi, doğrusu nasıl olmalı?
Kadınlar sexsiz aşk istiyorlar, bu haksızlık değil mi?
Olayı aslında asla günümüze getirmeyi sevmiyorum. Ne yazik ki elinde sonunda geliyor. Maalesef günümüzde genel olarak birçok erkek istediğini aldıktan sonra en ufak kavgada ya da ayrılıkta ya elinde olan kozları paylaşıyor ya da erkeklik gururuna yediremeyip ben zaten seninle gönül eğlendiriyordum dalga geçiyordum amacım farklıydı gibi laflarla biz kadınlara yaklaşıyorGerçekten insan hiç beklemediği kişiden bile bu düşünce ve yaklaşım tarzını görebiliyor. Erkeklerin ilişki istemesi çok normal hatta biz kadınlarda belli etmesek de arzuladığımız oluyor yalan yok. Cinsellik gerçekten senin için doğru olduğunu düşündüğün kişiyle ve doğru zamanda olmalı diye düşünüyorum çünkü bazı insanların niyeti cidden anlaşılmıyor. Örnek veriyorum bir erkek size başta normal olarak tanışmak için yaklaştı fakat sonradan duygusal olarak onu tatmin edemediniz üstüne üstlük bunu size belli etmedi ve cinsellik talep etti sizde samimiyetine inanarak kabul ettiniz. Ee ne oldu seninle ciddi düşünmüyor fakat seni kullanıyor. Bu durum çok zor ve sarsıcı olsa gerek. Hiçbir kadın bu duruma düşmek istemez ve hak etmez de aynı zamanda. Bundan dolayı biz kadınların cinsellik isteyen erkeklere karşı olumsuz yaklaşmakta haklıyız sonuç olarak. Birde ayrıldıktan sonra isminizi çıkarmaya çalışan erkekler olduğu için yaşadığımız toplumda aslında aşırı mantıklı hareket haline geliyor. Maalesef ilk yaşadığımız "toplum, kültür, değerleri" ve "bazı" erkeklerin düşünce tarzını değiştirip ondan sonra böyle konulardan dolayı yakınmalı ve hayıflanmalıyız:) tabi düzeltme gibi bir şansımız olsa keşke
Konuyu yazarak tartışmak biraz yorucu ve verimsiz olacak. Ama sonuçta kadınların da erkekleri duygusal istismarı var. Erkekleri yanlış hatalı davranış biçimlerine kaymalarında kadınların da ciddi etkisi var. Herkes evvelâ kendi tarafını sorgulayacak kadar adil ve duyarlı olmalı.
Tabii ki de haksızlık ama aslında olaylar böyle değil kadınlar daha sonradan arzular mesela erkeklerin aşık olma mekanizması şöyledir erkekler yakınlaşırlar cinsellik için ihtiyaçlarını karşılarlar eğer memnun kalırlarsa yavaş yavaş kontrolünde olmadan aşık olurlar
Kadınlarda olay daha farklıdır kadınlar gerçekten kişilikler etkilenir ya da dış görünüşte daha sonra arzulamaya başlarlar yani erkekler sevişerek aşık olur kadınlar tam tersi ilk önce aşık olur daha sonra sevişir yani aslında her kadın arzular ama şöyleki gerçekten sevmese lazım hiçbir kadın sevmedigi birisiyle bir şey yaşayamaz duygusuz olan bile Yaren aslında karşı tarafa değer veriyordur
Erkeklerin kalbine giden yol penislerinden geçer. Kadınların ise vajinalarına giden yol kalplerinden geçer. Doğru rotayı izleyenler mutluluğa erer. Geri kalanlar sadece sızlanır.
Yanılıyorsun. Emocu ve cahil bir kızla ilişkiye dahi girmem ben. Erkeklerin kalbine giden yol farklı rotalardan geçer. Olayı bu kadar basite indirgeyemezsin. Ayrıca erkekleri penis, kadınları da kalp üzerinden tanımlayarak biraz cinsiyetçilik yaptığını düşünmüyor musun?
@Strong_Warrior Neo-liberal ideolojinin ortaya attığı bu yeni moda politik doğruculuk adına cinsiyetçilik yapmama hassasiyeti saplantısına kapılıp kadın-erkek farklılıkları üzerine konuşmaktan kendimi alıkoymayacağım. Kimse beni "cinsiyetçilik yapıyorsun" kalıbıyla susturamaz.
Eşitsizleri eşitlemeye kalkmak en büyük adaletsizliktir. Testosteron yüklü erkek bedeni ve dolayısıyla zihni ile östrojen yüklü kadın bedeni ve zihnini aynı sanmak gaflettir. Aynı olduğunu iddia etmek ise zulme davettir. Özünde tek tipleştiricidir. Yani faşist bir düşünce kalıbıdır. Bu da böyle biline...
Profilinde yazdığın şeyde erkekler yazmıyor. Erkekleri neden yazmadın? Erkekleri sevdiğini ve koruduğuna nasıl inanıcaz. Seninle aynı fikirde değilim ben. Ama hoş, aynı fikirde olmamamız daha güzel. Herkes aynı fikirde olamaz değil. Yoksa benim düşüncemin bir manası kalmaz. Belki de bu yüzden düşünceme değer veriyorumdur
Aşk varsa arzu da olur tutku da.. Yani bunu çok fazla sorgulamamak gerek. Ben şahsen kadınların bu konudaki fikirlerine saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum. Eğer istemiyorum diyorsa zorlamamak lazım. İlerde ister diye de ciğerci kedisi gibi beklememek gerek. Seks istediği hâlde bunu yapan erkek de kendine yazık eder..
Olay bizde değil erkekte patlak veriyor. Sadece seks istiyorsan bunu dile getirip seninle sadece sevişip menün kalırsa devam edip beğenmezse seni direkt engelleyip kaçan kadınla birlikte olacaksın ki ciğerci kedisi konumuna düşmeyeceksin. Her şey net olmakla başlıyor. Erkekler sevişiriz diyip dış görünüşünü beğendiği kadını sevgi gösterileriyle kandırmaya başlıyor kız sevişmem diyor sonra erkek bunu çıkarttığı göklerden hooop aşağı bırakıyor. Sonuç kadınlar deliriyor, güvenmiyor vs vs vs
O tam olarak öyle değil, kadınlar seksi erkeklerden daha çok ister daha çok da arzular. Fakat onu istemiyorsa partneri onun libidosunu yükseltemediği içindir. Ya da aşk acısı çekiyordur yaralarını sardıktan sonra yine kucağında inleyeceği erkeğe gidecektir :D
Her aşk zaten ilişkiye girmek deildirki ben sana aşık oldum ilişkiye girelim beklentisi başlı başına çok farklı olay. Ama aşkı yaşamaya başladın o duyguları hissetmeye başladınsa kadını erkeği yokki insan bişeyleri ister ufakdan öpücükler dürtücü dokunuşlar cazip gelen konuşma ve msjlar ve hepsi bi bütün olduğunda her şey cazip çekici gelecektir bi sonraki buluşmayı bekler olursun
Bir de onların açısından düşün sözde her aşk yaşadığını sandığı kişiyle oldugunda ne bekaret kalır ne de ruh hali ünlüler dediğinizi yapıyor da ne oluyor daldan dala daldan dala evlenseler dahi evlilikleri daimi olamıyor neden? Çünkü yanlış bir yaşam tarzını benimsedikleri için
seks olmadan aşk olmaz. Yahu tamam saygı duyulur vs. Ama şahsen öyle düşünen biriyle kısa süre sonra ayrılırım. seks olmadan aşk yaşayanlara başarılar ve uzun ilişki ömrü dilerim.
Haksızlık değil. Çoğu türk erkekleri tüm ilişkileri cinselliğe bağlıyorlar. Kadınlar olarak acaba beni cinsel obje olarak mı kullanıyor yoksa gerçekten seviyor mu diye kendimizi yiyip bitiriyoruz. Aşk cinsellik olmadan olmalı. Evlilik olunca cinsellik zaten olur. Biz obje değiliz.
Niye haksızlık olsun? Partnerinin bir isteği varsa bunu kabul edip birlikteliğe devam edersin. Kabul etmezsen ayrılırsın. Gerçek sevgi ve saygıda seks isteği çok olmaz zaten. Beraber vakit geçirmek bile insana yeter.
Sorma ya hemde nasıl, normal değilsin deyincede benim normalim demezler mi, ben ben ben diye diyede dünyadan ve bedenlerinden kopuyor bu benci ruh hastaları 🤣
Çoğu zaten evlilikte cuvalliyorlar. Ve basit bir neden sonuç ilişkisi dahi kurmaktan aciz olunca, yaşadıkları olumsuzlukların sebebini anlama şansları olmuyor.
Erkeklerde nerde kız var s**ip atma peşinde hemcinslerim diye demiyorum ama sırf bunlar yüzünden hiçbir kıza yanaşamıyorsun doğru düzgün, yanaşsan da bunu isteyemiyorsun.
Haksızlık değil. Evlenmeden birlikte olmak istemiyolarsa saygı duymak zorundasınız. Ha yok ben illa her sevgilimle ilişkiye girmek istiyorum seninle de evlenmeyi düşünmüyorum diyosanız yallah başka kapıya
Bu durumu kabullendiğimizi kim söyledi ki. İlişkiye girmeyen kızın kıçına tekmeyi atıyorum direk. Bana bir faydası olmayan sıkıcı bir kızı ne yapayım ki ben.
Olaylar aslında soyle gelisiyor. Kadın güveniyor seks yapıyor. Her erkek değil ama illaki var böyleleri. Kadının adını çıkarıyor. Kadın hayır dediği zaman santajlar tehditler başlıyor. Psikolojik şiddet. Fiziksel şiddet derken sonu iyi bitmiyor. Bu yüzden kadınlar tereddüt yaşıyor. Sexsiz sevgililigi geçtim yakında sevgilik olayı bile kalmayacak.
Ortada bir çift varsa, her duygu kabul sınırları içinde yaşanmalı. Bunun adı sevgili, flört, aşk... adı her neyse, bunu istiyorum ama şu hariç denmemeli. Sevmek, dokunmaktır.
Hiç de haksızlık değil herkes sexs istemek zorunda mı? İsteyen bir sürü kız var git onlardan bul o zaman.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yanlış ülkede yaşıyoruz tek dicegim bu. Bu kadar duygusal hassas bir kadın ırkı olamaz. Hep pispislican hep gönüllerini yapıcan egolarını oksucan ki hanımefendi kendini özel hissetsin. Sanki bana sadece erkek zevk alıyor yapmaya gelince erkekden beter oluyorlar. Ama gel gör ki hepsi yeni gelin namus savunucuları. Ha ama gizliden işlerine gelince hepsi geyşa oluyor. Sorsan hiç birinin seksle alakası yok. Dışarıya hep bir iyi kız modeli yansıtma çabaları. Kardeşim yarım saatlik zevk için neden ben sana kitap yazmak zorundayım. Yap zevkini geç işte. Ne bu duygusal hassas tavırlar.
Seks için sevgili olacaksanız hiç olmayın. Genelevleri bunun için var. Seviyorsanız da bunu sorun etmezsiniz.
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bende hayatım boyunca erkeklerin neden seks’e bu kadar önem verdiğini çözemedim. her yerde, her konuda aynı muhabbetler dönüyor. hiç duygusal değilsiniz çok basit yaşıyorsunuz.
Saygı duymak lazım. Sonuçta herkesin yaşam tarzı, inançları farklı oluyor. Istemeyebiliyor kadın. Istese bile toplum, aile derken korkuyor, söyleyemiyor, cesaret edemiyor ve arzularını bastırıyor aslında.
Erkekleri hadım etseşer sanki dünya cennet olacakmış gibi düşünen kadınlar var. Bilimi takib ediyorlar. Kadınlar erkeksiz üreyebilsinler diye bekliyorlar.😂
Çirkin erkek serzenişi bu. Yakışıklı erkeklerle gayette seks istiyorlar. Çirkinler de bütün kadınlar sadece aşk istiyor sanıyor. halbuki bu dünyadan haberiniz yok. Kişisel algılama
Sevgiliyken seks yapmak bence saçmalık ki zaten bir süre sonra sadece bedensel olduğu için gidiliyor ben bir kişi isterim o kişiyle de evlenince doya doya seks isterim. Siz erkekliğinizi tadamazsınız daldan dala konduğunjz için.
@Duygusalerkek0000 karşıyım zaten asalak gibi sürekli farklı bedende zevk almaya çalışıyor erkekler ama ne erkekliklerini yaşıyorlar ne de hissediyorlar
Paspas demen gelen giden basmış anlamına geliyor. Bir cinsiyeti ya da grubu böyle bir şeye benzetmek hoş değil. Çok fazla ilişki yaşamış birini istememene saygım var ama bu şekilde dile getirmen üzücü.