Duzgun bir iliski ariyorum fakat 1 2 gun knustuktan sonra hemen konu seks muhabbetine ve bulusup birlikte olmaya geliyor buna bi cozum yok mu :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılBunu yapanlara bir şey demiyorum lakin yapılmamalı …
Neden yapıldığı da az çok belli libidosu yükseldiği için yapmak istiyor ve senden yüz bulmasına bağlı bir durum…
ama bazı bayanlarda erkekler s. KS yapmamasına ters bakıyor. Halbu ki helal olanı bekleyenler de olabiliyor.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Karşına "doğru adam" çıktığında anlayacaksın. Beraber vakit geçirmeyi, gezmeyi, yemeyi, içmeyi, eğlenmeyi tercih edecek. En son konu cinselliğe gelirse gelecek zaten. O zamana kadar sabretmek lazım
00 Yorumla
Knka bu süreçte kax kişiyle konustun ki senin tırnağn olamazlar
113 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
46Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü akılları yok tek fikirleri bel altı sapıklık... aşkı bilmedikleri için sevmeyi bilmedikleri için
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle herkes maalesef ve öyleleri yuznden bütün erkeklerde öyle sanılıyor bende ciddi anlamda evlilik düşünüyorum çok sosyal deilim ve burdan dusunuyorum daha rahat tanisiliyor diye niyetim evlenmek yuva kurmak kızım olsun karımı kızımı seviyim istiyorum
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖyle o konuda haklisnburdaki herkesin düşüncesi o güven olmuyor kimseye
u +1 yılMerhaba, belli bir istek veya hormon patlamasıyla yapılan bir eylem bu ama dediğiniz gibi bu kadar kısa sürede bence de açılmasa daha iyi olur bu konular. Ama içiniz rahat olsun, her erkeğin öyle olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim ve yeri zamanı geldiğinde bunların konuşulup yaşanabileceğinin farkındalar bu insanlar. Bir gün mutlaka denk gelecektir. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılDemekki düzgün birilerinş seçemiyorsun nerde it kopuk var onu seçiyosun
14 Yorumla- +1 yıl
Bence öyle hemşo
- +1 yıl
Öyle mallar çok var sen takılma bence yol ver gitsin
+1 yılYanlış anlaşılma olmasın ama çok da masum yüzlü kizmissin nasıl öyle yaklaşıyorlar sana 😔
111 Yorumla- +1 yıl
Ve de çok güzelsin bı de saçlar hafif dalgalı gibi çok yakışmış daha bişey demiyorum by by..
- +1 yıl
Rica ederim bazen bazı kizlsra yazmadan duramıyorum masumlugumdan dolayi onlardan biri de sensin nadirsin
- +1 yıl
Bu siteden çik ve kendine has birini bul yanına yakışacak masumlukta karizmada birini bul
- +1 yıl
Sen bilirsin burada çok abaza pislik var maalesef ama tabi ki hayat bu nerden çıkacağı yine de belli olmaz
- +1 yıl
Ben de abaza derim açıkçası guvenemem sütfen ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş
- +1 yıl
Onu bilemicem biz şimdi burada bilimsel muhabbet yapıyor musuz gibi durmasın saçma bir görüntü oluşmasjn burada
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkek dünyası öyledir ayrıca , sen onlara nasıl görünüyor ve yaklaşım sağlıyorsun bu önemli. Doğal ve yalın olarak bakıldığında cinselligi çağrıştıran bir etkileyiciliğin var.
10 Yorumla
+1 yılTek bir çözümü var oda evlilik dışı ilişkilerin yasaklaması ve cezalandırılması bunun da gelmesi imkansız gibi bir şey 😕
20 Yorumla
+1 yılNe Bi iki günü ya 5 dk sonra muhabbeti oraya çeken var
30 Yorumla
+1 yılBu tarz platformlarda genelde muhabbetin sonu hep aynı yere çıkıyor o yüzden yüz yüze tanışmak en güzeli
10 Yorumla
+1 yılSen duymamış gibi devam edeceksin baktın devamlı açıyor konuyu aklı ile değil şeyi ile yazıyor deyip bas engeli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEngelliyorsunuz ve asla affettip tekrar konuşmuyorsunuz. Çünkü affedilen yüz bulup daha fazlasını yapar. Uzun bir sevgililik dönemi geçirmeden veya evlilik aşamasına gelmeden bu konuyu aşan erkeklerden hayır gelmez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılcozum yok ya sen olgun olan bir erkek bulamiyorsun ya da sen hala olgun biri olmayip dogru erkegi secmeyi bilmiyorsun
10 Yorumla
+1 yılSizin doğanıza *üküriyim. Hayvan herifler sanırsın damızlık sığır alıyorsun.
216 Yorumla- +1 yıl
kadınlar kendi istedi bu cinsel devrimi. şimdi de ağlamaya başladınız
- +1 yıl
Biz mi damızlık sığır istedik? Siz mi buna evrildiniz?
- +1 yıl
Bu kadın cinsel devrimini isteyen sizdiniz, özgürlük istediniz vs ve elde de ettiniz. şimdi niye ağlıyorsunuz?
ayrıca elde ettiğiniz bu özgürlük sayesinde biz erkekler artık çok daha kolay cinselliğe ulaşıyoruz.
sonuç olarak yıllar önce elde ettiğiniz bu kadın cinsel devrimi yine kadınların elinde patladı. geçmiş olsun artık biz erkekler evlenmek bile istemiyoruz. - +1 yıl
Biz gece dışarı korkmadan çıkmak istedik. Peki bu mümkün oldu mu? Hayır. Biz erkek gibi saygı ve eşit değer görmek istedik. Bu mümkün oldu mu? Hayır. Biz çalıştığımız iş alanlarında eşit haklar, eşit ücretler istedik bu mümkün oldu mu? Hayır. Siz bizim istediğimiz eşit haklar ve özgürlüğü asla bize vermediniz. Sakın bu konuda istediğinizi aldınız diye şeyler söyleme.
- +1 yıl
Kadınların kullandığı oylar bile eş, baba, kardeşlerin istekleri doğrultusunda değişiyor. Kendi duygu ve düşüncelerini rahatlıkla söyleyemiyor. Haklarını savunamıyorlar. Sen hala ne özgürlüğünden bahsediyorsun?
- +1 yıl
eşit maaş istiyorsan eşit çalışacaksın. bir kadınların çalışma hayatına bir de erkeklerin çalışma hayatına bak. kadınların çoğu resmen iş yapmamak için çabalıyor
- +1 yıl
gerçekten çalıştığını görürlerse erkeklerden de fazla maaş alırsın merak etme
- +1 yıl
ne anlatıyorsun sen ya oy kullanma alanına kocanla mı giriyorsun? yalnız giriyorsun istediğin yere oy atarsın
- +1 yıl
Ya bir git yapılan araştırmalara göre kadınlar erkeklara kıyasla daha fazla mesai yapıp daha az maaş ücreti alıyormuş. Ayrıca kadınların sigortası erkeklere nazar daha az yapılıyormuş. Sen hangi dünya da yaşıyorsun ki kadınların daha az çalıştığını söylüyorsun?
- +1 yıl
ayrıca konu seks ve cinsel ilişkiler üzerinden yürüyor sen de konuyu çarpıttın. sonuç olarak bunu siz talep ettiniz ama sefasını biz erkekler sürüyoruz acısını da siz yaşayacak gibisiniz. çünkü böyle bir ilişki türü kadın doğasına uymuyor
- +1 yıl
Köy gibi küçük yaşam yerlerinde ise yine bütün iş yükü kadınların üzerinde hala ne dediğini bilmeden konuşuyorsun.
- +1 yıl
ne kadar mesai yaptığın değil ne kadar çok iş bitirdiğin önemli. en basitinden markete git bak bakalım en ağır işleri kim yapıyor? ben sana söyleyeyim erkekler.
peki sen bu işleri yapmadan daha basit işler yaparsan erkekten daha fazla kazanabilir misin? - +1 yıl
şöyle etrafına dön bir bak bakalım. bütün ölümcül işler erkekleri erkekler yapıyor. maden ocakları, inşaatlar vs. şimdi sen kadın olarak bu tür zorlukları iş hayatında yaşamayıp sonra da eşit maaş istiyoruz diyemezsin
- +1 yıl
Konuyu buna çarpıtan sensin. Haklı olan benim. Kadınlar asla talep ettikleri haklara sahip olmadı. Sadece avutuldu ve aldatıldı. Ayrıca seks mevzusuna gelirsek burada bir çok kadın kullanıcı erkeklerin seks konuşmasından yakınırken, erkekler yalnızlıktan yakınıyor. Çoğu çok iyi yerlere gelmiş kariyer sahibi erkek yalnızlıktan muzdarip olduğunu söylüyor. Anlayacağın sadece kadınlar değil erkekler de yalnız ve mutsuz. Bunu kabul edecek ve bu durumdan kadınlardan bile daha çok şikayetçi olacak bir çok erkek var burada.
- +1 yıl
sen hayatında hipergami diye bir şey duydun mu? kadınların %90'ı en zirvedeki %20'lik erkeği istiyor ve ilgi gösteriyor. diğer %80'lik erkeği görmezden geliyor. burada ağlayan o erkekler de %80'lik kesimdeki erkekler.
yani sonuç olarak yüksek değerli erkekler çok fazla kadına ulaşırken birçok erkek de kadın bulmakta güçlük çekiyor. siz de zirvedeki erkeklere kendinizi pompalatıyorsunuz sonra bu adam benimle ciddi düşünmüyor diyorsunuz. adamın etrafı kadın kaynıyor seninle niye ciddi düşünsün? - +1 yıl
Ayrıca ben kafede çalışan bir kadjnın madenci veya inşaat amelesiyle eşit maaşı hak ettiğini söylemedim. Saçma örneklerle lafı çarpıtmayı bırak. Aynı kafede erkeklerle aynı işi aynı mesai saatlerini dolduran kadınlar onlardan daha düşük ücretler alıyor. burada bu yalan yanlış tabirlerinle kendini kandır dostum.
+1 yılÇözüm yok maalesef çoğu öyle. Soğuttular insanı iyice.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 939 cevap paylaştı. Bir iki gün sonra malum konuya geçiyorlarsa yine iyiymiş
21 YorumlaDüzgün ilişki dediğin şey nedir? erkeğin ömrünü boşa harcamak mı?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇözümü basit öyle konuşan insanları fark eder etmez uzaklaşacaksin
10 Yorumla Çünkü artık hayat buna döndü maalesef şeref onur namus ikinci planda..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Olumlu tarafından bak. Niyet önceden belli ediliyor ve boşa zaman kaybı yaşamıyorsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım maalesef bu durum normal geliyor çünkü bir erkek mesaj yazıyorsa bilki cinselliktir zaten ciddi düşünen öyle denk gelmez ki bize
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBöyle şeyler oldu mu nefret ediyorum bu seks muhabbetini anlamıyorum
Yok maalesef senle daha fazla boş muhabbet etmek istemiyorlar hemen hedefe gitmeye çalışıyolar pislikler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya hiç sorma maalesef banada aynı oluyo bıktım ergenlerden
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsanki dünya sadece sx üzerine kurulmuş
+1 yılSen dua et belli ediyor etmese yanarsın 🙃
Bahsettiği an ayrıl gitti10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. yok. maalesef. ikiniz de istiyorsunuz ama korkuyorsunuz.
00 YorumlaAmaç seks zaten ilişkinin temeli sekse dayalı yoksa kimse kimseye selam bile vermez
00 YorumlaGuzelde degilsin sana bile bile diyorlar mq ortadogunun
00 Yorumla
+1 yılAklım işimde gücümde yine bulamıyorum n'apalım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılKonu bi şekilde cinselliğe mutlaka geliyor yapacak bişi yok
00 Yorumla
+1 yılE olay o değil mi zaten çocuk musun sen el ele tutuşup sinemaya gitmeyi felan mı hayal ediyorsun.
62 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılnormal değilmi. kocaman insanlarız seks olmadan olur mu
00 Yorumla
+1 yılBundan doğal ne var? Kadın erkek iliskisi zaten seks temelli olmaz mı? İnsanın doğası bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbi bana sevdiğimi geri versinler 1 metre uzağında yürümeye elini evlenene kadar tutmamaya da razıyım 😥🥺
10 Yorumla
+1 yılAyni dert tek bende problem sanardim mide bulandiriyor artik yeter yaa
10 Yorumlaen iyisi görücü usülü
20 Yorumla
+1 yılHerseyin bir zamanı var tabi aceleci olmak doğru değil ilişkiye zarar verir sağlıklı bir ilişki olmaz.
00 Yorumla
+1 yılBir iki günlük bir ilişkilerde normal bir durum değil bu konular karşılıklı güven oluştuktan sonra kendi kendine olusacak bir durum normalide böyle.
00 YorumlaDemekki kimseyle flört etmiyceksin😉
10 Yorumla
+1 yılBelki de yanlış yerlerde arıyırsundur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılDin ile baskilanmis, ab@z@ ve ezik tipler.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDüzgün ilişki nasıl oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende seks muhabbeti istemiyorum ama oraya çekiliyor hep
14 Yorumla- +1 yıl
Djdkejdkekdkekdk lan
Cevap sahibi+1 yılvalla bak hep kızlar açıyor bana
- +1 yıl
Tuhaf şaşırdım
Cevap sahibi+1 yıl@bahtsizbedeviiamakiz açıyor derken 2 kişiyle konuştum hayatım da öyle çok manitacılık yapmadım sırf birincisi bu yüzden soğudu neyse şrf sğzını anmayalım
Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı. Zalımlar bunlar Zalımlar.
10 YorumlaBurada da öyle oluyor abla
10 Yorumla
+1 yılNe yapsınlar nikah mi bassinlar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Konu oraya getirilmemelidir
10 Yorumla
+1 yılDoğamızdan var eninde sonunda oraya geleceğiz
10 YorumlaEvet çok haklısın maalesef.
10 Yorumla
+1 yılTavırlarınla alakalı.
10 YorumlaBizim millet abaza çünkü tek dertleri uçkur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru kişiye denk gelmek çözüm
10 Yorumla Tek amaçları cinsellik olduğu için
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaalesef yok. Genel olarak insanların olayı bu.
10 YorumlaDevir hızlı tüketim devri
00 Yorumla
+1 yılÇünkü kızlar öyle erkeklerden hoşlanıyor
00 YorumlaDüzgün konusmaya çok önem veriirm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılyanlış kişileri seciyorsun demekki
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Var böyle tipleri eleyeceksin olup bitecek
10 Yorumla
+1 yılO zaman arkdas arıyorum de flört isteme
10 Yorumla
+1 yılDenk gelmek lazım
10 Yorumla
+1 yılVay terbiyesizler bnaaaa yazrmsnnn
10 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Flört etmeye çalıştığım insanlar niye sürekli seks muhabbetine girmek istiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler